Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Bömbölő arénarém
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Micsoda eltorzult fenevad ez? Miféle ocsmány szörnyszülött? Melyik szintről szabadult ide? Az biztos, hogy egykörös ellenfél a főmágusok szintjén, de például a vadászszinten, ha az ÖSSZES galetki összefog, meg tudják vajon ölni? Hat méter magas, bömbölő borzadály ez, hat vaskos lábon álló, csápos, agyaras, habzó szájú rém." - pozitív gondolatok az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | ...
Nézet:
-hmmm....orkok.Nem csípem őket.Hát igen,de mit is tudna egy pap csinálni a harcvonalban?Inkábbb hátramarad és onnan használ mágiát.ez azért is jó,mert ha látod hogy ha esetleg egy kicsit megsebesül a bátyád meg tudod gyógyítani-mondta Gród és nézte a felborult gyíkot,ami személye szerint ugy nézett ki mint egy kapálódzó krumplibogár.-Nem tudsz valami különös dologról aminek esetleg majd a csapat utána járhatna?-fordul ismét a papnőhöz.Aztán Vándorra és ismét a gyíkra néz.-Mondjuk egy hét múlva?
 
//a gyíknak nem oké.. mint láthatod.. xD//

A széttört szék romjai közül előviharzó barbár látványa eléggé elszédíti a gyíklényt, így igencsak kapaszkodnia kell az asztalba hogy el ne dőljön. Miuán nagyjából megtalálta egyensúlyát az időközben megtöltött pohár felé nyúl.. ám ez hiba volt! Az ilyedtében megmerevedett gyíklény -mint egy zsák liszt- zúg el a hátradőlő székkel. A becsapódáskor igen hangos fémes csörgés hallik, aminek forrását nem tudják megállapítani a kalandozók. A bajt csak tetézi, hogy a felkelni próbálkozó gyíklény beleakadt a csuhájába, láthatóan csak akkor képes felkelni, ha azt valaki lerángatja róla. //nyugi, nem fog nudizni a gyíklény, van rajta ágyékkötő, szal ki lehet hámozni a csuhából //
 
//a papi varázslatok legtöbbje tudtommal az égből csapódik a célpontba...mármint az a kevés sebző vari, ami a papi varázslatok között van...//

Arylin bólint beleegyezése jelélül, nem akarja túlterhelni szervezetét...a következő korsó után enyhén szédülni kezd, de megérzése szerint még egyet meg tud inni...remélhetőleg
 
-Még most is úton lennénk, ha nem találkotunk volna a légiósokkal -feleli Nilturiel.-Pedig szívesen segítettünk volna! -Mosolyog.
-A mi legutbbi kalandunk a légióval volt, egy csapat ork támadott meg minket. A bátyám szórta a varázslatait, majd a kardjával támadt nekik. Én rendszerint a hátát fedezem, sose tudni, ki vagy mi jön onnan. De ha a papi varázslataimra is szükség van, akkor elkezdem mondani a háta mögött, majd a végén félreáll, és úgy fejezem be. Így nem tudnak megakasztani benne.
 
//Baze Cody, szólhattál volna előbb is! Mindenhol Daviset írtam Daniel helyett... = Ja, a poharak töltődése legyen automatikus, hadd ne írjam ki mindig...//

-Én úgy "csalok", hogy volt rá néhány évtizedem, míg megszoktam ezt a pálinkát...-Mosolyog az elf.-Viszont lassan pihenni kéne, hogy másnap mindenki erejének teljében legyen...

//Vagyis még 2 kör, oké?//
 
Vándor a többiekkel nevet, bár nem tudja hogy min is kell. Folytatná kacagását, ám meglátja teli poharát és rögvest utána nyúl. Közben szemével szúrós tekinteteket vet társaira, mintha valamejikük pályázna poharára. Az italt egy hajtással megissza, majd fejét hátraveti melkását kidülleszti és kezeit széttárja. Ereiben forr a vér! Hirtelen (már ahogy ez tőle most várható) felpattan, és székét a falhoz vágja! Majd egy új után néz, amit meg is talál és az asztalhoz cipel. Ám ennek gazdája nem igen örül, mivel még a széken foglal helyet. Ám a barbár tekintete megygőzi arról, hogy vannak it sokkal jobb székek is mint az amin éppen ül!
//Hat//
 
//A gond, h tökmind1 mennyit iszol, mert az immunrendszered miatt nem számít az eredmény. Sztem vegyük úgy, hogy neked egy pohár = egy korsó, és így te is játszhatsz velünk.//
 
A gyík érzi, hogy súlyosabb lett pohara az italtól, úgyhogy nekiáll azt szájához emelni. A hosszú és viszontagságos út alatt mégsem löttyen ki egy csepp se, a hitvető biztos keze célba juttatja a nedűt. A következő pillanatok az italpárlat ködébe vesztek számára, de bizos ismét csinált valami mosolyra fakasztót, mert a banda még az előzőnél is jobban kacagott.
 
//mármint az ál-alja
te hogyan csalsz Caronrod? úgy látszik, lemaradtam róla...//

Arylin kortyolgatva issza a páleszt, csak szép lassan hosszabb szünetekkel a kortyok közt...így a szervezete lassan fel tudja dolgozni, kisebb erőfeszítéssel...így még bírni fogja.
 
-Igyatok gyorsabban! Fröcsögi a barbár.
-Az én poharam még mindíg üres! Azzal erőteljesen az asztalhoz csapja annak fenekét. És más szemmel nézi a világot.
-És mégis mozog a föld! Hogy hol hallotta már nem tudja, de most ez jellemzi a fogadó terét.
 
//a David meg a Daniel hasonló név, de a Caronrod és a Carrot is...a különbség szemmel látható =)//

A fiú mosolyogva mutatja poharának tartalmát:
-Látjátok, üres!
Egy pillanat múlva a pohár "áll-alja" eltűnik, alatta pedig még mindig ott van a pálinka...
-Ez a páncél mi mindenre jó..-mondja Dan még mindig vigyorogva.
 
-Elhiszem-mosolyog Gród-A Tehetséged és varázslataid legutóbbi kalandunk során jól jött volna.Mint már mondtam a bátyádnak én is csatamágus akartam valamikor lenni....tudod a renegát erre akart megtanítani.De hát tanulóéveim gyorsan véget értek.Nem kell annyira sajnálnod már túl vagyok rajta-vigyorog a mágus-Ja nem is tudod milyen kalandunk volt legutóbb.Épp most egy 3 órája jöttünk meg kábé.
Ezzel Gród töviről hegyire elmsélte a legutóbbi kalandjukat.
-Látod,tanultál is volna és segítségünkre is lehettél volna ha pár héttel korábban jössz.De végülis mi is elboldogultunk...-teszi hozzá.
 
-Értem.-Feleli Nilturiel.-Sajnálom, hogy így alakult a sorsod, de lehet, hogy így jobban jártál. Nos, az én történetem... Igen fiatalon, 85 évesen árvaságra jutottunk. Egy démoni horda pusztította el a szülővárosunkat. Alig páran menekültünk meg. Minket Libra papjai és papnői fogadtak be. Engem papnőnek tanítottak, a bátyámat csatamágusnak. A beavatásom után Car a Védelmezők belső körébe került, ott folytatták a képzését. Nem tudom, hogy ott mire tanították, de többet tud, mint amennyit mutat. Én papnőként tevékenykedtem a rendházban, tudod, gyógyítás, átkok megtörése.-Itt egy kicsit megáll, megnézi a nagy nevetés okát, majd fejét csóválva visszafordul.-Aszt hiszem, holnap lesz munkám bőven... Hol is tartottam? Ja, igen. Aztánegyik nap a főpap magához hivatott, és útnak indított, hogy segítsek másokon, tanuljak többet a nagyvilágról. A bátyámat jelölte ki mellém úgymond testőrnek-mosolyodik el, majd folytatja.
-Utunk során rengeteget tanultam, többekközt az Űzést, Védelem a gonosztól, és a Feltámasztást. Nem is hinnéd, hogy mennyire jó ez utóbbi!-Kacsint rá a mágusra.
 
//Biza, a korsó fél literes, szal Arylin KO közeli állapotban van... > :] //

-No, az állás a következő: Vándor vezet öttel, Ítélethozó néggyel. Arylin, David és én nem számítunk, mert úgymond csalunk...-Somolyog Caronrod.-Én jól bírom, Arylin druida, így nem nagyon árt neki, David meg...-Néz rá segítséget várva, hátha felfedi "titkát"... Majd a gyíklényre néz, és kitör belőle a nevetés.
 
Vándor önfeledten hahotázik azon, ahogy az ágasnyelvű lefejeli az asztalt majd bambán bámul körbe. Elképzeli hogy mi fog történni a következő kör után, és még jobban elkapja a nevetés. Hirtelen azon veszi észre magát, hogy a csendes fogadóban már csak az ő hangját hallani. Meglepődik, hisz szégyen érzete most nem áll magaslata csúcsán. És ismét a pohár fenekére néz! Ezuttal viszont, egy fránya hivatlan csuklás miatt nem tudja lenyelni az itókát. És majdnem kiürítí pofája tartalmát társaira. Ez annyira megviseli, hogy fuldokolni kezd mert nem szeretné a drága italt veszni látni. Rövid agóniát követően nagyot nyel, és előre nyújtja poharát!
//Részemről öt//
 
//ha jól gondolom idáig a töményből feleseket ittunk (5 centiliter). nos egy korsó fél literes.. DD//
 
-Jo.. jo.. jóól vagyok.. -tekint bágyatagon Scyssath Caronrodra- ..de ha nem haragszol, most fon.. fontos kötelességemnek ke..kell eleget tennem.. illetve innom.. -mosolyog szelíden, majd lehajtsa a méregerős párlatot. Nemsokkal ezután feje előrebucskázik és nagyot koppan az asztalon. Egy pillanatnyi néma csend után feltápászkodik a sokat szolgált kocsmaasztalról és kissé bosszúsan tapogatja pofáját. Bár az fel nem repedt, de a pofa felső ajkánál belilult és kicsit be is dagadt, így olyan az ábrázata, mintha lilás rúzzsal lenne kisminkelve. Erre a váratlan látványra minden asztal körül ülő nagy hahotázásban tör ki. A gyíklény csodálkozik is mi okozott ekkora derültséget, hisz nem látja magát kívülről. Láthatóan nem is foglalkozik vele, leginkább a feje körül szállingózó csillagok és a fejének szinten tartása köti le. )

//Láthatóan igen ki van ütve szegény. Hát a paplovagok nem a szívósságukról híresek ;o) //
 
//Természetesen figyelembe vettem, és ennek fényében írtam a reagot...=)//
 
-Hmm...hát volt válasz a kérdésre.Szóval pap vagy...hasonlóak a mágushoz.nem idegenkednek semmi varázslattól-tekint a púpos homlokú Vándorra.
-Hát az alkoholtól...nagyon rosszul leszek.Nem birja a szervezetem.Kitiltottak az iskolámból.Pedig nem is önszántamból ittam.Belekevertek engem.Kitagadtak.Egy renegát mágus karolt fel.Aztán őt is ott kellett hagynom.Részeg volt.Gyújtogatta a környéken lévő faluban a házakat.Muszáj volt leállítanom.Épp hogy nem vesztem oda.Aztán még a tornyában laktam pár hónapig.Összeszedtem a dolgokat,tanultam.Aztán eljöttem szerencsét próbálni.És egy jó társaságba keveredni.-néz szét.-
És Neked van valami történeted amit megoszthatsz velem?-kérdezi a mágus.
 
Arylin elmosolyodik. A papnő jól van informálva a druidákról...
-Nem bánom.
És szép lassan, kortyolgatva áll neki...miutn végzett, megvárja, míg a többiek is megitták az ő mennyiségét, így a szervezete pihenhet...
//egy korsó 2vagy 3 pohár?//
 
//Ugye azt nem felejtetted el, h Arylin antimágikus mezejében leledzünk..? Amúgy az elf még csak 3 kört ivott, és már hozzászokott a páleszhez. Vagyis feltűnik neki, csak nem szól. ;) //
 
//Daniel állóképessége 16, de hohó//

A fiú pohárából felhúzza az innivalót, és vígan vigyorog.Semmi hatás.A jó szemű elfek, már aki még nincs totál kiütve, észreveszik hogy a fiú szája száraz maradt...
 
Nilturiel odalép Caronrodhoz, és valamit a fülébe súg. Az elf ránéz a nőre, majd lecseréli Arylin poharát egy korsóra. -Asszem ez így igazságos, nemde?
 
//Akkor a jelenlegi állás: Vándor 4 kör, Itélethozónak ez lesz a 3. ha reagál, Arylin meg nem számít... Davidnek az első, ha Cody reagál. És valszeg az utolsó is... //
 
Arylin közben megivott még három pohárral...érzi, ahogy kezd lassan szédülni...a szervezete már kicsit meg van terhelve...éezi, hogy meditációra lenne szüksége, hogy teljesen visszaálljon, de nem nagyon törődik vele...még egy 10 pohárral biztos meg tud inni, mielőtt kikapcsolódna a méregteenítőrendszere...
 
-Nekem ez a kar... ill. kör, már a neke.. nede... negyedik. Hebegi Vándor. Azzal ismét a pohár fenekére néz, és csak az üres alját látja. Majd másodpercek alatt töbször is az asztalra fejel. Homlokán ezáltal egy dudor keletkezik.
-Sebaj! Tapogatja meg a barbár.
-Fenékig!!!
 
-No, akkor a következő kör!-Caronrod újra tölti mindenki poharát.-Fenékig!-Kiált vidáman, majd ismét nagyot húz a butykosból.-Hogy' vagy Ítélethozó?-Érdeklődik a gyík állapota felől.

//A papnőnek már feltűnt, csak még nem szólt... ;) És Cody is reagálhatna már, mert sztem David az első után felborul... xD
Ja, és ha elfogy a 2,5 lityi, nem tudok újat kreálni, mert összekeverném a varázslatot! = //
 
//sztem egy idő után feltűnsz a pia készítőjének és ki leszel zárva a versenyből :P //
 
Arylin lassan megissza a másodikat. Azért lassan, hogy a szervezeténel legyen ideje a lebontásra. Ha egyszerre hörpintené le, pár másodpercig kábult lenn, de most nem akarja, hogy azt lássák.
-Ez volt a második, ti jöttök.
//azért végtelen sok piát nem képes feldolgozni,a szervezetének pihenés is kell...de most még csak minimálisan használta fel//
 
Vándor magához veszi a teli kupát, majd egy hajtásra lehúzza azt. Szemei majd ki esnek, és torkából sárkánylehellet szerű hang távozik. Kezeivel az asztal sarkára csap, minek hatására az hangos roppanás kíséretében a földön landol!
-Még élek! Sziszegi két levegővétel között, majd töltésre nyújtja poharát.
 
  ... | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.