Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sheran lázadása
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Kering egy misztikus történet a köztudatban, melyről senki nem tudja mennyi is a valóságtartalma. Egykoron Sheran, a Természet Istene úgy bedühödött az Istenek Panteonjában vívott csatározások során más istenekre, hogy pár órára elvesztette a kontrollját a Ghallán élő teremtményei felett. A növények fellázadtak, és mindenkinek nekiestek, aki az útjukba került. Különösen az erdőben táborozó kalandozók jártak alaposan pórul az eset során.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | ...
Nézet:
Sal odafordul Carhoz, és szóba elegyedik vele.
-Mondja csak, honnan ismeri a szóban forgó elf szépséget?
 
Pirvan megpaskolja az ork hátát, és jó cimbora módjára elkíséri a kijárat felé.
-...szóval jó volt. Ja, igen, a pénz.
Elővesz egy kis szütyőt, ami az orknak igencsak ismerős, de alacsony IQszintje miatt nem jön rá, hogy a sajátja.
-Hát...nincs benne valami sok...tessék, a felét megkaphatod. Meg a szütyőt is...ocsmány, nekem nem kell. Ajándék, örülni fognak neki kölkeid.
Elrakja a maradék pénzt, és magában vigyorog új szerzeményén. Nem olyan rég lovag, még élnek benne a régi szokások. Azt a pár rezet, ami benne volt, odaadja egy gnóm förmedvénynek, aki valójában az egyik szobalány, igencsak mutatós fajta. Mielőtt a levegőbe karolva elhagyná a termet, int Vertumnusnak, Dezső felé mutatva. Vertumnus ért a szóból, és odalép hozzá, szóba elegyedik vele, aminek az a vége, hogy Dezső gyönyörűszép furkósbotja rügyezni kezd, és belenő a talajba. ;)
 
Rámered Salra, majd nemtörődömségén lélekben megvonja a vállát. Végülis, kettőjük közül ő (azaz Caronrod) tud többet a lányról...

//Kaptam zenge-dayt, ha kérdenek, beszélhetek a múltjáról. ;) //
 
//Mi az, h nem csak nekik szóltak? Te amúgy miről beszélsz? //
 
// NEM csak nekik szoltak de mind1 gg //

A szalas ember felpattan, ahogy a mellette levo ork is, akinek a kezeben hegedu van. O El Kolomparo!
El Kolomparo, az ork, hegedulyet elore tartva tamad. KET NAGY NYIL repul ki a hegedubol, es celba veszi a mindenkit. Pirvanhoz odamegy, es szobaelegyedik vele.
-Te tudtad- é, hogy száz forintnak otven a fele? Ha gádzsi? Há ki ad onni a purgyellaimnak? Eze' adsz nekem szaz bankót! De most izibe!

A barbár juhász, Furkósbotjával a kezében [ Dezső, a nomád barbár! ] közelít Pirvan fele! hOHOHHO!!

// HA pirvan gyerek nincs bent akkor a ket torpet istenuccse //
 
//hubazz...enyém a 4000. hsz...XDD//

Sal elrakja a tekercset. Nem lát problémát...kell neki ez a nő.

Valahol arrébb, egy kicsivel...egy nagyon kicsivel...az elf erdők szívében...na jó, nem kicsivel...Jakshjalang holtteste fekszik egy indákkal befuttatott sziklaoltáron, körülötte 3 zöldcsuhás alak. Egyikük magasra emeli pálcáját, és a zöld kristály felragyog. Xojertha az. A két másik is felemeli botját, és hozzáérintik Xojertháéhoz. A zöld fény egyre erősebb lesz, és a kialakuló gömb Jak testébe indul. Xojertha összeesik, és elájul. A két másik druida lihegve, zihálva letérdel. Most minden a fődruidán múlik.
A főnix sebesen száll két világ közötti dimenzióban. Szeme megakad egy fekete folton. Arrafelé veszi az irányt, egy fekete csuklyás alakot lát, ki kifejezéstelen tekintettel nézi őt, majd elindul tovább egy távoli, sötét kapu felé. A főnix tovább keres, és megpillant még egy fekete foltot. Szerencséje van. Jakshjalangot könnyen ki lehet szúrni. Már majdnem a kapuhoz ért. A főnix sebesen száll feléje, és pont, mielőtt átléphetne a kapun belecsapódik, és Jak és a főnix nagy ragyogásban eltűnnek.
Xojertha szemei felpattannak, és nehézkésen feláll. Jakshjalang testéből kiemelkedik a gömb, befeketedik, majd elenyészik. És akkor Jakshjalang kinyitja a szemét. Összerezzen, a halálát okozó csapás emlékétől, de aztán rájön, hogy már máshol van...
 
Mivel a paplovag csak arra fordít figyelmet, ami számára érdekes (és a monológját figyelmen kívül hagyta... ), tekintetét Contéra és a törp hölgyeményre fordítja. Kíváncsi, hogy barátjamit alkot...
 
Átveszi a tekercset, megköszöni, és elkezd olvasni.

//még nem kaptam meg. //
 
Caronrod elmélázva néz Nilturiel után. Majd megrázza fejét, körbekémlel. Barátja, Conte elvan a törpe nővel, Sal magányosan álldigál a teraszon. Arrafelé írányítja lépteit (enyhén bicegve... ).
Sal mellé támaszkodik a korlátra, hosszú percekig némán bámulnak, majd megszólal:
-Vissza fog jönni hamarosan. Megtalálja, amit keres. Kérdés csak az, hogy te elfogadod-e a múltját. - Egy tekercset nyújt át. - Ezt neked küldi.

//Asszem a tekercs tartalmát privát fogod megkapni.//
 
A sárkánykígyó befészkeli magát Nilti nyakába, és egy nagyot ásít...aztán lehunyja szemeit, és sütkérezik a két hold fényében.
 
A lány int a sasnak, majd megcirógatja a sárkánykígyó fejét.
-Mi a neved apróság?
-Pftahhhh... - lehelli az apróság.
-Nos rendben Pftah, remélem, nem bánod, ha majd veled fogok beszélgetni. - Mosolyodik el, miközben az apró lény a nyaka köré helyezkedik.

Felhajtja csukjáját, és gyors de halk léptekkel beleveszik az éjszakába.
 
//oké, kék és vörös. //

Sal a korlátnak dől, és a holdakat nézi...egy pillanatra elhatalmasodik a magány, de aztán már reménykedve várja a pillanatot, hogy Nilti visszatér. Egy sas landol a vállán.
-Egy sárkánykígyót kérnék Niltinek...
A sas felszáll, és elrepül az Aréna hegye felé.
Pár perccel később Nilti apró súlyt érez bal vállán...odatekintve egy lustálkodó, szárnyas kígyót lát. ;)
 
//Nemávörös! Akkor inkább egy kék és egy vörös... //

-Rendben, elkísérhet. De csak ha feltétel nélkül engedelmeskedik nekem. Nem szeretném, ha bajba sodorna... Köszönöm! - Átöleli Salt, megcsókolja, majd lassú léptekkel elmegy mellette, Caronrodot veszi célba. Félrehívja, sokáig beszélnek egymással.
Sal a nagy forgatagban egy pillanatra szem elől téveszti őket, és mire újra láthatóak, már csak a csatamágus áll egyedül.
 
//a vörösre, természetesen! legyen két vörös hold, mint a démoni létsíkon. //

Sal közelebb lép, és szorosan átöleli Niltit.
-Rendben...megértem. És várni foglak vissza. Egyetlen egy kísérőt adhatok? Egy sárkánykígyóra gondoltam...rovarevő, kis helyen elfér...lényegében egy intelligens, savköpő szárnyas kígyó...kérlek, csak egy had kísérjen el...
 
-Tempusra mondom, rád is hatott a mágia, ha azt hiszed, hogy egy törpét csak úgy el lehet bájolni! Nem vagyok én goblinfajzat, hogy minden varázstól hanyatessek! - Söpri el Conte mentegetőzését, majd megvonja a vállát. - Ugyan azt keresem, amit te is. Kalandokat, kihívást. Kőpöröly Glóim vagyok, Tempus papnője. - Kezetnyújt, és amúgy jó törpésen megszorongatja fajtársa kezét. - Benned kit tisztelhetek, akinek hamar eljár a buzogánya? A szakállamra mondom, jó kis csetepaté volt! Azt sajnálom, hogy kimaradtam belőle... - nevet fel hangosan.
 
//Jaja, én is arra gondoltam! A 2 hold közül melyikre ugranak a vérfarkasok? //

-Sal... kedvesem... Valamit mondanom kell! - Kezd bele mondandójába. - Hamarosan el kell mennem, hogy tovább járjam az utam. Megtudtam valamit, ami fontos számomra, és... nem tűr halasztást. Ugye megértesz? - Fordul felé könnyes szemekkel. - Ígérem, hogy amint tehetem, visszatérek hozzád! És kérlek, ha mennem kell, ne tarts vissza, és ne is gyere utánam. Ez az én utam, egyedül kell járnom...
 
Mi tagadás kicsit megdöbbent a látványtól és valószinüleg ez kiülhetett az arcára is, de az éles nyelvű szépség hamar visszazökkentette, zsörtölődő álcája mögé. -Miről kárálsz fehérnép?!- kérdi peckesen, - én nem is jártam a rozsdás bökőben...- majd eközben keményet dobbant Car lábfején mivel minha valami tömegbájolást alkalmazot volna... -mágiahasználók... egy nyamvat varázslatot sem tud olyan szinten használni, ami egy törpre is hatna persze sérülés nélkül ...-majd visszasandít a törpe nőre de látszik rajta, hogy nemigen hiszi el ezt a gyér mentegetőzést.-Na jó én voltam köszönöm az elismerő szavakat de ezt ne nagyon hangoztasd ha kérhetlek ...de mit keres erre egy törp nő talpig fegyverben és diszvértben? - Kérdi gyanakodó tekintettel...
 
//3? egy fehér, egy vörös, meg egy fekete, mit csak a fekete csuhás avrázslók láthatnak?
nem tudom, a kettőre szavazok, mert az olyan szééép. //

A paplovag meg csak a nőt nézi. Nem sejti, hogy valamit közölni akarnak vele, elbambult.
 
Már épp ecsetelgetné barátjának a történéseket, amikor az majdnem lenyeli a poharát egy hátbavágást követően. Az elf a törpékre fordítja figyelmét, és inkább csöndben marad. Ellenben magában jót mulat a jeleneten.
 
Megpróbál a mutatott irányba kémlelni de azzal a magassággal nem igazán lát át a tömegen és megkérdi
-mit integetsz a fejeddel ahejett, hogy elmondanád minek örülsz annyira...
 
//Ehhe... Kidolgozatlan a játékvilág? XD Legyen 2. Vagy 3. Az olyan szép kerek szám. ;) //

A lány a korlátra támaszkodik, gyönyörködik a kilátásban. Vagy legalábbis úgy tesz: gondolatait szedi össze. Fontos mondanivalója van az elf számára, ahhoz gyűjt lelkierőt.


Közben kicsit bentebb:
Contét úgy hátbaveri valaki, hogy majd' lenyeli a kupát, amiből iszik. - Szép volt, amit a Rozsdás Bökőben alkottál!
Megfordul, már épp torolná meg a rajta esett "sérelmet", amikor szeme elkerekedik: előtte egy törpe áll. Vörös haja válláid ér (ennyi látszik ki a sisakból), szakálla gondosan fésült. Kobaltkék köpenye félig eltakarja gondosan ápolt vértjét, hátán keresztbe vetve egy kétfejű harci kalapács. És az illata..! Merengéséből a jövevény zökkenti vissza.
-Mi a kilenc poklot bámulsz, te festett képű gnóm? Nem láttál még törpe nőt??
 
Kiérnek a teraszra. Ez is ugyanolyan abszurd, mint az egész vár. Bár vízszintes, a korlát ki van facsarodva, és a padlócsempék is összevissza vannak. Kevesen vannak a teraszon, a legtöbben odabenn tolonganak. Idekinn csak egy gnóm bohóc, egy barbár elf és egy szőke bombázó, kinek csörömpélése elárulja, hogy lovag, és az illúzió nem tökéletes.
A hold most kel fel, az egyik legalábbis.

//tényleg, hány holdunk van? //
 
//Azé' vihetted volna tovább, h pl. mi is van a teraszon... //

Belekarol Salba, és továbbra is küzdve a fel-feltörő nevetéssel, a terasz felé indulnak.
 
-Ahogy óhajtod, mylady.
Sal meghajol királynője előtt, és karját ajánlja néki, hogy kikisérje a teraszra.
 
-Kicsit elfáradtam, nem megyünk ki a terszra egy kis friss levegőt szívni? - Kérdi némileg lecsillapodva, de továbbra is vidáman csillogó szemekkel.
 
Sal is vigyorog. ~Majd szólok Pirvannak, hogy fordítson különleges figyelmet erre a kettőre...ha leszedik az illúziót, kapjanak egy újat. Egy idő után meg fogják unni, hogy leszedjék...~ Nilti érzi, hogy Sal is remeg a jókedvtől.
 
Erre a megjegyzésre végképp nem bírja tovább, kipukkan belőle a nevetés. Sal mellkasához bújik, válla rázkódik, ahogy megpróbálja fegyelmezni magát.
~Azért Car le tudja szedni a bűbájt~üzeni a paplovagnak.
 
-Az illúzió maradandó, mindaddig rajta marad, amíg vége nincs a bálnak...azaz még olyan 10 órát. Ha ki is megy a Lovagvár területéről, akkor is rajta fog maradni...-súgja Nilti fülébe, aki észreveszi, hogy alig tudja visszafogni kacaját.
 
Nilturiel is észreveszi a belépő párost, int nekik, majd jót nevet, amikor Sir Pirvan illúzióba burkolja Contét... XD
 
Sir Pirvan is elvan, aki nincs beöltözve, annak maskarájáról ő maga gondoskodik...a belépő Conte egy erősen kifestett gnóm asszonyra emlékeztet, míg Car fekete teljesvértezetben feszít. Szerencsére csak illúzió, így súlya nincs...;)

A táncparkett közepén kezd egy kisebb kör kialakulni, ahol a pár forgolódhat...sokan őket nézik, és igyekeznek utánozni, több-kevesebb, inkább kevesebb sikerrel.
 
  ... | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.