Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Zafír drakón
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A Thargodan hercegek "háziállatként" tartják őket, remélve, hogy ha megnő a drakón, akkor is őket fogja szolgálni. Ez azonban általában hiú ábránd marad, a kifejlett sárkány, amint elég erősnek érzi magát, elsőként egykori gazdáját falja fel." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | ...
Nézet:
//Asszem menni kéne aluszni..//
 
-Most kaptam a hírt, hogy a törzsem hajtóvadászatot indított négy barbár után akiket azzal gyanusítanak hogy eltulajdonítottak egy hordónyi szeszt az ünnepség alatt. Pár nap múlva ideérnek.
 
-Ez itt mi, ha nem unicumos üveg?-kérdezi az egyik barbár miközben pár hüvelykre tart egy unicumos üveget a törpe fejéhez.
 
-Majd én fizetem a felcsert.-mondja Tamás.
 
A gyógyító jobbnak látja szedni a sátorfáját a három arannyal, de még ennyit visszavakkant kifelé menet:
-Én nem holmi varázsló vagyok, azért dolgozom ilyen olcsón. Ha bérmágust akartok, akkor ne engem hívjatok!
 
-Kapsz hármat! Annyi éppen elég! Még egy bűvigét sem mormoltál, és egy kencéért öt aranyat akarsz? Kaphatsz egy ötöst, de abban nem lessz köszönet! Pakolj össze és hord el magad! Azzal barátságosan hátbaveregeti a felcsert.
 
//mivel Unicum eddig sem volt, ezért lesz egy idő míg megérkezik a szálítmány. Gyorsan elröppen az a pár száz év, míg feltalálják, térjetek vissza akkor.//
 
A felcser igen gyorsan végzett.
-A hátán volt csúnya zúzógás, de hála az égnek nem tört csontja! Bekentem a zúzott felületet egy kencével, amely lehúzza a duzzanatot. Most még ki lesz ütve egy ideig, de biztos vagyok benne, hogy egy kis pálinka meg egy jó alvás helyre teszi. Holnapra kutya baja sem lesz! -mondja lelkendezve, majd kajánul elmosolyodik:- Öt arany lesz uram, melyikőjük óhajt fizetni?
 
//A vasárnap esti kalandal kapcsolatban: a Vagabund Horda (Pwent, Cody, Vándor) vehet csak rajta részt (bocs a többiektől, de csak így tudom kimagyarázni, hogy mért küldöm szegény csapattagokat a halálba ;-)) ) és ezen kívül Ferenc fórumozó vehet benne részt. Én ebben a részben KM leszek. Mi is a KM? A Kalandmester, aki irányítja a világot. Úgymond az istenek fölött álló egyén aki kénye-kedve szerint irányíthatja azokat. Természetesen mindezt csak a rend megtartásáét, és a Ti szórakozásotokért, semmi féle előnyszerzésért, vagy egyéb helytelen cselekedet céljából. Az én egyik karim sem lesz jelen (így nem érhet vád, hogy "persze, a törp azért mozdult a sarokba, mert tudta, hogy megnyílik a talaj alattunk, hisz végülis őt a KM irányítja"), én nem csak az esetleges ellenfeleket, csapdákat irányítom, hanem a körülöttetek zajló világot is (szal nem tehetitek azt meg, hogy "sűrű köd kavarodott fel, amely hatékonyan elrejtett minket az ellenséges élőhalott íjjászok ellen", mert gyakorlatilag a természetben történő eseményeket is én "irányítom"). Ez a KM tiszte. A tietek pedig kijátszani minél reálisabban a karitokat, és megoldani az elétek kerülő nehézségeket (szal kb annyi, mint eddig).
Szabályok JK-knak (JK = Játékos Karakter):
-csak egy karit vihecc, sajnos ennyit tudok kezelni (ez néhányótoknál nem lesz probléma, hisz egyébként is csak egy karitok wan).
-ne feledjétek: nem az ész nélküli gyilkolás a lényeg, hanem a szórakozás, játszatok eszerint!
-a KM-et egy féle képpen szólíthatod meg: két // jel közé írd be a mondandódat röviden, lényegretörően. Én nem ilyen jelek közé válaszolok, hanem mondjuk egy leírásként teszem közzé a választ. (Megjegyzés: ne is tépd a szád olyanért, hogy "van-e az ajtókilincs mellett kivágódó pengecsapda, mert úgysem válaszolok, amit leírok az úgy teljes kerek egész, nem felejtek leírni semmit).
-ha a KM azt mondja hogy "az úgy van" akkor az úgy van, nem akarok vitaestet a kalandból. Ez alól egy kivétel van, ha valamit abszolút képtelenségnek tartasz akkor a fentebbi pontban leírt módon egyszeri felszólítással élhetsz a KM felé, hogy gondolja át mégegyszer a szitut, mielőtt tovább mesélné a kalandot. (Megjegyzés: a jó JK nem olyan, h lépten nyomon beleköt mindenbe, hanem elfogadja a világ történéseit, és csak esetleges nagy bakiknál szól rá a KM-re) (Megjegyzés 2: szintén fülem botját sem fogom mozdítani a "KM, gondold ezt át, hisz milyen jól védekezek! Biztos hogy eltalált?" jellegű kérdésekre)
-kérlek titeket, hogy küldjétek el mélcímeteket privátba nekem, hogy az esetlegesen felmerülő térképeket, rajzokat, képeket, amik a hangulat javítása, vagy a történet szempontjából fontosak, azt el tudjam küldeni nektek. Ezt egy ilyen üzenettel jelölöm majd: -=mail: példakép.gif érkezett=- ilyenkor bontsátok ki (nyugi, nem vírus ;-) ), és ez azokat az infókat tartalmazhatja, amiket nem lehet a fórumon megjeleníteni. (Megjegyzés: törexem kihagyni az ilyen elemeket, hisz így a többi topicolvasó lemarad egy kicsit, hisz ők nem tudják mondjuk, hogy hol wan az X a kincsestérképen, amit elküldtem nektek
-és legutolsósorban szeretnék megkérni mindenkit a netikett és a fórum etikett betartására, hogy a feeling végig jó maradhasson, és a játék élvezetes és emlékezetes lehessen

Köszönettel: Lord Raptor

u.i.: felvetődött időközben egy másik ötlet is, "mi lenne ha a kalandot MSN-en nyomnánk?" kérdés: kinek nincs MSN-e a meghívottak közül?
 
A barbárok a fogadóban levő összes unicumot megitták.
-Törpe! Mikor lesz új szállítmány?!
 
-Segíthetsz! Dörmögi Vándor.
-De aztán oda figyelj nekem! Erre a kis hősre még szükségünk lessz! Ha valamit rosszul csinálsz, hozzád kell majd felcsert hivatni! Azzal melkasa elött keresztbe fonja két hatalmas karját, majd a felcser és Tamás felé áll. És előveszi legszigorúbb tekintetét.
 
A borostás pálinkaszagú felcser egyből érkezik segíteni, siettében hallatszik az arany csörgése, amit a törpéről és az ogárról gombolt le a sebkötözésért, az égési sebek ellátásáért, a sebek összevarrásáért, no meg azért, mert nem kínálták meg őt azonnal a borból.
-Segíthetek uraim? -böfögi föl az ellenszenves figura, amit odaért.
 
Az elf jön be az ajtón, de nem egyedül. Egy másik személyt támogat. Aki egy kicsit is megerőlteti a szemét akkor láthatja hogy a másik az Tamás.
-Hatalmas győzelem az erdőben!-kiáltja az elf-ketten húsz trollt vágtunk le, de Tamás is bekapott egy találatot. Úgyhogy nem ártana neki egy hátmasszás.
 
Muradin bocsánatot kér és feláll az asztaltol, hogy megvizsgálja vértjeit. "Szépen elbánt velük az az ogár" - gondolta - "És az ilyen vérteket errefle nem tudják javitani." - folytatta a gondolatmenetet - "Ezekszerint el kell mennem a legközelebbi törp városba. Ami viszont nincsen közel. De erről majd inkább csak holnap szólok a többieknek, még griffháton is több napig leszek távol, nem akarom most elrontani a jókedvüket - főleg Gazkulét - ."
Azzal a törp leteszi a vértezetet és visszasétál az asztalhoz, amihez már ki is hozták az ínycsiklandozó étkeket.
- Együnk hát! Jóétvágyat, barátom! - mondja, ám látja, hogy elkésett, az ogár már nagyban fogyasztja a Fekete Sárkány tálat. Muradin mosolyogva kezd neki a saját kajájnak.
 
-Én pedig gratulálok a szép harchoz! -kuruttyol gégehangján az ogár- bár felkelni is segíthetnél, mert kicsit elmacskásodtak a tagjaim =).

A fogadó félig nyitott ajtaján keresztül igen nagy hahotázások jöttek ki, ahogy a vendégek szeme elé tárult a látvány, amint a kis törp rángatja lábra a majd két és fél méter magas ogárt, majd segít neki betántorogni az egyik asztal mellé. Jól helyben hagyta egymást a két kűzdő: míg a törpnek a vértje volt széttépázva jó párszáz arany értékben, addig Gazkulnak a testén nyíltak jókora sebek, és bőrfelületének jó 35-40%-a fel volt perzselve a támadó villámsebzéseitől. A törp -mármint Lord Raptor- egyből felcserért küldetett, és míg az megjött az ogár szerényen rendelt magának és kűzdőtársának vacsorát, igen nagy szemeket meresztgetve az étlapra //641. hozzászólás//, hát igen, egy ogár nem olyan jó gyorsolvasó, mint egynémely tanult ember.
-Egy kancsóó Takriuni Goblinfojtogatóó lesz idee, meg egy kupa Szomszédból lopott rettenet a barátomnaak -"üvöltötte" a söntés felé basszushangján Gazkul, miközben megveregette a szembenülő törp vállát- no meg egy Fekete Sárkány tálat is vágjatok eléém de izibe, meg a barátomnak is valami harapnivalóót! És gyújtsátok máár be a kandallót, mert ilyen hidegben még Adun is fázna! -mutogatott nagy hévvel a földszinti kandalló felé.
Szó ami szó, tényleg igen hideg a mai este, gyorsan be is csukják a kocsma ajtaját-ablakát, de a szíveket felmelegíti a jó társaság, no meg a Tarkadian feles tüzes íze.
 
//hogy őszinte legyek már énis kifogytam, ami torzulásom volt azt már kihasználtam, vagy megpróbáltam kihasználni. Egyedül méretemben, és bírkózás és verekedés jártasságomban bízhattam. Privátban lassú lenne kielemezni a csatát.. wan MSN-ed?//
 
// javitás: "Az én vendégem..." //
 
// Hmmm, gratula a győzelemhez //

A törp elismerően elmosolyodik, majd ahogy az ogár enged a szoritáson a következőket mondja:
- Szép küzdelem volt, gratulálok. - tolja el arca elől a centi hosszu csontkinövéseket. - Az éndégem vagy ma este a fogadóban, mindenre amit csak megkivánsz. - majd magában a törp meg is ijed elöbbi igéretétöl, látva Gazkul termetét. Kinézi belöle, hogy többet eszik, mint egy horda ork. De az igéret, az igéret...
 
*Bizonyára teljesen őrült ez az ogár* -gondolja magában a törp, miközben ellenfele módszeresen gyűri le őt egyre képtelenebb pózba, mitsem törődve a kalapács formájában érkező veszéllyel. Csakhogy a törpnek nem jutott eszébe valami, egy szintén igen nyílvánvaló torzulás, a vándorszem az ogár tarkóján, mellyel az végig követte a kalapács röppályáját, és az utolsó pillanatban a törp legnagyobb meglepetésére vele együtt félregurult az útjából -birkózás szakértelmének köszönhetően úgy, hogy ismét ő legyen fölül, a leszorító helyzetében, míg a törp alul a leszorítottéban. A kalapácsnak nem volt ideje korrigálni a pályagörbét, mert az ogár csak az utolsó pillanatban tért ki előle, így méterekkel arrébb ártatlanul csengve érkezett a porba. Ekkor az ogár úgy feszíteti a törp karjait annak feje mellé, hogy //ha nem emléxel olvass vissza, még a kőbőrödön szakítottam fel, hogy így harcra kész legyen// az ökléből immár kiágaskodó majd centis bütykök a leszorított nyaka felé nézzenek.
Vajon mit tesz most a törp fegyvertelenül a földhöz cövekelve, miközben hegyes kinövések állnak a nyakának?

//És az ész győzedelmeskedni látszik :-)) Asszem ebben a csatában már csak egyvalaki adhatja meg magát ;-) De ha innen kidumálod magad reálisan, akkor kiegyezhetünk egy döntetlenben, és még egy hordó sört is fizetek, bár ez nem valószínű h bekövetkezik ;-)). Tehát mit teszel?//
 
// Zuluhed barátom kissé vulgárisan fejezte ki magát, ám lényegében igaza van. Ezeket a nem ideillő dolgokat nagyon mellőzni kéne. Tudom, hogy már tul van tárgyalva, csak szerettem volna kifejteni abbeli véleményemet, miszerint az ilyen és ehhez hasonlo hozzászolások jelentősen rongálják a forum összhetását... //
 
// Nem egyezhetnénk ki egy döntetlenben? Mint ami a játékban is van: "Lihegve szemlélitek egymást..." //

A törp magában áldja a szerencséjé, hogy éppen kalapács formában van fegyvere, és, hogy igy tudja használni a bumeráng képességét. Ezt a taktikát ugyan már egyszer elsütötte, de ilyen testközelben ez ismét hatékony lehet. Muradin megprobálja ugy helyezkedni, hogy jobb keze (amiben a kalapács van) kiférjen az ogár alól, majd mikor ez sikerül felhajitja a kalapácsot a magasba. Amig a kalapács le nem csap a két puszta kezével védekezik a böhöm mutáns ellen. A kalapács egy kört ir le a levegőben, majd megindul gazdája felé, de utját állja az ogár. Gazkulnak több lehetősége is van, vagy elugrik a törpröl, ezáltal elhalasztva a jo lehetőséget, esetleg egyik kezével hárit hátra sem nézve, ám ez hogy igen veszélyes a fájdalomdüh miatt lecsökkent védekezéssel, esetleg hátrafordulhat védekezni, ám ekkor Muradin bizonyára kihasználná, hogy ellenfele nem figyel rá és torkon ragadná vagy megfejelné vagy valami hasonlóan "kedves" gesztussal jutalmazná a mozdulatot. De az ogárnak persze ezeken kivül is lehet hirtelen ötlete.
 
-Nem semmi a csaj mi?! Csap a sérült vállára Vándor.
-Nálunk nincsenek ilyen gyógyítók, elkelne egy ilyen ügyes lány! Most mennem kell, további kellemes gyógyulást! Azzal faképnél hagyja a meglepett kalandozót.
 
//olvasd el a Fogadó 822. hozzászólását, abban részleteztem kicsit az "elf" lány faját. Amúgy nem elf, mégha a tündék családjába is tartozik a faja.//

-Bár igen sokat ér a fegyverek és az izom ereje -közben a seb fölé emeli kezét, és valami sárgás sugarat enged a sérülésre és környékére- de a mai világban már nem sokat ér a megfelelő mágikus támogatás nélkül.

A ráeresztett sugár lassan láthatóvá tette a sérült izmokat és csontokat, melyeket a nő szakavatott szemekkel elkezdett vizsgálni. Eztán megszünteti a sugarat és így szól:
-A jó hír, hogy a csontjaid megőrízték épségüket. A rossz, hogy néhány ín megsérült a térdedben, ami nehézkessé teheti a járást még az összeforrás után is.

Ezzel a sebre teszi a nő a kezét, becsukja a szemét, mire keze alól halványkék fény kezd kiszűrődni. Mangred érzi, ahogy felsajdul a térde, majd a fájdalom nyugalmat hozó bizsergéssé nyugszik. Egy fél perc után Ishmena felemeli a kezét és így szól:
-Az inak összeforrtak, nem lesznek maradandó következményei a sérülésnek. Most a felszíni sebeket húzom össze! -ekkor a bizsergés átterjed az egész sérült felületre, és a nő folytatja a beszélgetést:
-Te mi okból jársz erre? Én épp küldetésem teljesítése után vagyok itt. Lord Raptort biztosan ismered, ő a klántársam, vele érkeztem. Az én feladatom a káosz erőinek dezintegrálása. A káosz erői egyre inkább hatnak a létsíkunkra. A Konkláv nyugtalan. A káosz lehet hogy újra vissza akar térni? -minden alkalommal, ahogy a "káosz" szót kimondta Ishmena, látni lehetett rajta (bár megpróbálta azt rejtegetni) a vad gyűlöletet, amelyet ez ellen az erő ellen érez. Ahogy folytatta monológját a káosz rút erőiről, egyre hangosabbra emelte hangját, és hamarosan szemei kénsárga ködbe borultak. Ekkor érdekes érzés lett úrrá Mangreden: a lába, ami előbb még kellemesen bizsergett, most elkezdett elnehezülni, elzsibbadni. Odanézett, mire látta, hogy az eddigi kék fénylés helyett mostanra zöld fény szüremlik ki a lány keze alól. Idegesen lesodorta magáról a kezet, mire a lány -mintha valami mély álomból eszmélt volna- ébredt tudatára és nézett először kétségbeesetten a sebesültre, majd saját kezeire.
-Ó bocsáss meg, most mennem kell -rázta meg kezeit, amitől lefoszlott azokról a mágia- lehetőleg néhány napig ne nehezedj a sérült lábadra! -ezzel kisietett a fogadó ajtaján.
Az ifjú sérült harcos megilletődve nézett az elsiető lány után, majd vissza saját lábára. Abból szolidan gőzölgött valami zöldes pára, mely leginkább az éjjel megázott útszéli tetem szagára hajazott.
~Lehet hogy meg kéne fürödnöm, hogy lejöjjön~ -gondolta magában.
 
*láthatóan az elfnek szenteli minden figyelmét. Különösen szép az elflány, de valahogy neki nem jön be, a "nem emberi bőrszín". Nem rasszista, csak kicsit idegenkedik a furcsa szerzettől.*
Üdvözöllek Ishmena kisasszony *mondja kedvesen* Ha valóban értesz a gyógyításhoz, azt nagyon szivesen venném. Én nem értek ezekhez a sebekhez, és szerintem hamar rendbe kéne jöjjön, csak nem tudom annak az orknak a fegyvere nem-e volt mérgezett vagy hasonló... Manapság kiveszett az "emberekből" a tisztesség, már nem harccal ölnek, hanem furmányos mérgekkel sötét varázsigékkel... Lassan eljár az idő az ilyen régimódiak felett, mint én *sóhajt mélyet, majd leoldja szíjat combjáról, és a hasadásnál széttépi a vörös bársonynadrágját, és úgy mutatja meg a sebet a combján*
 
//jaja, kezd unalmassá válni a kűzdelem szerintem is ( amúgy az előző körben csupán a csatacsákányod húzkodtad ki a lábamból, nem volt mit kivédeni//

A dobás maga nem érte váratlanul az ogárt, már volt ehez párszor szerencséje. Egy -szinte már begyakorolt mozdulattal- csapja félre a fegyvert, csakhogy annak egy váratlan kilengése még így is megüti a védekezőt, majd visszarepül a törphöz. Ekkor az ogár nekifutásból rohamozik neki a törpnek, majd annak legnagyobb meglepetésére az utolsó pillanatban felé hajítja egyik csatabárdját. A dobásban több volt az erő, mint a célzás -meghát igen ormótlan is a fegyver a pontos dobáshoz- , így a törp azt harci kalapácsával könnyedén el tudta téríteni. Az kivédett bárdlap mögül előtűnik az ogár torz alakja, majd egy pillanattal később -míg a törp a hárításra figyelt- Gazkul vetődésével telibekapja, és földre sodorja a törpöt -egyenesen saját maga alá. A törp -még nagyjából álló vértjének köszönhetően- csak az ütközés ereje miatt sebződik, a földet fogás miatt nem, viszont egyből érzi, hogy nehéz dolga lesz innen nyerni, mert -az ogár mozdulataiból látszik- tapasztalt bírkózóval van dolga.

//kis színt vittem a csatába.. bírkozz törp, bííírkóózz =)//
 
// Ehhe, ezt lécci ird meg ujra, mert ez most olyan volt, mintha én nem is támadtam volna? :P Vagy ugy vetted, hogy háritottad azt kész? Hehe, utolso védbástya? Az egyik oldalon nem lesz vállvédőm max, naés, van még másik vállvédőm, vértem meg sisakom. De ha semmi ötletesség a támadásodban akkor én sem fogom beengedni... //

Muradin apró termetét kihasználva elugrott az egyik csapás elől, míg másodikat csatacsákányával hárította. A csákány ismét alakulni kezdett és hamarosan ujra kalapács alakjában diszelgett. A törp hátrált két lépést, majd onnan teljes erőből az ogár felé hajította kalapácsát. A helyzete miatt a következő körben több ideje lesz a legmegfelelőbb poziciot felvenni a védekezéshez, mivel messzebb van ellenfelétöl.

// Nekem már komolyan nincsen ötletem, de ha igy folytatjuk akkor feltöltödik az övem és akkor lesz nemulass //
 
//Kérdésem van a Vagabund Horda -és Ferenc felhasználó- felé:
Most hétvégén jó-e, és mikor jó nektek, hogy levezessem a beígért kalandot? Jövő hét hétfőtől dolgozok, és csak nyolc óra után érek haza. A munka természetéből adódóan -motortekercselés- még így sem ígérem, hogy lesz erőm gép elé ülni, szóval jó lenne még e hét végén levezetni. Írja meg mindenki, h mikor lenne jó, és egyeztetünk. Írjatok több időpontot, hogy találjunk közöset.
Ferencnek: most bebizonyíthatod, hogy tucc játszani, és egy szörnyírtást nem "rontanál el". Ha jól kijátszod a karaktered, akkor benne lehetsz a kocsma-csapatban.

by: Lord Raptor //
 
//Üzenet Ferencnek. Az utca végén van egy bordélyház. Írd azt hogy odamegy a karaktered! Már ha akarod.//
 
//és lehetőleg az ilyenektől is tartózkodjatok :P//
 
A fogadó szabályzata úgy tartja hogy a fogadó területén tilos kiverni a saját és más faszát.
 
  ... | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.