Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A démonkapu kinyílt
(Kalandok Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
Addig senki sem sejtette, hogy más létsíkok teremtményei képesek átlépni a különböző dimenzióréseken (vagy hogy egyáltalán lézeznek átjárók), míg meg nem nyílt a démonkapu az 1. zónában. Mindenfelé perzselő lávapatakok folytak, valamint démonok bújtak elő fészkeikből, hogy válogatás nélkül osszák a halált Ghalla kalandozói között.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | ...
Nézet:
//Meg lett beszélve h Tibi kivár, és hogy lisztet szór. Vagyis a kivárás szerint a kör végén kell h jöjjön. (az egy dolog, hogy nem játéktechnikailag írta le, hogy "Arrb úgy dönt hogy a kör végéig vár". Ez olyan lett volna, mintha te _játékon belül_ azt mondtad volna, h "Vándor nyolcat sebzett az ellenfélen"

Más: gyere MSN, átadom Mullen cuccainak a leírását.//
 
// Csak lefelé cserélhetsz cselekedetet.. felfelé nem. Akkor fel lehetne rúgni lazán a kezdeményezéseket :P Tibi csak annyit írt, hogy hátrébb húzódik, mást nem.

Az árnyékszerű megjelenés nem okoz hátrányokat a csapások pontosságát illetően, csak ha nagyonprecíz csapásokat akartok végrehajtani. //
 
//A körnek még nincs vége. Mullen -mint írta volt- a gnóm után cselexik a kör legvégén. Vagyis most arra várunk, h Tibor kinézzen végre a WoWból. De az új szörnyeket várjuk szeretettel (:

Más: ez az árnyékszerű megjelenés hat valamiféle negatívummal az érkező csapások pontosságára? (gondolom szemmértékre megállapítható, hogy milyen feltételeknél lehet átlagosan és milyennél pontatlanul ütni)//
 
A kalandozók a varázsfénynél végre megpillanthatják ellenfeleiket: két, Vándornál egy fejjel magasabb sötét, robosztus árnyék áll a helységben: mindkettő egy hosszú, árnyékcsóvaként leírható valamit szorongat a kezében. Arcuk nincs, de kétségkívül állati hangokat adnak, váltakozva az emberi fuldokláshoz hasonlítható artikulálatlan hangokkal..
 
//Csak az a gáz, hogy ha Mullen így hátraül gondolkodni, addig újra a szörnyek jönnek, és újra kezdődik a kör :P //
 
//Arrb dobhatja a lisztet. Mullen - közbe találjuk ki MSN h mi lesz a rontás amit elsücc utánna.//
 
Tehát a gnom után a kör végén fogok cselekedni,és Codym ajd msnen elküldöm a tárgylistát.
 
Gród odaszo la gnómnak hogy cisnáljon valamit,ö addig hadd gondolkozzon,mi lenne a legcélszerübb.Összekuporodik és tervet készit
 
//Akkor jön, amikor jönnie kell legközelebb 7_7//
 
//Akkor a kör legvégén jön Arrb?//
 
//Mullen jön, mert Arrb hátrébbhúzódott, hogy ne őt üssék :P //
 
//vagyis a gnóm felkészítette a cselekedetét akkorra, amikor világos lesz. ami most következik be.//

Viszhangzó suttogást hallani, mely mintha a szelek nyelvén szólna. Nem sokkal később a mennyezet környékén mintha lámpát gyújtottak volna. Felnézve látható, hogy egy ezüst színűen sziporkázó gömb materializálódott a plafon alá, mely inbolyogva jobbra-balra mozog. A Fantomlámpás idézője akarata szerint mozog, de sajnos két-három percnél tovább nem marad meg.

//Arrb jön, ha nem tévedek//
 
//Igen, én is gondoltam láthatatlanságra.
Először a légiesség ötlött belém, de mivel uyge varázsfegyverrel hadonászok, az bukott... szal ja. //
 
A gnóm hírtelen nem tudja mit csináljon. Vaktában lövöldözni veszélyes lenne, így inkább hátrébb húzódik, messze onnan, ahol a lények bejöttek, és a zsákjában kezd kotorászni, hátha talál valamit, ami segíthet a söstétben.

//Hajrá Rap//
 
//Csíter //
 
//És persze világosban sem lesz esélyünk, lévén a lények láthatatlanok. Nem szabad Codynak bedőlni ám. A gnóm szórjon a Feneketlen Zsákjából lisztet szét, én majd gyújtok fényt. Mullen, te valamilyen átokkal kényesztesd őket. Pl: Lassítás, Ügyetlenség (Vakságot ne, mert több mint biztos hogy van vakharcuk). A következő körtől az egyiket kontroll gömbben tartjuk, az átokkal súlytottat meg abáljuk. A csapásokat lehetőleg Vándor kapja, a barbár bőr 1 sebpontot levesz a sebzésekből, úgy tudom. Csapatmunka emberek! Összpontosítsunk!//
 
A barbár csapásai a sötétbe burkolt szoba levegőjét végigseprik, de semmit nem találnak el. Hiába, ilyen vak sötétben semmi esély nincs a szörnyek ellen, ez nyilvánvaló.

// Arrb jön. //
 
Vándor ámulva nézi, ahogy társai sorra repkednek a levegőben. Valamilyen ismeretlen erő hatására. Ismerős helyzet ez, de mégsem ugyanolyan! Hallotta a vadállati hangokat, de látni nem látja őket! Folyamatos mozgással kísérve elindul, és olykor mintegy bizonyosság szerzésként a levegőbe csap. Majd rögtön el is távolodik a helytől! Mindeközben érzékeit megfeszítve figyel, egy halk nesz, egy idegen illat! Talán támpontot nyújt!
 
// hali megjötem a nyaralásról vki irja meg mailbe PMbe vagy esetleg MSNen hogy mi történt köszi//
 
Az elfnek nincs szerencséje: felnézvén semmilyen hőforrással nem találkozik, így kénytelen odébbgurulni. Viszont érzi, hogy ellenfele még itt van: ez az érzés rögtön nyomatékosodik, amint az előző csapáshoz hasonló módon egy újabbat kap, ezúttal a válára.

//
1. ??? ellenség- sértetlen
2. Leyonnias- 64/80 hp
3. ??? ellenség- sértetlen
4. Vándor- sértetlen (120hp) - te jössz
5. Arrb- sértetlen (50hp) -x
6. Fabiot- 50/60 hp, 100 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 100 mana -x
//
 
Ugyanolyan melankólikus fapofával fogadja az ütést, még csak fel sem szisszen... a padlón elfekszik, de hamar fel is pattan... Infralátása nagyban segíthet, hisz egyébként a szörnyek lennének előnyben. Leyonnias pedig nem épp a vakharc nagy ismerője. Bár az érzékei akkor is segítenének neki.
Szablyája már a kezében is, s ha lát szörnyet, akkor a pehelykönnyű fegyverrel annak lába felé csap, közelebb lépve az ellenséghez. Nem adja bele teljes erejét... a trükk az, hogy amikor az ellenség lefelé koncentrálja védelmét, Leyo egy gyors csuklómozdulat kíséretében megváltoztatja a csapás irányát- így a penge lehetőleg végigszánt ellenfele mellkasán, de előbb hasfalába mar bele. A támadás onnan helyből már nem lenne kivitelezhető, ezért lépett előbb közelebb.
A csapás után megpróbál jobbra elgurulni.

Ha viszont nem lát ellenséget, mert vagy mágikus láthatatlanság van rajta, esetleg nem bocsát ki hőt, arébb gurul. Szablyája akkor is kezében, s lassan transzba próbál esni...
 
Az eső viszonylag gyorsan eloltja a tűzet, a csapat végre továbbhaladthat. Szerencsére a lejárathoz könnyen el tudnak jutni, hisz a törmelékek és maradványok itt nem nehezek. Az étkezőben a padlóba beleépített nagy, elszenesedett fa ajtót felnyitva a kalandozók le tudnak menni a szűk járatba. A föld alatt néhány falon elhelyezett fáklya világítja meg az utat: a folyosó nem is annyira pókhálós, tekintve hogy a struktúra csak az elfnél nem öregebb a kalandorok közül. Gyorsan halad a csapat, így percek alatt elérik a Gyűléstermet: a terem magasabb mint a folyosó, bő három méter belmagasságú. Kör alapú, faltól falig a távolság alig több hét méternél, így a csapat picit zsúfoltnak érzi a teret. További két elágazás nyílik innen, azon kívül ahonnan jöttek. A gyér megvilágítást pár fáklya nyújtja.
- Rendben.. - szól Orion ismét - én abból az irányból jöttem, tehát a másik irányba kell elindulnunk. - mutat a két járat közül az egyikre. Meg is indul felé, de hirtelen, mintha beleütközne valamibe, megáll és visszahököl.
Embertelen hörgés kíséretében a fáklyák kialszanak, teljes sötétségbe burkolva a termet. Nagy testű lények léptei donganak a sötétben, a szellemsámán üvölt és teste tompa puffanással verődik a kőpadlónak. Fabiot oldalról erős csapást érez, mintha valami átnyúlt volna a páncélján, és úgy vágott volna rá. Hasonló érzéssel kell szembesülnie a nyugodt elfnek, csak ő a tarkójára kapja a csapást...

// Kérem, aki még nem küldte el a 3 varázstárgyát, az tegye meg. Addig nem vesz részt a harcban, amíg ez meg nem történik. (Mullen, Vándor és deathlord)
Amúgy a csata állása eddig: (kezdeményezések, életerő, mana)

1. ??? ellenség- sértetlen
2. Leyonnias- 71/80 hp
3. ??? ellenség- sértetlen
4. Vándor- sértetlen (120hp) -x
5. Arrb- sértetlen (50hp) -x
6. Fabiot- 50/60 hp, 100 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 100 mana -x

//
 
Fabiot hamar túlteszi magát a kezdeti sikertelenségeken és az előttük álló feladatra koncentrál. Előhúzza a nyakában egy vékony ezüstláncon függő medált. Az nem nagyobb egy hüvelykujjnál, fordított csepp alakú, hegyikristályra emlékeztető anyagból készülhetett. Az áttetsző követ morzsolgatva a varázsló érdekes -a szél süvétéséhez hasonló- énekbe kezd. A Viharok Amulettjéből megszólított hatalom lassanként roppant álmából ébred, hogy aztán pusztító fellegeket vonzon a város fölé. A gomolygó felhőkből pedig -mintegy varázsütésre- elkezd hullani az eső, mintha csak dézsából öntenék. A tűz (valószínűleg) percek alatt eláll, az amulett ismét elszunnyad, a csapat pedig nekiáll a sötétbe vezető út felfedezésének.
 
Orion bólint, majd nagy ívben indul meg az égő épület felé. A tűz még mindig erősen marja az épület fás részeit, a kő alapzat teljesen hamuval van befedve, már ahol látható az égő törmeléktől.
- Nincs veszegetni való időnk! Ez alatt az épület alatt egy folyosó húzódik, ami elvezet minket egy gyűlésteremnek használt helyiségbe. Régen vízgyűjtő lehetett, de a csatornák óta nem használták. Valahogy le kell jutnunk! - mutat a férfi az épület egyik belső része felé - A lejárat az egykori étkezőhelységben van, csak a tűztől kell megszabadulnunk!
 
-Árnyék ide, árnyék oda, úgyis meghalunk egyszer.... nekem olyan mindegy...
Melankólikus tűz ég méregzöld szemei mélyén, mozgása lassú, mintha nem is lenne magánál... talán tényleg önkívületben lehet. Talán nem. Vagy csak egyszerűen depressziós? Mindenesetre ha harcolna, a csapás előtt akkor is lassú mozdulatokkal suhintana, mozogna...
Fejét felemeli, körbenéz.
-De ha nektek fontos a létetek, segítek a tudásommal.
Mondja, aztán csak álldogál... most igazándiból nincs kedve elvágni az ereit... á legalább az az árnyknélküliség jó ürügy lehet a halálra. Úgy se jó már semmire... szabyláját a tokba csúsztatja, ami a hátán van. Az egyik gyűrű, ami a hüvelyen van, a derékövhöz van rögzítve. A másik egy szíjat fog körbe ami a felsőtesten húzódik, hogy megfogja a szablyját.
 
-Akkor mennyünk azok a segítűk után! Mutasd az utat!
 
Orion arcát elönti a vér, amiért látja, hogy az időt csak fecsegéssel pocsékolják. Furulyájáját ruhájába süllyeszti, evvel is jelezvén, hogy nem szándékozik ártani a csapatnak. Legalábbis egyenlőre. Picit higgadtabban folytatja, amibe eddig belekezdett, mialatt Fabiot mágiadetekciója a bő semmivel gyarapítja a varázsló tudását:
- Nézzétek, ez nem egy közönséges átok.. a férfi, akit láttatok eltűnni, nagyon messziről jött, feltételezem, hogy nem is erről a létsíkról származik. Már egy ideje figyeltem az erdőből: ő is ott helyezte el ideiglenes szállását. Csak akkor figyeltem rá fel igazán, amikor furcsa mód kiszáradt állatok tetemére leltem reggelente. Elkezdtem utána járni a dolognak, és akkor figyeltem meg, hogy valami éjjelente megtámadja az állatokat, elveszi az árnyukat, majd a nap első sugaraira az állatok elpusztultak, hisz valami mást is ellop ez a lény az árnyékukon kívül. Múlt éjjel sikerült követnem ezt a förmedvényt, és visszavezetett a mágushoz. Ma éjjel lecsaptam rá, bekergettem a városba: itt pedig tőrbe csalt, a szörny az én árnyékomat is elvette. Csak annyit tudok, hogy feltehetőleg csak ő tudja megtörni ezt az átkot. Láttam, hogy vannak itt segítői, rajtuk keresztül talán eljuthatunk a mágushoz, és kikényszeríthetjük belőle, hogy megtörje az átkot.
 
-Azt nem tudom, hogy hová megyünk! Mereng el a barbár.-De a birkapásztor biztos tudja! Azzal oda is fordul Orionhoz, és a tőle szokott módon felhívja magára a figyelmet. -Pajtás! Hová is lógott meg az árnytolvaj haverod? Az az öreg arab is ott lessz?
 
-Hmm..értem,értem.Köszönöm jol vagyok,mivel elkéstem az árnyékom is megvan-ezzel lenéz a földre a nappal szembe helyezkedik majd letekint az árnyékára.elkezd integetni szórakozni az árnymásával.
-khm-kap hirtelen észbe-Szoval én megvagyok.Ésm i lesz az uti cél?Hova megyünk?Hogy ideteleportálhassam a szükséges felszerelést.Remélem nem lesz több Bumm...
 
Vándor odasiet régi barátjához, és mint akit üldöznek hadarni kezd.
-Nagy robbanás, futunk ide aztán az öreg turbános. És a tűzből a birkapásztor, lángoló furulyával. Fabiot korbácsol, de mellé! Öregnek kampec! Asszem! Jött a semmi, Fabiot árnyéka eltünt. Enyém megvan. És a tied? A pásztor dühöng, neki sincs árnyéka!
A tömör beszámolót sűrű bólogatással fejezi be, majd feltesz egy kérdést.
-És te, hogy vagy?
 
  ... | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.