Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Asztrálcsata
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
A mágikus teremtmények elleni harcban semmi jóra nem számíthat a magunkfajta kalandozó. Ha nem vagy felvértezve elegendő védőmágikus tudással, nem sok esélyed marad az asztráltestű szörnyetegek ellen.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ...
Nézet:
// Hali én vok rég láttalak titeket, elnézés kérek azért mert a multkor úgy leléptem, és az lenne a nagy kérdésem , hogy lehet-e még csatlakozni, és ha igen akkor van-e valami feltétel vagy hasonló... Köszi Zuluhed//
 
- Amennyiben emiatt ellátná a bajom, akkor örülök, hogy nem a haját perdítettem táncra. Nem szeretnék a teája sorsára jutni. - mosolyodik el, majd ismét picit elmerengve folytatja - Magam is először járok itt: a városba is nemrég érkeztem - itt megáll. Gondolkozik: vajon elmesélje-e, hogyan került ennek a területnek a közelébe? Hogy a vele átellenben ülő, vadkülsejű mágusnak, aki most ugyanúgy békében élvezi az estét mint ő, az életére tört? Hogy hogyan küzdöttek vállvetve egy gaz nekromanta ellen nem is olyan rég, hogy elcsent árnyékaikat visszazerezzék? - de úgy érzem, mostantól törzsvendég leszek. Feltéve, ha ki tudom fizetni a vacsorát.
 
Úgy látszik itt már a törp fia nem fűzhet nyugadtan egy szépséges törp lányt annélkül, hogy lépten nyomon ne jönnének oda hozzá barátai beszélgetni. A fogadósok keresztje ^^
-Üdvözlet Xojertha, öröm téged tavernámban látni. Mi szél fútta ide a tüzes valagad? -ekkor a druida felveti az ivóverseny ötletét- Mint látod, épp nem alkalmas -int hátra fejével Glóimra- meghát úgy is csalnál azzal a csalafinta druida mágiáddal. Ha viszont jól esne a bor, akkor ajánlani tudom házunk specialitását, a 'Szomszédból lopott rettenetet'. Bizonyára elnyeri tetszésed -röhög fel- Hát az ajtót megviselte az idő múlása... meg néhány paraszt kiegyenesített kaszája és vasvillája meg egy túlbuzgó csatamágus pusztítása. De nem fontos, már kifizette. Sőt, munkába is állt, mint felszolgáló. Jak? Hogyhogy meghalt? Mi történt vele? -hangjában rosszul leplezett aggódás. Persze ezt egy törp sosem vallaná be :P
 
Enger unottan ül a szobájában. Ezek sose mennek aludni? Na mindegy valamijen ágon vámpíííí(ásítás még gondolatban is)ííírok lehetnek vagy mittomén. Pedig már lenne dolgom.
 
-Ha törzsvendég lennék, szerintem már kint feküdne valamelyikünk a porban, pici vérrel vegyítve ^^.
Mondja magabiztosan, egy ravasz mosollyal az ajkán, de mégis tündéri arckifejezéssel. Azért mondta úgy, hogy "valamelyikünk", mert senkit sem becsül le első látásra. S valószínűleg azért nem annak a kőszörny karmai között lenne a mágus, mert As szereti maga intézni az ügyeit, és nem másra bízni. Csak ezután válaszol a kérdésre:
-Véleményem pedig nincs MÉG a helyről, de elsőre... -Körbenéz, és bólint egyet.- azért egész jó. Ön mióta tartózkodik itt? Persze nem a mai napra értem.
 
-Persze.. Tessék. - Kibontja köpenye alól, és átnyújtja apjának. - A neve Viharszemű. Valószínüleg túl sok mágiát használtam, és magába itta. Ezért van a nyakában ez a medál - mutatja. - Ha nem lenne, akkor valahányszor nem tetszik neki valami, elemi villámvihart idézne... - Mosolyog szerényen.
-De most rólunk. Tudom, hogy ismered a múltam. El tudsz fogadni vele együtt? Ha akarsz gondolkozhatsz rajta...
 
Enger a szobájában ülve gondolkozik:
tényleg sok itt manapság a mágus talán történik itt valami érdekes...?
 
Egy újabb vándor lép be a fogadóba. Csuklyáját hátra veti majd oda szól a fogadóshoz:
- Régen itt szívesen látták a fáradt vándorokat , remélem ez ma is így van - szólt a csatamágus és leült az egyik asztalhoz.
 
Az elf bűbájmester megdermed... Árnymágia! Nem is érzett hasonlót... mióta is? "Jobb lesz figyelni" - gondolja, majd egy egyszerű védőmágiát mormol el, majd ezután egy nyomkövető entitást idéz meg... ha bárki mágiát használ, az entitás azonnal beméri... már jó párszor mentette meg az életét ez a varázslat.
 
-Juppíííí! Győztünk!- mondja gyerekes örömmel Zulgor.
-Erre már csak egy pohár bor, és egy kiadós alvás hiányzik. (A pohár borból mondani se kell, kancsó lett)
Ezután feljutott a szobályába (maga se tudja, hogy hogyan) és mély álomba szenderült.
 
Janina elmosolyodik, és a abrbár látja, ahogy az árnyéka megremeg, majd valami kisuhan belőle, és a drow árnyékába olvad.
-Sajnálom, de szükségem volt arra a gargoyle-ra...szerintem Jakshjalang még nem is tudja, hogy fia született...az egy árnylidérc volt, az antissjárókat támadja, de itt, az anyagi síkon kezes bárányok...idegen környezet, tudod. Ez a fehér izé pedig tej...biztos találkoztál vele falvatokban, azok az állatok adják, amiket ti tenyésztetek.
Aztán közelebb hajol.
-Sok fontos tápanyag van benne, és a fiam szeretném, ha erős, és egészséges lenne...fél-drow, félelfként nehéz élete lesz...viszont hihetetlen erő van benne. Még csak pár hónapos, de az árnymágiát már most úgy használja, hogy a Bázisban kész felfordulás van...amikor alszom, az árnylidércek ellepik az épületet, és ha nem ébredek fel időben, rászabadulnak a városra is...a gargoyle-t két árnycsáp törte ketté...vigyázni kell majd erre. Mindenesetre köszönöm. A fegyverek miatt bármikor jöhetsz, értesítettem a Fejvadászerdő Őrzőjét(a csataunikornist), hogy engedjen át, ha jönnél.
 
Orion is visszaül a helyére, majd merengőn nézve a felolvadó teát, így szól:
- Kedves hely ez, nem gondolja? Amint észrevettem, kegyed sem törzsvendég itt. Ha az lenne, bizonyára a sarokban lévő robosztus kidobó-elem kezei alatt venném fel új arcberendezésemet.
 
Hirtelen bevillan neki valami. Ez az Orion vagy ki, vagy azért bűvölte meg az italát, hogy ide jöjjön, vagy azért, mert unatkozott... Első felállásban jobban hisz, de mostmár minek dühöngjön? Inkább elfogadja a helyefelkínálást -hiszen aki nemrég mellette ült, már távozott- viszont az arcán most olyan durcák kifejezés ül. Ő is bemutatkozik, de keresztbe font karokkal dől hátra a székén.
-Asmarian.
Azt a dumát ezek után pedig nem veszi be, hogy a bor és a sör nem olyan "kecses, amikor táncol". Ezen magában még mosolyog is keserűen, de nem sokáig mérges. Az asztalon lévő pohara, ami megfagyott, olvadozni kezd, és a csöpögő jeget nézegeti.
 
A fogadó ajtaja csendben kitárul. Egy izomtól duzzadó kéz hatása nyomán. Vándor érkezett meg. Tekintetét végig járatja a fogadóban, majd amint meglátja akit keresett öles léptekkel megindul felé. Amint Janina elé ér köszönés nélkül leül, és bosszankodva néz a kalandozóra.
-Legközelebb azért szólj, ha a hátam mögött bárkit vagy bármit is utánam szalajtassz! S a "bármit " szót viszolyogva ejti ki. Aztán megenyhül a pillantása, és folytatja.-Azért köszönöm! Amit kértél, kint van. A gyerek vigyáz rá! Gondolom nem akarod mindenkinek az orrára kötni, hogy miből is szenvedsz hiányt? Majd küld be, ha végeztetek. Aztán mellékesen még megkérdi.-Hogy birod azt a fehér izét meginni?!
 
Janina csendben, tejet iszogatva várja a barbárt. Az árnylidérc már jelezte neki, hogy közelednek, és gargoyle-t is sikerült szerezni, bár valaki rájuk uszított pár orkot...
 
Salnak leesik az álla...végülis nem megszokott tényező, hogy egy pár nappal ezelőtti szeretkezés után már egy csecsemő várja az embert...(elfet ) Óvatosan odanyúl, majd visszahúzza a kezét.
-Meg...megfoghatom a kicsit? Milyen nevet adtál neki? Látom, jó az étvágya...-mondja, halványan elmosolyodva.
 
Vándor a nagy zabálás közepette felkapja a fejét, és a lányára tekint. Aztán az orkra tekint és megszólal.
-Sajnálom, de mennem kell! Talán legközelebb bizonyíthatok majd. Azzal a Janinától kapott érmékből párat Orion felé tol, majd párat el is tesz. Felál és a lány kíséretében elhagyja a fogadót.

Folyt. Kalandok Városa.
 
//hogy mindenki tisztában legyen vele: még ugyanazon este van. Kalandozó: hozzád meg este lesz egy PÜ-m. //

-Óó, előkelő hős. Csak a dolgom végeztem -mutatott törphöz nem illő szerénységet Raptor, és kihúzta magát.
-Letelepedni? Dehogyis. Csupán a klánom ebbe a városba helyezett, megfigyelőnek. Megszálltam itt a fogadóban, s egy évre rá az enyém lett, amikor a tulajdonosának egy másik síkra kellett mennie. Továbbra is klánom szolgálatában vagyok és ha kell cselekszem.

//A fegyveremről olvashatsz a fogadó 327. hozzászólásában. Kíváncsi vagyok a véleményedre //
 
-Ó, egy előkelő hős ül itt velünk... - Somolyog a lány. - Valóban szép pöröly, igazi mestermunka! - Pillat rá. - És hogyan jutottál ehhez a fogadóhoz? Meguntad a kalandozó életet, és letelepdtél?
 
A sárkánykígyó eltávolítása után egy kis ideig csend van. Nilti a köpeny alatt lévő karjával tartja távol Salt magától, mintha még mindíg védene valamit. Nem kell sokáig várni, egetverő ordítás zúzza szét a meghitt pillanatot.
-Lennél szíves visszaadni Pftah-t? Köszönöm...
Kissé félrehúzza köpenyét, mire a sárkánykígyó visszabújik a bömbölő csöppség mellé. Kénylemesen elhelyezkedik, mire a baba diadalmasan a szájába gyömöszöli Pftah farkát, aki ezt egy megadó "sóhajjal" tűri.
-A lányom... A lányunk.-Helyesbít.
 
A fogadót nagy fényesség önti el, ami aztán elalszik, és egy zöldcsuhás elf lép be a fogadóba. Nyúzottnak tűnik, valószínüleg nagy út áll mögötte. Odalép Raptorhoz, és fáradtan rámosolyog.
-Most sikerült nem felgyújtanom semmit. Egyre könnyebben megy főnixtestem irányítása. Hát az ajtóval mi történt? Jut eszembe...Jakshjalangot fel tudtuk éleszteni, Janina örülhet...de még nagyon kómás, lassan halad az Árnybirodalomban. Hiába, a halál mindenkit megvisel...-vigyorodik el. Aztán rákacsint a törpére.
-Lenne kedved egy ivóversenyre? Bárkivel kiállok...meg most jól esne egy kis bor.
 
//felhívom figyelmed arra, hogy ez NEM szimplán HKK fórum. Mindenféle RPGt keverünk. Janina drow, és mint olyan, Lolth-ot imádja, a drow-k istennőjét, a pókkirálynőt. Lolth teljesen leszarja mind Chara-Dint, mind Dornodont, mind Sherant. Csak magával foglalkozik, meg max Vhaerun-nal.//
 
A drow reflexei nem rozsdásodtak be azalatt a pár hónap alatt, amit az ágybanfekvéssel volt kénytelen eltölteni...félreüti a kupát, de tartalma szépen végigfolyik a fehér haján. Dühösen fújtat, keresi a mágia használóját, akit egy kis rongykupacban talál meg. Felállna, hogy jól földbedöngölje, de aztán bevillan neki Lyation képe. ~Ez a korcs Lyation aurájával osztozkodik! Lehetséges lenne...?~ Janina Vándorra tekint, aztán a rongykupacra, és egyből mindent megért. Lesimítja haját, pár aranyérmét dob az asztalra, arra az esetre, hogy a barbár vesztene, plussz egy kis ráfizetés. Vándor nem látja, de az árnyéka megremeg egy ideig. Janina adott mellé egy kísérőt...és egyben egy őrzőt. Az árnylidérc figyelni fogja a barbárt, és folyamatosan jelenteni fog az árnymágusnak.
-Lolth kísérjen utadon, barbár. Ha meghozod a gargoyle-t, amiben nem kételkedem, engedélyt adok a Bázisba való belépéshez, és fegyvertárunkból kiválaszthatsz magadnak egy fegyvert. Mind jó minőségű, némely mágikus.
A sötételf kivonul az ajtón...mindig övé kell legyen az utolsó szó. Ma éjszakára még tervez valamit...az a mocskos hegyesfülü eléggé felidegesítette. Ma éjszaka nem fog nyugton aludni...

Az árnyak megremegnek, és Janina kilép a fogadó mellöl. Körülnéz, nem jár senki ebben a sikátorban. Maga előtt látja az ork hulláját, kit az elf kinyírt. Odasétál a ház falához, elmormol egy gyors imát Lolth-hoz, majd felkúszik a ház falán. Már előtte kiderítette, hol lakik a varázsló. Bekémlel az ablakon, és beküld egy árnylidércet. ~Semmi mágikus védelem...ez nagyon kezdő.~ Tőrével megpiszkálja az ablakot, majd lassan kihajtja. Bemászik a szobába, és körülnéz. Nem látja a mágiahasználó auráját. Vérének köszönhetően kitűnően lát a sötétben, és pillantása egy szütyőre téved. Elmosolyodik, és szépen elhalássza. Jó pár érme csilingel benne. Az árnylidérc hirtelen riadót fúj a drow fejében, és Janina kivetődik az ablakon. Esését úgy tompítja, hogy egyszerűen belemerül a földbe, és árnyékként folytatja útját a Bázis felé.
 
""""""""""""""""""""""""" """""


Tudnék (csak este siettem) és itt amúgy is zavaros az idő délutánra helyre jön addig pedig alkalmazkodom de csak 3kor tudok visszajönni addig le akartam zavarni az ilyen hosszabb dolgokat ok?


""""""""""""""""""""""""" """"""
 
Enger ezalatt azon gondolkozott miképpen is kavarod itt az idő különös érzése volt mintha ez már elmúlott volna. Talán valaki a közelben az időt bolygotja? Rosz húzás Chara-din ereje a káoszban rejlik az ilyen varázslatokat pedig könnyű felforgatni.
Ugyérezte ez az éjszaka már elmúlt és már másnap reggelén késve érkeznének hozzá a gondolatok és képek különös. Lehet hogy a mi kedves zűrzavaros istenünk dühös lett amiatt az ócska régi templom miatt?
 
// Lehetne egy kérésem? Ne erőltesd a valódi idősíkodat a fórumra: had follyon az idő itt a maga medrében.

A másik: tudnál vesszőket használni? //
 
- Kár érte. Megtáncoltathatnám másét is: ám a sör és a bor nem lejt olyan kecses mozdulatokat, mint a tea. Parancsol egy helyet? - avval egy szomszédos asztaltól elhúz egy széket, s a nő felőli oldalára helyezi. Ezt követően feláll, s folytatja mondókáját - Elnézést illetlenségemért: még nem mutatkoztam be. Orion vagyok.
 
Enger reggel elsőként kelt lement a kocsmába. Vitt magával egy tekercset a klón mindig ott ácsorog nem kell enki sok alvás. Attól függ mijen minőségű. Elővette a villámok koncentrációjár szóló tudományos értekezést és nyugodtan fojtathatta tanulmányait amíg megjelentek az első vendégek. Kiváncsi volt történik e ma valamai éredekes. REmélhetőleg nyugodt nap lesz csak az asztalos fog erre járni. Kivételesen nem tőreit vette magához hanem egy nagyjából egy rőf (kb 45cm vagyis könyöktől kéz végéig. változó) hosszú faragott fa botot. Egy kis kardhüvelyszerű tokban lóhott a hátán senki megnem mondja az értő szemet kivéve hogy nem kard lóg ki hanem villámpálca amivel már normális kis elekrtomosságot lehet varázsolni.
Direkt azt a mágiát fogja használni aminek még nem vált szakértőjéé akkor is ha az utcán szükség lesz rá. Hadd higgye mindenki különösen az a nőszemély hogy valóban csak egy kis ripacs. Bár a Chara-din templom eliminálása után ez nehézkess lesz kissé. Mindegy talán tegnap nem figyelt nagyon és nem tudja ki intézte el a káosznak ama szentélyét.
 
ÁÁÁ végre mindenki alszik úgy látszólag. Nagyon éber egyik sem lehet. Idje Aktivizálni a szürkeállományt. ááá igen érzem az energiát sajna így nagyon sebezhető vagyok. Most jöhet egykis tudatturbó és élvezzük a mana közel kiapaszthatatlan forrását. Így már végrehajtható tiszta energiából a klónozás persze csak ideglienesen. Remek ideje elteleportálni jó messzire. Tökéj. Az a gargoyle úton lehet pont ezen az úton. Apropó út látok valamit a szélén talán egy szekér. Valaki éppen a dolgát végezte és meglátott.
- ő te! Fiúk itt van nyirjuk ki gyorsan!
Erre a három feldühödött ork elindulna felém félig meztelen csak a fegyvereiket veszik fel.
- Ájjatok meg most rögtön! Sikerült lefegyverző varázst küldenem rájuk, majd megkezdtem az idézést a öld elnyerte testüket mejből az elszálló manát egy harmadik módszer segítségvel sikerült elnyelnem. Ha igazi harc lenne vesztenék a manát ilyen állapotban tökéletesen kontrollálom. Befejeződött az idézés testük amgát temette be szekerük félig kiáll a földből mint egy múló sírkő és az Elementál trióm készen ált.
Figyeljetek rám! Van egy nőszemély akinek szüksége van valamire. Hamarosan megkapná ezt legyetek szivesek megakadályozni. CSak pusztítsátok el az árut! Ezután menjetek el a Sújtott ügynökhöz és és üzenem neki "mond azt hogy egykori urad külte ezen elementálokat szolgálatodba testőrnek." említsétek meg a nevem is hű teremtményeim. Ha ellenkezne terveimmel melyeket gondolati úton most táplálok belétek állítsátok le! Ha nem sikerül megállítani a rakományt vagy esetleg a csata rosszul álna az egyikőtök ot marad a másik kettő az elsődleges feladot teljesíti. Ne valjatok kudarcot. Indulás!
Ezzel befelyezve a gondolati eligazítás most irány vissza a fogadóba. Ma még tanácskoznom kell a Triumvirátussal az újabb tervekről.
Ezzel visszateleportált a városba és elment az elrejtett csomagjaiért ha megtalálják majd azt mondja még hajnalban hozta fel. Az egyik manaitalát megitta hogy visszakapja elvesztett energiája egy részét. Majd a szobájába teleportálta a maradék holmit és lezárta. Elment még egykét hajnalban kelő személyhez morcosak voltak de az arany láttán midnent tettek ahogy mond hogy ne legyen gond. Viszament a szobájába. A Tri. nem jelentkezett vagy gond vagy szükségtelen vagy Sheran hatalma túlságosan kiterjedt. Mindesetre reaktiválta a szürkeállomány ezzel szeme már leált a folyamatos arany fényléssel haja is visszabarnult az őszből és újra egy egyszerű harci, bérmágus hatalmával rendelkezik. De a tudása megmaradt és a klónt még eltüntette gondolatait beépítette mielőtt elmúlt a tudatturbó hatása. Annyi volt minden hogy egyszer halott lentről valami zörgést más semmi. Holnap korán kel. Remélhetőleg legközelebb sikerül kapcsolatba lépnije a Tri.-al. Nos ideje aludni az ágy kényelmes bolháktól mentes.
 
""""""""""""""""""""""



Gratulálok én még csak kb 20nál tartok majd fejlődünk


""""""""""""""""""""""
 
  ... | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.