Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sebes Jimmy
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Raymond E. Feist Sebes Jimmy című könyvének borítóképe.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | ...
Nézet:
Sziasztok!
Három kérdésem lenne, ez a kettő pedig a következő:
Pontosan hanyadik szinttől lehet sárkányt ölni?
Előre is köszönöm, meg majd utána is
L.
 
A könyves kombót csak megemlítettem, én sose használtam.Ha van magas zárnyitásod(főleg ezért van kitalálva a tudás könyve) , akkor van mindig pénzed.

Üdv:Amen
 
A könyves kombot nem csinálom meg mert bár tele vagyok cuccokkal és alkum sincs, nem hiszem hogy kellene annyi pénz:-)))
(200 e felett vagyok így is készpénzben és temérdek tárgy áll készen, ha mégis vennem kellene valamit és nem lenne elég a készpénz).
Így se tudom elkölteni, ugyhogy szerintem felesleges is lenne....

A neve cuccokat pedig csak kérdeztem (mert abbol is van egy rakat), de ha nem ad bonuszt akkor nem érdemes viselni, mert vannak annál sokkal jobb nem neves cuccok (most is inkább azokat hordom).
Csak reméltem van valami +-uk (hogy viselni is lehessen öket:-))
 
Hell!!!

1:
A tudás könyvével csak újraoszthatod őket és nem kapod meg +ba a pontokat megint, de ezt viszont akárhányszor megteheted ha van rá pénzed.Jó kombó ha nem raksz pontot az alkura hanem csak mikor összegyűlik egy tetemes mennyiségű tárgy nálad akkor megveszed a könyvet,fullra rakod az alkut aladod a cumót, megen könyv visszaosztod és tudod használni az alku helyett tanult szakértelmet(tombi,sebezhetetlenség,stb) és mellesleg egy csomó plusz lóvéd lesz mert a két könyv csak 400K az eladott cuccokból pedig jelentősen több +-od lesz,persze csak ha sok tárgyat adsz el.

2:
A neves cuccok nem adnak +bónuszt, ez nem Diablo2 !!!! )))

Na hejj!!!

Üdv
 
Hi!

Lenne 2 kérdésem ami bár nem egetrengetöen fontos, azért mégiscsak megkérdem:-)):

1: A tudás könyvével kapcsolatos.
A szövege szerint: "a Tudás könyve
érték: 40000 arany Megvásárlásakor visszakapod az összes szakértelempontodat, és újra elköltheted őket az akadémián"
A kérdésem akkor, hogy most megvásárláskor elvesztem az eddig szakijaimat es ez csak annyit segit, hogy "ujraoszthatom", esetleg az, hogy megmaradnak a szakijaim és +-ba elkölthetem öket újra?
Mert lehet, hogy láma vagyok, de ez a szövegböl nem derül ki:-))

2:Jár valamilyen bonusszal, hogy ha "neves" cuccokat viselek? (ugy értem, hogy ha a fegyver-pajzs-sisak stb is ugyanazon a neven fut (pl:Umbrog))

Elöre is köszönöm a válaszokat

Lirrion Liathas
 
Sztem az itt felsoroltak mind szarok..
mókás tóken vs. zafír szkarabeusz
Ha ezen kettő közül kell választani akkor inkább a zafír,de én egyikkel se mennék.

kerek acélpajzs vs teknőchéj pajzs
Sztem a kerek acélpajzs jobb,de ez is Nulla Juli egy öklelő pajzs-rúnapajzshoz képest..

Sztem inkább olyan tárgyakat válassz,amelyek magas tám.bónusz értékkel rendelkeznek..
 
most megneztem, az osszesitettben is 17.vagyok eppen (ott nem is tudom hol mozogtam, mikor a 20. szintu voltam, akkor olyan nem is tudom, 60. lehettem kb?
 
ja, a Tunder toplistan csak
 
en a 4. napon indultam, igy nagyon sokaig a 25-30. helyen alltam, most a hetvegeken a 8. helyre is feljutok, hetkozben is 12-13 korul mozgok es en nem arenazok!
 
csá
tudja vki, melyik a jobb:

kerek acélpajzs vagy teknőchéj pajzs ill.
mókás tóken vagy zafír szkarabeusz
 
)
 
Szia. Ha nincsen még jelmondatod, tudok ajánlani neked egyet: ne gondolkozz, ne láss, csak kérdezz...
 
Sziasztok!
Már biztos kerdezte más is, de meg tudjátok mondani, hogy ha több ében fókuszt veszek, akkor azoknak összeadódik a támadásértékük, vagy fölösleges többet venni?
 
alig várom már hogy a 34. szinten legyek.
 
Egészen pontosan 34.szintig csökken(20 percre) a csp regenerálódáshoz szükséges idő.
 
Igen, 20 percenként kapsz 1 csp-t.
 
Nyam, egyszer úgy hallottam, hogy a csp regenerálódáshoz szükséges idő 30-ik szintig csökken. Utána szinttől függetlenül ugyanannyi idő kell egy-egy csp-hez. Igaz ez?
 
....Köszönöm Anyukámnak aki nélkül nem patyolat-tiszta ingben vehetnék részt ezen az ünnepélyes hangvételű rendezvényen,köszönöm a Ráma sütő margarinnak,köszönöm Kótai Misinek aki megtanított nyilatkozni,köszönöm Okinak (ValóVilág1 szupersztár) aki megtanított a hónajammal is pukizni,és köszönöm Alukhardnak aki elismerésével erőt adott a gyógypedagógusi hivatásom folytatásához....
 
25. és 50. szint között teljesen be volt betonozva a korosztályos hatalom toplista élmezőnye. Amennyit sikerült előrelépni, azt nagyrészt azért sikerült, mert néhány karaktert törölt a gazdája. Persze azért apránként előre lehetett vánszorogni, mondjuk tíz szintlépés alatt 2-3 helyet, főként azért, mert a tündéremnek kevesebb nem győztes csatája volt, mint mások törpéinek/barbárjainak.
50. szint felett adott a lehetőség, hogy kockáztass, és sokat arénázva (nem árt, ha győzől is lehagyj másokat, akik csak szörnyeket ölve gyűjtik a TP-t. Azóta elég szépen sikerült feltörnöm, öt karakterem közül a legjobb második, a legrosszabb 14. a saját korosztályos listáján. (60.-61. szinten)

Tehát várd ki az 50. szintet és arénázz!
 
Az lenne a kérdésem hogy az egykorú hatalom toplistán lehetséges-e előrébbkerölni mondjuk 10 helyezést? Vagy a kialakult helyezések nagyjábol megmaradnak végig? Most 44-45 szinten járok.
 
Üdv!

Én anno A.P.W.B.D. tezsvérrel komoly vitát nyomtam le, de most már itt is bele kell kontárkodnom, és bármennyire is nem szeretném, de egyet kell értenem vele. Most már télleg tessék kérem megérteni, a lentebb írtakat, mert ennél szebben, érthetőbben télleg nem lehet kifejteni, vagy ha vkinek sikerül, akkor az pályázhat az irodamli Nobel díjra is...
No, ennyi, jó kalandozást mindenkinek!
A.P.W.B.D. és Johnny, csak így tovább! (Sokat fejlődtetek türelemben Addíg is töröm a fejem valami kérdésen, mert már rég vitatkoztam egy jót
 
Kész.Feladom.Szóval..Van egy törpe és mondjuk van egy barbár..Egyik sem akar pénzből ill. cselekvésből gyógyulni és ezért csak a természetes regenerálódásra várnak..Este fél nyolc van,vége az Esti mesének,és már csak arra kap az illető időt,h lámpaoltás előtt lenyomja cselekvéseit.Mindkét karakter 6 lépésre van a szintlépéstől.A törpe karakter sok hpjának köszönhetően szintet tud lépni,mert egyhuzamban letudta nyomni a csp-it,míg a barbár kollégának várnia kell reggelig,mert alacsony hpja miatt hamar elfenekelték.Mivel a törpe előbb lépett szintet,ezért hamarabb kap cspt (mert a csp újratermelődés ideje a szintek lépésével csökken),így a kis köpcös szerettünk gyorsabban fog fejlődni.

SENKI nem mondta,h azért kapsz több cselekvést mert magasabb az életerőd!!
Az,h ha 2000 hpm van akkor 20 percente,de hamár 4000 hpm van akkor 15 percente kapok csp-ét SENKI-nek a fejében sem fordult meg.(Legalábbis remélem.)

Remélem sikerült szemléltetnem példámmal Celeborn gondolatmenetét és megértetted amit írni akart.
 
Teljesen mind1,hogy ki tud többet kalandozni hisz a csp-at ugyan annyi idő alatt kapják és az,hogy 1 helyett 2 óra alatt nyomja el X kalandozást szvsz semmit nem befolyásol.
Világos természetesen,de azért mert több hp-d van,nem kapsz több cselekvést..
 
Üdv Mindenkinek!

Szeretném megosztani a tapasztalataimat a témával kapcsolatban...
Szinte egyszerre inditottam 2 barbárt, egy tündét és egy törpöt a kalandozásra, így össze tudom hasonlítani a változásokat. A szerencse nagyon is fontos dolog a játék során, mert pl. a két barbár sem egyformán fejlődött. Az első még 1-es szintű volt mikor a 2-es karakter már 2. szinten kalandozott, ugyanannyi cselekvés után ( nem gyógyítottam cselekvéssel ). A 2-es barbár több a harcot, védekezést és ügyességet fejlesztő ( vagy vesztő) tárgyat talált mint az 1-es. Utána a törpe váltott szintet és az 1-es Barbár meg a tünde egyszerre lépett tovább. Az sem mindegy hogy mérd fel hogy éppen mit használj vagy ne használj, mert az adott tárgy nem csak fejleszt ( pl:védelmet,) de lehet hogy a támadásod csökkenti :-) de ezt tudjátok...
Megfontolandó a tárgycsere annak érdekében hogy mit nyersz vagy mit vesztesz....
 
Kitartás )
 
Hú azt hittem csak elnézted,de nem,télleg komoly gondok vannak a szövegértéssel..

Nem lehetséges, hogy a törpe barátunk egyszer kétszer előbb lépte meg az éppen aktuális szintet akár egy két órával, előbb, lévén, hogy alacsony szinten azért számít az a plusz életerő így többet tud egyhuzamban kalandozni, ami azt eredményezte, hogy kevesebb idő alatt "regenerálódtak" a cselekvéspontjai.

Szóval,itt van előtted a szöveg..A fórumozó egy felvetéssel indít:Nem lehetséges,hogy törpe barátunk egyszer kétszer előbb lépte meg az éppen aktuális szintet,akár egy két órával előbb..Majd ezen felvetését igyekszik alátámasztani azzal a magyarázattal,hogy:..lévén,hogy alacsony szinten azért számít az a plusz életerő így többet tud egyhuzamban kalandozni...És végül leírja mindazt,ami következik a felvetésből:ami azt eredményezte, hogy kevesebb idő alatt "regenerálódtak" a cselekvéspontjai.

Tehát mi eredményezi azt,h kevesebb idő alatt regenerálódnak a csp-i?Hát az,h törpe kollégánk előbb lépett szintet.És miért lépett előbb szintet?Mert alacsony szinten számít,h több hpd legyen,mert többet kalandozhatsz egyhuzamban. Nos,remélem így már világos a mondat értelme.
 
"ami azt eredményezte, hogy kevesebb idő alatt "regenerálódtak" a cselekvéspontjai"

Igazad van,hülye vagyok,ez nem azt jelenti.
 
Ilyet nem is állított senki.Celeborn barátunk nem írt hülyeséget,csak neked nem sikerült értelmezned a mondatait.
 
Hülyeség,a cselekvéspont szinttől függően regenerálódik egyre kevesebb idő alatt,nem hp függő.
 
Nem fogod elhinni, de a "Segítség" menüpont pont ezért van...
 
  ... | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.