Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sárkányszimbólum
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"A bejárat akkora, hogy egy kultúrmasztodon-csorda kényelmesen átsétálhatna rajta különösebb tülekedés nélkül, és a nyílás fölött egy furcsa jel fénylik - Egy napkorong előtt körívbe gömbölyödött sárkány. Részeiben a szimbólum már régtől fogva létezik (hiszen Raia, az Aranysárkányok és Rhatt szent jelképeiről van szó), ám ebben a formájában csak egyetlen helyet díszít: a világunkba lassan visszaköltöző aranysárkányok lakóhelyét." - látvány a sárkánytanyák kapujában
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | ...
Nézet:
A szörnynek esélye sincs védeni a felgyorsult barbár támadás-sorozatát: a testén ejtett sebek sercegve formálódnak újra rendes alakjukba, a szörny pedig fájdalmában bömböl. Ám a barbár utolsó csapása előtt az árnylénynek sikerül teljesítenie tervét: fegyveréből a Leyonniast is imént földhöz tapasztó massza tör elő, a barbárt hátrébblökve, le a földre.

A gnóm befejezi tevékenységét, és meggyújtja a kiszórt anyagokat: Fabiot körül jó félméteres lángfal csap fel, oltalmazván a mágust a közelharci támadásoktól.


//
1. ??? ellenség- 132/??
2. Leyonnias- 30/80 hp - 1 körig gyors
3. ??? ellenség- 40/?? - mozgásképtelen -2 kör
4. Vándor- sértetlen (105hp) - 2 körig blokkolva
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 37/60 hp, 60 mana - te jössz, tűzfal véd 5 körig
7. Mullen - sértetlen (40hp) 50 mana -tárgyak. megbeszélés.
//
 
bocs, ez nem a megfelelő topic.
egyébként az 1etlen kaszt, amire testrészeket lehet rakni. lényegében ennyi.
 
Hello mindemkinek mi a gelatki ?
 
Vándor a mozgásképtelen ellenfélre támad, szinte körbetáncolva azt hála a rá mondott varázslatnak. Első támadását a lény bal oldalára méri, mélyen behasítva annak álltala nem ismert szerkezetébe. Felülről lefelé irányozva csapását. Majd tovább pördülve annak hátába mélyeszti fegyverét, és tengelye körül átfordulva mintegy léket vág a támadási felületen. Tovább folytatva mozgását a jobb oldalon támad. Most felülről lefelé csap le, a váll mögül lefelé a csípő irányába. A lény két oldalán ejtett seb szinte összeér, majdnem kettészelve azt! Majd befejezésként még szemből a melkasra csap, minden erejével.
 
Az elf mindkét támadása betalál, ellenfele morogva tesz néhány lépést hátrébb, Leyonnias pedig háttal a falnak ütközik a hátrapördülésből.

A másik szörny, bár menni nem tud, pálcáját fenyegetően szegezi maga elé..


//
1. ??? ellenség- 132/??
2. Leyonnias- 30/80 hp - 1 körig gyors
3. ??? ellenség- 105/?? - mozgásképtelen -2 kör
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, gonoszra sújtás 1- körig -te jössz
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 37/60 hp, 60 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 50 mana -tárgyak. megbeszélés.
//
 
//Para nincs is, Leyo nem a fontosabb kari. Sajnálnám, ha nem lenne, de még annyi van. XD //

Felszisszen a fájdalomtól, és szemébe is haragos lángok költöznek. A szörny úy látszik ugyanolyan gyors, mint ő, hisz nem mutatott cseppnyi lassúságot sem.

// mert ugye gyorsított egyén lassabnak látja a környezetét //

Feláll, s közben a kardjával alulról felfelé indít egy csapást, ami remélhetőleg betalál, és hátraveti a szörnyet. Aztán, mivel nem akarja lélegzethez jutni, egyből az oldala felé csap, és ha végre belemar a kardja a szörnybe, elpördül, hátrafelé, hogy ne találhassák el, vagy csak nehezebben. A lendületét kiahsználva próbál kardtávolságon kívűlre vetődni.

//szóval nehezebben fog eltalálni, már ha el tud találni.//
 
//én is itt vok és figyelek bocs az offért//
 
//No para, harcolj csak amíg rajtad van a gyórsítás, én gyógyítgatlak (hála Mullen varijának, nem kell Kontrollgömbökkel szórakoznom). Az én rendszeremben a pap x2 annyit gyógyít ugyanannyi manából (gondolom itt is kap kasztból adódó gyógyításbónuszt a pap, majd megbeszélem Codyval, hogy mi módon működik ez).//
 
//új kör //

Az eddig Fabiottal hadakozó szörny most két árnypengéjét feje fölött keresztbe teszi, majd hangosan hörög: a kalandozók előtt ismeretlen rítus következtében a pengék mérete megnő, és szabályosan egybenőnek a szörny karjaival. Miután végzett evvel, a szörny Leyonnias felé ugrik majd mindkét fegyverélel lesújt. A földről épp csak feltáplászkodó elfnek nincs esélye a támadás kikerülésére, és a bitang fájdalom mellett úgy érzi, teste számos évet öregedett. Szeme előtt káprázatnak tűnik, de az előtte álló szörny teste mintha összébb húzódna, vagyis újra rendeződne..



//
1. ??? ellenség- 140/??
2. Leyonnias- 30/80 hp - 2 körig gyors - te jössz
3. ??? ellenség- 105/?? - mozgásképtelen -3 kör
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, gonoszra sújtás 1- körig
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 37/60 hp, 60 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 50 mana
//
 
Gród a kábult lényre néz,majd pokhálot kap elő zsebeiböl,és gyorsan elhadarja a szükséges varázsszavakat.A lény ugy érzi,mintha földbegyökerezett volna a lába.És valóban a földböl karnyi vastag pokhálok törtek fel és kötötték guzsba a lábát.Igy a lény ki van szolgáltatva Vándor és a többiek csapásainak.
 
//
1. ??? ellenség- 119/??
2. Leyonnias- 51/80 hp - 3 körig gyors
3. ??? ellenség- 105/?? - bénult 1 körig
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, gonoszra sújtás 1- körig
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 37/60 hp, 60 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 65 mana -x - te jössz
//
 
//Elnézést a késésért, előbbfélkész reagomat tűntette el az áramszünet réme... //

Arrb látva társai megnövekedett erejét, a tettek mezejére lép. Zsákjából komponenseketszed elő, és igyekszik azokat szétszórni fabiot körül, félkör alakban. CSak sejteni lehet mire készül, minden esetre láthatóan nem sikerül befejeznie, így Gród jön.
 
//Bíztatóan hangzik... van értelme, hogy még megírjam a reagom? :P//
 
//te szépen vársz a sorodra következő csatáig (feltéve hogy ők eljutnak odáig ) //
 
//és én? //
 
// Nyugi, beengedem, mert sikerült elég szarba hoznotok magatokat. De ha nem haragszol, a módosításokat Tibi cselekvése után fogom bepötyögni //
 
//arról már nem is beszélve, hogy Arrb cselexik... sebaj, a reag marad, legalább haladunk :P //
 
//najo, feladom. biztosan bennem van a hiba. más lehetőség nincs. az, hogy zsinorban Mullen és Tibi is félreérti az egy dolog. de ha már Vándor sem érti, hogy "kivárok, MÍG a Fabiot cselekszik" akkor nem erőltetem.//

A viharmágus döbbenetében nem tud levegőhözsem jutni először. A barbár az egész kört tétlenkedéssel tölti, ahelyett, hogy csak Fabiot cselekvését várná ki. Mostmár minegy, majd lesz valahogy.

A viharmágus gyakorlatilag harcos pap képzést kapott //ezt a többieknek mondom, Cody tud róla. a karim értékei is eszerint vannak//. Adunt tiszteli, a Száműzöttek Klánjának legendás hősét, ki a fennmaradt mondák és írásos emlékek szerint a Káosz hatalmának megtörésekor lelte halálát. Ám ezzel az epikus kűzdelemmel kitörölhetetlenül beírta nevét a Mindenség Könyvébe, s isteni hatalomra emelkedett ezáltal. Mint harcos pap, az élőhalottak pusztításának számtalan módját ismeri. Legyen az vérivó, lelketlen vagy démoni, a gonosz semmilyen formája nem állhat ellen egy pap szentséges varázslatainak. Fabiot mágiába kezd, hosszú világosezüst hajából egy szálat kihúz, majd annak végével kezd rúnákat írni a levegőbe. Mire az utolsó sor is a helyére kerül, Vándor gigászi erőt kezd fegyverében érezni. Mintha csak magától akarna mozdulni, alig várja, hogy belemarhasson ellenfele romlott húsába.

//Gonoszra súlytás: aránylag gyenge mágia, mivel sem nem tart hosszú ideig (1 kör), és a felhsználhatósága is szűkre szabott (csak gonosz lények ellen hat). Gyakorlatilag erősen korlátozott Bika Ereje varázslat. A +10 sebzés mellett garantálja, hogy a leghatalmasabbak kivételével egy gonosz lény sem tud kitérni a csapás elől. (sztem kb 10 manát ér meg, ha a Bika Ereje 20-ához mérjük. ha nem engeded be ennyiért, akkor inkább a Bika Erejét nyomom (3 körig dupla sebzés, mint az ital)//
 
// Ok, te tudod.

//
1. ??? ellenség- 119/??
2. Leyonnias- 51/80 hp - 3 körig gyors
3. ??? ellenség- 105/?? - bénult 1 körig
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, 1- körig
5. Arrb- sértetlen (50hp) - te jössz
6. Fabiot- 37/60 hp, 70 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 65 mana -x
//
 
Vándor érzi a rá ható mágia erejét. Hirtelen nem is tudja mit kezdjen vele. Végülis úgy dönt, hogy még nem pazarolja el hirtelen szerzett képességeit! Hátha történik még valami érdekes, vagy váratlan esemény. Amire sokkal jobban tud majd reagálni. Ezért tisztes távolból, ügyelve a védelmére készenlétbe áll.

//Szóval kivárok, és nem teszek semmit.//
 
Mindkét csapás talál, ám a harmadik támadásra a szörny már készül, és az elfet csuklójánál megragadja: Leyonnias a következő pillanatban Fabiot mellett találja magát a padlón.

//
1. ??? ellenség- 119/??
2. Leyonnias- 51/80 hp - 3 körig gyors
3. ??? ellenség- 105/?? - bénult 1 körig
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, 2- körig - te jössz
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 37/60 hp, 70 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 65 mana -x
//
 
Érzi, hogy fürgébb lett.. a Fabiotot támadó szörnyre veti magát, s két gyors, először jobbra, másodszor balra zúduló csapást indít felé, amik remélhetőleg találnak... utoljára pedig vág egyet, csak azért, hogy a lendülettől hátrébb ugorhasson valamennyire, hogy ne nyújtson olyan könnyű célpontot.
A védelme annyiból fog állni, hogy oldalra gurulva próbál meg elhúzódni a szörnytől... már ha rátámad.
 
Az árnyszörny szorult helyzetét látva úgy dönt, nem tér el eddigi haditervétől: fegyvereivel oldalirányosan vág az előtte álló Fabiotra, aki elveszítvén az egyensúlyát a gnóm közelében terül el.


//
1. ??? ellenség- 132/??
2. Leyonnias- 54/80 hp - 3 körig gyors (2 támadást kaptál) - te jössz
3. ??? ellenség- 105/?? - bénult 1 körig
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, 2- körig
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 37/60 hp, 70 mana
7. Mullen - sértetlen (40hp) 65 mana -x
//
 
//Okéoké itt vok,csak el votlam távozva egy hétig és nemtudtam ide beszolni mert nem ment a net...elötte meg még ugy gondoltam hogy beirom majd hogy távolleszek.A tárgyaim meg lesznek beszélve.//

Gród meghallja a fabiot nevezetű uj társa javaslatát,és minthogy jobb ötlete nincs hát elvégzi a gyorsítást Leyonniasra.
 
//
Holnap estig várok Mullen reagjára.

1. ??? ellenség- 132/??
2. Leyonnias- 54/80 hp - 1 kör múlva szabadul
3. ??? ellenség- 105/?? - bénult 2 körig
4. Vándor- sértetlen (120hp) - Speedes, 2- körig
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 42/60 hp, 70 mana (mert hamarabb van meg a hatás, ami mindenképp előnyös :P)
7. Mullen - sértetlen (40hp) 80 mana -x Te jössz. A tárgyaid. A megbeszélés.
//
 
Az ütés erejétől Fabiot néhány lépést hátratántorodik, ám ez a távolság épp elég neki, hogy következő varázslata zavartalan maradjon. Erszényéből néhány gyíklábat vesz elő. A mágia elmodása érdekes ritmikával történik, hogy minden egyes szünetben el lehessen a fogaggal roppantani egy-egy gyíklábat. Miután a komponensek felkészítettek, a viharmágus azokat Vándorra dobja. A barbár azonnal megérzi az elemi fürgeséget, mely áthatja.
-Gród, tegyél Gyorsítást Leyonniasra! -kiáltja végül.

//Hatalmas Gyorsaság: 2 körre x3 támadást ad (Vándor esetében 2x3=6, két körig). A síma Gyorsítás 3 körig tart és x2 támadást ad (4 támadás 3 körig). Mivel a varázslatok gyakorlatilag ugyanannyi támadást adnak (12), gondolom ugyanannyi az esszenciaigényük is (15 pont).
Fentartom a jogot a felszólítás miatt ("Gród, tegyél Gyorsítást Leyonniasra!"), hogyha még Mullen nem is mutatkozik, de a karija ráteszi Gród, tegyél Gyorsítást Leyo-ra a kért varázslatot. Köszöntem.//
 
A nyilvessző hangos robajjal csapódik bele a szemközti falba: az előtörő lángok hőhulláma a kalandozók arcába csapódik, mialatt a megvakult árnyszöret belepi a tűz. Vándor csak bőrén érzi a meleget, ellentétben szerencsétlen ellenfelével, akit teljes mértékben belepett a robbanás és most fájdalmasan sívitozik.


//
1. ??? ellenség- 132/??
2. Leyonnias- 54/80 hp - 1 kör múlva szabadul
3. ??? ellenség- 105/?? - bénult 2 körig
4. Vándor- sértetlen (120hp)
5. Arrb- sértetlen (50hp)
6. Fabiot- 42/60 hp, 90 mana - te jössz :P
7. Mullen - sértetlen (40hp) 80 mana -x A tárgyaid. A megbeszélés.
//
 
A gnóm nem tudja, megsebezné-e a szörnyeket egyáltalán egy közönséges lövés, de inkább nem kockáztatja meg, hogy kipróbálja. ellenben a fényre való érzékenységükből ötletet merít. Ha a fénytől írtóznak, talán a tüzet sem kedvelik... Robbanó nyílveszsőt illetszer a húrra és kiválaszt egy megfelelő helyet. A nyilatt a vak szörny mögé lövi be, úgy hogy vándort már ne érjék a lángok. Egy kis szerencsével talán megölik a vakság lejárta előtt, és akkor már csak egyetlen ellenséggel kell szembenézniük...
 
//"Vándor észreveszi a veszélyes helyzetet..."
Cody, szerintem itt nem a vak, nyöszörgő lényre gondoltak. :P
De igazad van, mert nem lett jelőlve.. //
 
//Igaz! Bocsesz!//
 
  ... | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.