Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Az Ezüstmágusok tornya
(Túlélők Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
Ím hát a hely, ahonnan "az" a Kürt származik, a messze legértékesebb csecsebecse, ami valaha a Túlélők Földjén létezett. Olyan mértékű mágikus szakértelem alkotta, melyről a mai kor varázslói már csak álmodni sem merhetnek... az Ezüstmágusok rendjének varázslóié.
Nézz szét a galériában!
Legendás cél: 1000 lap
Zén Legendái: Rémháború
HKK tiltások és nerfek 2024 július
Nyári MondoCon 2024. július 13-14.
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Legendás cél
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
Legendás cél: 1000 lap (3)
Lapötletek (64981)
TF help (6660)
HKK tiltások és nerfek 2024 július (62)
Roxat céhei akció 2024.07.02.-2024.07.14. (3)
Kitaposatlan utakon (4)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | ...
Nézet:
Zsolt: Mielőtt hozzászólok bármihez, előtte végigolvasom az összes korábbi hozzászólást.

János: Szerintem a Kisebb zant vagy az Ördögi mentort csak úgy adná ki újra a Behó, mint korábban a Bűvös erdőt is: egy új nagykieg ritkájaként. (remélem zénként semmi esetre sem)
Én nem lennék ellene így a dolognak, bár jobban örülnék, ha egyszer végre megint olyan kieg jönne ki, melyben új lapok vannak és nem csupa régi.
Viszont azt be kell látni, hogy a Behó NEM fogja kezét-lábát törni azért, hogy az UR-eken felül további régi lapokat gyártasson le ingyen díjazásként valami méregdrága áron (-ahogy ők mondják).
 
jó ötlet, de elég az amatőröknél bevezetni, a második hsz félévtől minden évben, akkor már úgyse akar senki kieget bontani

a profiknál én nem támogatom, egyik felsorolt lap se ér 1000 ft-ot (van amelyik 500-at se), egyszerűen nem érné meg (nekem)

a másik, hogy olyan lapot ne adjanak már "ingyen" amit még lehet bontani vagy van reális értéke (pl rúna), inkább az olyanokat kéne amik amúgy is olcsók, csak kevés van belőlük (pl mentor, kisebb zan), de ilyen merénylő, kegy, batyu ne is említsünk

a zénes/ak-s lapokat jól át kell gondolni, egy thauglorendonnak még csak-csak örül valaki, de egy idegen létsíknak
 
Vannak a régi lapok, amik a mai versenytempónak és elvérásoknak általában nem felelnek meg. Ezeket a lapokat, ha szép a grafika, ötletes, hiánypótló, egyedi a képesség, a Beholder általában felújítja, modernizálja.

Vannak régi lapok, amik hiába régiek, olyan jól el lettek találva anno, hogy még ma is használhatók, ha máshol nem, speciális formátumokon, vagy egy-egy speciálisabb pakliban. Ezeket vagy felújítja a Beholder és kapnak egy modernebb szövegezést, és/vagyúj illusztrációt, vagy úgy használjuk, ahogy vannak.

Az összes többi régi lap leginkább marad olyan, ahogyan anno kiadták, mivel nem felelnek meg a fenti kritáriumoknak.

Namost a második kategóriában lévő lapok egy részére nem kell sem új illusztráció, sem új szövegezés, mert jó úgy, ahogy van, egyszerűen elhasználódtak az évek során, nehezen beszerezhetők, és játékerőt képviselnek. Ezeknek a lapoknak a felújítása nem indokolt, az újranyomtatása viszont igen. Van olyan kiegészítő, pl. az Ezüsthajnal, amiből összesen két lapot érint ez a dolog, a Kisebb Zant, és az Ördögi mentort.

Erről van szó. A HSZ-lapokhoz hasonló korlátozott példányszámú, jutalomként, a díjazás részeként kiosztott lapok lennének, amelyek jól megkülönböztethetők a régi változattól (az alul található kiadási dátum miatt).
 
Akkor most olvass vissza pls még egyszer, mert nagyjából nincs olyan pontja a gondolatmenetednek, ami harmonizál a tényleges "tervvel"...
 
1.Versenyző+gyűjtő vagyok.
Jó lenne, ha lehetne olyan lapokat nyerni díjazásként, amiknek van versenyértéke és igen nehezen beszerezhetők (patent állapotban szinte lehetetlen; pl majd, zan..).
Több ilyen lapom nekem is van, és nem venném zokon, ha e miatt kevesebbet érnének.

2. Teljesen más kérdésem lenne a kódbeváltással kapcsolatban:
a, Miért nem megoldható, hogy behós versenyen is beváltható legyen a kód? Így mindenki megspórolhatná a postaköltséget (amennyiben ezen haszonkulcsa van a behonak, akkor helyben többért kelljen vásárolni, mint 1000huf), valamint elkerülhető lennének az olyan kellemetlen élmények, amikor a novichento csápinak a széle meg van rágva..
b, Miért nem lehet az aktuális kiegeket is akár kedvezmény nélkül is rendelni a kódok mellé? Szerintem többen vannak úgy rajtam kívül, hogy egyszerűen nincs mit értelmesen rendelni. (az aktuális zénekből mindig bontok eleget a sorhoz,a régebbi kiegekből majd minden használható versenylap megvan) Sokkal több kódot váltanék be, ezzel a behonak termelve profitot.. Viszont így inkább itthon nézegetem az 5 IV-s beváltatlan kódomat, meg a megspórolt 5kmat.
 
Egy kis ellentétes hozzászólás:

1.) A Behónak valszeg nem érdeke néhány régi lap korlátozott számú újranyomtatása, hogy aztán ingyen osztogassa. Esélytelen gondolat, hiszen a félrenyomtatott lapoknál hallhattuk már, hogy olyan drága egy lap kinyomtatása, hogy csak na...

2.) Ha Zénben jelentené meg a cég változatlan formában kiadva, akkor a nagyon nehezen beszerezhető, csak gyűjtői szemmel értékes lapokat max. 5-6 ember venné, a többi menne a kukába. Ha meg olyan értékes lapokat adnának ki, mint pl. Ősi rúna, akkor meg gyakorlatilag 100 Ft-ossá válnának a gyűjteményeink eddigi büszkeségei. Ha valóban ekkora hiány van pl. Ősi rúnából, akkor miért nem veszi meg tőlem senki 900-ért? Bocsi, gondolom ingyen kellene, hiszen erről szól ez az egész itt.
 
Versenyző,de gyűjtő is.Mindenképp támogatom a kezdeményezést.Jó lenne ha lehetne mentorokat zanokat, majdokat nyerni(még ha nekem mind meg is van tehát érdekem ugyan nem fűződik hozzá).
 
Versenyző és gyűjtő is vagyok egyaránt. A versenyeken a jól szereplőknek díjazáskénti kiosztást igen, de a külön kiegészítőben megjelenést nem támogatom.
Továbbá írtak páran 1-2 régebbi mókás lapot (pl Óriásféreg), amiknek egyáltalán nem örülnének, ha versenydíjazások lennének. Ha már bevezetésre kerül egy ilyen rendszer, akkor használható lapot szeretnének a játékosok, nem olyanokat, amiket kis eséllyel megvesz tőled egy elvetemült haverod 100 pénzért.
A mókás lapok kigyűjtéséért szenvedjenek csak meg a gyűjtők, annyival különlegesebbek leszek.
A versenylapokra viszont tényleg ráfér egy vérfrissítés.
 
De igen, terveztem. Ma beszámolós nap van, de holnap kiteszek róla egy cikket.
 
Én a zénes megjelenésnek is örülnék, venném, mint a cukrot. Igaz, hogy vannak olyan lapok, amik megvannak (Apró, Zu'lit kísérlete, Vészkijárat, Rúna, stb.), de max. megy cserelapnak az új (illetve a polír állapotú megy mappába, a régi cserére ).

Még pár javaslat:

A bűbájosság rúnája
Az erős gyengéje
A gyenge gyengéje

Nyolcadik kiadásos lapokat nem adnék ki újra, azt a kieget még lehet venni (és bontani belőle jó kis Cselvetéseket... meg Tilretas falát
).
 
Na, alakul ez

Zsolti, ha mar ugyis jarsz erre, nem akartok 1 HKBlogos kis cikket rittyenteni errol? Hatha azt tobben nezik, meg gondolom, ugy sincs mindig tema
 
Én is támogatom a kezdeményezést, és olyan lapoknak örülnék, mint pl:

Kisebb Zan
Óriásféreg
Ősi rúna
Ördögi mentor
Majd legközelebb
 
Ha csak olyan lapot adunk ki így, amit gyakran használnak a népek, ezért erősen elhasználódtak az évek során, akkor még azokl is örülni fognak neki, akik egyébként birtokolják aza dott lapot. Én speciel rühellek olyan lappal játszani, ami rongyosra van használva, protektor ide vagy oda, ezért a használatosabb lapjaimat mindig igyekszem lehetőleg polír-közeli állapotúra cserélni.
Ezzel nyilván nem vagyok egyedül.

Ráadásul a nagykiegek kifutásának időszakában (értsd: az év harmadik negyedévében, az új nagykieg kiadását megelőzően) a versenyzők már tuti jobban örülnek az efféle díjazásnak, mint +1 csomagnak, amiknek a sorsa leginkább cseremappa, polc, cipősdoboz vagy elajándékozás. Persze ilyenkor, az új nagykieg debütálásának időszakában talán nem annyira vonzó, mint később, de a profi kategóriában ilyenkor is vonzó lehet.

Természetesen támogatom a kezdeményezést, tehát én speciel örülnék neki, ha patinás, újranyomott lapot kaponék a díjazás részeként (a lentebb vázolt konstrukcióban).
 
Én is támogatom a kezdeményezést.
 
Versenyző vagyok, és örülnék neki, ha 1000 ft. ill. 1 pakli új kieg. helyett inkább 2 ilyen újranyomott lapot kapnék a díjban.

(már ha eljutok a díjazott helyekig )
 
Versenyző vagyok és örülnék neki ha 500-1000 ft. ill. 1 pakli új kieg helyett inkább 2 ilyen újranyomott lapot kapnék a díjban. Gyűjtő is vagyok , nem okoz gondot, ha régebbi, értékes lapot új dátummal, korlátozott példányszában újranyomnak.

Én is javasolnék:

Zu'lit kísrélete
Tirranda batyuja
Leah hatalma
Thauglorendon
Hívó kürt
A pokol szeme
Ősi béklyó
Bufa kódex
Apró kívánság
 
Versenyző vagyok és örülnék neki ha 500-1000 ft. ill. 1 pakli új kieg helyett inkább 2 ilyen újranyomott lapot kapnék a díjban. Gyűjtő is vagyok (nem örülnék neki ha kisemmiznének... ), nem okoz gondot, ha régebbi, értékes lapot új dátummal, korlátozott példányszában újranyomnak.
 
Igen
 
Klassz, hogy írtok laplistákat, köszi!
De nem jön pozitív állásfoglalás (igaz, negatív se),

1. Versenyző vagyok, és örülnék neki, ha 1000 ft. ill. 1 pakli új kieg. helyett inkább 2 ilyen újranyomott lapot kapnék a díjban

2. Gyűjtő vagyok, és nem okoz gondot, ha régebbi, értékes lapot új dátummal, korlátozott példányszámban újranyomnak

Ha ilyenek nem jönnek, nem lesz a dologból semmi.
 
én úgy tudom hogy a januári vagy a márciusi zén "xenós" lesz
 
Jön ki új Zénes xenó a közeljövőben? Már ha bárkinek is módjában áll elhinteni ilyen információkat.
 
Pár lap, amit meg lehetne fontolni:

Gnómlak
Bűvös forrás
Idegen létsík
Jégdárda
Vadászssarok
Vészkijárat

Majd még nézelődök.
 
A Temetőt kiadták újra, az nem játszik.
 
Duplikátum
Goblin harci kiáltás

Isteni kegyet és Varkaudar merénylőt egy hete bontottam, nem hinném, hogy oszthatóvá tennék (felesleges is).
 
Ezek között sok a könyen beszerezhetö vagy még bontható lap.
 
Nekronsárkány? Van a szekrényben vagy 8..
 
Lehetne:
Temető (esetleg a Hörcher rajzzal) (ezt már osztottátok is ha jól emlékszem.......)
Óriásféreg
Nekronsárkány
 
No meg olyna lapokat nem hiszem hogy fognak osztogatni,amit még lehet bontani
 
Lehetne régebbi zének használható lapjait is berakni.Pl thaug
 
Laplista sztem:

A hatalom szava
Kisebb Zan
Majd legközelebb
Az igazság pillanata
Szerepcsere
Leanthil trükkje
Pihenő
Ősi rúna
Ördögi mentor
Thu'zad utazása
A kockázat ára
Bűvös forrás
Aranymosó serpenyő
Csonttű
Manakulacs
Sir Lonil Zomar
Isteni kegy
Abszolút preventálás
Varkaudar merénylő


Átnézegettem a régebbi kiegeket ezek a lapok maradtak meg a többi túl gyenge meglátásom szerint.
 
  ... | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.