Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Békés tisztás
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Ghalla békés tisztásain a Káosz elpusztított oltárai felett az élet nem áll meg...
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | ...
Nézet:
A lovagok összenéznek, majd kisietnek a fogadóból.
 
Petur, mint a villám rohan be a fogadó ajtaján. -Sheisa, Shindu-Falah nah! Mondja, mire a lány megrázkódik és meglepetten kirohan a fogadóból. -Barátaim! -mondja lihegve- Hatalmas veszélyben van a város! Aki érez magában elég bátorságot, az a főtéren gyülekezzen! -mondta és már ment is volna ki, mikor megtorpant. -Ja és bocsánat a lányom viselkedéséért. Hiába az anyja vére. -mormogta, s látszott, hogy könnycseppek szöknek a szemébe.
 
S'almeyna döbbenten néz Seothra.
-Xojertha és Arylin elköltöztek...az Első Szinten vannak.
 
Seoth kishíján idegrohamot kap.Belenyúl a zsebébe, kiveszi a chara-din szimbólumot, felfelé néz, és felrikolt:
-EZ A TE HIBÁD!PUSZTULJ!-avval szemei felizzanak, majd a tenyerében lévő szimbólumot megszorítja és amikor elengedi a megidézett mágiát, a tenyeréből por esik ki, nyoma sincs már a szimbólumnak.Körbenéz, és odalép a lovagokhoz.
-Hol van a druida?-kérdezi, szemeivel szabályosan átfurva a történelemtudását villogtató elfet.
 
Vándornak nagyon ismerős ez a hang, ezért arra fordul amerre az idegen található.
-Nem ismerjük mi egymást? Hallatszik a kérdés. Az idegen nő csuklyás fejét Vándor irányába fordítja, és alig láthatóan biccent.
-Mit szorongatsz annyira? Kérdezi Vándor kíváncsian. Erre a nő feje alig láthatóan megrázkódik. Lassan feláll helyéről, majd lassú léptekkel nehogy a barbár támadásnak vegye megindul felé. Mozgása kecses, szinte légies. Vándornak nagyon ismerős, de nem tudja hogy miért. Amikor a nő odaér hozzá, a kis csomagot féltőn leteszi az asztalra majd kezét széttárva rámutat.
-Szóval megnézhetem. Jelenti ki Vándor, és nekilát a csomag kibontásának. Ám az hírtelen mocorogni kezd, amitől a barbár talpra szökken.
-Ne szórakozz velem hallod-e! Mordul, de a nő meg se rezzen. Vándor mostmár óvatosabban nyúl a csomaghoz, és amikor kibontja nem csak neki hanem az egész fogadóbéli társaságnak elál a szava. A csomagban ugyanis egy aprocska gyermek található!
 
//Bocs, de nem volt most kedvem felugrani a Worluk-könyveimért, úgyhogy emlékezetből írtam...úgy néz ki, hogy fel kell frissítenem... //
 
-Azonnal megyek barátom -szól a térugró szerkezetes barátjához a törp- csak még kihozom az új vendégünknek -az asztalnál ülő idegen nőre néz- az itókáját.
Így is tesz az kis ember, csakhogy mire odamenne hozzá elf barátja állja útját, hogy bemutassa barátait. A törpöt roppantul bosszantja, hogy a paplovag nem hagyja szóhoz jutni, hogy ő is megcsillanthassa történelmi tudását, ezért közbe is vág, és lemegy borért, nomeg gyümölcsléért. Fel is ér a kis hordó borral, tölt, majd hozzá teszi:
-Mellesleg jobb ha tudod barátocskám, hogy a nem a drének foglalták el a Guarni civilizáció helyét. A Guarni csontokon a Gilf Birodalom épült fel, és igen sokáig maradt is az ismert világok vezető szerepében. -a törp ránéz a gilf lányra, aki az egyik asztalnál ül magányosan- Igencsak vasmarokkal kormányoztak, szó ami szó! A Gilf Birodalom hanyattlása után jött létre a Nagydrén Birodalom, a hódítások kora. -átnéz az egyre türelmetlenebbül várakozó barátjára, aki még mindig a ketyerét tartja a kezében- Most mennem kell uraim -néz vissza az elf lovagokra- mindjárt visszajövök, mert gondolom jöttüket nem az én történelmi ismereteimre való kíváncsiság indította.
Ekkor odalép a türelmetlenkedő alakhoz:
-Seoth -mosolyodik el- mondd, mért hívtál ide? Bocsáss meg, hogy megvárattalak, de mostanában egyre többször félbeszakíta... -lehet hogy a sors fintora, de törpöt ismét félbeszakította valami.
Az ajtó bevágódik és egy már néhány embernek ismerős alak lép be. Még ilyen világosban is hátborzongatóan világít a vakító kék szembogara. Nagyjából 170 cm magas, ember fajú. Az idegen éjfekete köpenyt és kopott utazóruházatot visel. Oldalán valamilyen fura formájú szabja van, aminek csak a markolatát lehet látni, mert a többit tok fedi. Arcát, száját és orrát fekete-barna kendő takarja. Ahogy belép hűs fuvallat járja át a kocsmát, és megborzongat minden jelen levőt. Akik ismerték ennek előtte a törpöt érdekes furcsaságot fedezhetnek fel az utazón: az ő ujján is hajszálra ugyanolyan gyűrű van, mint a törpén.. de nem, mégsem, az idegen gyűrűjén nem sáska, hanem egy unikornis szimbólum látható. Egyenesen a törphöz megy, és megszólal - hangja szinte majdnem hogy mélyebb, mint a törpé-:
-En Taro Adun!
Erre a törp elmosolyodik, és önkénytelenül ellép Seothtól, egyenesen az érkező elé:
-En taro Adun, testvérem! -köszönti ő is- Miért jöttél?
-Elérkezett az idő. Wogan új légiósokat toboroz! -ekkor elővesz az idegen egy tekercset, és átnyújtja a törpnek- minden benne van, olvasd!
A törpnek elég rápillantania, fülig érő vigyort vág, majd elkomolyodik:
-Rendben, tarts velünk vissza az Archívumba -a gilf lány felé fordul- Ishmena gyere! A háború ősszelleme minket választott! Indulnunk kell. Hamarossan visszajövünk! Mindenki a vendégem az első körre! -kiáltja, majd a gyorsan szedelődzködő lánnyal és az idegennel elhagyják a kocsmát.
Seoth meglepetésében szóhoz sem jut, mindenesetre majd felrobban a méregtől, hogy csak nem hallgatta végig a törpe.

//a törp visszatér hamarost, ne aggódjatok! ;) A függőben levő beszélgetések folytatva lesznek, de a Seothos mission előtt még el kellett ugrania a törpnek. A kocsma-csapatnak: a kalandok továbbra is este nyolctól az MSN-en lesznek tartva! 4 Adun! =)//
 
Három lovag lép be a kocsmába, majd leülnek a pulthoz. Egyikük S'almeyna, aki bemutatja Lord Raptornak a két másik lovagot.
-Üdvözöllek törp barátom! Ők a parancsnokaim a várban, Pirvan és Vertumnus. Hál'Sherannak végre elkészült! Köszönöm a terveket. Ezek a guarnik nagyon okosak voltak; nem is értem, hogyan pusztulhattak ki erről a világról. A drének nem tudták, mit tettek, amikor elfoglalták a guarnik országát...
Miközben S'almeyna kecsegteti történelem-tudását, a törpe szemrevételezi a másik két lovagot. Az egyik egy öreg lovag, látszik rajta, hogy a régi tanok híve. ,,Ez akár még Istar idejében is élt...úgy viselkedik, mint aki az Összeomlás előttről származik." A törpe nem is tudja, milyen igaza van. Pirvant Paladine időlegesen feltámasztotta, hogy körülnézhessen a világon.
A másik lovagon furcsa, zöldes páncél van, és levelek fonódnak a szakállába és a páncéljába. Izeg-mozog, látszólag szívesebben lenne most kint a szabadban.
A törp visszafordul S'almeynához, majd durván félbe szakítja.
-Hé elf!...Elf!...Hé, paplovag!...EEEELF!-S'almeyna döbbenten néz Raptorra-Kértek is valamit, vagy csak történelmi előadást akartál nekem tartani két lovagod jelenlétében?
-Ööö...ja, igen. Kértek valamit?
-Én egy kupa bort kérnék.-mondja Pirvan.
-Én meg valami gyümölcslevet kérnék...-a másik két lovag furcsán összenéz, ahogy Vertumnus rendel.
-Nekem hozz egy házi löttyöt!
A törpe sietve elindul maga a pincébe, hogy bort hozzon; nem a klónt küldi. Bár van még odafönt bor, de semmi kedve ezt a locsogó elfet hallgatnia. ,,Biztos bolondgombát evett vagy megártott neki a nap; azért fecseg ennyit...igen ez lesz az."
Kis idő múlva felhoz egy kis hordó bort.
 
Seoth sétál be a fogadóba, karjaiban a térutazó szerkezettel.Szemeivel kémleli a helyszínt: amikor mergtalálja a keresett személyt, odasétál, és megszólítja a törpét:
-Lord Raptor...beszélni szeretnék veled...
 
A törp hangjára felfigyelve az idegen szorosabban átöleli a kis csomagot, és láthatóan testhelyzetet vált. Lábait maga alá húzza, és gerincét kissé összegörnyeszti. Mindenki látja, hogy ugrásra készen figyel.
-Egy sört. Jelenti ki, és mindenki megdöbbenésére ezt női hangon teszi! Ami meg még meglepőbb az egészben, hogy a kis csomag felől érdekes nyögdécselő hangokat hallani.
 
//semmi probléma//
 
//bocs, azt hittem, rangként viseled...//
 
//nem piszkálásként írtam, csak a jövőre nézve.//
 
//most például én is rövid ó-val írtam az írók-at.//
 
//még a legprofibb írok is néha mellényúlnak a billentyűzeten//
 
//a nevemben nagy 'L'-lel írom a Lordot, mert -mivel mint rang nem sokat jelent törpömnek- ezért inkább mint név viseli//
 
Tamás felkel a földröl, és előhúzza kvazárkardját, majd ugyanezzel a lendülettel vissza is löki.
-Ez csak egy nyamvadt lány-mondja magában és visszamegy a fogadóba.
 
Xojertha és Arylin lépnek be a kocsmába, majd megkeresik társaikat. //most úgy írok, mintha az összes törzsvendég jelen lenne//
-Hellósztok! Arylinnel úgy döntöttünk, hogy átköltözünk az Első Szintre. Csak jöttünk elköszönni tőletek.
-Viszlát Vándor, lord Raptor, Elfi, Sovellis, Ilidan, Muradin, Tamás, Gród, Petur! //ha kihagytam valakit, kérem bocsássatok meg, de k***a sokan vagyunk //
Xojertha és Arylin elbúcsúznak mindenkitől; Vándor majd összeroppantja Xojerthát medveölelésével.
Ezután kilépnek, és egy ideig távol maradnak az emberektől.
 
//Üdv újra itt misihu jó volt az utazás? privbe meséjj róla! //
 
//ezt nem csak neked mondom, hanem MINDENKINEK! Nem pikkelek senkire, még ha a törp úgy is szól, akkor ne rám haragudjatok, én csak kijátszom egy 'átlag' törp kiállhatatlan természetét -sőt valójában egy törp ennél kiállhatatlanabb, szóval legyetek hálásak a tompításért A lényeg: a törpöm ilyen csak, szal senkivel nincs bajom, ha mégis bajom lenne, azt közlöm.//
 
\\O.K. én se veszem sértésnek, hogy megpróbáljátok lekoptatni.\\
 
Nagy ütés, Tamás elterül. -Te csak ne nyúlkálj hozzám! -Mondja dühösen a lány, majd fölkapja kardját a földről és visszasétál a fogadóba.
 
//tom, h nem te hanem a karid bunkó, nem is veszem sértésnek, inkább örülök ha kijátszod. Az én törpöm meg kimondja ami a szívén van, ez a karim és nem én vagyok //
 
-Hol laksz? Haszaviszlek a szüleidhez.- mondja Tamás. Egy mozdulattal kiveri a lány kezéből a kardot és felkapja Sheisát a vállára és kimegy vele a fogadóból.
 
-Sajnálom, nem lehetek most nagy szád lezárója. *lenéz a lábára*
 
Az lehet, hogy fiatal vagyok, de a harctéren jobban megállom a helyem, mint a legtöbb magadfajta. Egy párbaj?-Kérdezte Sheisa csillogó szemekkel. -Persze nem halálos. -Tette hozzá.
 
-Kislány! Tedd el azt a bicskát mer' harc közben egy törpe nem lát különbséget egy kislány és troll harcos között. -mondja Tamás, miközben Seisha elé áll és a kezét a kvazárkardjára teszi.
 
Ja, egyébként 14 -mondta Sheisa Tamás felé fordítva a fejét.

\\Mármint a kari 14 a leírása meg ottvan a kalandok városa 634-ben\\
 
Ha olyan nagy a szád, játszuk le! -Mondta Sheisa, miközben kardját dühösen a földbe vágta, s ez valójában elég nevetséges látványt nyújtott, így a "közönség" nagyrésze már a földön fetrengett.

\\Akkor a kalapja helyett a haját nyírta le, a kari meg direk lett ilyen bunkó, nem velem van a baj. Vagy mégis?;-)\\
 
-Hány éves vagy, te lány?-kérdezte Tamás miközben lehúzott egy felest és odavetett egy vigyort a lányra.
 
  ... | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.