Vissza a Főoldalra
 


Hírek
Argum City
Argum City Wiki
Szavazások
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Bevezető
Mi is az az Argum City?
A játék elemei
Alkalmazott harc
Alkalmazottakról részletesebben
Az ellenfelekről részletesebben
Bánya
Barátok
Birtok
Cég
Célok
Elfajzott kedvenc
Garázs
Gyűjtemények
Időbeosztás
Karakter
Kedvenc
Kert
Minijátékok
Mire lehet argumot költeni
Robot
Robotok részletesebben
Szövetségek
Árverések
Argum City chipek
Szövetségi háború
Erőforrások
Kényelmi funkciók
Tutorial
Híres cégek és NJK-k
Játék telefonról
Kedvcsináló film készül
ReGAMEX kiállítás
A fejlesztés története
Fejlesztési szempontok
Miért tart a fejlesztés 5 évig?
Grafikusok
Mi kell még az induláshoz?
Kvíz
Grafika
Indulás: tutorial
A játék bemutatása
A színfalak mögött
Argum City trailer (30 sec)
Argum City trailer (42 sec)
Mókás munkavideó
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | ...
Nézet:
//Megyek, asszem az elf is megy.//
 
-Figyelj te elf! Lehívjuk a gyíkot és azt mondjuk neki hogy tudjuk hol a törpe.
-De hát mi se tudjuk!
-Blöffölünk. Kiszedjük a gyíkból hogy mit keres itt.
 
//Xojertha és Janina egy démonnal harcolnak, Arylin az Első Szinten van, Jakhsjahlang be van zárva, S'almeyna pedig a lovagjai élén siet Janina segítségére. Sajnálom Elfi, nem megy. //
 
Az elf közben felkel.
-Gyere Tamás! Meg kéne keresni a törpét.

//misihu, esetleg beszálhatnál külső szemlélő helyett.//
 
//a fejvadászás az én asztalom, meg Zu-é, de azért megközelítette //
 
//nah ja, de az Raptor, ez meg a gyíklény Nah, de egy kis kötözködés még belefér a jellemébe. Amúgy igen fejvadászosra sikerült a belépője, nem? //
 
Tamás leül egy üveg whiskeyvel az asztalhoz és közben azon gondolkodik hogy ki lehet a gyíkember és hogy hol van a törpe.
 
//Tudod Ferenc, Raptor szeret kötözködni ))//
 
//tudom :ÐÐ//
 
//Kisember? Tamás másfél fejjel magasabb a hüllőnél. //
 
-Távol álljon tőlem bárkit is bántani kisember. //nem írtam a gyíklény magasságát: 160 cm magas // Megszoktam már, hogy mindenki bizalmatlan fajtámmal szemben, úgyhogy nem veszem ezt tőled sértésnek. Ha nem haragszol, akkor most elmennék fürdeni, hamarossan visszatérek.
Ezzel a pulthoz megy fizetni pár nap szállást, egy kis vacsorát, nomeg némi borravalót a hulla eltakarításáért, amit maga mögött hagyott. Ezzel felment szobájába, a Raptor melletti üreset vette ki.
 
Egy meközelítőleg 6láb magas ember emelkedik ki a tömegből. Két lépéssel az gyíkember elé áll.
-Ítélethozó! Lord Raptor itt szállt meg. Most nem tudni hol van. Ha még valakihez hozzányúlsz megkóstólhatod a nyers kvazárt.
 
//provokálsz-provokálsz? amúgy teccik a megfogalmazásod )//

-Talán inkább jobb lenne ha rendesen szólítanál, mint más, aki még él a velem való találkozás óta. Nevem nem mondd ki, inkább szólíts az Ítélethozónak. Aki ismer így hív. Aki így hív él. -ezzel elteszi áldozati sarlóját a gyíklény, és megfogja az elf vállát- Te egyébként is túl fáradt vagy most harcolni, még a kardod is alig bírod el. -az elfnek feltűnik, hogy az idegen igazat beszél, tényleg alig bírja tartani kardját. Megszédül, visszaül székére, nem érti saját viselkedését.- Az pedig, hogy mi dolgom van a törpel -folytatja Ítélethozó- rád nem tartozik. Csapos! Kezdd el készíteni a fürdőm, már nagyon kiszáradtam! -majd ismét a tömeg felé fordul:- Szóval hol találom meg Raptort?
 
-Hüllőfejű!-kezdi az elf és kivonja új kékpengéjű kardját és Scyssath elé áll.
-Attól függ ki keresi. De szerintem törpe barátunk nem várt két lábon járó krokodilokat a fogadóba.
Az elf lesúlytani készül a karddal...
 
//Asszem elírtam. Ferenctől akartam kérni egy visszavágót nem tőled.
Csak neked mondtam el//
 
Kintről lódobogás hallatszik, majd egy alak jön be az ajtón: fekete bő csuha fedi testét, csukja fején, melyből érdekes, egyszersmind torz hüllőszerű pofa nyúlik előre. Egy lándzsa van kezében, inkább támaszkodó, mint fegyver gyanánt. Ahogy beljebb lép az alak, láthatóvá válik abszolút hüllőkre jellemző pikkelyes farka, amely kilóg a csuha alól. Ekkor a hevesebb vérmérsékletű kocsmavendégek fegyverükért nyúlnak, mire az idegen letolja csuklyáját, majd leveszi csuháját. Mindenkiben megakad a lélegzet a különös figurát látva, ahogy egy szál ágyékkötőben fogast keres ruhájának. Teste vaskos, tömzsi, akár egy elhízott törpéjé. Hosszú, lószerű pofájában borotvaéles fogak sorakoznak, melyekből jónéhány kilóg szájából. Nyakában talizmán, mely egy csontvázkezet ábrázol. Pikkelysorai páncélszerűen megvastagodtak. Hideg, ciánkék szemét pislogóhártya takarja, melyet most nyugtalanul rebegtet, látva a bent ülők hirtelen kelt nyugtalanságát.
-Scyssath vagyok -szól reszelős hangon- Hol lehetne megfürödni?
Na erre, a kocsmanépnek abszolút leesik az álla. A bestiális alak nemhogy beszélni tud és lovagolni, de első dolga megfürödni. Néhány idegengyűlölő előkapja tőreit és nekiront az idegennek, hogy elüldözze. Keserűen kellett csalódniuk. Az első, aki elpáholására érkezett járt a legrosszabbul: a lény sokkal fürgébb, mint azt kívülről látni lehetne, és ráadásul ördögi módon, teljes összhangban mozog fegyverével, mintha csak lándzsával a kezében született volna! Mielőtt a támadója védekezni tudna, a teremtmény lándzsáját megmártja annak tüdejében és kitépi onnan, majd átforgatja háta mögött hihetetlen sebességgel fegyverét -ezalatt elővesz egy tárgyat, de még nem lehet kivenni, hogy mi az- és a háta mögül egy íves mozdulattal kivágva kibelezi a lándzsa hegyével a szerencsétlent, akit rohamának lendülete még tovább hajt, mire a körben a harmadik támadását is végrehajtva a lény az előbb elővett tárgyat magasra emeli -ekkor már tisztán kivehető: ez egy rúnákkal ékesített áldozati sarló- és a felé bukdácsoló immár haldoklót gyengéden elkapja izmos karjával, megpördíti, hogy a háta legyen felé, majd a sarlóval elmetszi annak torkát és közben így szól:
-Mert én vagyok a kezdet és a vég... -ezzel enyhén felízzik a sarló, és az áldozat testéből fehér ködszerű fény áramlik ki, egyenesen a hüllő medáljába. Vigyorogva felkapja fejét, hogy a többi ellenfelét is bevárja, de azoknak hűlt helyük sincs. Ekkor elkomolyodik, a vendégek felé fordul és halk hangon megszólal:
-Lord Raptort keresem! Nem tudná megmondani, hogy hol találom? Állítólag ebbe a városba jött... -a törp említésére méginkább öszzenéztek a kalandozók, vajon mi köze lehet neki egy ilyen alakhoz. Ekkor szinte egyszerre visszanéz mindenki a lényre, annak a kezére. Igen nagy, nem emberi kezein hosszú ujjak -szám szerint öt- és egyiken gyűrű -hasonló mint a törpének- ugyanazzal a csontvázkéz szimbólummal, mint amilyen a talizmánján van. Tehát ő is a Száműzöttek Klánjába tartozik, mint a törp... így már világos az ismeretség.
-Khm. -szakítja meg a fél perce elülő csendet az idegen, látva a benn levők nyitott száját..- Ne zavartassák magukat uraim, megszoktam már, hogy a civilizált vidékeken -a "civilizát" szót igen gúnyosan mondta- nem tudják elősőre befogadni a gyíklények küllemét. -ezzel visszaveszi csuháját.
-Nos, akkor hol találom Lord Raptort?
 
//Visszavágót? Melyik karaktereddel? Vagy soroljam fel mind? ... ... Amúgy ahoz hogy visszavágót tudjunk csinálni kellett volna egy első párbaj, nomeg a törpöm sincs itt, és nem is lesz egy ideig. Amúgy a törp nem az a párbajozós fajta, de más karaktereimnél próbálkozhacc ;)//
 
//Ok.//
 
//Én is szombaton utazok. Hallod Lord Raptor? Aztán rendezhetünk egy visszavágót.//
 
Tamás jön be az ajtón és leül egy asztalhoz.
-Akar valaki velem párbajozni?-kérdezi a söre mellől.

//Szombat délután elutazok és egy hétig nem leszek.
Hallod Lord Raptor? //
 
oda se figyel mi sűl ki fáradt 127 küldetés után:Vajon maradjak vagy jobb ha megyek? gondolkozik és végül marad
 
Kitárul az ajtó Berti fáradtan és piszkosan jön be leül: Csapos egy sört.És csendben isza
 
Folytatás.
 
Ez mi?
 
Vándor összehúzza szemöldökét, és érthetetlen tekintettel mered a csuklyás nőre.
-Mi akar ez lenni? És ki vagy te? Ezzen kérdések között keze megindul a nő ruhája felé, és a csuklya után nyúl. Mindenki érdeklődve nézi, hogy vajon a nő hogyan reagál. De nem történik semmi! A csuklya lehull, és mindenki láthatja hogy kit takart a ruhadarab. A nő nem volt más mint Lyation!
-Te! Döbben meg Vándor.
-Hisz elhagytál?! Erre a kijelentésre, mint egy
varázsütés Lyation-ból megindul a szó.
-Igen! Csak akkor még nem tudtam, hogy a gyermekedet hordom a szivem alatt! Küldetést kellett teljesítenem, azért mentem el. Harc közben megsérültem, és a sebeimet ellátó gyógyító mondta hogy gyermeket várok. Próbáltalak értesíteni, de nem sikerült! Ezért személyesen jöttem el.
-És most mit csináljak vele? Mutat zavartan a gyermekre Vándor.
-Neveld, hisz a tied! Lyation kijelentése után, hosszú csend keletkezett. Még a tapasztalt kalandozók sem tudtak ehez mit szólni.
 
Üdv Sir C -től!
 
//Plz várjátok be a törpöt a kalandokkal, két nap és lesz újra. Thanx.//
 
//Jó tudom hogy a Calm Landson kell keresni, de sehol sem találom azt a kurva gyereket akinek valamilyen lejárót kell őrizni. (((//
 
//Tudja valaki hol van Tidus ultimate fegyvere a Final Fantasy X-ben (PS2)? Sehol sem kaptam egy kurva értelmes választ sem.//
 
Seoth gondolkodik.
A térutazó szerkezetet leteszi a lovagok asztalára.
Láncolóvarázst tesz rá, majd komótosan kiindul az épületből...
 
  ... | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.