Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A tűz létsíkja - ilyen lesz?
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Talán ha eljutunk egyszer a tűz síkjára, ez a látvány fogad majd? Őrök, akik az életünkre törnek?" - álmodozó megjegyzés egy hőssé válni akaró kalandozó szájából
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | ...
Nézet:
- Bizony megvan bűvölve így nem zavar senkit hogy dohányzom egyes nem kedvelik. Ha gondolod láthatóvá tehetem. Hol lehet itt a legjobb pipadohányt kapni? És hol egy bank, ha van a városban?


Inkább hadjuk ezt a törpöt lényegtelen hogy mi van a fejében. Legalábbis még úgy látszik. De már egyre kevesebben vannak fent. Lassan hozzákezdhetek ahoz amiért jöttem.
 
//~~~~~~~~~~//

Üdv minden újnak és réginek. Ünnepélyes bejelentenivalóm van. Ez, azaz a mostani hozzászólásom az ezredik saját itt a fogadóban. Ugyan ez egyéni rekord, de úgy gondoltam megér egy offot. Köszönöm nektek, hogy veletek játszhattam ennyi időn keresztül ;-)

//~~~~~~~~~~//
 
HM gargoyle érdekes nagyon kellhet neki. Úgy tűnik itt gyorsan mennek a dolgok. Hát igen na mindegy egyenlőre még nem békéltem meg vele. Féregnek mer titulálni? Szégyent hozok...? A fajok engem nem érdekelnek igazán hogy ki mijen fajba tartozik lényegtelen. Engem az érdkel kiben hisz. Ahogy elnézem ez mélyen Sheran hívő vagyis érthető az ellenszenve biztos érzi hogy nincs jó kapcsolatom az istenével. Manapság más istenekkel sincs jó kapcsolata. De nemis ez zavart a legjobban hanem hogy egy napon mert említeni a druidájával. Ha a városon kívül meglátom Szellemkalapáccsal döngölöm a földbe.
 
-Nem bizony. Még apámé volt, s tizennyolcadik születésnapomra küldte el nekem. Akkor már a klánomnál szolgáltam. De úgy látom a tied meg van bűvölve. Vagy csak nem tömted meg eléggé és kialudt? -viccelődött.

Később, fent az emeleten minduntalan falakba ütközött a törp elméjének fürkészése közben a csatamágus. No persze a kellő kitartással megtudhatta az információkat. A törpök kivételesen erős akarata lehet e gátak magyarázata.
 
Janina kérdésére a barbár a lányára tekint, majd kissé félre fordítja a fejét. Aztán pár másodperc halgatás után megszólal.
-Holnap estére itt lessz a gargoyle! Segítőkre nem lessz szükség, viszont ha elvesztem a versenyt az orkal szemben, akkor szükségem lessz pár arany érmére. Majd egy újabb tál felé fordítja figyelmét, amikor az egyik üres kupa megmozdul az asztalon. És egyenesen Janina felé gurul. Maj rövig pörgés után, hirtelen a levegőbe emelkedik és fejjel lefelé lecsapódik!
 
- Halottam hogy valaki valami messzi vidékről érkezett fából készült pipát szívott és belehalt. Én azt mondom ha megtisztítják minden fa jó tud lenni. Ellenben ha eredendően pipának való a fa és úgy kezelik igazi mánor lehet szívni. Az enyémmel kapcsolatban egyedül az volt a kikötésem hogy valami kevésbé nedvedző fát használjanak. Egyénileg készítették a pipát 3isten jelképeit vésték bele nagyon kellemes. Persze nyomába se ér egyes híres főmágusok pipáinak. Látom a tied se egy nap alatt készült.



Szóval nem öröklés hanem érdem alapján lett lord. Derék nagyon derék igaz nehezebb küldetéseket is kiálhatott volna. Holnap megnézem azt a fegyvert amire oly büszke. Kiváncsi vagyok mijen okból telepedett le talán unta a haracokat azért nem szereti ha itt csatáznak mondjuk a számla is sok lehet.
 
Zulgor evés közben elgondolkodik hogy vajon mióta esznek.
?
2 nap kihagyás után már érzi hogy van valami a hasában, mivel abbamaradt a mások által is jól hallható korgás.
 
Sal felhúzza szemöldökét, és benyúl a köpeny alá...majd ellilul, és mélyebbre nyúl...
-Bocsáss meg, nem oda akartam nyúlni...
Végül kiszedi a sárkánykígyót, ami eléggé nyúzott állapotban van.
-Mond csak...mi történt? Habár...várj...
Átöleli, és hosszan megcsókolja.
-Na, most mondhatod...
 
-Ez rózsafából van. Állítólag a diófa is jó, bár kételkedem. A diófa leveleiben is nagyon sok a gyanta. Ősszel ezért is nem bomlik el. Ha viszont a leveleiben is sok, akkor a fájában is kell hogy legyen. Ami ugye nem jó.
Közben nagy műgonddal tömi a pipáját.


-Úgy kap egy törp lord rangot, hogy megmenti egy udvartartás urának a lányát. Klánmegbízatás volt. A Káosz kutyái nem jutottak tovább csatacsákányomnál. Az őrség aztán fenékbe billentett, hogy mit keresek a várúr személyes rezidenciáján belül. De elég volt a tetemeket megmutatni a lány szobája előtt. A küldetést teljesítettem, akkor kaptam meg harci kalapácsom -teszi kezét a rúnákkal ellátott szépségre- és mellé kaptam egy rangot. Nem örültem neki különösebben, ám megtetszett a hangzása. Ezért felvettem, mint előnevet. Így, ha írni kell, nem kicsi, hanem nagy L-lel írom ;)
 
már a szobában :

Méghogy egy törp. Az én felmenőim között is akadt egy gazdag kovács. Mágiával is foglalkozott mágikus pengéit még évszázadok múltán is csodálták. Sajnos mára mind eltűnt. Igaz anyám elf volt és ahogy az a fehérnép mondta volna: egy korcsot hordott magában. Van bennem sok minden. Micsoda dolog így vetni vissza asegítséget majd rákérdez arra a druidára az én képességeim biztos többet érnek harcban. És ha eleget fizetnek megbízható vagyok. Már amennyire küldetésem engedi.
 
Éppenhogy féloldalt tud fordulni a nagy ölélés elől, mintha védelmezne valamit...
-Ne olyan hevesen!-Nevet fel, miközben fél karját kiszabadítva köpenye alól, átöleli Salt.
-Olyan jó újra itt! Hosszú volt ez az egy év, amit távol töltöttem... - Az elf érdekes tekintetét látva hozzáteszi: - Időmágia...
Közben a hangos beszéd hatására újfent felhangzik köpenye alól a folytott nyöszörgés, ám ezúttal nem akar abbamaradni.
 
KIs vissszatekerés az időben :

- Szép, szép mien fából készült?
- Hamarosan beszélnünk ha holnap sokat rendelsz sokszor válthatunk pár szót a pipázás művészetéről melyet egyesek csak ehnyélésnek tartanak. Szerinted meik fa a legalkalmasabb? Én a fenyőt nem kedvelem a nedvei elronthatják az aromáját.
 
-Ne törődj vele. Ő árnyelf, ilyen a természete.
Szól Fabiot a másik pipázóhoz.
-Ezt nézd! Ez az én utitársam.
Ezzel köpenye alól előhúzta saját pipáját. Hosszú szárú, szépen faragott darab, szó ami szó.
-Na, mi a véleményed?
 
Hát igen csendes este vana fogadóban csak néhányan vannak. Én sosem mondtam hogy az orkok micsodák. Bár kétségtelen kimondta a véleményem mejet sosem hangoztattam tisztelettel bánok minden fajjal egyformán. Ha egy ember, kobudera vagy árnymanó esik nekem ugyanúgy bánok el vele ha önvédelemről van szó. Elmeditálgatok itt nyerem vele a manát és vesztem is hiszen fürkészem a lentiket gondolta Enger. Méghogy én hozok szégyent a népemre ostobaság. Főleg hogy csak félig vagyok elf. Igaz senki se tudná megállípítani. Talán még lesz ma valami érdekes vagyha holnap sikerül megtudakolni hol van bank ha mást nem elmei úton és kimegy az utcára talán több csatában is része lesz. Remélhetőleg Sheran követőivel nem kerül szembe... még.
 
A kissárkány leszáll a Lovagvár udvarában, és kötelességtudóan besétál istállószerűségébe, ami egy barlangra hasonlít, és Sal lepattan róla, és rohan Niltihez, hogy karjaiba kaphassa.
 
-A klón mikor hozza ki a sörömet..? Na, de már itt is van. Épp kezdtem elveszíteni a türelmem... ^_^ Szóval, mióta kap egy törpe "lord" titulust? - Folytatja a megkezdett fonalat, remélve, választ is kap rá.
 
Zulgor, az ork a küzdelmet félszemmel figyelte, de legfőképp az étel elnyelésével törődött. Épp egy libacsontot rágott le amikor bejöttek a rendfenntartók. Megnézte furcsa vértjüket, majd folytatta mértéktelen zabálását.Kísérőként lehúzott egy pohár bíborszínű vörösbort is.
Ahogy Enger elmegy mellette félhangosan megjegyzi:
-Méghogy az orkok a féktelen primitív barbárok! Haa!-ezzel egykézzel szilánkosra törte a csontot és a háta mögé hajította. Ezután böfögött egyet, majd újra nekilendült az asztal tartalmának.
 
A lány lassan elunja a várakozást, és elkezd fel-alá sétálni, menet közben furcsán billegve. Közben fel-felsandít az égre: jöjjön már az az elf... ~Megöregszem, mire ideérsz!~ Üzeni szerelmének.
 
A bérmágus csak annyit mond:
- ideje lefeküdnöm.A Viszontlátásra.
Ezzel felment a szobájába takaros volt szerencséjére volt kulcs is bezárta belülről majd felkészült az éjszakára előtte még gondolatolvasással figyeli az éjjeli eseményeket. Azokat amik csak rá tartoznak majd csak aztán kezdi el hogy midnenki lefeküdt.
 
A drow kezdi felkapni a vizet. Nem elég, hogy semmibe veszi szavait, még cukkolja is...és még az elméjébe is megpróbált behatolni, bár ez nem sikerült, hála drow vérének, és mágiahasználó mivoltának. A tudatletapogatás hasztalan feslett le egy fekete védőfalról, mely egyszerűen elnyelte az erőtlen manafoszlányokat. Janina vesz egy mély levegőt, int Vándornak, hogy várjon egy pillanatra, majd feláll, és odasétál Engerhez.
-Nézd, hegyesfülü. Tudom, hogy elf vagy, és ez különösen irritál. Szégyent hozol fajtádra viselkedéseddel. Nem foglak kioktatni, nem éred meg a fáradalmat. A te képességeidre nincs szükségem. Ha varázslóra van szükségem...van itt a város közepén egy druida, kinek segítségére számíthatok, és nem csak kicsinyes bűvésztrükkökre képes. Lolthra...kicsit szállj magadba. Átutazóban vagy. Ha nyugodtan akarsz aludni éjszak, betartod a szabályokat, és akkor válaszolsz, ha hozzád fordulnak, nem pedig befurakodsz egy magánbeszélgetésbe. Ha a te fajtádra lett volna szükségem, neked szóltam volna. De nincsen. Úgyhogy hess!
A drow sarkon fordul, és ismét helyet foglal a abrábárral szemben, hogy várja válaszát.
 
-Üdvözlet hölgyeim -verekszi át magát a tömegen, miután végre mindenki kibeszélte nálla a maga kis gondját és helyrerakott minden rendbontót- ha nem zavarok, csatlakoznék önökhöz és folytathatnánk előbb megkezdett beszélgetésünket. Ömm.. a teás kisasszony.. úgy vélem még nem mutatkoztam be. Lord Raptor vagyok, eme szerény taverna mégszerényebb kocsmárosa.
Kezet csókol, már ha hagyják neki
 
Erre visszafordul. Nem valami illuzionista hogy hókuszpókusznak nevezzék a mágiáját, szól inkább ne ha ez a véleménye. A féregre viszont megsértődött, ellenben nem akarta kivágatni magát a városból a munka más tészta:
- Rendben. Különben nemvagyok féreg hanem elf kis különbség. - de nem tudta türtőztetni magát. a Harag ereje tombolt benne csak éppen kontrolálni kell ahogy ment úgytett mintha megbotolna. Ha eléggé ismernék nem dölnének be egy ilyen trüknek de persze fél kézzel háratotta az esést majd észrevehetetlenül a levegőbe ütöbb kis mágiával vegyítve melyet le kellet vezetnie. Látta az arcán hogy érzi a szelet. Talán tudta talán nem mindegy. A lényeg hogy utána kell nézni miért rühellik itt ennyire a mágiát. Ha Sheran hívők felismerik és üldözik az más. Na midnegy visszatért a szimpatikus pipázóhoz hátha lehet vele értelesen beszélni és nem olyan konzervatív mint a többi. Egy kis gondolatolvasást próbált annyit sikerült kivennie hogy kém, vagy halgatózó vagy ilyesmi semmi többet. Erős elme elismerésre méltó. Furcsa meghalotta z utolsó mondatot és pipa lett. Idő lesz mire ideszokik.
- Várom a hívását hölgyem - ez talán bosszantja kcisit
 
Sal gyorsan felpattan kissárkánya hátára, és meghagyja a másiknak, hogy várja meg Vertumnust, ha kijönne. A sárkány felemelkedik, és elszárnyal a Lovagvár felé, hol szerelme várja...
 
Janina furcsállkodva nézi a betolakodót. Hogy ez még nem hallott magánbeszélgetésekről? Nem kell ide taknyos mágiahasználó, sem teleportáció...Janina maga is hihetetlenül fel tudja gyorsítani közlekedését. Utána is kiállt.
-Majd ha némi hókuszpókusz kell, szólok, féreg.
 
Asmarian:
-Tempus a harc istene. Úgy szolgálom a legjobban, ha csatába indulok, az ő nevével az ajkamon. Áldozni nem kell neki külön, beéri azzal, amit a csatában juttatok neki. - Kacsint a lányra. - Eddig még sosem csalódott bennem... Meglehetősen jól forgatom a pörölyt.

Misihu:
Nilturiel egy fának támaszkodva várja a paplovag visszatértét. Mintha azt mondta volna, hogy siet...
A köpenye alól halk nyöszörgés hallatszik.
-Sssh...-Suttogja, mire a hang elhallgat.
 
Elnézést kért egy percre attól aki megszólíotta majd odament egy pár szóra az iménti beszélgetés lefolytatóihoz:
- ha szükség van egy harci mágusra állok rendelkezésre. Kis előkészület mellet a távolságot is le birom rövidíteni. Alás szolgája.
Ezzel sarkon fordult előbbi beszélgetőpartneréhez. Ha esetleg pincérhiány lenne hát bezserez néhány alkotóelemet egy jó klónhoz. Zisztán manából még nem képes létrehozni egyet nem Fairlight papja.
 
Válaszként Enger kiveszi szájából a kezét és elfogadja a kezet:
- Enger vagyok, OBÁ-TEM fia holnaptól itt dolgozom de leginkább bérmágus vagyok. Ha tudsz szerezni valami jó munkát a közelben ami próbára tesz és megfelelő mennyiségű arany az ellenszolgáltatás szivesen beszállok egy esetleges kalandba sok csatát megjártam. Bár az erdőket kerültem inkább a városi dolgokat szívleltem esetleg barlangokat. Nem tudsz egy helyet ahol jófajta pipadohány kapható? Meg egy bank is kéne nekem.
Ezzel vizzatette szájába a pipáját és láthatóan folytatta a füstkarikák eregetését hátha nem zavar snekit. Így élvezetesebb.
 
Janina hűvösen biccent, és arrogánsan megfordul. Nem fog egy törpétől elbúcsúzni...ártana a hírnevének. De persze Raptor látta a hálát a szemeiben. Odasétál a barbár asztalához, és leül vele szemben.
-Kéne gargoyle. Tudsz szerezni, kérészéltű? Segítőket is tudok felajánlani, és megfizetném.
 
-Szerelmesek, bolondok! Aztán gyere vissza és számolj be mindenről.
Nevetve integet a kicsörtető paplovag után.
Kiadja a forró teát Engernek s bólint a szobát illetően.
-Hát, hogy őszinte legyek nem tudok. Egzotikus állatokra nem terjednek ki üzleti kapcsolataim. Talán el kéne menned és befogni egyet. Bár.. a hegyek egy heti járóföldre vannak. Annyi időre meg gondolom nem hagynád el a kicsit. Ha meg vinnéd, akkor Jak kérdezősködne. Hmm.. beszélj Vándorral. Ő a hegyekben élt, biztos jól ismeri a terepet. Ha mellé adsz néhány fejvadászt, akkor biztos tudnak fogni egyet. Nagyon jó nyomolvasó.
Ezt az utolsó rövid mondatot suttogva mondta közel hajolva, egyenesen Janina fülébe, mintha csak valami, életnél is értékesebb titok lett volna.

Eközben az evőverseny helyszínéről Fabiot figyelt fel a csatamágus -kinek nevét ő még nem tudja- pipájára. Lévén varázslószerzet és lévén maga is nagy pipás felkerekedik, hogy megnézze magának azt a pipát.
-Üdvözlet, Fabiot vagyok, benned kit tisztelhetek.
Szól, s jobbját Enger felé nyújtja.
 
Halgatta a fogadó zajait. Hát igen a tulajjal abban egyeznek hogy nem figyelnek egymásra. Igazság szerint nem iylen munkára gondolt de sebaj. Legalább valamijen ürüggyel a városban maradhat amíg hírül jön hogy már a közelben van. - szívott egy olyan mélyet a pipájából hogy azt látni lehetett másnak is- Az ügynököm nem mer cserben hagyni a Szitherin béklyóm erejét pontosan ismeri. Szerencse hogy nem fgyvereztem le azt a gólemet. - mégegyet - Minden esetre addig imíg itt van nyugodtan folytathatja tanulmányait. Rendes népek laknak itt és így talán nem kerül zűrbe a régi Chara-din káosztemplom maitt. Ha itt Sheran hívői vannak úgyis csak az útjukban volt. Legalább pihenhet egy kicsitt fárazstó éve volt az életéből legalább 4év ment rá hogy megszerezze azt a kincset. - mégegy szívás a pipából- Le kéne tenni a bankba a karaván hamarosan ideér. Nem veszhet kárba a csontmester derekasan küzdött túlságosan is.
 
  ... | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.