Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Szabadulás a möszéktől
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Létezik egy pszi képesség, mellyel könnyen megszabadulhatunk a tudati energiáinkat habzsoló élősködőktől, a poszogó möszéktől. Érdemes elsajátítani, ha gyakorlott pszi használók vagyunk, és gyakran merészkedünk olyan helyekre, ahol összeszedhetünk párat ezekből a piciny parazitákból.
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
Zén Legendái: Rémháború
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Legendás cél
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Legendás cél: 1000 lap (3)
Lapötletek (64981)
TF help (6660)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | ...
Nézet:
olvastam,de ha újranyomnátok nem érné meg jobban egy komplett zén-szerű dolgot csinálni belőle?Bár ezt ti tudjátok
 
Nemnem, olvasd el mégegyszer, nem lenne összecsomagolva Zénben, hanem egyes lapokat adnánk, mint az UR-nél. Szerintem 2 ilyen lap talán mehetne 1 kieg. helyett, ill. a profiknál 1000 ft. helyett.
 
Ezek a lapok nehezebben beszerezhetőek mint az újak,és az értékük is valahol 1000-2000ft között mozog tehát szerintem lenne értelme.Én pl díjaznám ha 3. helyezettként az egyik kieg helyett ilyen 4lapos zént kapnék,amiből biztosan tudom hogy 4kifejezetten értékes lapot fogok bontani
 
Ja, a profiknál ugye nem 1 pakli, hanem mondjuk 500 ft. HELYETT 1 ilyen lap, vagy 1000 ft. helyett 2 lehetne.
 
Szerintem ebből lehet valami, de ehhez kellene még:

- a versenyzőktől vélemény, hogy örülnének-e 1 pakli új kieg _HELYETT_ a díjazásban 1 vagy inkább 2 ilyen lapnak (mert ingyen mindig mindenki örül mindennek, legfeljebb az örülés erőssége változik )
A 3. és 4. helyezettről lenne ugye szó, mindkét kategóriában, hiszen az első 2 kap UR-t.

- a gyűjtőket nem zavarná-e túlságosan (az aktuális év feltüntetésével jó lenne szerintem)

- a János által is említett laplistára ötletek, mondjuk 10 vagy 20 lap.

köszi!
 
Remélem a Beholder is így fog erről vélekedni, ha ebből lesz valami.
 
Ettől én nem tartok. Ez a megoldás amolyan hsz-lap kategória lenne. Különleges, másként meg nem szerezhető lapok. Már nincs is más dolgunk, csak összeírni, hogy mik legyenek ezek.
 
És persze a Beholderes exkluzivitását is támogatom a dolognak, annak ellenére, hogy évente max. kétszer nézek fel a pesti versenyekre. Ha minden vidéki versenyre ki lennének küldve ezek a lapok, jobban elárasztanák a piacot, mint a nagykieges ritkák, és az értékük is jóval kisebb lenne.
Bár a János által felhozott spórolási szemlélet okot adhat a Beholdernek arra, hogy ezt bevezesse kiegészítők küldése helyett a díjazásként vidékre, hogy megspórolja a díjazás költségét. Remélem nem nyitotta ki ezzel Pandora szelencéjét.
 
Igaz. Ha minden marad a régi lapon, kivéve a kiadás éve, és a copyright, akkor mindenki örül. Gyűjtő és versenyjátékos egyaránt.
 
Én is támogatom, különösen úgy, hogy az amatőr és a profi kategória is kapjon 2-2 ilyet versenyenként, más különben nevetségesen kerülne belőlük a játék vérkeringésébe, amiért nem is érné meg újra kiadni őket.
Bár azért én örülnék valami NAGYON halvány, alig észrevehető megkülönböztetésnek a lapokon, amit tényleg csak az vesz észre, aki nagyon akarja, hogy lehessen tudni, hogy versenyen lett-e nyerve a lap vagy az eredeti nyomtatásban lett kinyomva és mind a mai napig meg lett őrizve a jó állapota.
Ez továbbá azért is lenne hasznos, mert így a sok évet megélt lapoknak több lenne az értéke, mint az újaknak. Akármennyire is örülünk, hogy vannak új lapok, gyűjtői szemmel azért csak többet ér egy éveken keresztül hímes tojásként megőrzött, hibátlan példány, mint amit Pistike egy jó sorsolással csak úgy megszerezhet magának. Így ki lehetne kerülni a régi gyűjtők felháborodását, hiszen az ő "kincsük" megkülönböztethető az újaktól, ami nem vezetne presztizs vesztéshez.
Pl egy halvány vízjel az illusztráción vagy a szövegmezőben, ami nem töri meg a lap összképét, így aki nem keresi, az nem fogja észrevenni.
Engem az se zavarna, ha a kiadás aktuális éve rá lenne írva a lapra. Nem kellene eldugott vízjelekkel tökölni és meg lenne oldva a régi és új kiadás megkülönböztetése. Az eredeti kiegészítő ikonját viszont én sem piszkálnám, annak tényleg maradnia kell, a kiadás éve bőven elég lenne.
 
Pontosan így gondoltam. Ez évi 12 verseny (a nemzeti 3. napján tartott, most már hagyományosnak tekinthető amatőr drafttal együtt, a nemzeti első két napját és döntőjét, valamint a beholder találkozós miniversenyeket nem számítva). Ez azt jelenti, hogy mondjuk a 2. és 3. helyezettek kapnának egy-egy ilyen lapot (hogy választva vagy random, ez már részletkérdés), akkor az amatőr és profi ligát is számítva, évi 2*23 lap kerülne kiosztásra. Ez a metódus évekig fenntartható lenne ugyanazokkal a lapokkal, és a HKK-piac simán felvenné ezeket alapokat.

Ha pedig az ár/érték arányt nézzük, egy ilyen lap induló piaci értéke alsó hangon és átlagosan, 5-600 Ft lenne, néhány esetben talán kicsit több, ami min. két Zén ára, előállítási költsége viszont 1, azaz egy lapé. Azaz kiváltható vagy gáláns módon akár megtoldható vele a díjazás, így még vonzóbbá tehető a Beholderes verseny. A profik pénzdíjat kapnak, így a pénzdíj mellé nem csak egy UR, hanem 1-2 lap is jár, ami szintén emeli a díjalapot.

Szerintem, de ez csak a szimplán financiális megközelítés. Nagyon fontos részlet, hogy EREDETI MEGJELENÉSÉBEN kell kiadni ezeket a lapokat. Ha ez nem valósítható meg, akkor felejtős az egész.
 
Nem látok persze Jani fejébe,de sztem ezen lapokat kizárólag a havi 1 behoson lehessen szerezni úgy gondolta az Úr!
Én is ez mellé tenném a voksom.Nagyobb lenne a rangja.
 
A "Beholder hivatalos versenyein" alatt a Beholder saját versenyeit érted, vagy az összes támogatott versenyt ?
 
Az "akár egy csomag helyett" résszel együtt? És ugye jársz versenyre? (no offense, komoly kérdés)
 
Ok, így legyen!
Tőlem kapsz egy lájkot......
 
Próbálom akkor kicsit egyértelműsíteni azt, amit javasoltam lentebb.

tehát:
1. készüljenek el ezek a bizonyos lapok (össze lehet szedni vígan 12-20 ilyen patinás lapot) úgy mintha egy Zén lapjait készítené el a Beho. Hasonló példányban, hasonló megoldással, értsd: kb. ugyanannyiért.

2. osszuk díjazásként, a Beholder hivatalos versenyein azokon a dobogós helyeken, ahol már nem jár UR, akár egy csomag helyett, de máshogyan ne lehessen hozzájutni. Ezek a lapok így kb a "majdnem UR" kategóriába kerülnek.

Nagyon fontos, hogy a lapok ugyanolyan külcsínnel kerüljenek kinyomtatásra, ahogyan eredetileg megjelentek, hogy a gyűjtők is értékeljék. (Tehát ha lehet még a kiadás éve, alul is az eredeti legyen).
 
Ez jó!
 
Régi lapokat újra kiadni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki úgy akarja én nem ellenzem
 
Ez nem igazán kérdés ,csak egy kis hozzászólás lesz.....
Ezt a JJ által javasolt kiskiegen történő kiadást már én is javasoltam (nem Zén hanem valami nosztalgia kis kieg lenne , .)Fehér széllel ugyanugy ahogy az első kiadásban volt .Sztm nem befolyásolná az árakat Óriásférget pl nemigen lehet szerezni még pénzért sem.Persze a Szürke Trafó kettőst ne adjátok ki ,de bármi más lappal semmi gond nem lenne.
Esetleg majd a 20 éves évfordulóra.
Az hogy versenyeken adjátok dijjnak sztm nem oszt nem szoroz (ezzel nem lesz több játékos).
Nem érdemes megválltoztatni a versenyek dijazását,de ha ti egyetértetek vele .....(én nem ellenzem)
 
Azt gondolja,ahogyan kiolvastam,hogy a használható régi lapokat újra kiadni egy kis zénben,eredeti logoval,stb.

De az a felhozott ötlet se rossz,hogy a verseny 2.-3. helyezettjei kaphassanak 1-1 ilyen kártyát,ami nem UR,de azért elég ritka lap
 
Szerintem arra gondol, hogy a versenyek 1-3. helyezettjei kapjanak ilyen lapokat, vagy adjátok ki zénként.
 
Balage obv.
 
János,

nem teljesen világos számomra (meg a kommentelők egy része számára sem), hogy a javaslatod arra vonatkozik, hogy

- kapjanak ilyen lapokat a népek ingyen, csak úgy, mert az jó (ez biztos, hogy 1000 +-t fog kapni )

- avagy lehessen ilyet vásárolni Zén formában

(avagy mindkettő)
 
Ilyen formában, hogy pl a profi, vagy amatőr 3. helyezett kap egy ilyen lapot (pl makulátlan régi ritkát) nekem nagyon is tetszene :O

Azért egyrészt megdolgozik, másrészt pedig mivel eléggé nehéz beszerezni, gyűjtői szemmel értékes, egy fokkal könnyebben be lehetne szerezni.

Szerintem ez nem egy rossz ötlet. Sokan akik díjban kapják csak úgy lennének vele hogy bah. Mi ez a sz.. épség, de szerintem ez egy átgondolandó ötlet.

Főleg ha a kft elfeledett barlangjaiban dicső elf kalandozóink találnának még egy két bontatlan kieget, vagy egy két régebbi szép lapot ;)
 
Pont ez a lényeg, hogy csak azokat a lapokat nyomtatnák újra így, amik:
- nem kerültek felújításra
- nehéz beszerezni (legalábbis normális állapotban)
- versenyerőt képviselnek.

Az a néhány példa, amit írtam ilyen, vegyük még hozzá a rúnát, igen. Össze lehet szedni 8-12 db ilyen lapot, hogy egy évadot végig lehessen tolni velük. Az áruk/értékük csökkenne, viszont, ha eredeti kiadás-jellel kerülnének a nyomdába, eredeti szövegükkel és képükkel, és kiadási évükkel, akkor a gyűjtők is csak örülnének, hiszen a régi, kopott, gyűrött, stb, lapot egy makulátlanra lehetne cserélni.

Egyébiránt ez csak egy ötlet, nekem jó úgy, ahogy van, mert ezekből a régi, ma is használható lapokból nekem nagyon jó állapotú példányok vannak a birtokomban, de nyilván sokan vannak, akik a rongyosra játszott kisebb zanjukat normálisra cserélnék...
 
Nekem nem tetszik az ötlet. Éveket töltöttem és sokat is költöttem arra, hogy kigyűjtsem azokat a régi lapokat.
Ősi rúnát lehet ma is venni, nálam is van eladó 1000-ért.
De igazából nem félek attól, hogy ez az ötlet valóra válna, mert a Behó 20-25 játékosnak nem nyomtatna újra versenyerőt nem képviselő ritka régi lapokat.
 
Csak kérdés a kiadónak mennyire fűződne az érdekéhez Bár a mostani játékosok egy része tutira venné az ilyen Zént,kieget
 
Ez szerintem is nagyon jó ötlet.
 
Ezek csak példák voltak.
 
hurr. de inkább +1
 
  ... | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.