Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A furfang temploma
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Itt-ott elszórva találni még néhány elhagyatott építményt, melyről nem tudni kik és mikor építették. A furfang temploma pont ilyen, bár vannak rajta ajtók és ablakok, a belsejébe jutni még soha senkinek nem sikerült.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | ...
Nézet:
-Neee.. hukk.. neem csak ketten maradtak.. hikk.. itt vagyok énis! -vigyorog bambán a gyík majd letolja a pohár nedűt és nyújtja poharát a következőért.
 
Nilturiel megköszöni a választ Arylinnek, majd visszafordul Gród felé, és tovább beszélgetnek.

-Ez a beszéd David!-Kiált fel Caronrod, majd teletölti mindenki poharát. Ítélethózót óvatosan, de határozottan leülteti, és a biztonság kedvéért rákulcsolja a gyíklény kezét a poharára , hogy el ne ejtse...
-Egs'!-Majd alaposan meghúzza a kulacsát. - Hölgyem, úgy látom, hogy mi ketten maradunk a végére... - Somolyog Arylinnre.

//Neki volt 83 éve, hogy hozzáedződjön... ;)
Cody: Davidnek mennyi az állóképessége? //
 
//nem, de hasonló elven működik: a különleges alkotott ötvözet, valahogy a racionális határokon belül bármivé át tud változni...de az anyag természetesen nem végtelen =)//
 
A gyíkkal fordul párat a világ az első néhány korty után, majd visszanyújtja a kulacsot arra a helyre, ahol az elf körvonalát sejti. Hát igen, drasztikusan csökkent látásának élessége a törp nedűt kortyolva. Lassan kitapogatja poharát, majd előre nyújtja remélve, hogy valaki van még olyan állapotban, hogy tud neki tölteni. Ő valószínűleg csak leverné a kancsót.

//Cody - ugye nem spawnpáncélod wan? :-o //
 
Daniel mosolyogva nézi ahogy a többiek isznak, majd így szól:
-Ne haragudjanak, de szerintem pohárból könnyebb lenne...
Ezt követően a kalandozók elhülve bámulják, ahogy a fiú páncéljából egy pohár áll ki...Dan kiveszi a poharat, és a barbárnak adja...ezt még megismétli párszor, ímg minden ivónak nem lesz pohara..majd magának is vesz egyett, és bizakodva a vaspoharát Caronrod felé nyújtja:
-Nem tűnik olyan nehéznek...beszállnék én is!
 
Arylin válaszol Gród helyett.
-Úgy, hogy az antimágikus mezőt a selyemfák energiájából hoztam létre druidamágiával. A természet nyelve nem igazi mágia, csak az élőlények reagálnak a szavaimra, semmi mágia. Így én tudom használni a természet nyelvét, így az antimágikus mezőt meg is tudom szakítani. Nem én vagyok a középpontja a mezőnek, hanem a fogadó...
 
//Ne keverjük bele a SW univerzumot! Azért köszi!//
 
Tudomásom szerint - lépek közelebb az asztalhoz -ahhoz már nem kell varázsolni. A létrehozáskor beépül a megszűntetés feltétele (hipertéri visszacsatolással, ha a gyakorlati része is érdekel).
 
//Azt rögtön levágtam! //

-Eszembe jutott egy érdekes kérdés, te mint mágus, talán tudsz rá válaszolni... - Tekint elgondolkodva Nilturiel Gródra. -Szóval, ha létrehozol egy antimágikus mezőt magad körül, akkor hogy' szünteted meg, ha te vagy a középpontja?
 
//az volt benne a lényeg XDD//
 
-Csak tessék Ítélethózó, bátran! És óvatosan...-Nyújta a kulacsot az elf, közben elismerően tekint Vándorra.
Nilturiel közben Gróddal beszélget a mágia rejtelmeiről.
 
//Oké, akkor te nem veszel részt, mert az tisztsségtelen lenne... //
 
//az antimágikus mező megakadályozza a papi mágiát is ;)...magyarán az istennő nem hallja fohászod
ez a képesség pedig a druidák szervezetével összhangban működik...ha azt valamji megsüntetné, Arylinnek komoly emésztési problémái lennének //
 
A gyíklény megfontoltan, csendben kivárta, míg lezajlik a bemutatkozás, és csak ez után kapcsolódik be az ivásba. Bár nyílvánvaló, hogy az asztal körül senki sem vetekedhet a barbár szívósságával, de így talán tovább bírja, hogy kimaradt az első néhány kortyból.
-Szabad lesz? -nyújtja kezét a kulacs felé várakozón.
 
Vándor hihetetlen gyorsasággal (ami egy ittas egyéntől nem várható el) kikapja a kulacsot Caronrod kezéből,majd egy nagyot húz belőle. Az ital erőssége szinte szétégeti, teste megremeg majd illetlen hangok hagyják el ajkait.
-Bocsi! Rázza meg loboncát, majd a kulacsot visszaadja jogos tulajdonosának.
 
Nilturiel - látván Arylin képességét (és ismervén a törpepálinkáét) - Librához fohászkodik, majd az elf nőre kacsint: -A következőnél már bajban leszel, az Igazságosság istennője nem tűr semmiféle "csalást".

//Vagyis a verseny idejére szünetel az alkeszlebontó képességed... ;) //
 
-Kedves Vándor, az elfeknél ez a kor még csak a fiatalkor. A bátyám 300 évesen a fiatalkor vége felé jár, 100 év múlva eléri a felnőttkort.-Feleli, kissé elpirulva a megszólításon.-Ha majd kijózanodsz, és nem lesz antimágikus mező, akkor visszafordíthatom az öregedésed. Természetesen a hajszíned megtarthatod!-Tréfálkozik.

-Ezt keresed?-Kérdi Caronrod, megemelve a kulacsát.-Kezdődjön akkor a verseny, Vándor úgysem bír magával...-Teszi hozzá vigyorogva.

//A szabályok lejjebb megtalálhatóak!//
 
//Gród semlegesítette a varázslatot...ismét a régi külsőddel rendelkezel ;)//

Arylin elmosolyodik, az elf 200éves létére már kalandozó...Arylin már megélt egy évezredet, de külsőre nem néz ki öregebbnek a lánynál...
Nem izgul a verseny kimenetele miatt, az ő szervezete automatikusan lebontja az alkoholt...azért hozta létre az antimágikus mezőt, hogy senki se tudjon méregtelenítést magára varázsolni...a druidáknak ugyanis megvan ennek a megfelelője tulajdonságként...tehát ivóversenyben legyőzni mágia nélkül szinte lehetetlen...
És máris tölt magának, majd felhajtja...és nyúl a következőért...az ital pillanatok alatt lebomlik, épp csak egy pillanatra szédül el...
-Ti jöttök...
 
-Ahoz képest jól tartod magad szépségem! Vigyorog Vándor szelíden. Majd a leány testvérére sandít.
-A nevem Vándor! És ne tévesszen meg ez a vén külső, az előző kalandunkban szereztem. Ám belül kemény Barvár vagyok, viszon ezt az ősz hajat megtartom! Fejével közben a butykost keresi!
-Verseny? Igyunk! És az asztal közepe felé nyúl.
 
-Nem figyelt, amikor a bátyám bemutatott?-Kérdi mosolyogva a lány-Nilturiel vagyok. Nem ismerek sok varázslatot, minden tudásom a papi mágiára korlátozódik. Egy mágus nem tudná őket megtanulni, de megbeszélhetjük!
Egy pillanatig elmereng, majd megkérdezi:
-Milyen rossz emlékek, ha nem vagyok tolakodó? Csak nem berúgott egyszer, és porig varázsolt valamit?-Az utólsó kérdést (hogy nehogy megsértse a mágust) elbűvölő mosollyal teszi fel. De azért hozzáteszi: -Ne értsen félre, nem akartam megbántani! Ó, és mi lenne, ha tegezne? Tudja, még csak 235 éves vagyok...-Pirul el.
 
-Hm?-néz fel Gród a papirjából-áhh köszönöm nincs semmi baj.Csak....nem szeretem nagyon az alkoholt.Egy kicsit iszom de többet nem-mosolyog,majd közel hajol a nőhöz-tudja rossz emlékeim vannak vele.De milyen udvariatlan is vagyok!Látom ön tudja a nevem de én nem a magáét hölgyem.Én mint hallotta Gród vagyok.Mágus.
Milyen varázslatokat ismer?Megbeszélhetnénk a dolgokat.szeretnék minél több mágikus dolgot megismerni....
 
-Nem baj, akkor majd mi hárman csak nézzük - mosolyog rá Nilturiel.
 
//Word of Warcraft már wan magyarországon. Legalábbis haveromnak megvan. De ne örülj, iszonyat nagy gépigénye van. Hivatalosan sztem még eltelik egy kis idő, míg beér mo-ra.//
 
Daniel már az alkohol szagától majd hátraesik.
-Bo..bocsánat, de nem szoktam hozzá nagyon az alkoholhoz...inkább kihagynám ezt az ivó versenyt...
 
-Mi a gond Gród? - Kérdi tőle Nilturiel - Tudok segíteni valahogy? Tudod, papnő vagyok.

Köszönet hölygem! - Mondja Car. Kiönti a kulacsából a maradék pálinkát, majd megtölti az említett és ihatatlan löttyel. A kialakított gömbbe helyezi a kulacsot, majd nekilát a varázslatnak (folyadék átalakítása). Rövid időn belül a törpepálinka ismerős bukéja tölti meg a helységet.

//Szal most van 2 liternyi a kulacsban, plusz még olyan 3-4 deci egy kancsóban. Lehet vedelni, de csak óvatosan: minden kör (=pohár) után állóképességre kell dobni, körönként -2vel. > :] A poharak űrmértéke 3 cl. ;) //
 
Arylin hosszabb koncentrálás után megbontja az asztal közepén a mezőt, a faasztalból kis ágak nőnek ki körben, és zölden ragyogó gömb jelenik meg közepén...körülőtte ismét helyreáll az antimágikus mező...
-Nos, így már jó...

//semmi bajom a Dragonlance-szel, a selyemfákat onnan szedtem, igazad van...Otik fogadója 2 XDD
a World of WarCraft nem tudjátok, mikor lesz megvásárolható itt?//
 
Gród láthatóan húzódszodik az ivóversenytól.Székét hátrébbtolja és kényelmesen elhelyezkedik.Kissé furcsán érzi magát....áhh biztos az antimágikus mező!
-Te nem játszol?-kérdi Vándor-iszonyú jó ez a törpepálinka!
-Nem kösz-nem tesz jót nekem az alkohol-mondja Gród.Ettől a kevés bortól is kóvályog a fejem.Nem szoktam én ehhez én ehhez hozzá.
Ezután elövesz egy pergamen lapot és olvasgatni kezdte.Közben szavakat mormog:
Hű ezt látnod kéne....tényleg fejlettek voltak....méghogy ősi!.....ezt már láttam...és hasonlókat.látni hogy a megpróbáltatások kimerítették.....
 
-Hölgyem, én Caronrod vagyok, csatamágus. Ő a húgom, Nilturiel, Librának az Igazságosság istennőjének papnője.-Ejti meg a bemutatkozást az elf.

//Bocs a "késői" reagért... Amúgy az nem manópálinka, mert az ihatatlan. Törpepálinka, amit a törpék földalatti gombákból párolnak le. Alkoholtartalma kb. 80%... ;) Az általam kínált még gyógyfüvekkel is meg van keverve, no de mindent a maga idejében! ;) //
 
Egy köpenyes alak lép a fogadóba. Hátrahajtja csukjáját. Aranyló fürtjei súlyosan nehezednek vállára, türkizkék szeme csodálkozón néz a világra.
-Hívtál Car? - Kérdezi.
-Igen. Ülj le ide közénk... Nilturiel. - Mutatja be társát a kalandozóknak. - Ő a társam. A húgom. - Teszi hozzá, majd Arylinhez fordul: - Mit is kell majd inni az ivóversenyen? Mert antimágikus mezőben nem tudom előállítani a törpepálinkámat, és igencsak fogytán van, hála Vándornak... - nevet fel, majd visszaszerzi kulacsát.

//Na ja, jobb nem jutott az eszembe hirtelen, csak a Lángoló Légió - bocsi. A Warcraft 4-ről semmit nem tudni, majd lesz.
Amúgy a selyemfa emlékeim szerint Dragonlance, szal egy szavad nem lehet... ;) //
 
Arylin szemei megcsillannaka fényben, ahogy a következő ötlettel áll elő...
-Rendezzünk ivóversenyt! Mit szóltok hozzá?-mondja, és közben felépített maga körül egy anti-mágikus mezőt...így méregtelenítés varázslatról meg hasonlókról szó sem lehet...most csak a természet nyelvének van hatása a fogadó környékén...
//biztonsági óvintézkedés //
 
  ... | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.