Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sparhawk, a Királynő Bajnoka
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Sparhawk, a Királynő Bajnoka, a pandion lovagrend dicső harcosa félelmetes látványt nyújt, amikor mogorva és csúnya lovával rohamra indul.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | ...
Nézet:
Gród elköszön a társaitól,majd hazasétál.Kimerülten dől ágyba és egészen délig alszik.Kimegy a kertjébe koponenseket gyüjt majd rendezgeti öket.Mivel még mindig fáradt este korán lefekszik.A szobája riasztójára ébred fel.Valaki behatolt!Óvatosan forditva a fejét meglát egy alakot aki a holmiját kutatja.Ekkor észreveszi a mágust majd karddal a kezében felé indul.Érthet valamit a mágiához,hiszen Gród egyszerüen lebénul.
-Sebaj a gondolataim nem bénák és az én szobábban vagyok-gondolja.
A támadó felé sujt a kardjával de csak egy szürke ködfelhöt hasit át.A köddé vált Gródon ilyen formában nem hat a bénitás ugyhogy keze intésére megnyilik a föld a támadója alatt,és leesik az emeletröl a konyhába.Gród lesiet de látja hogy az emberböl semmit nem huz már ki.A nyakára esett.Nem szereti,de átkutatja az embert,hogy miért jött.Egy pecsétgyürüt talál nála.Felismeri a jelet.Egy teknös hátán ülö nő,akinek szájáböl kilognak a vámpirfogai.Az életorzók.Volt már velük dolga.Egy levelet is talál melyben az áll,hogy lopja el Gród dimenziócsizmáját,majd pedig ölje meg a mágust.
-nem tudhatták hogy már rég tuladtam rajta-mosolygott Gród.-És az is bolond aki a saját házamban támad rám-folytatta a gondolatmenetet.Ennek a végére kell járni.Felsietett a szobájába a levéllel és egy varázslatot mondjon rá,hogy megtalálja az íróját.
Kemény ellenállásba ütközött.Több óráig tartott mire sikerült végrehajtania a varázslatot.Nocsak beszereztek egy varázslót!
A mágus elhatározta hogy utánajár a dolognak de csak reggel.Mihelyst felébredt bepakolt majd elindult a jelzett irányba.Több óra multán a jelzett helyre ért,de csak egy tisztást látott.Elmondott egy tisztánlátás varázslatot,majd elégedetten bólintott mikor feltünt egy járat a tisztás közepén.Elindult felé,de valami szöget ütött a fejébe.Ott akárki beleeshet,minden illuzio dacára.Rámondott egy oszlatás varázslatot a járatra ami azonmód eltünt,méregfelhöt lőve széjjel.A mágus füttyentett.Illuzió az illuzioban.Ravasz.Most alaposabban nézett körül és egy fában látta meg a kaput.Belépett majd egy barlangban találta magát.Teleportkapu-villant át az agyán.Tényleg beszereztek egy varázslót.Láthatatlanná tette magát majd elindult felfedezni a barlangot.Volt ott ebédlö ahol néhány szakács sürgölödött,társalgó és egy asztal amin játszottak az emberek.hiszen itt minden normális!Tovább ment és látott egy lefelé vezetö járatot.Mikor lent volt visszavonta elözö állitását.
Lent gyerekek voltak fogvatartva és mindegyiknek megvágták a lábát és kezét,éltetö várük pedig egy csiilagalakzatba csurgott,onnan pedig eltünt.Végigment a börtönön és egy lyukat és egy létrát talált.csendben leereszkedett,és elindult a járatban.Kántálás hangja ütötte meg a fülét.Beljebbóvakodott egy terembe ahol egy szobor állt.Egy szobor ami teljesen azonos votl a gyürün látott szimbolummal.egy teknös rajta egy növel kinek vámpirfogai vannak.A szobrot vörösre festette a rácsorgó vér.Ki tudja hány gyereket öltek mrá meg ezek?Ekkor az egyik sötét sarokbol egy ember pillantott rá,Igen rá tudta hogy hol van!Elindult felé,de furcsamodon a többieknek nem szolt.Gród helyben maradt és remélte hogy mégis tévedett.Megnyugodott hisz az ember elment mellette de közben mormogott valamit.Mintha egy teleportvarázslat lett volna...hirtelen eszébe villant a dolog és menekült volna ám a mellette lehaladt ember megfogta és beejezte a varázslatot.Egy szobába kerültek.Gródrol lefoszlott a láthatatlanság.
-Minő meglepetés csak nem te hoztad el nekem a csizmádat?-szolitotta meg a másik.Valószinüleg ö lehetett a mágus.
-Mit akarsz tőlem?-kérdezte Gród.
-A csizmát mi mást.Ezzel sokkal több áldozatot tudunk összeszedni.Meg tudnám csinálni teleportvarázslattal is csak az hamark imerít.A csizmában viszont....nálad van?
-Nálam,de meg kell küzdened érte.-hazudta Gród.Amugy sem akarta hogy tovább folytassák e mágus vezetésével a gyerekek megölését.Az elsö tüzgolyó meglepetésként érte.A második belecsapódó varázslat villám volt,a harmadik jégsugár.Szerencsére rajta volt a teljes elemi védelem varázslat,és erre a ásik mágus is biztosan számitott.Ha minden elemi varázslattal legalább egyszer megbombázzuk a pajzsot az hamarabb szertefoszlik,mintha egy fajta varázslatbol lönénk rá többet.Gród már számitott a kövektezö varázslatra ami,mint biztosra vette egy sziklazápor volt.Gyorsan körülnézett és meglátott egy ajtót.Nem harcolhatok vele a saját lakosztályában.Felhajtott egy gyorsitás italát majd meigndult az ajtó felé szemmel követhetetlen sebességgel.Kinyitotta az ajtót és kilépett....és zuhant.Felhők süvitettek el mellette és a föld egyre jobban közeledett.Épp idejében mondta el a lebegés varázslatot hogy megfékezze zuhanását de igy is megütötte magát.
-Ne menekülj varázsló!-kiáltotta a másik és utánaviharzott.Gród ugy tett mintha nem lenne magánál,de elökészitett egy villámvarázslatot.A villám nagyon meglepte a másik varázslot,hisz azt hitte nincs magánál a másik.Ám csak megpörgette,komoly kárt nem tett benne.nyilván ö is védve volt varázslatok ellen.-Viszont az erö ellen lehet hogy nincs.
Kihasználva a másik tehetetlenségét Gród megidézte a köböl és földböl álló elementálját de utasitotta,hogy maradjon a föld alatt és ne mutassa magát.mikor am ási kvarázsló felállt az elementál kinyult a föld alol,megragadta a bokáját majd huzni kezdte lefelé.Nemsokkal késöbb az elementál és a varázslo eltüntek.Gród vissza akart menni a varázsló szobájába,körülnézni mikor dübörgésre let figyelmes.Visszanézett és látta hogy a varázsló valahogyan EGYESÜLT az ö elementáljával.
-Mi vagy te?-kérdezte Gród
A másik nem válaszolt csak támadott.Méghozzá az ökével.-Nem tud varázsolni!Hisz nem tud beszélni sem!Valószinüleg az ö elemi védelem aurája lehetett hibás.hisz meg kellett védenie a föld mágiátol is,de az elementálok ellen nem véd,viszont a föld alatt voltak és ez összezavarhatta a varázslatot.Összeolvadtak és az uralmat a gonosz varázsló szerezte meg az elmén.
Gród a gyorsitás itala utolsó maradékával félreugrott a támadás elöl és amennyire csak tehette elszaladt.Ismét nem látta a másikat.A föld alatt van!
Épp idejében mondta el a repülés varázslatot,igy biztos távolban am ásiktol gondolkodott hogyan gyözheti le....

//Folyt köv majd valamikor megirom.//
 
Mindeközben a druida magához vette a kalandozók által hősiesen összegyűjtött komponenseket és elszárnyalt a törppel egy távoli druidaerdőbe, ahol az erőteljes átkot képesek lesznek lefejteni. Valószínűleg hetekig nem látják viszont az Első Szint birtokosát.

//Előzmény:
Kalandok Városa - Orion vs. Fabiot
Sheran Szentélye//

A falépcső halk nyögésére mindenki hátrafordul. Egy idegen férfi lépked le, időnként összeráncolódó vonásai elárulják, hogy fájdalmai lehetnek. Kezén gyűrű, melyről a lent lévők rögtön rájönnek, hogy az ismeretlen a Száműzöttek Klánjához tartozik. Talán a törpöt keresi... vagy csak a véletlen sodorta erre?
Mikor lejjebb ér a lépcsőn a kinti napfény teljesen felfedi kinézetét.
Nagyjából huszonöt éves ember, középmagas. Sem fegyvere, sem vértje. Bőre sápadt, mint a fogyó Hold, teste acélos és rugalmas, mint a karikába hajlítható Jidori penge. Egyedül bal karján láthatók csúnya, mély hegek, melyeket rendkívül forró lángok hagytak. Haja halványszőke, s minden lépésénél úgy lobban, mintha csak szélfuvallat kapna bele. Legszokatlanabb talán az ezüst színű szeme, mely átható, mint a mélységes mély szakadék s nyugtalanító, mint a vihar előtti csend. Szinte szikrázik belőle a tudás világossága. Mozgása légies, mintha sétája közben a padlót is csak ritkán érintené a lábával. Egy táncosnő kecsessége csupán rút ork battyogásnak néz ki mellette. Ruhája egyszerű posztó, melyet nehéz vértek alá szoktak venni. A pecsétgyűrű a kezén hasonló mint a törpé, a szimbólum rajta egy szárnyaló pegazus.
Régóta nem kelt már fel, élvezi, hogy a saját lábán sétálhat. A legritkább esetben iszik, és ez most azoknak a ritka eseteknek az egyike. Egy kupa óbort kér, s leül a sebeit kötöző Haluhel mellé.
-Üdvözlet gyermekem, segíthetek ellátni sebeidet?
 
Dan nagy nehézkesen botorkál csak előre: páncéljából sínt készített magának, amivel a kificamodott lábát némileg rendbe hozta amíg a városba értek. A mágustorony felé veszi az irányt.. sohasem hitte volna, hogy valaha örülni fog zord munkahelyének, ami egész eddig elzárta előle a "kalandos világot". Most, hogy ízelítőt kapott álmaiból, vágyait keserkésnek érezte, méregnek vélte. Nem akart mást, csak pihenni, minél többet, hogy feldolgozhassa a mohák által elnyomott emlékképek áramlását. Valami megváltoztatta őt abban az átkozott lyukban, ahol szembenézett a halállal.. emlékeit, melyeket el akart hagyni, most értékesnek érezte, jövőjét pedig, amit majdnem elvettek tőle, ismét bizonytalannak látta: tudta, hogy hamarosan a szíve újra hívni fogja őt egy másik álom után, egy újabb kalandra.
 
Jakshjalang a városkapuban a többiekkel ellentétben nem a kocsmába indul, hanem a Bázisra...2 órával később tér csak be társaihoz friss ruhában, emberi(elfi) kinézetű bőrszínnel és új köpenyben...és ismét vacogva, fájdalomtól eltorzult arccal fogja betegesen kék színű bal karját...
-Janinának megjöttek a fájásai...-közli a többiekkel, hogy megelőzze a kérdést...
 
Leül az egyik asztalhoz, rendel egy sört... ezek után látja majd csak el sérüléseit.
 
A barbár miután visszaszerezte fegyvereit, utolsónak tuszkolja át magát a résen.
-Irány a fogadó! Idejét se tudom már, hogy mikor ittam egy jót! Mikor is indultunk el, legalább fél éve!
(2004.12.21)
 
A roper maradványai jóformán kiterülnek a szemben levő falon a robbanás erejétől. Végre! A szabadulásuk kapuját már csak egy pecsétkő zárja el! Vagy mégsem? Sietve feszegetik a nagydarab sziklát, a mágusok varázstudományuk, a harcosok erejük teljes bevetésével. Az nemsokára enged, a ropogva feltáruló résen lágy tavaszi szellő húz be. Az alig fél gnómnyi résen mindenki csak úgy furakodik ki, hogy minél hamarabb kint legyen. A bent szinte megszokottá vált dohszag után a friss, tiszta levegő mézédes mannának hat. Az elgyötört ember utolsó erejével kelnek útra a kalandozók vissza, a városba. A fény csak rövid ideig bántja a szemüket, utánna csak úgy isszák a táj kopár szépségét. A Vadvidék után végre beérnek a madárcsicsergéssel telt erdőbe, majd a városba. A viharvert banda hosszú idő óta először ismét belép a fogadóba...
 
A roperek menekülnek.... végre! Már azt hitte, hogy ithagyja a fogát. Tunikája csak egy nap múlva tölti vissza az ütésfelfogást, úgyhogy egy napig csak kétsze rélhet ezzel a lehetőséggel. Kicsit sántít, kicsit szaporán veszi a levegőt, d e nem érdekli...
 
Mikor arrb látja, hogy a roperek menekülni kezdenek, inkább a jól bevált számszeríját használja és kilő még egy utolsó robbanó lövedéket egyenesen a 3. roper hátába. Szerencsére a lény "hányásától" nem kell tartania, mivel nem felé fordulva halt meg.
 
//a harmadikat"még vadászd le, aztán hasalj le a földre //
 
//Csak aztán ügyesen szaldajanak nehogy meggyulladjon egyik a másiktol//
 
A roper szinte szétrobban a hatalmas találattól, aggonizálni már nem marad ideje. A maradék három roper felméri a helyzetet és sürgössen a terem repedései felé kezd menekülni. A gnómnak még van ideje egyet cselekedni, mielőtt a hanyatt-homlok menekülő lények átpaszítozzák magukat a réseken és megmenekülnek.

(Arrb jön)

(3. roper: halálos sebszint (ég), 8. roper: könnyű sebszint közepe, 9. roper: könnyű sebszint vége)

(Halott ellenfelek sorszáma: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12)
 
A barbár ereiben forr a vér! Mégsem lehet, hogy csak itt áldogáljon! Azzal meg is indul a 2. roper felé. Bárdját két kezébe veszi, és úgy rohamoz. Ám kellő távolságban az összes ellenféltől megtorpan (nehogy sebzést szenvedjen el),pördül egyet és fegyverét ellenfele melkasába dobja. Majd iszkol hátra, nehogy a szétrobbanó szilánkok megsebezzék! A bárd pörögve szeli a levegőt, egyenest végzetes találkozásáig a roper testével! Félresöpörve mindent ami az útjába kerülhet!
 
(a csapás talált. új kör. Jak most áll le a pörgéssel (gondolom) következő körtől cselekedhet. Vándor jön!)
 
Dan látva társai keserves helyzetét, igyekszik magára vonni a figyelmet. Fegyverét felemeli, és a legközelebbi ropert támadja vele teljes erejéből, egy fej fölötti csapással. Az alabárd fogó részét annak megfelelően hosszabbítja, amennyire az ellenség van tőle, az átirányított sújt pedig a bárdlapba helyezi, így növelve az ütés súlyát.
 
//Sebződés csak kör végén van az égéstől. És nem gyulladt meg a második roper aki belédcsapott, mivel már égett //
 
Haluhelnek mindkét csapása talál, a lény utolsó életpontjait vesztve haláltusájába kezd. Teste rázkódni kezd, majd velőtrázó sikolyok közepette hányja besőszervei törmelékét az elfre. Ő nem elég gyors kitérni, így a szilánkzuhatag telibe kapja. A tunikájába rejtett mágia azonban megmenti a harcos életét, úgy tűnik épp időben aktiválta. Még két töltet, azaz két sebzés kivédését tudja megtenni a varázstárgy.
A kalandorok sorfalában azonban már csak Haluhel, Melkor és Gród kűzd. A varázsló pedig jelenleg bénult. A létszámfölényben levő roperek közül a következő kettő -amik jönnek a kezdeményezésben- betörést kísérel meg. A nyolcadik fent akad Haluhel védekezésében (nem sebeztétek egymást), a kilencedik azonban átjut és az éppen pakoló gnómot lebénítja. Innentől a kilences mindenit tud támadni.

(Dan jön)

(Melkor: komoly sebszint vége, 0% mana
Jak: súlyos sebszint eleje, 0% mana
Daniell: súlyos sebszint eleje, lábficam
Arrb: súlyos sebszint vége
Haluhel: súlyos sebszint közepe
Vándor: súlyos sebszint vége
Gród: komoly sebszint közepe, 20% mana, bénult
2. roper: súlyos sebszint vége (ég), 3. roper: súlyos sebszint vége (ég), 9. roper: könnyű sebszint vége)

(Muníció: Arrb - 3 robbanó lövedék; Haluhel - 6 nyílvessző)

(Halott ellenfelek sorszáma: 1, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 12)
 
//Mikor bleémharapott meggyulladt vagy sebzödött?//
 
Mikor végre visszatér az élet elernyedt izmaiba, egyből hátragördül, de mivel íját most nem használhatja, egyből előkapja két szablyáját, s a mozdulatot folytatva indít egy kettősvágást az őt támadó roper teste felé, kicsit előralépve, hogy őt nehezebben érjék el... aztán visszaugrik, nehogy megsebezzék... aztán hirtelen eszébe jut tunikája különleges varázsa, hogy három ütést felfog, utánna viszont a következő már halálos lesz... úgyhogy még van reménye. Szóval nem aggódik, de figyel arra, nehogy ráokádja a roper a testét... vagy mi történt eddig a többivel.
 
A mágus jelenleg bénult, úgyhogy a következő roper jön. A földön fekvő magatehetetlen varázslót választja célpontjául, és nagyot harap belé. Az elég komoly sebet szerez így.
Melkor mennydörgő csatakiáltással tör előre, tengelye körül megpördülve hatalmasat súlyt kardjával a kilencedik roperre. Abból csak úgy röpködnek ki a szilánkok, beborítva kőporral a harcosokat.

(Haluhel jön)

(Melkor: komoly sebszint vége, 0% mana
Jak: súlyos sebszint eleje, 0% mana
Daniell: súlyos sebszint eleje, lábficam
Arrb: súlyos sebszint vége
Haluhel: súlyos sebszint közepe
Vándor: súlyos sebszint vége
Gród: komoly sebszint közepe, 20% mana, bénult
2. roper: súlyos sebszint vége (ég), 3. roper: súlyos sebszint vége (ég), 5. roper: súlyos sebszint vége (ég) )

(Muníció: Arrb - 3 robbanó lövedék; Haluhel - 6 nyílvessző)

(Halott ellenfelek sorszáma: 1, 4, 6, 7, 10, 11, 12)
 
(Gród jön)
 
A gnóm tudja, hogy jelenlegiállapotában nincs esélye a roperek ellen, inkább nagy nehezen hátrébb húzódik és a zsákjában kezd kutatni valami hasznos után.
 
A csavarodott dobótőr talál, és meg is sebzi a célpontot.
A két, soron jövő roper jön. Az első előretörve nagyot harap Melkorba, a második pedig a földről alighogy felkelt -de még vissza nem vonult- Gródot bénítja le ismét.
A gnóm jön, ezekben a pillanatokban válik le róla az ellenfeleket tőle távol tartó Két Lépésnyi Távolság, melyet még Melkor varázsolt rá.

(Arrb jön)

(Melkor: komoly sebszint vége, 0% mana
Jak: súlyos sebszint eleje, 0% mana
Daniell: súlyos sebszint eleje, lábficam
Arrb: súlyos sebszint vége
Haluhel: súlyos sebszint közepe
Vándor: súlyos sebszint vége
Gród: könnyű sebszint vége, 20% mana, bénult
2. roper: súlyos sebszint vége (ég), 3. roper: súlyos sebszint vége (ég), 5. roper: súlyos sebszint vége (ég) )

(Muníció: Arrb - 3 robbanó lövedék; Haluhel - 6 nyílvessző)

(Halott ellenfelek sorszáma: 1, 4, 6, 7, 10, 11, 12)
 
A barbár érzi, hogy már nem sokáig bírja ezt az iramot! Még egy ilyen súlyos sérülés, és használnia kell azt a D.E.M.-nek nevezett varázstárgyat. Egy kupac hamuból visszaszerzi tőrét, és ismét eldobja azt. A második roper arca felé! Majd figyelmesen védekezve kénytelen-kelletlen visszavonulásba kezd. S reméli, hogy társai még kitartanak egy ideig. Ám hirtelen ötlettől vezérelve megszólal:
-Nincs valami olyan varázslat, amivel egy kupacba lehetne őket tartani?!
 
A roperek látván a közeledő veszélyt szolidan arrébb állnak a fejvadász elől. Csápjaik még így is elérik a többieket. A "mozgáskoordinációját vesztett" fejvadász pedig pár kör előrehaladás után csatlakozhat újra a harchoz.

(Vándor jön)
 
Vándor hall valami olyasmit, hogy "hátrébb", aztán érti is...a fejvadász mellette kersztbelép, kardjait vízszintesen tartja, és bepördül a kobratáncba...így a ropereknek a pengeviharon kell keresztülverekedniük magukat, ha a kalandozókhoz akarnak jutni...aztána a pengevihar elindul feléjük...
 
A csapás igen erőtlenre és esetlenre sikerül, ám az egyik háttal levő -a hetedik- ropert eltalálja. Természetesen koránt sem volt elég ereje a földön heverő harcosnak megborítani az égő testet, ám halálos sebet okozott.
A kör végére a hetessel végez a tűz, és a többi égő társát is sebzi.

(Jak jön)

(Melkor: komoly sebszint eleje, 20% mana
Jak: súlyos sebszint eleje, 0% mana
Daniell: súlyos sebszint eleje, lábficam
Arrb: súlyos sebszint vége, Két Lépésnyi Távolság: 1 kör
Haluhel: súlyos sebszint közepe
Vándor: súlyos sebszint vége
Gród: könnyű sebszint vége, 20% mana
2. roper: súlyos sebszint közepe (ég), 3. roper: súlyos sebszint vége (ég), 5. roper: súlyos sebszint vége (ég) )

(Muníció: Arrb - 3 robbanó lövedék; Haluhel - 6 nyílvessző)

(Halott ellenfelek sorszáma: 1, 4, 6, 7, 10, 11, 12)
 
//figyelem, Raptor nem, ismétlem NEM írógép! még fél perc //
 
//figyelem, figyelem! Raptor most írja meg a reagot! 5-10 perc múlva kész lesz! Mindenki készüljön fel! DDD//
 
//EGÉSZ nyáron nem leszel?:O//
 
  ... | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.