Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Halálelementál
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Leah közvetlen szolgái az ismert világok legveszedelmesebb elementáljai - akadálytalanul képesek létezni az elsődleges létsíkon is. Már jelenlétük is halált hoz, a növények elsorvadnak körülöttük, a kisebb állatok elhullanak. A kalandozók kivégzéséhez csupán pislantania kell egyet, vagy kimondani néhány szót." - Encyclopedia Fantasya
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | ...
Nézet:
A gnómot kissé meglepik a pillanatok laatt lezajló események. Nem tudja kik az idegenek, de nem tűnnek ellenségesnek. elosonhatna, de nem teszi. Mivel 1 gyíklény halottnak látszik, a msáik pedig menekül, úgy dönt az idézett lényeket támadja. felemeli számszríjját és megcélozza a mefitet, akin látszik, hogy már eléggé legyengült. A nyilvessző kiröppen, egyenesen a lény feje felé...
 
//Úgylátom Car ismét kimarad '-_- //

A közben fejvesztve menekülő harmadik csuhás most robogott el az ismeretlen gnóm mellett.
A Razman kezdi a kört, végső elkeseredésében csapásokat indít Vándor felé, de erőtlenségében azok megakadnak a barbár páncéljában. A felkészülő harcos nekipörög tüskés vértjében a lénynek! A szétfröcskölő vér beteríti a közel állókat, az elhulló test földet érése előtt visszatér saját síkjára.
A fejvadász a következő, közel szökdécsel az első gyíklényhez, és lesúlyt rá, de csak egy fegyverrel, mert lassítás hatása alatt áll. A védekezés hiánya miatt az igen komoly sebet kap és elájul.. ám a varázs folytatódik! A kellő logikával Jak rájöhetett volna, hogy bár egymás manájából és szájával képesek varázsolni a gyíklények, de mégiscsak az alkalmazó a mágia kimondásának forrása. Mivel a sötétség fennáll, ezért a többi kalandozó nem tud a második gyíklény kétkörös varázslásáról, megakadályozni sincs módjuk, mert nem látnak semmit a hatóterületen belül. A fejvadász ezen kívül kellemetlen tapasztalatot szerzett, miszerint a gyíklényt övező veres aura továbbra is visszaadja a sebzést //lévén külön bejelentésben foglaltatik, hogy az egyik ütésed az aura kiiktatására használod//. A Masztif jön, megrohamozza a tűzelementált, és nagyot vág belé. Természetesen annak aurájától sebződik maga is.
A másik két idézett lény támadható úgy, hogy a tűzelementál lángoló auráján kívül essenek a kalandozók.

(a gnóm jön)

(1. Csuhás: halálos sebet kapott, ájult
2. Csuhás: könnyű sebszint vége
3. Csuhás: könnyű sebszint közepe, run away csata végéig
Melkor: komoly sebszint vége
Vándor: komoly sebszint közepe
Razman: halott
Jak: súlyos sebszint közepe, Lassítás: 1 kör
Árny Masztif: komoly sebszint eleje, Sötétség Köpenye: 3 kör
Ezüst Mefit: komoly sebszint közepe
Daniell: súlyos sebszint közepe, Sötét Torony: 1 kör van hátra, Lassítás: 1 kör van hátra
Kisebb Földelementál: könnyű sebszint vége
Kisebb Tűzelementál: komoly sebszint eleje)

(papnő 0% mana
Gród 45% mana)
 
A fejvadász mindkét csapása talál, az imp döglötten terül el a földön. A farkas ismét nem jár sikerrel, a sebzéstűrés lebontásához mágikus fegyver kéne, amivel ő nem rendelkezik. Az impek ismét elhibázzák a fejvadászra a támadásaikat. Sovellis továbbra sem tud a lángszórós segítségére sietni, mivel az impek közre fogják.
 
A súlyosan sérült imphez rofordul, és megpróbál egy végsző csapást mérni rá. Arnyák érzi, hogy ez nem megy és sovellis segitségére rohan. És egy karmolással az eggyik impet támadja.
 
//hát ezt nagyon benéztem //
 
//Némi háttéranyag, from Makó Balázs:

amugy (mar irta mas is jol):
Jo: Raia, Elenios, (Rhatt)
Semleges: Sheran, Fairlight, Tharr, (Bufa)
Gonosz: Leah, Dornodon, (Chara-din)
() - osi istenek
Lathato, hogy ebbol a szempontbol az egyensuly Rhatt megjelenesevel all majd helyre.
Mindenkinek van beleszolasa, persze az ossz-velemeny szamit + a mienk. Ja, es inkabb a 2-vel kovetkezo kieg.-re van hatasa, mert a nyari mar 75%-ban kesz (es ez igy is kell legyen).

Én se emlékeztem tökéletesen, de íme. Ennyit a Sheran hívő fejvadász paradoxonról. //
 
A tőrök találnak az első imp már súlyos sebszintben van. Az impek visszatámadnak, ismét kap a fejvadász egy találatot, ám a többit védi. Az impek úgy állank, hogy ne tudjon segítségül odamenni a gyalogoshoz a fejvadász, sem ugrással, sem máshogyan.
A farkas nem jár túl sok sikerrel, fogai nem sebeztek elég nagyot, hogy átüssék a lény sebzéstűrését.
A lángszórós átkozódik egyet, nem használhatja fegyverét mivel a farkas is a szórófej hatóterületében van, és nem akarja megsebezni. Így nem támad. Az impek támadnak, mindketten átütik a vértet a bal lábrésznél.

(Sov: könnyű sebszint közepe)
 
Árnyék a lángszorost támadó impet rohamozza, egy nagy úgrással megpróbálja rávetni magat, és arcon harapni. Sovellis két dobó tört húz elő övéből, és a legközelebb lévő imphaz hajítja.

//A tőrnek fagysebzése van. És bocs, hogy a dobótöröket nem említettem eddig.//
 
//Huzzah, nekem is meg van a könyv ;o)

Emlékszel a hablatyolásról h bevezetik Rhattot? Így lesz meg a 3-3-3 egyensúly, ezért gondolom, h sheran nem semleges. //
 
//Gondoltam, h egy tűzgolyó "ég" ;P //

A robbanás ereje szétröpíti az impeket, és úgy néz ki, hogy nem igazán viselte meg őket a tűz. Künnyű sebekkel rohamoznak a fejvadászra, egyet kivéve. Az az egy a lángszórósnak rohan. A fejvadász ezalkalommal minden farokcsapást képes hárítani.
A lángszórós közelharci fegyverként zúdítja a pokol tüzét a két impre, ám túl sok sebet nem ejt rajtuk. Az impek visszacsapnak az egyiknek gyomortájt sikerül egy vértillesztéket találnia, így sebez, bár nem sokat.

(Sov: könnyű sebszint eleje
a többit nem írom, csak megjegyzem)
 
//Jah és a tűzgolyó, 1 méter magyas, ég, és magaután tűzcsikot húz, és 4-5másodperc múlva felrobban.//
 
Sovellis egy hátraszaltóval kiugrik az impek közül, és rövid kántálást követve egy tűzgolyót indit el az impek felé. Majd védekezve várja az imp rohamot.
 
//Khm. Ki is monddott az imént m,arhaságokat egy másik karakterét illetően? De tényleg hagyjuk Jut eszembe... én istenetelen vagyok. //
 
//Fiam. TF történiet áttekintés, javított változat:

Kezdetben vala 3 isten.
jó - Bufa
semleges - Rhatt
Gonosz - Chara-Din

Idővel a gonosz isten túl hatalmas lett, ezért Bufa és Rhatt feláldozták magukat, hogy bezárják Chara-Dint. Időközben megszülettek az új istenek, C-D pedig kiszabadult, és most így néz ki a szitu:


-
raia
elenios

semleges
-
Tharr
Fairlightű
Sheran (bizony, bizony...)

Gonosz
-
Leah
Dornodon
Chara-din

Én nem hasból bezsélek, ez így benne van a Jéghiddeg éjben. Persze tlaán Sheran egy kicsit jobban hőúz a jó felé, mint pl. Tharr, de léynegébeen semleges.
Bízd ide, tudom mit beszélek. //
 
//WoW-ozni is midnenki elkezedhet... Bár akkor valószínűleg kihalna a topic. //
 
//szerdáig nem leszek gépközelben, ha közben a fejvadász jönne, leguggol egy olyan 10 méterre a csata helyszínétől, és a Sötétség területén lévő kábult gyíklényre céloz...ő lát a sötétségen keresztül, a gyíklény nem látja...fejvadász=> jó TÉ, gyíklényre érvényesül a harc sötétségben, és meglepetésszerű támadás...
haniye 'soo, kalandozók!//
 
//"úgyhogy a tűzelementálon van a sor."
Car, komolyan jó volna, ha nem csak az offokban a statokat olvasnád el, hanem a cselekményt is. Tehát a Tűzelementálod jön. Csak hogy emlékezz(avagy tudomást szerezz róla): a tűzelementál beburkolta a Mefitet előző köben. A Mefit ebben a körben kihasította magát, az Árny Masztif pedig ment segíteni csépelni az elementálod. Kb ez a harci helyzet.
Mellesleg: "Elfelejtettem tegnap említeni, hogy a bot megszentelt, gonosz (chaotic) teremtmények ellen duplán sebez." a tárgyaid leírásánál ezt küldted. Ezekszerint _elfelejtetted_ a mérgezést is említeni. Legalábbis gondolom, hogy ez a botod mágiája, lévén manád nincs. Várjuk a reagot.//
 
Az imp elég komoly sebet kap és visszatáncol, a többi -egy kivételével elkezdi támadni a fejvadászt. A fejvadászt kikerülő lény a lángszórós felé veszi az irányt. Ő a közeledő felé pörköl, majd védekezőn maga elé tartja a kezét. A támadó lény csapása elvásik a vértben. A fejvadász nem bízhatja magát -nem lévő- páncélzatára. Csapás csapást követ, és bizony egy-kettőt nem marad ideje hátítani. A faroktüskéjükkel támadnak, más fegyverük nincs.
Sovellis közben megfigyeli a lényeket: az impek kis termetű humanoidok denevérszárnyakkal, tüskés farokkal és megcsavarodott, hegyes szarvakkal. Bőre sötétvörös, a szarvai és a fogai fehéren csillodnak.

(új kör)
 
\\Nézd meg a hypert, ott Sheran is semleges! Egyébként nyitottam egy science-fictionös "KV"-t, lehet oda jönni lézerszabjákkal, ott még talán Raptor zergjei is jöhetnek!;-)\\
 
//Én Zhénia-hívő vagyok, csak néha keverem...^^
ok, legyen...a méreg az méreg, hajrá...
de közelharci fegyverre akkor is a támadóérték érvényesül, nem a célzóérték //
 
//Az hogy ha Zhénia semleges, és te Sheran hívő vagy, nem jelenti azt, hogy Sheran semleges. Nó lodzsik! Sztem egyszerűen ne magyarázzunk bele egymás karakterébe ;)//
 
//hm...de az összes többi létsíkon semleges ^^
és tudtommal itt nem TFezünk :P
Zhénia semleges, a kalahorák semlegesek, mit akarsz még? ^^//
 
//Vándor mindeközben a fejét csóválja, Mágia, Istenek mindíg csak a baj van velük! Ezután megrázza a kockákkal teli kupát és a földhöz csapja.
-Három hatos! Mondja röhögve a Razman képébe, aki felmordul. És dühösen marja el a kupát a barbár kezéből.//
 
//Akkor TF istentörténet-áttekintés következik, csak a te kedvedért.
Kezdetben volá 3 isten.
Jó - Bufa
Semleges - Rhatt
Gonosz - Chara-Din

Idővel a gonosz isten túl hatalmas lett, ezért Bufa és Rhatt feláldozták magukat, hogy bezárják Chara-Dint. Időközben megszülettek az új istenek, C-D pedig kiszabadult, és most így néz ki a szitu:


-
Raia
Elenios
Sheran

Semleges
-
Tharr
Fairlight
(-Rhatt ide fog jönni, mert ő is éledezik)

Gonosz
-
Leah
Dornodon
Chara-Din

Bízd ide, tudom mit beszélek.//
 
//nem azért, de Sheran mióta jó istennő? ;)
nézzünk már utána...a természet istennője egy létsíkon SEM jó istennő...mindig is semleges volt ;)
a semleges isteneket pedig nem hajta meg, mit csinálnak követőik...amíg fel nem gyújtják az erdőt...^^//
 
//Mivel rég kötekedtem, én is beszólok ;) Az egy dolog, hogy követjük a többi szerepjáték alapszabályait, de egymás karaktereit sztem ne basztassuk ezek alapján. Pl. a fejvadászod a természet istennőjét szolgálja, Sherant, aki az életet magasztalja (többek közt a druidák istene) mégis fejvadász vagy. Mi nem szólunk, te sem szólsz, VP barátom ;)//
 
//Én régeen játszottam csak újra, de biztos nyó lesz.//
 
//Én nem mondok mást, csak, hogy mindenki játsza át újra párszor a War3-at mielőtt elkezdődik az én kalandom... Nyugi addig még van idő.//
 
//nem azért, de a CÉ-t távolsági fegyverre használjuk...hosszúbotnál a TÉ érvényesül, ami egy papnak nem éppen magas...^^
és, amennyiben egy "jó" istenséget szolgálsz, nem használhatsz mérget, mert az a varázslat a Halál szférába tartozik...;)
igen, tudom...mi a francnak akadékoskodik ennyit Sal bátyó???? ^^//
 
//Rap: nem hasadék, hanem mély seb. Azért van különbség. És a seb olyan hosszú, amilyet a varázsló ejt ellenfelén (kb. mintha karddal vágnál). És körönként veszít k10 FP-t. //

A papnő halk szót mond, mire botja zöldes fénnyel feldereng. A legközelebbi ellenfele felé döf vele, a torkát célozva.

//Ne felejtsd el: a papnő elf, vagyis jó a CÉ-je. És ha talál, vagy érintkezik valamely testrésszel, akkor dobjál neki Méregellenállást. ;) //
 
  ... | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.