Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Az ilitharisek egyike
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
A képen egy látható az ilitharisek közül, akik több mint ötszáz éve eltűntek a kontinensről, amikor Desh-thiere ködtakarója foglyul ejtette a napfényt.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | ...
Nézet:
-Sem embertől, sem más lénytől nem hátrálok meg! Gyerekkorom óta így neveltek, és nálunk a megfutamodás a legnagyobb szégyen! Inkább a halált választom, mint a megaláztatást! S a varázstudokkal ellentétben, én csak a kezeimre és tapasztalatomra hagyatkozhatok. Hazudnák, ha azt mondanám nincs haszna a mágiának. Néha már kisegítettek a társaim vele, de mindíg leróttam a tartozásom! S ezen már nem fogok változtatni! Válaszol a barbár, majd az idegen felé kiált. -Hé cimbora! Ülj le közénk, és mesélj magadról valamit. Gondolom nem csak ajtójavítással foglalkozol?! Mosolyodik el kajánul.
 
- Attól függ hogy mit tartasz igazi kifejltett sárkányak. Öltem már termetes példányt és láttam már húsz méterest is de halottam hírét háromszor akkora példányoknak a fejétől a farkáig. Különben egy sárkány termetéből nem mindig lehet megállapítani az erejét. - gondol bele abba a jó régi sárkányra ami még a követ is megolvasztotta nem is nehezen.
 
- Láttál te már igazi ,kifejlett sárkányt cimbora?
 
Enger visszaül. - minket mágusokat nem kell alábecsülni, de kiváncsi lennék a lány nevére - gondolja
 
-Kössz a bort! -mondja az ork.
-Zulgor vagyok a koponyaszaggató. Ő a lányod?-mutat le a rongykupacra.
 
- Mint a legtöbben. Aki nemtudja mikor kell futni már halottnak is tekintheti magát. - mosolyogja vissza - Egy csatamágus mindenképpen a veszélyes kategória akár csak egy sárkány.
 
-Szerintem Vándor maga is eltudja dönteni ki veszélyes rá nézve és ki nem - mondja mosolyogva a csatamágus.
 
- Javaslom tőle kérdezd. Információkkal csak kereskedem. Egyébként annyi biztos hogy nem biztonságos kikezdeni vele. Bár ez sokunkra igaz. - hogy a kalandozókra, elfekre vagy mágusokra gondol rejtély marad.
 
-Biztos vagyok benne, hogy jelezni figja valahogyan. De azért köszönöm. Ki az a fickó, aki nemrég az ajtón keresztül érkezett? Kérdezi Engert a barbár.
 
A bérmágus gyorsan elsiet az italért és a kupákért, majd leteszi őket a felállított asztalra.
- Tessék uraim. A lány nemkér valamit? - Néz rá a rongykupacra
 
-Ülj csak le, nagyra nőtt barátom! Mondja a barbár. -Úgy illik, hogy én kárpótoljalak téged! Azzal az új alkalmazott felé fordul. -Enger, (ha jól emlékszik így hívatja magát) hozz nekünk egy kancsó bort! Meg két kupát hozzá! Te pedig, (fodul a lányához) szégyeld magad!
 
Ilyenért embert ölni? Ilyen is csak egy ork lehet én csak akkor ölök ha valaki provokál. Bár korábbi tapasztalokból mindenki hevesnek tarthat. Úgytűnik most jó kedve van.
 
-Sebaj! Csak egy kicsit hamar felkapom a vizet néha. Rád sem haragszom picur. -mosolyog le a kis rongykupacra Zulgor.
-Bár meg kell hagyni, hogy furcsa a humorod és eléggé bátor vagy. Majd odakiált a tulajnak:
-Raptor! Mennyivel lógok a korsó miatt?-
Majd megkérdi Vándorékat:
-Kértek valamit?-kérdi mostmár higgadtan.
-Amúgy ilyenért csak ritkán ölök embert, csak ha nagyon rossz kedvem van.
 
Na a végén még összejövünk párán - gondolja Enger a közeledő Melkorra pillantva.
Kezébe veszi a pipáját és kész füstfelleget bocsájt a levegőbe.
 
"Végre egy normális mágus akivel lehet beszélni" gondolta Melkor majd leült az elf mellé.
 
//nemtom milyen kézfogásról beszélsz de mondjuk hogy megvolt //

- Majd rendbe jön. Egy északát töltsön itt. Azt az ajtót először én is betörtem. Szóval az asztalos lassan már törzsvendégi kedvezményben fog részesíteni. Beszélhetnénk mágikus kérdésekről én folyamatosan tanulom a szakmát jelenleg a villámmágiában mélyedek el. Igyon egyet beszélünk, elleszünk. - na legalább valaki megkedveli itt. Nemcsak a rosszatt kell benne látni...
 
-Altahnis Nailoscia vagyok, vándor mágus. *viszonozza a kézfogást*
-Sajnos ezekre a dögökre nem hatnak a bűvölések, így hát kénytelen voltam az egyébként nem kedvelt, de attól még éppoly hatékony támadó varázslataimat bevetni. Sajnos ezek eléggé lemerítettek, úgyhogy szükségem lesz egy kis pihenésre. Bár ne lett volna szükség erre a pazarlásra. Az a dög rendesen átnyomott az ajtón. Ha nincs meg a gíűrűm, és nem fogja fel az ütést az erőtér, már kétlem, hogy egy darabban lennék. vagy ha mégis, akkor a csontjaim törtek volna ripityára. Az ajtót holnap megjavítom, a kárt meg kifizetem. Kissé még sajog a karom, a fene enné meg.

Ekkor lehet látni, hogy bal válla kificamodott, és bizony, a csontok sem épek benne, ugyanakkor szépen lassan a szemetek láttára kerülnek helyre a dolgok. A mágus ezután összeszorítja a fogát, és saját maga rántja helyre a végtagot.
- Ez nem kellemes érzés. Na mindegy, az én hibám, elvégre ha ügyesebb vagyok, most egy hátasom lenne, nem egy dög odakint, egy selejtes ajtó meg pár repedés a falon idebent, és a karom is egyben lenne.
 
Vándor már épp indulni készült a már esedékes varázsfegyverért, amit ígértek neki. Amikor a lánya ismét felkavarta az állóvizet. Ugrásra készen állt. És már majdnem nekiesett az Orknak, amikor ráébredt hogy jogos a felháborodása.
-Bocsáss meg kérlek! Csak meg akart nevettetni (legalábbis reméli), nem állt szándékában megsérteni. "Fejét elfordítva szúrósan néz a rongykupacra" -De megkérnélek, ne fenyegesd. Ki tudja miként reagál rá! Meg aztán, azt én sem hagynám! Ekkor robban be a fogadó ajtaja. Már megint egy mágiahasználó! Ezek nem tudnak normálisan közlekedni?! Dohog magában a barbár.
 
Hohó! Úgy tűnik cimbora érkezett első látásra éppoly látványos belépővel mint én. Csak ébn mondjuk sértetlenül megúsztam az ajtóval ellentétben. - Enger odamegy a számára még ismeretlen személyhez, bár rémlik az arca. Biztos a sok utazás miatt lát sok hasonló embert.
- Engem esetleg de csak néhány nap múlva. Apropó elfelejtettem bemutatkozni - meghajol - Nevem OBÁ-TEM fia Enger hát az öné? Ja igen legközelebb arra is vigyázzon kérem hogy a falon se maradjon nyom - vigyorodik el a bérmágus.
 
Mély dördülés hallatszik, majd az ajtó egy az egyben berobban, és a szemközti falnak csapódik. Egy pillanattal későb egy köpenyes tünde is követi, akinek röppályája szintén a falnál ér véget. Felpattan, letörli a vért a szájáról, majd mindkét kezét előreszegezi kinyújtott ujjakkal. Gyermekfejnyi energiagolyók sorozata indul meg az ujjaiból, és kivágódnak a nyíláson, majd apró robbanások és fájdalmas üvöltés hallatszik odakintről. Ékes elf nyelven káromkodva a mágus megindul kifelé, majd odakintről ismét robbanások hangjai szűrődnek be, majd mély hörgés, végül egy halálsikoly. Pár másodparc múlva kissé szakadozott köpenyben az előbbi mágus tér vissza, majd végignéz a döbbent vendégseregen. Az ajtóra mutat, ami lassan felemelkedik, majd visszakerül a helyére, és megjavulnak a pántjai is.
- Elnézést ezért a kis intermezzóért, azt hittem, már egyszer sikerült leráznom azt a wywernt. Nos, most már biztos nem jelenet gondot többé. Apropó, nem tudnak valakit, akit érdekelne egy szép adag wywernméreg? Olyan friss, hogy még meleg - mutat fel egy üvegnyi zöldes folyadékot.
 
- Főnök úr ha kell segítség csak szóljon ma nincs semmi jobb dolgom. Délidőben biztos van forgalom elkell egy-két segítő kéz. - szól neki oda miközben az asztal felé tart.
De jó lenne tudni kicsoda, micsoda van a rongykupac alatt.
 
-Nah, csak aztán óvatossan egyél azzal a remegő képeddel.
Élcelődik törpünk, majd hátra megy a kocsmába. Kisvártatva egy gyümölccsel rakott tállal és egy bödön mézzel a kezében egynsúlyoz vissza, másik karjában meg egy vekni kenyérrel.
-A bajnokok reggelije -jegyzi meg, miközben "terít", bár az idő már jócskán dél felé jár- és fatányért hoztam. Ennek nem árt, ha leejted.
Elrakja a fizetséget, majd ellátogat az ork asztalához, ahol az imént tört össze egy remekbe szabott italkihordászati segédeszköz.
-Üdv Zulgor. Jó volna, ha a berendezést épségben megőríznéd, legalább a következő napfelkeltéig. Különben is, mi folyik itt? -néz le a rongykupacra, de már sejti is a választ.
 
Enger odamegy az orkhoz.
- Nyugodj meg. Inkább igyál egy másikat, biztos nem akartak felhúzni. Ha meg mégis szeretnélek megkérni hogy halkan rendezd a nézetletérést.- majd egy csettintéssel helyre állítja az asztalt.
Ezzel visszamegy asztalához és folytatja amit eddig csinált. Nem lenne jó szétveretni a berendezést.
 
Az ork lenéz a korsójára, majd felemeli és az asztalra csapja úgy, hogy az széttörik apró szilánkokra,és szétfolyik a sör az asztalon.
-Ezt meg mi a francért csináltad?- fordul a barbár lányához.
-Útálom ha a piámat vagy a kajámat buzerálják! Ezért harapok!- néz fenyegetően a barbárra és lányára. Ezzel együt ellöki magától az egész asztalt, és lihegve az idegtől áll velük szemben.....
 
-Kö...kö...köszönöm.
Jakshjalang enyhe'n remegö ke'zzel felir valamit a cetlire...Raptor hia'ba pro'ba'lja elolvasni. Azta'n a fejvada'sz fogja a papirt, es megforditja. I'gy nehezen ba'r, de olvashato'.
~Jo' ez a bor, enyhült kicsit a remege'sem. Kaphatne'k valami ennivalo't? Tudod, hogy keve'ssel is bee'rem.~
E's közben elöke'sziti a szütyöje't.
 
//sry, nincs netem, sulibol kell irnom, itt meg nincs ekezet...:S//

Sal elmosolyodik.
-A', nem kell. Aludnak, e's Sir Vertumnust felküldtem örizni ajtajukat...ha lea'nyunk valamire ke'szülne, meg tudja akada'lyozni. Mellesleg az egyik legjobb harcosom is, az esetleges betolakodo'kat el tudja inte'zni. Szerintem reggelig aludni fognak....Na, hogy tetszik a ba'l?
 
Enger halotta az ebédre való kilátást bár amúgy sem eszik soha sokat csak a könyveket, falja.
- Főnök úr! Majd beszéljük meg azt a lopási incidenst, hátha lehet kezdeni valamit az üggyel! Ne aggódjon csak ön, halja. – mivel eléggé hangosan morogta a jó főnök úr a végén még zavarba, jön. Persze mágikusan elintézte, hogy csak az halja, aki akarja és vigyázott, hogy a többiek ne vegyék észre szája mozgását. Itt feltűnően nem kedvelik, ha a gondolatokkal, azok olvasásával és társalgásra való használatukkal foglalkozik valaki.
Közben az asztalon volt a tekercs fél kezében pipa a másik arany színnel szikrázott. Majdcsak lesz valami.
 
lassan már jó lenne enni is valamit, ezért örömmel hallja, hogy lesz kaja csak annak nem, ami az lesz, ugyanis hősünk nem szereti a raptor által említett étket...inkább a jó fűszeres-sós csirkemellet köretnek pedig petrezsejmes burgona, ezért amint látja a "főnököt" a pult mögött, hogy nincs dolga, odamegy hozzá, és szóváteszi egyéni kívánságát, s inkább a pultnál telepedik le, s letesz maga mellé egy négyszögletes korsócskát, melynek felülete mindent tükörként Daedra szemébe juttat...ez is mutatja hősünk icipici paranoiáját
minimális mágikus tudását felhasználva iszogatás közben istennőjéhez küld egy sms-t...azaz egy imát, hogy jó hejen van e...és majd vár az estére, hogy álma megválaszolja
//-1 mana..összesen -2 eddig, tehát kb 8on vok//
 
Nemcsak én unatkozom de így elleszek néhány órát. A főnök úr legalább kénytelen lesz új kaját összeütni mindenki figyelni foglya.
 
- Köszönöm főnök úr! - Ezzel felrohan a szobájába, és a pipájával jön le. Maradt még egy kis pipadohánya jóféle bár abszolút mágiamentes leül egy asztalhoz, ha kell valakinek valami, kiszolgálja de előkotort egy villámmágiával foglalkozó tekercset. Jó elf holtig tanul.
Hmm. – pipa szipp, apró füstgomba - Ha itt a jólelkek szállhatnak, - pipa szipp, apró füstkarika - meg nem leszek itt sokáig. – pipa szipp hosszú füstcsík. – hátha lesz valaki, akivel lehet itt pipázni vagy a mágia rejtelmeiről vagy másról beszélni ma még nincs fontos dolgom. Ha majd esetleg segítség kel a főnök úrnak beállok. – pipa szipp, folyamatos kieresztés…
 
  ... | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.