Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Az Úr világa
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A sci-fi misztériumaiba avat be Ian Watson Az Úr világa című könyve. A képen a magyar kiadás borítója látható.
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
Zén Legendái: Rémháború
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Legendás cél
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Legendás cél: 1000 lap (3)
Lapötletek (64981)
TF help (6660)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | ...
Nézet:
Hali,
ha nem vesszük figyelembe a cikk beharangozó címét, és ezáltal a megcélzott vásárlóközönséget, abszolút igazad van.
De ha az a cikk azzal kelti fel érdeklődésemet, hogy a gyerekemnek mit vegyek, akkor oda nem illő egy fedetlen mell.
Egyébként a cikk egy hiánypótló ingyenreklám osztottam is a falamon, meg asszony is, aki tanár.
De az a kártyaillusztráció a cikk környezetébe sztem erős volt.
 
Hello,

Szerintem, meg felesleges sírni azon, hogy a felnőttebb illusztrációk is kikerültek. Ez egy jel, hogy ez nem csak egy gyerekes mesekártya, nem hiszem, hogy ezen bárki is fennakadna, lévén több meztelenség megy a TV-ben főműsoridőben. Szerintetek miért pont Mirella került ki a cikk fő képének is, nem pedig valami munchkin rajz?
Ráadásul a szöveg is ezt erősíti a képek körül. Ez egy tökéletes ingyenreklám a behonak és a HKK-nak kellően pártatlan (nak tűnő) cikkíró tollából. Semmi problémát nem látok, bár lehet egy Demizra jobb lett volna, a Piros lámpás ház helyett, mert ez utóbbi grafikája kicsit már túlhaladott, de ez csak szubjektív vélemény.

Üdv: Szabolcs
 
Azt lehet tudni, hogy a keresőben amikor tematikusan rákeresek egy kiegészítő lapjaira, miért dobja ki a régi lapok (amelyre tényleg kivancsi vagyok) a felújítását is?
nagyon zavaró.
 
Szia Dani! Ez egy kisebb öngól valóban.... Úgy gondolom ez a cikk író " bűne". Talán csak az apukákat akarta motiválni. Mindenesetre ahogy a családok hierarchiáját ismerem lányok és apák ezek után eltiltva az asszony által a játéktól.Viszont a tinédzser srácok ettől s a mamáktól azért jönni fognak. Vagyis remélem...
 
gyerek-felnőtt játszhatja..és pont a piros lámpás házat sikerült odavarázsolni
 
Sziasztok!

Elájultam......Nézzétek meg az INDEX.hu-n a Hkk kártyákat reklámozzák, hogy karácsonykor tudjanak a gyerekekkel játszani a felnőttek is. Óriási!!!!!! Végre valami jó reklám....Tetszik.....:-) Üdv: papa
 
Javasolnám az Alanori Krónika digitalizálását és közkinccsé bocsátását. Szerintem sokan szívesen olvasgatnák.

Nézzétek meg, hogy mennyi bevételetek volt belőle az elmúlt két évben, mérlegeljétek, hogy mekkora játékos élményt nyújthat a múlt teljes megismerése, és döntsetek.
 
Nagykiegre egyszerűen nem éri meg beváltani, ez nem is kérdés vagy opció. A közelmúltbeli Zénekre viszont szerintem teljesen jó opció, Fenyőünnepet, Halhatatlan lényeket, Manók lázadását viszont teljesen korrekt 260/db áron rendelni, még ha csak cserélni/bizniszelni rendeli az ember.

A legújabb nagykieget nyilván jó buli lenne -30% áron rendelni, de ez a cégnek nem áll érdekében. Én se kótyavetyélném el az ő helyükben, szép lassan ígyis-úgyis elfogy.
 
Valaki tudna magyarázattal szolgálni arra, hogy a Beholder pontosan miért nem engedi, hogy a legújabb kiegészítő VÁSÁRLÁSÁVAL váltsuk be a kódokat? Ha a legújabb kiegészítő vásárlására is be lehetne őket váltani, akkor én nagyobb eséllyel vásárolnék a kiegekből, így viszont azt fontolgatom, hogy el fogom passzolni a rajtam maradt kódokat, mert egyszerűen nem látok értelmet abban, hogy olyan kiegeket vásároljak, amiből már beszereztem minden szükséges lapot.
Számomra az tűnik a legjobb gazdasági döntésnek, a cég érdekét nézve elsősorban, ha a legújabb kiegészítőre is beválthatnám a legújabb kódokat. Veszek egy kieget, és ha van benne kód, akkor veszek a kód mellé még egy kieget, reménykedve, hogy abban is lesz kód. Azzal, hogy csak régire van lehetőségem beváltani, nagyban lekorlátozza a cég a játékosok vásárlás iránti lelkesedését, ahogy én látom.
Kíváncsi vagyok más játékosok véleményére és a Beholderére egyaránt, mert a kódos lapokat egy jó ötletnek tartom az eladások serkentésére, de a cég egyszerűen korlátoz abban, hogy ezt a számomra legmegfelelőbben tehessem.
 
A sikeres csajozás fő titka (egyenesen a reklámozott honlapról kimásolva):
***Mondj nekik valami olyasmit, hogy "Hogy vagytok ma este lányok?" vagy "Úgy látom nagyon jó itt a hangulat, gondoltam én is csatlakoznék, ha nem bánjátok." . Persze azt mondasz, ami éppen eszedbe jut, és ami illik hozzád és a stílusodhoz, a lényeg, hogy mondj valamit, aztán várj a reagálásra.***
Hát ez aztán spéci egy technika

Egy másik főbanner meg az alappakli 8. kiadását
reklámozza még 2008-ból. Lehet, újítani kellene...
 
Az éjfattyak nem jók a keresőben, ki lehetne őket javítani?
 
Nagyon nagy szöveg.......bár egy kukkot se értek belőle.
Mire kerestél rá?....(amire 6100találat lett??.......)
 
Rákerestem, és valóban van 6100 találat rá, de élnék továbbra is a gyanuperrel, hogy a Beholder honlapjának főbannerén villogó színes-szagos buzdítás, hogy jól informált embertársunk még az autista pattanásost is megtanítja a "letutibb" csajozási trükkökre, csupán egy helyesírási hiba következménye és valójában nem egy spéci taktika, melyet fajunk önjelölt kiválósága (nem csekély haszon reményében) a köznép szolgálatára bocsájt.
 
"Dübörög a gazdaság."
 
Csatlakozom! A Beholder Kft. megkerülhetetlen tényezője a magyar fantasy-nek, mint műfajnak (beleértve annak minden szegmensét).

Ha jól olvasom az árulkodó jeleket, és remélem a próféta beszél belőlem, épp most, 2013-ban lábalt/lábal ki a Kft abból a gödörből, amibe a gazdasági világválság taposta az egész nyomtatott irodalmat, és a klasszikus (értsd: asztali vagy - a Kft által egyedülálló módon kitalált, kivitelezett és tökélyre vitt - levelező) szerepjátékok és kártyajátékok világát.

A Világégéshez kapcsolódó fokozott érdeklődés, az egyre-sorra visszatérő kártyás arcok, és a gyarapodó kezdő-állomány szintén ilyen árulkodó jelek.
 
Kicsit OFF, és nem is kérdés:

Miközben most ostorozgatjuk a Behót az elégtelen minőségkontroll miatt (pl. hkk lapok), addig a napokban készítettem a feleségemmel egy tanulmányt a Beholder Kft. folyamatstruktúrájáról az egyetemen vállalkozásfejlesztés-innovációs témában (persze csak a publikusan elérhető adatok alapján - honlap, nagy HKK könyv, stb.).

Korábban én bele sem gondoltam ebbe, de hihetetlen milyen kreatív és feltörekvő "életutat" tudhat maga mögött a cég, egyedi termékekkel törtek be olyan piacokra, melyek még csak formálódtak (mondhatni nagyrészt ők maguk alakították ki), és már két évtizede jelen vannak. Erre nem sokan képesek. Szóval remélem, hogy az újabb időkre és lehetőségekre alapozva is ütős terveket fogtok kidolgozni!

Ja, és tegyetek meg mindent, hogy a most 9 hónapos kisfiam is tudjon majd HKK-zni ha iskolás lesz
 
ez olyan szempontól is előnyös lehet, hogy két asztal "illesztékénél" lehet elfér még plusz egy pár és így könnyebb helyet teremteni. (értsd: 2 darab olyan asztalnál ahol normál esetben 3 pár fér el, így nem 6 hanem 7 is elférhet)
 
Koszi, valahogy igy fogjuk csinalni
 
Ami az asztalokat illeti a nagy teremben: érdemes lenne minél hosszabb egybefüggő sorokat alkotni belőlük, sokkal kulturáltabb és átláthatóbb, valamint ennyi embernél fontos, hogy gyorsan-jól lehessen közlekedni.
 
azért is fontos lenen a dolog, mert úgy nem szeretnék járni, mint talán az IV-nél egyesek, hogy a pool asztalon játszottak. Felnőttfilmekben még elmegy, de ha kártyázni szeretne az ember, akkor legyen megfelelő mennyiségű asztal és szék
 
A kihirdetes kezelest meg tudjuk oldani, maskor is sikerult mar hasonlo letszammal is.
Uj helyszin elegge valoszinutlen igy hirtelen (meg a Boccia klub se orulne + oket is ki kene fizetni nyilvan) - gondolkozunk a dolgon...
Valamit nagyon eltalalhattunk ezzel a Vilagegessel
 
Amúgy látva az előnevezést nincs vmi limit a létszámot illetően vagy kevés hely esetén más helyszín kerül kijelölésre?

Illetve jó lenne egy projektor a sorsolások kihirdetésének módjára, mert amúgy a nagyon nehéz lesz ennyit embert kezelni.
 
A szervezoi reszt tudjuk vallalni szerintem.
A jatekosoktol kernenk valoban a 9-1/2 10 -es erkezest, valamint a kulturalt sorbanallast. (mar csak azert is, mert ha - erofesziteseink ellenere - nem tudnank mindenkinek helyet adni, akkor nyilvan a sorban elfoglalt hely szamit). Az esetleges elore-nem-nevezettek kulon sorban fognak allni.
 
Még a 10:15 sem 10:00.
Ha minden verseny valóban csak 15 perc csúszással kezdődne, ezzel a problémával senki se törődne.
Itt két dologra kellene figyelni:
1. A szervezők ne kilencre érkezzenek, és kezdjenek kipakolni, hanem 9 óra nullanullakor már a nevezés kezdődjön.
2. A játékosok pedig ne 10:20-ra érkezzenek, hanem 9-re, legkésőbb 9:30-ra, hogy 10-ig a nevezés szépen lepörögjön.

Tudom, hogy ez utópia, de legalább törekedni kellene rá.
Szerintem.
 
Ez tetelesen nem igaz, tobb versenyunk is kezdodott mar negyed 11-kor. A vasarnapi biztos nem fog, de porgetjuk, ahogy csak tudjuk.
Kerlek, keszuljetek pontosan kiszamitott nevezesi dijjal (aki tud) es hsz igazolvannyal.
 
Elvileg be lehetne már, gyakorlatilag viszont nem, mert az a kieg rég elfogyott.
 
Az új kódot már be lehet váltani örökéévalóságra?
 
Ha számít a véleménynyilvánítás,akkor a 5-6 debreceni nevező nevében is támogatom,hogy pörögjön a dolog,szeretnénk este 11 előtt hazaérni
 
Igen. Az előttem szólók jól beszélnek. Szerintem semmiből nem tartana pl egy fél órával előbb bemenni. Egy óra alatt meg van, és kőkeményen elkezdődhet a bontás 10-kor, hogy legkésőbb 11-kor mehessen a verseny.

Gondoljunk azokra, akik igen csak messze laknak, és vidékről érkeznek, többnyire tömegközlekedéssel.

Még egy dolog, csak jó tanács szinten. Szokott lenni ur akció, gondolom most is lesz. Ezt ne a nevezéskor intézzétek, hanem majd a szünetekben. Ha mind a 100+ ember akkor intézné, az még plussz 1-2 perc, mire kinyögi hogy mit szeretne, miegymás. Boldog lennék én is ha időben kezdenénk, és időben végeznénk ;)

(természetesen más részről azt is megértem ha vannak csúszások, mert azért eléggé nagy tömeg van jelen ---> egyel több indok hogy fél órával előbb legyen a nevezés )
 
Jó lenne, ha a Beho ezt le tudná koordinálni, mert nagyon csökkenti a morált és az életkedvet, ha az ember odaállít fél 10.-re és délben kezdik el kiosztani a paklikat...

Remélem az előző évekhez képest ebben is lesz előrelépés...
 
  ... | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.