Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Bőrpróba
(Ősök Városa galetki)
Küldd el képeslapként!
Egyes galetkik bőre annyira kemény és ellenálló, hogy sem a szövőpókok mérge, sem az óriáscsótányok savköpete nem képes beszivárogni a galetki belső pólusaiba.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | ...
Nézet:
Gród is rohan az égö épület felé.A robbanás felrázta álmábol.odaérve régi barátait pillantja meg és egy ár uj embert.
-Gród vagyok üdvözlöm-nyujtjam indnekinek gyorsna a kezét majd kapkodva körülnéz.
-mi történt itt és hova készültök?
 
A barbár csak ül az asztalánál és kissé körültekintően néz végig a kocsmába bejszédelgő, eltávolodó egyénekre. Nézi hátha társalgócimborára lel majd egy sör mellett valakire. Keresgélése közben gyönyőrű nejére gondol akivel már egy jó ideje nem találkozott mivel kalandvágya nem tudta otthonmarasztalni semmiképpen. Mestere mondta mindig: Az asszony nem azt jelenti, hogy állandóan otthon legyen a férj.
 
Eközben a kocsmában a klón felvágja a szülinapi tortát. Lord Raptor, a törp ünnepelné e nemes napot ma, ám sajnos jelenleg is egy távoli druidaerdőben próbálják róla leszedni az átkot. Na sebaj, a torta egy szeletjét azért félre rakja a klón, hátha eláll, míg hazaér a fogadó csaposa.
 
Leyonnias csak áll, s egyhangúságából nem zökkenti ki semmi. Szablyája kezében, ám nem akar támadni. Várja, hogy tovább bonyolódjanak a fejlemények.
 
Az egykor volt házikót lassan elnyelik a lángok.A város felbolydult a tűzeset és a "szokatlan" események hallatára.Kissebb tömeg kezd összegyűlni,talán csak úgy szórakozásból megszemlélni az eseményeket.A háttérben valaki feltűnik egy vízzel telt vödörrel,de belátva a helyzetet kiönti egy égő fadarabra amit messzire röpített a robbanás...
 
A viharmágus nyögve kel fel, majd felkészül az egykori ellenfele elleni újabb összecsapásra. Nyílván azért jött Orion, hogy beteljesítse ígéretét, miszerint mihamarabb a Hősök Csarnokába juttatja Fabiotot. A rajta levő átokról vagy miről egyenlőre nem tud semmit. Csak az idéző szavaiból sejti, hogy nem lenne üdvös mostanában beiktatni még egy félmeztelen délutáni ping-pongozást. Valamilyen likantrópizációra gyanít, s ha igaza van akkor a napkeltét már valamilyen sötét pincében kell fogadnia. Avagy fogadniuk, hiszen több emberről beszélt Orion. Bár igen érdekes, hiszen átok formájában nem volt előtte ez ismeretes. Eleddig úgy tudta, hogy likantróp átalakulás csak a vérfarkas harapása következtében történhet az emberrel. Amint megütközött a birkapásztorral fényt derít a titokra egy Mágiadetekcióval. Mondjuk azt már most sejti, hogy egy szimpla Mágiatörés elégtelen lesz levenni magáról az átkot. Most még nincs ideje balszerencséjén töprengeni, hogy az ellenfél támadása átjutott teljesvértjén (merthogy abban van) és mágiától védő köpenyén.

//Itt kitérnék arra kinek milyen üvegcsét adtam:
Jak(már ha időben visszatér): Hatalmas Gyorsaság Itala (2 körig háromszorozódik a támadások száma), Elmebilincs Főzete (3 körig csapásonként 10% esély arra, hogy a megtámadott célszemély elveszti soron következő teljes cselekedetét)
Vándor: Bika Ereje (3 körig x2-eset sebez megivója), Cogart Vére (a rendkívüli hatású gyógyital 100%osan feltölti megivója életerejét)
Haluhel: Hatalmas Gyorsaság Itala (lásd fentebb), Macska Ügyessége (33% eséllyel elkerüli a megivója a közelharci támadásokat)
Arrbonrazz: Varázslók Vértje (az ital 33% eséllyel elnyeli egy csata idejére a bejövő ártalmas varázslatokat), Komoly sebek gyógyítása (50% életerőtöltés)
Fabiot: Hősök Itala (5 körig +1db támadást ad), 2 esszenciakő (a vadmágiát gyakorlók nem érnek semmit a manaitallal. ezt a ritka ékkövet kell borban és ecetben föloldaniuk, hogy idő előtti esszenciatömeghez jussanak. a feloldás és a megivás 3 körig tart és 100% manát ad vissza), 1db manaital (50% manát térít vissza), 1db idézőtekercs (summon Avoral), 1db Labirintus varázslat tekercsre írva (az elszenvedője elveszti következő cselekedetét 99% eséllyel)
és ha walaki kíváncsi lenne: azért wan 4 üvegcsém mert az egyik varázstárgyam becseréltem két tekercsre. a 2 tekercs pedig annak köszönhető, hogy a 2 idézhető lény közül egyet becseréltem.
amugy sztem Kodi örülne, ha elküldenétek neki privben, hogy mi az a 3 varázstárgy amit hoztok (demet ingyen kaptok a 3 tárgy mellé).

PS: nem akartam zsarnokinak tűnni, ha valakinek nem jó az ital amit Fabiot főzött, az hozhat mást helyette, csak ossza meg a KM-mel a változást még időben. Kicsit előre gondolkodtam, és aszerint osztottam szét az italokat. Pl Jak 3 körig x12 csap és x12 kell dobnia a KM-nek 10%-ra, h a monci elveszti-e a következő cselekedetét. Vándornak duplaannyi a max ép-je mint másnak, ezért értelemszerűen ő kapta a 100%ot gyógyító italt. etc. de mint mondottam nem erőszak a disznótor, ha akarsz hozz mást all.//
 
A gnóm értetlenül szemléli azeseményeket. csakannyit ért meg az egészből, hogy a másus (akivel már kissé összeismerkedett) ellenségének tekinti a furulyás alakot, s mivel ő maga eléggé bölcsnek és jóakaratúnak ismerte meg Fabiot-ot, maga is előrántja számszeríjját és Orionra szegezi, egyelőre azzal az eltökélt szándékkal, hogy minden veszélyesnek tűnő mozdulatra lelövi.
 
Vándor értetlenük áll az események forgatagában! Turbános öreg, meg Orion. Aztán árnyékrabló láthatatlan valami! Ez egyszerre kicsit sok! Hirtelen elkapja fejét, és árnyékát keresi. Huhh! Megvan!
-Mi lenne, ha olyan helyre mennénk, ahol nincs árnyékunk?! Vagy esetleg oda, ahol több helyről is meg vagyunk világítva?! És egyébként te meg ki vagy? Birkapásztor? Fordul a furulyás Orion felé.
 
Orion szája tátva marad, amint szeme láttára az energiakorbács végignyalja az öreget. A turbános pár métert hátrébb csúszik az ütéstől, majd fájdalmas vigyorgás közben húz maga körül egy kört a földön mutatóujjával. A kör felragyog, és fényes porszemcsék kezdenek felszállni. Orion haragosan tekint a neki ismerős Fabiot felé, hisz az öreg a következő pillanatban egy hangos csattanás kíséretében eltűnik.
Ám a közjátéknak még nincs vége: valami, mintha egy délibáb lenne, végigsuhan a földön, egyenesen ki a tűzből. Megindul a csapat felé, és az energiakorbácsát magabiztosan kezelő viharmágusnak ront: Fabiot a következő pillanatban erősen émelyegni kezd, majd féltérdre esik, amint a többiek szeme láttára árnyéka köddé válik, a délibáb pedig széles ívben távolra menekül a csapattól.
Orion siet oda, hangszerét már nem kardként, hanem újra furulyaként viseli. Szitkozódások közepette kezd üvölteni a mágussal:
- Bölcs húzás volt varázsló! Most megpecsételted harminc ember sorsát, köztük a tiedet és az enyémet is! Ha pedig nem teszünk sürgősen valamit, mások is követnek bennünket a túlvilágra, a nap első fényénél! Addig kell megtörnünk a varázst, és visszaszerezni az árnyékaink..
// hétvégén megpróbálok újra írni netcaféból. Hihi. Addig lelkiekben készüljetek :P //
 
Fabiot még útközben egy nálla lévő zsákból kioszt a kalandozóknak néhány általa főzött igen erőteljes varázsitalt. Még távolról, a lángoszlopot látva, aktiválja személyes fegyverét: megáll és egy villám súlytotta fa üszkös szilánkját veszi elő. Jobbjába veszi, majd fennhangon kántálni kezd. Távolról mennydörgés hangja hallik, s a szilánkból egy fényes, zabolátlannak látszó energiafonat bomlik ki. Az Energiakorbács igen hatásos fegyver, amivel közelről és közelharci távolságon kívülről is kellemetlen perceket lehet okozni az ellenfélnek. Odaérve a házhoz gyorsan átlátja a helyzetet. A furulyás idegen meg akarja ölni, szegény, ártatlan földön fekvő öreget. Jónéhány méterre megáll, meglóbálja energiakorbácsát, és Orionra súlyt! ...ana, ám a korbács célt téveszt és elzúg az idéző füle mellett, egyenesen szerencsétlen, kiszolgáltatott öregembert eltalálva =)

//Szeretem a logikai játékokat Cod ;-)
Most akkor adj kezdeményezést és nyírjuk ki a vén faxt.//
 
//eh. Összecsapott munkának rossz vége lesz, de legyen, mert a punnyadás se jobb //

A Koga asztala körül ülő társaság beszélgetését távoli robaj zavarja meg. A fogadóban ücsörgő kalandorok nem várnak sokáig, egyből kiözönlenek az utcára: a város távolabbi pontán, az éjszaka egét sötét füstfelhő szennyezi be. Egy égő házból jön bizonyára, ennek irányába sietnek a bátor hősök. Tíz percig is eltart, mire mindannyian odaérnek: a helyszín katasztrofálisan fest. Egy épület teljesen felrobbant, csak a falak alapjai maradtak meg, amúgy az egész egy hatalmas lángoszlop. A kaotikus füstfelhőből nyöszörögve egy öreg férfi bukik előre: szürke turbánt és mintázatlan köpenyt visel. Néhány gyenge lépést tesz a kalandozók felé, majd összeesik a tűztől alig pár méterre. Vándor már indulna is, hogy megmentse az öreget, amikor a füstfelhőből nagy lendülettel még valaki robban ki: egy másik férfi, ruhája nagy része lángokban áll. Gyorsan letépi magáról az égő ruhadarabot, így már csak valami barna posztó fedi testét. Bő nadrágja szintén ebből a barna posztóból készült, itt-ott ütött-kopott, mintha már hónapok óta menetelt volna. Különös módon hosszú bozótos fekete hajában vastagon húzódik egy csíknyi őszhajszál. Kezében egy furulyát tart, és a turbános ájult felé ront. Megfordul, mintha tartana valamitől, majd újra a földre néz: a tűz mögötte vészesen lobog, így alakja vészesen magasodik az öregember felé. Viszont van itt még egy érdekesség: furcsa módon semmiféle árnyék nem vetül az öregemberre, mintha az imént előrontott férfinak nem lenne árnyéka.
Az árnyéktalan idegen a furulyát eltartja magától oldalra, majd a kalandozók nagy meglepetésére egy hosszúkard méretű nyaláb hasít ki a hangszerből. Újdonsült fegyverét maga fölé emelve készül lesújtani az öregemberre...
 
A viharmágus és a gnóm is már jóideje végeztek a varázsitalok elkészítésével. Unalmukban félmeztelenre vetkőztek és már néhány előre elkészített Hatalmas Gyorsaság Italával felszerelkezve kimentek a fogadó mögé. Ott pedig kínaiakat megszégyenítő sebességgel ping-pongozni kezdtek. Ám mind a ketten elfelejtették bekenni magukat harmincnyolc faktoros naptejjel, így miután elkopott a labda vörösre égett vállakkal hagyták abba a játékot. Hiába, érdemes hallgatni a szakorvosokra, akik azt tanácsolják hogy déltől kettőig kerüljük a káros hatású UV-fényben pompázó napsugarakat. Azóta Arrb kipirosodott bőrét egy hatalmas dézsa tejfölben hűti, míg Fabiot teremtett vízszintesen egy Jégfalat, és ágynak használva azon ejtőzteti leégett hátát.

//én kérek elnézést... :P//
 
A Barbár egyszerre két korsóval rendel, mivel az elsőt letolja egy kortyintással de a másodikkal sem játszadozik. A finomkodás nála csak kettő helyen használatos: az ágyban (hölgy társaságában) illetve a nagyszüleinél.
 
te nyilván az Alteregóm vagy .

ijen névvel :TTT555 csakis az lehetsz..
 
A barbár ismét feltekint szendergéséből, és fancsali pofával konstatálja, hogy még mindíg nem történt semmi érdemleges. Ösztönösen a csapost keresi szemével, de azt sehol sem látja. Mindegy! Akkor tovább pihen! Szüksége lessz az erejére, a következő kalandban.
 
mi ez itt estimese ?
 
//dolgozni? mi az?
egyébként...én meg 8kor kelek...:P//
 
//na igen de én dolgozom és hajnal hatkor kelek :P//
 
//heh...pedig most tovább fenn volt, mint te...//
 
//számomra ez emberi idő, mégsem látom ott a neved a listán :P//
 
//akkor meg minek írtam a kalandot? :P Feljössz msn-re, akkor átbeszéljük a tervet. Lehetőleg emberi időben gyere fel, nem akkor, amikor a vámpírok, mer mostanság sokáig fenn vagyok én is, de elkerültük egymást :P //
 
//Talán tépj ki néhány oldalt a főmonci táplistájából :P//
 
// Eh, sehogy sem lesz ez így jó :F //
 
//de ha vársz 1 hónapot, tudok hozni embereket a többiek helyett is...egy istenszerű fődruida, egy tápos paplovag és egy drow fejvadász-on kívül van szimpla druida meg fejvadász is...^^//
 
// Sajnos nem nincs főkarim... talán akkor leginkább Leyonnias. De nem tudok dönteni. :P
Van ilyen... ezért kéne három kari... na mindegy. Akkor majd kikockázom.//
 
// Jobban örülnék, ha egy karit és a fő karidat hoznád.
Durva lesz így, a kalandot úgy írtam, hogy mindenkit le tudjon kötni, és az emberek fele nincs itt ¬_¬ //
 
Késő etefelé jár ,mire az eddigi szellő,viharos erejűvé változik.Majd mennydörgések közepette elkezd ömleni az égi áldás.A Fejvadászt majdnem fellöki a vihar elől "bemenekülő" elf.Valami elnézés félét motyog maga elé.Sietve előszedi viaszos köppenye alól, féltve őrzött íjját.Párat trappol majd lasan felnézve körbe néz. -de megváltozott ez a kocsma mióta egyszer jártam itt-gondolja magában.E késői órán a háromfős kompánián kívül senki nincs ébren ilyenkor.Érkeztére tekercs szerűség tűnik el egyikőjük ruha ujjában,a kíváncsi tekintetek elő. Zavart tekintettel lassan a söntés felé indul.Az üres asztalok eggyikén magára maradt fabábúk és egy pár kocka. A kobudera fel kel ,két társa kíváncsian figyelnek. -A kocsmáros már lefeküdt.Kell valami? Harpagon szótlanul átnyújtja íját neki. -Ha felébred add oda neki-mondja alig hallhatóan-kérd a nevembe hogy vigyázzon rá nem akarom hogy elázzon. A kobudera elveszi tőle.Kurtán biccent eggyet. Meglepődve szemléli hogy az idegen hirtelen hátat fodítva immáron határozottan odalép a leghátsó asztalhoz ,majd egy téglátelmozdítva kiemel valamit. Koga kérdését meg sem halva eltünik az esőben.
 
//én köv hétvégén megyek edzőtáborba...utána gimitábor, azután egy hét Alpok....szóval kihagyom //

A fejvadász nem megy bele ilyen alkukba...mivel konkrét összeget nem ajánlottak fel, és készpénzt sem látott, fogja magát, feláll, kurtán biccent, majd elhagyja a fogadót...
 
//Vándor is megy! Én is,én is!//
 
//Kaland? Én vinném a három muris egyént! Lehet? Vagy csak egyet?

Most sajna nem fogok visszaolvasni,d e légyszi világosítsatok fel. Kössz.//
 
  ... | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.