Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Kalmárok itala
(Ősök Városa varázsital)
Küldd el képeslapként!
Aki a szint boltosával előnyös üzletet akar kötni, annak igencsak fel kell kötnie a felkötnivalóját! A legtöbben persze inkább mágikus segítséghez folyamodnak, és megisznak egy adagot ebből a csodás varázsitalból...
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | ...
Nézet:
//és akkor kit rugtam fejbe?//
 
A mágustorony közelében is dúlt a harc. Néhány vámpírnak sikerült az épület ajtajáig hatolnia, ám sorra kővéváltak. Ez kissé meglepte öket, de nem estek kétségbe. A sötét erőket felhasználva, megidéztek egy vérmágust. S az nekiált hatástalanítani a védőmágiát, védelmére pedig kört alkottak. Melynek összetétele Drakulimusok, Vámpírbébik és néhány kifejlett vámpír.
 
Rovian rúgása sikeres volt, ellenfele nagyot zakkanva ért földet. Ám így az imént varázsolgató Drakulimus most őt vehette célba. És karmos kezeivel jobb oldalának épségét fenyegette. A mester dobásai is sikerültek, ám a két dobótőr közül csak az egyik állt ellenfele vállába. Amásik ártalmatlanul zúgott el mellette. Az ílyazó vérszívó most őt vette célba. És máris repült a halált hozó nyíkzápor. A megrúgott egyed pedig Árnyék után vetette magát.
 
Sovellis egy tigrisbukfencet dobott, igy a feje felé tartó labdát, és a szablyát is elkerülte!Árnyék viszafutott az erdőbe, és érdekes ugrásokkal elkerülte a vesszőket.Roviannak sikerült az eggyik Drakulimus háta mögé osonnia és egy rugást kezdeményezett annak feje felé. A mesterük pedig a szablyás felé dobott két dobótőrt.
 
Mindeközben a Pokolmén támadása részben célt ért.Bár a tűzeső elől az Unikornis még kitért, de így védtelen oldalába néhány igen kellemetlen rúgást kapott. A Pokolmén éles patái felsértették oldalát, és talán egy bordája is eltörött. Ám a támadásnak még nincs vége! A Pokolmén rotható pofájából előmeredező hegyes fogait épp az Unikornis nyakába akrja mélyeszteni.
 
Ám az félrehajolt, és utat engedett két vámpírbébinek. Akik gyors egymásutánban támadták Haluhelt. Az első támadó bordái épségét fenyegette, míg a másik elkapta jobb karját, és megpróbálta azt hátracsavarni. Így segítve a közben egyensúlyát visszanyerő Drakulimust, aki a nyaki ütőeret akarta elharapni.
 
Sovellis még fel sem ocsudhatott, máris másik három Drakulimus támadott rá. Az egyik mérgező gázlabdát lövelt felé, a második milyen furcs egy szablyával próbálta a lábait megsebezni. A harmadik pedig és ez volt a legérdekesebb hátáról ílyat vett le, és mérgező nyilzáport zúdított Árnyék irányába. Ez a három támadás egy időben igen csak nagy veszélybe sodorta hőseinket.
 
//bocs,hogy lekéstem az elejét.//

Haluhel,mikor feléretek a falra,Előkapta két hosszúkését,s szívenszúrt egy vámpírt.Buzgón szúrt,hogy teret nyerjen magának,csak mindig jött egy másik.A terve az volt,hogy,ha kicsit leszállnak róla,a griffeket befogó vámpírokat fogja lőni.
De jön egy újabb vámpír.Megpróbálja megharapni,de kitér a fogak elől,s a háta felől szúr a szívébe.Most látja meg az egyik Drakolimus//remélem jól írom// pofát,egyenesen a feje felé száguldani.Mgegpróbálja levágni a szörny fejét.
 
//mindegy azért leírom//

Sovellis kardjával szelte a vámpírokat, de a bázis felé tartott, és nem nagyon ált le harcolni. Árnyjárás használva közeledett, ámde néhány szemfüles vámpír még igy felészurt.A fejvadász kitért a támadások elől, malyd a hátul maradó társai sorra lekaszabolták a szerencsétleneket.Sovellis gyorsan átért az erdőn, és amint kiért kardjával máris szívenszúrt egy vérivót.A többi fejvadász késöbb érkezett, látták a csátázó unikornist, de tudták ez az ő csatája.
-Dögöljetek vérszopók!-hallatta újra hársány kiáltását a mester.
Rovian egy nagydarab vámpírral találta szembe magát, de nem látszott rajta hogy fél.Fulúgrott, és úgy homlokon rugta, hogy kitört a nyaki, malyd holtan esett a földre.Árnyék egy kisseb példányra ugrott rá, és erőseket karmolt mért, annak arcába.Sovellis megpillantotta amint egy elmebeteg vámpír puszta kezével rohamozza.A fejvadász három dobótőrt repített felé, de az könnyen kitárt és karmával lecsapott.Valószinüleg a csapat vezetője lehetett, és nem is volt őrült, hisz hihetetleül gyorsnak született.A mester mellén három karomnyom éktelenkedett, ami méginkáb feltüzelte a vámpírt, és újra rohamozott.Sovellis erre már számított, féregugolt, és lábát otthagyva elgáncsolta a vámpírt.Hamar odafutott és szívét ádöfve elporlasztotta..............
 
//Ne vegyetek figyelembe de a fejvadászok most rohanták meg a bázist támadókat!Nem is törődnek velük a vámpírok?//
 
Vándor széles csapásokkal sorra szeli ketté a támadókat a falon, ám úgy látszik nem akarnak elfogyni. Az elől haladó Drakulimusok most, mérgező gázlabdákat indítanak a védők felé. amelyek kis időre lebénítják ellenfelüket ha eltalálják őket. Az apró vámpírbébik pedik gyors mozgásukkal megzavarják őket, hol itt hol ott tűnik fel egy példány. És éles kis fogaikkal fertőző harapásokat osztogatnak.
 
Az arénát örző Griffek, már nehezebb ellenfélnek bizonyulnak a vérszívók számára. Ám mivel ez egy összehangolt támadás, megkezdődik a tánc. Néhány repülő vámpír hirtelen hálókat feszít az égre, és ezekkel mintegy lepkehálóval üldözőbe veszi a griffeket. Mivel nagyon jó manövereznek igen nehéz dolguk lessz,és sok lessz a veszteség is. Ám a túlerő ellen már nem sok esélyük marad. A griffek előbb utóbb kimerülnek, és kénytelenek lesznek leszálni. Eközben a földön lévő vérszívók nyilakkal próbálják öket a hálók felé terelni. Megint mások Tükörpajzsokat vesznek elő, és ezzel zavarják a védők és a Griffek látását.
 
A hősies védők csak most jöttek rá, hogy miért vezetnek pórázon egyes vámpírok háziállatokat. Egy széles kört alkotnak belölük, és a körön végigszaladva egy vámpír sorra elvágja azok nyakát. Egy fekete kehelyben felfog néhány cseppet, majd azt megissza és kántálni kezd. A körön belül megnyílik a föld, és a föld mélyéről egy rothadó húsú éjsötét ló kerül elő. A vámpírok megidézték a Pokolmént. Amerre vágtat, minden élet elporlad. Így a varázslatos erdő növényei sorra száradnak el, és ezzen a kiégett csapáson már könnyedén haladnak tovább a vérszívok. A fejvadász erdő fiatal Unikornisa, most szemben áll a sötét oldal képviselőjével. A két varázslatos teremtmény most összecsap, és gigászi küzdelem kezdődik. A pokolmén kénköves tüzet fúj az unikornisra, és éles patáival oldalról támad. Eközben a vámpírok áttörnek az erdőn, és hátrahagyva az elesetteket megkezdik a Fejvadászbázis ostromát.
 
Janina még visszanéz a városra, mielőtt csatába bocsájtkozna...azt már látja, hogy az Arénát nem kell féltenie; a kiorgok hatalmas tűzcsóvákat köpve irtják a vámpírokat...azonban látszik, hogy nem akarnak jónak látszani, ezért az Arénát nem fogják elhagyni, még akkor sem, ha a város emiatt elesik...de az Aréna állni fog. Ayostion és párja is kaszabolják a repülő egyedeket pengeéles karmaikkal és horgas csőrükkel, de a földre nem ereszkednek le, hiszen ott nem olyan fürgék, mint a levegőben. A hydra kimerészkedett az Első Szint peremére, és onnan kapja el a figyelmetlen egyedeket, akik rémülten hátrálnak a kiorg csatasárkányok és az Őrzők elöl...
A Fejvadászbázis már rosszabbul néz ki: az erdőben mozgolódás van...a vámpírok irtják a Fejvadászerdő lényeit, bár hirtelen zavargást észlel elf szemeivel a vámpírok sorai közt: a vámpírok egymás után omlanak porrá, egy egyenes mentén; a zavargás oka természetesen a Fejvadászerdő Őre, a fiatal unikornis. Amerre jár, a vámpírok sorra pusztulnak el, ahogy hozzáérnek ártatlan testéhez...nem tudják megsebezni...és akkor fejti ki hatását a druidák egyesített erejével létrehozott Gyilkos Természet nevű csapda: a fák gyökerei elemi erővel csapják le a vámpírokat gyökerükkel, indák tépik szét a pórázos szörnyeket, mindezt a gondolat sebességével, az invázióból mészárlás lesz...ám a repülő egyedek simán átjutnak az erdő felett, ahol beérnek a Bázis hatókörébe, a szárnyakkal repülő vámpírok tovább repülnek, ám a mágiával repülők hirtelen lezuhannak, és a magasságtól függően szenvednek el sebzést a zuhanástól: az elsők a zuhanástól rögtön meghalnak, ám a következő hullám tanulva az elöttük levők sorsából már alacsonyabban repülnek, így megússzák horzsolásokkal. Ám nem sokan jutnak el a Bázisig, ugyanis a Xojertha által hívott griffek legfőképpen a Bázist védve megtizedelik a vámpírokat...egy vámpír próbaképpen egy támadó griff felé sújt, de azok nem hiába a levegő urai; a griff egy gyors mozdulattal félresiklik, majd szétkaszabolja karmával. A Bázison életre kel a gargoyle, és elkezdi irtani a támadókat...azok hiába sújtanak le újra és újra, a gargoyle kőbőrét nem hatják meg.
A lovagvárat furcsamód nem támadják...lehet megrémítette őket a Sheran Reménye aurája. A lovagok a város felőli oldalán lövik a ballisztákból az ostromlókat, és a három sárkánylovas: S'almeyna, Pirvan és Vertumnus kirajzik kölyöksárkányaival, és a város segítségére sietnek. A levegőt biztosítják szentelt kardukkal, míg a sárkánykölykök kis lángcsóvákat küldenek az alattuk levő tömegre. A kölyöksárkányok bravúros mutatványokkal repülnek, látszik, hogy még fiatalok. Vertumnus nem karddal harcol, hanem elővette a fuvoláját, és elbűvöli vele a tömeget...

A következő pillanatban egy vámpír feljut a falra, és Janina egyből belesüt egy fénygömböt: a vámpír porrá omlik...majd jön a következő és a következő, és Janina belekezd a Forgószél kardformába...kaszaboló mozdulatokkal tartja távol a támadókat, és a villámgyors mozdulatok hárítanak minden támadást, beleértve a nyílvesszőket. Amikor egy helyen túl sok lesz a vámpír, a drow árnyjárásban elsuhan, és a fal másik részén folytatja a kardformát...

//én keddig a Balcsin leszek; Vándor, a Bázison a gargoyle-t nehezen fogod elpusztítani, kőből van, és ne feledd, hogy nem működik mágia...a kiorgok is meg tudják védeni az Arénát, ha heves lesz nekik a harc, benyomnak egy Armageddont X))))))))))//
 
//Én lennék a másik KM.De elöbb még meg kéne beszélnem Gal Etkinsel a részleteket....úgyhogy még várjatok egy picit szerintem addig.//
 
Sovellis rémlüten vette észre az óriási sereget!De amint meglátta, hogy még a bázisukat is rohamozzák, még a félelemtől is elment a kedve.
-Fiúk!Irány a várázserdő, nekünk elösszőr ott kell bizonyítanunk!-kiáltotta társainak, malyd előkapta fegyverét, és harsány csatakiáltást hallatva rohamra indult.

------------------------------------------------------------

Rovian és árnyék is hasonlóan tett.Megindultak, hogy talán életük legnagyobb csatáját vivják!

//És ki lesz a km2 ?//
 
A mély csendet hirtelen egy kürtszó hasítja ketté. Minden városvédő talpra szökken, és az ellenség sorai felé kémlel. Amit látnak, ahoz foghatót még nem tapasztaltak. A gyengébb idegzetűek összeesnek, és vannak olyanok is akik sikoltva menekülnek a falakról. A veterán kalandozók undorodva néznek utánuk, és tekintetüket visszafordítják a városon kívülre. A látvány leírhatatlan: Száz meg száz szörnyeteg közeledik féltett városuk felé, a vámpírfaj minden nemzete képviselteti magát sőt még idegen eddig még nem látott lények is velük vannak. Ilyen hatalom láttán felmerül a kérdés, vajon ez lessz életük utolsó ütközete? Talán! Egy azonban biztos, mindenki az utolsó lehelletéig fog küzdeni. A hatalmas sereg mint az özönvíz úgy zúdul a városra, majd nem sokkal a kapuk elött több részre oszlik. Már látszik, hogy ez nem egy egyszerü ostromnak indul. Inteligens, megfontolt koreográfia szerint folytatódik a támadás. Mind a földön, mind a levegőben. A város falait megrengeti a horda ereje, mint partot a tenger hullámai. Elől menetelnek az ismeretlen faj egyedei, akiket a vámpírok Drakulimusoknak szólítanak. Mögöttük közvetlenül a kis növésű, bár igen fürge Vámpírbébik szaladnak. Őket követik a már kifejlett Vámpírok, és néhány Vámpír Trükmester. Egyaránt támadás éri még az arénát, amit légi támadás ér. Élen a repülő Vámpírok, hátukon szárnynélküli társaikkal. A fejvadászbázist körülvevő erdőben is mozgolódás támad, és itt-ott feltűnik néhány vérszívó akik pórázon vezetnek háziállatokat. Hogy miért azt senki nem tudja! A mágustorony felé szintén, egy sötét felleg közeledik. Ami nem viharfelhő, hanem temérdek szárnyaló ellenség. Néhányan még látni vélnek Vámpít Lordokat is, és valaki felkiált:-Nézzétek, Vámpír hercegek! A város falai alól kíméletlen izzó szempárok merednek felfelé, és artikulátlan hangok és hörgések hallatszanak. Eljött hát az idő, a városvédők sem rettennek meg és felharsan a harci kiáltás.
-PUSZTÍTSD!
 
// Egyébként én válalom az egyik regélő szerepét, de pontosan tudnom kell hogy kik ellen kell vezetni a vérszívó hordát. Van pár ötletecském, és ígérem hogy nem leszek lapos lantos. //
 
//Ez nem rossz ötlet, csak szerintem senki nem fog jelentkezni!Én lennék csak szar km vagyok+ a fejvadászok!//
 
// Hát te. //
 
//És te akarsz?//
 
\\Szerintem legyen KM az, aki akar! Elvileg ez szórakozás, kedvtelés, és nem pedig kötelesség. Jut eszembe, emlékszik még valaki arra, ki találta ki ezt az egész vámpíros dolgot? Kiváncsi vagyok, hányan\\
 
//eheh én meg szép, kedves meg szerény :P ;-)//
 
//a helyzet az, hogy az utolsó 50 nem offtopic hozzászólást mindenképp el kéne olvasnod. A vámpírok támadnak mi meg védjük a falat. ennyi.//
 
//gyors vagyok...és halááálos...X)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))//
 
//Persze te gyorsan le "stipi-stopi"zod ,hogy te nem leszel mi????: )//
 
//A két KM ötletet támogatom ,de én csak végső esetben vállalnám el és akkor is csak akkor ha közben irányíthatom Gokkot ,+ monnyuk Raptor elmondaná elötte priviben ,hogy mi 100%ig pontosan a helyzet....max így!De hát majd meglátjuk ,hogy alakul a helyzet...//
 
//előre közlöm, hogy nem vagyok alkalmas kmkedésre, mivel általában csak este, netán éjszaka szoktam netezni //
 
//Ácsi! Gonndoltam, hogy rám akarjátok verni a balhét ) Mostmár sokat meséltem, ha lehet most jáccanék is. Nem feltétlenül kell megvárni sztem Codyt, más is mesélhetne (Vándor, Sonic vagy Pwent is alkalmas lenne) Sztem két KM legyen. A keleti fal KM-jének karaktere az északi falat védi, az északi fal KM-jének karaktere pedig a keleti falat. Így nem lesz a saját falhoz részrehajlás. Már csak válalkozó kedvű káemek kellenének ;)//
 
//ilyen átláccók lennének a szándékaim? :-DDD//
 
  ... | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.