Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A rablótanya belsejéből
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
"Ki ez az eszét vesztett kalandozó, aki háborgatni merészel minket? Haramia harcosaim, végezzetek vele, majd zsebeljétek ki! Gyerünk!" - a rablófőnök utasításai krízishelyzetben
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | ...
Nézet:
Enger utolsóként egy sorozat nyilat fúj a plafonba, ami kellemesen oszlik szét. Ezután megpróbált gondolati úton üzenni a lánynak, nem tudta pontosan milyen képességet használ de a sima telepatikus mágiát biztos foglya.
- Bocs kislány van némi dolgom. Majd folytatjuk – ezután leteszi a pipáját – Engem nem zavar, ha így társalgunk, bár kicsit kimerítő de lehetőleg ne áss bele mélyen a fejembe!
Elsétál főzőcskéző főnökéhez, aki valószínűleg a tegnapit melegíti.
- Főnök úr – sóhajt – egyes vendégek türelmetlenek az ebéd miatt. Maradt egy kis „friss” pecsenye tegnapról? Ha igen szóljon, majd kiviszem neki, azzal hogy most sült, de nem állok neki egynek elég mindent egyesével kivinni!
Ezután elmegy valami bor félét nézni. Tölt is valami jónak látszóból, és közben azon rágja magát, minek kellet egyáltalán bejönni ebbe a fogadóba. Az összes eddigi zavart összeszedve felmérgesíti saját magát (rossz szokás) és jobb híján, a boron vezeti le. Így hát kiszól:
- Frissen forralt bor is jó vagy hozzak másikat uram? – nyájas hangon beszél „ezúttal”szerencsére nem volt áldozata enyhén ideges természetének. Válaszra várva áll a pult mögött és arra gondol milyen, jól festene ez a kedves vendég tőrrel a hasában…
 
"Aranyos kis illúziók" - gondolja Altahnis miközben figyeli ahogy azok ketten versenyt fújják a bonyolultrabbnál bonyolultabb füstformációkat.
Ez kissé a régi szép időkre emlékezteti,mikor még a barátaival ő maga is ezt tette... aztán a barátok elhullottak mellőle mikor balga módon bementek egy obszidián sárkány barlangjába... csak ő jött ki onnan élve. Legalább itt nem kell tartania rosszabbtól mint hogy kirabolják... már ha van valaki olyan képzett, vagy olyan bolond, hogy egy bűbájmesterre támad.
- Csapos! Ha már úgyis megint itt esz engem a fene, akkor már én is egyek valamit! Teszem azt, egy kis pecsenye jól jönne! Mellé meg egy kupával a legjobb borból, amit ez a hely tart! A fizetőképességem felől ne legyen kétséged.
 
Enger elmosolyodik. Sőt szinte kacag.
Egy hatalmas füstpamacsot fúj ami egy trollfejet formál és vicsorgbva nyelvet ölt kis pamacsarcra. Ezután mosolyra húzódik a szája és szivecskékre esik.
Ezután kisebb nagyobb pamacsok tuvatját fújja ki Enger és a nagyobbakk nyusziként ugrálnak a levegőben a lány felé és ezúttal nagy részük meg is marad. Az egyik pamacs feliratot formál Vándorék asztalánál. "Aranyos gyermek". Enger ezután a levegőbe eregeti saját feje fölé a füstöt ami spirálosan kering a bérmágus feje fölött.
- Kölykök - motyogja, mondja a fogadó többi vedégénél kétségkívül érdekesebb társaság.
Eközben elnézegeti a nyuszialakban maradt pamacsokat.
Remélhetőleg nyúlpörkölt nem lesz a ma déli étlapon, bár attól függ volt e tegnap...
 
A kis pamacsok közül kettő, kezeket formál meg. És keresni kezdik az imént még látható nyulat. Majd dühösen ökölbe zárulnak és eltünnek! Egy harmadik pamacs ezután, vadállati formát vesz föl. És vicsorogva Vándorra támad, aki riadalmat színlelve hátra rándul. Aztán ez a kép is eloszlik. Az utolsó füstöcske egy gyermek arcává változik. Furcsa jelképekkel az arcon. Enger felé úszik a levegőben, majd elötte elmosolyodik és nyelvet ölt rá.
 
A bérmágus érti Vándor reakcióját. Megint az a csíntalan kislány. Egyszer tényleg meg kéne tudni, mi van a rongykupac alatt. Bólint egyet vándor felé és elmosolyodik. Mindig nyugodt természet volt, ha egy gyerek bezavar a füstpamacsába nem fog érte haragudni. Ha valaki ráborítja az asztalt az más téma és általában haszon a koporsókészítőknek.
Szív egy nagyon a pipából és kis pamacsok egész sorát küldi az asztal felé. Ha unatkozik a lány, talán ellesz velük egy kis darabon. Majd felküld néhány formás pamacsot köztük egy kis nyulat egyenesen a lánynak, ami nem sokkal előtte tűnik el. Ha már úgysincs jobb dolga ezzel az érdekes gyermekkel foglalja el magát. Nem is biztos, hogy unalmas lesz meg amúgy sem jó, ha unalmában esetleg a tűzzel játszana.
 
Az Enger álltal kifújt újab füstpamacs, szállni kezd a fogadó terében. És útja során egy galamb formáját ölti fel. Amely körbe száll a kalandozók között, és eközben a semmiből egy turbékolás is felhangzik. Útja végeztével visszatér Enger-hez, és a vállán gubbasztva semmivé foszlik. Vándor már meg sem lepődik, a lánya már nagyon unatkozhat. Reméli, hogy másképp nem fogja magát szórakoztatni! Enger felé pillant, és széttárt kezekkel vállat von.
 
Enger leteszi a pipáját és odasétál a pulthoz. Homlokán lüktetnek az erek - milyen jól esne felrobbantani a fejét - álmodozik.
- Rendben. - fúj egyet, majd lerakja elé a sört és elveszi a pénzt. - Váljék egézségére.
Ezután merev léptekkel visszatrappol az asztalához felveszi pipáját majd kis mágiát használva betűket fúj a füstből a levegőbe. "Ne zavarj!" Mikor kezd oszlani újra kifújja. Így is jó érzés a pipázás bár közel sem olyan nyugalmas mint amilyennek lennie kéne.
 
Az ork odamegy a pulthoz:
-Akkor abból a jófajta orksörből kérnék még egyet.-majd letesz a pulta 5 ezüstöt.
 
// Na gép újraindítva. apróbb hiba volt mikor észrevettem hogy minden 2. hszt rak ki fura hiba de volt már dilisebb is. Na mindegy előző hsz semmis csak tényleg nem láttam. mikor visszaolvastam feltűnt hogy egy rakás hsz hiányzik és aligha a moddi miatt na mindegy. Csak szarakszik az msn meg a net meg az egész gép frissíteni kéne //
 
// Most ez hogy smint van? Egy kicsit meg lettem zavarva. Nem a lakomáért fizetett? Vagy most egy másik szütyő aranyról van szó amit nem Orion adott? Hulla fáradt vagyok talán azért nem emlékszem olyanra amit Magrocat adott most utánaolvasok.//
 
-Ezt megúsztad. Még nem jött ki az ács megjavítani az Enger által okozott károkat, ő meg már kifizette a javítás költségeit. Ha jó nagy borravalót adsz a következő italod ára mellé, akkor elfelejtjük a dolgot.

Mondja el másodszor is a törp, visszaadja a szütyőt, majd visszamegy főzni a konyhába.

//Jó volna ha olvasnád is amiket írunk, Magocrat.//
 
Enger ellenőrzi a kis zsákocska tartalmát és elteszi a pult mögé.
- Jöjjön máskor is. - majd elégedett félmosollyal visszaüll pipájához ami már nagyon hiányolhatta gazdáját.
Talán valamikor lesz ideje beszélgetni a többi mágussal is.
 
Orion felhúzza szemöldökét, majd bő ruhája egy belső zsebéből kihúz egy kis szütyőt, ami ezt követően csörögve esik a pultra.
- Egy húszfős lakoma, egy szoba egy éjjelre, illetve az abszolút nyugalom ára, ha nem több.
 
Altahnist sem ejtették a fejére, tökéletesen tisztában van vele, hogy a fal és az ajtó cseréje könnyedén kijönne az általa felkínált összeg negyedéből, ennyiből pedig ki lehetne festetni az egész fogadót, sőt, még azt a pultot is ki lehetne cserélni, amit Glóim kisasszony volt szíves darabokra zúzni... de az elf kíváncsi, vajon mennyire kapzsi a tulaj.
 
Enger csak áll mint a kőszobor. Na most vajon mennyivel vágja meg a főnök úr? Kétlem hogy egy kis renoválás a falon meg egy közönséges ajtó ennyibe kerülne. Az ár kiszabása itt a főnök úr dolga lesz a végén még elkér ezret.
 
Kissé őrültnek tűnik számára a potenciális vevő... van egy olyan kis sanda gyanúja, hogy még azzal is kevesebb kárt okoz, ha maga issza meg a mérget... ki tudja, mit kezdene vele ez a dadogfó alak...
- Most jut eszembe, egy barátom pont ritka összetevőket keres egy különleges védőamuletthez, azt hiszem pont azt mondta, hogy valami erős méreg kéne hozzá, hogy a mérgezésektől is védhessen... nem vagyok nagyon otthon az alkímiábabn, de ez jónak tűnik...
"Csak nehogy hozzá kerüljön!!!"
- Ami a kárt illeti, azt most megtérítem. Ötszáz arany elég lesz? - fordul a csapos felé
 
Enger odalép az álomszuszék vendéghez.
- Uram. Kívánja rendezni a számlát? - itt elmosolyodik - Vagy ne adják az istenek, nincs önnél elég pénz számlája rendezésére? Ez esetén felettébb gyorsan lesz kénytelen távozni. Vagy ledolgozni de ez már a főnök úr reszortja. Nos akkor mennyivel is tartozik?
 
Na mindegy akkor majd szerzek mástor. Vajon lehet abból a méregből beszédjavítót csinálni? - morfondírozik Enger.
 
Jakshjalang enyhen remegö kezzel eszik, aztan amikor meghallja a wywernmereg szot, felkapja a fejet, es felpattan. Miutan Enger, aki gyorsabb votl nala, azt mondta, hogy majd csak kesöbb, ugy erzi megszerezheti.
-Ü...ü...üdv. Ne...nekem ke...ke...kene az a m...mereg. Me...m...mennyit k...kersz er...ert...te?
 
//Daedrának a rövid történtek: dél van, jól érezzük magunkat.//

Mivel a törp éppen főzőcskézik, ezért valószínűleg Enger ajánlkozik majd Orionnak a számla rendezésének ügyében. Ha azonban nem lesz pénze, bizton számíthat arra, hogy a törp jól helybenhagyja. Vagy hagyja Engert cselekedni a kidobás ügyében. Aki minden bizonnyal nem lesz kegyelmes.
 
Lassan délidőre jár és ez még csak most kel? Mozgalmas lehetett e tegnapja ami azt illleti, én sem bántam volna még egy kevés alvást. Élőhulla leszek mire minden feladatomat elvégzem, ráadásul nekem ez a fogadó a legkisebb gondom - zsörtölődik Enger de pipája hamar lecsillapítja dühét.
 
Orion nagyokat ásítozva jön le a lépcsőn. Ruhája tiszta, s már bőrét sem borítja a fekete kosz, s sötét hajában valósággal vírít az ősz tincs-csomó. Megtisztálkodott, ám hogy a vízet nem a fogadóstól kérte, az biztos, így ez is rejtély marad a vendégek számára, mint ahogy az is, hogy hogyan fogja kifizetni a többfogásos esti lakomát és a szobáját.
- Ejj, amekkora lárma itt van reggel, senki sem nyugodhat békében - utal az őt felébresztő ajtózúzó mágus belépőjére - No nem baj.
Az asztalhoz lép, s keres valakit, kinél rendezheti számláját.
 
//légyszives küldjél már majd egy rövid összefoglalót az itt történtekről, mert nincs kedvem ennyit olvasni
és amúgyis lehet kímélni, mert kurva jó és kurva szar is volt pesten...szal egyenlőre karim az egy másik dimenzióban jár és elfelejthetjük, h ma volt manája;)//
 
Némán állva figyeli az eseményeket. A két barbár gyorsan -és vérmentesen- dűlőre jutott a lány tréfáját illetően. Helyes. Ezután Altahnishoz megy és így szól:
-Ezt megúsztad. Még nem jött ki az ács megjavítani az Enger által okozott károkat, ő meg már kifizette a javítás költségeit. Ha jó nagy borravalót adsz a következő italod ára mellé, akkor elfelejtjük a dolgot.
Hejj be' rég volt már ilyen baráti a törp az új vendégekhez! Kacsint egyet, majd a koponyaszaggatóhoz fordul:
-Jófajta ork sör ez, egy ezüst egy korsónyi ára. A korsó ára, mit összetörni szíveskedtél három ezüst. Majd a következő ital után rendezd a számlát, nekem most be kell mennem a konyhába ránézni az ebédre.
Ezzel bemegy a konyhába és ránéz az ebédre ^^
 
Ettől nem lettem okosabb. Engem néhányan Őrült tömeggyilkosnak neveznek mégsem használom bár a Topáz jobban hangzik mint amiket annak idején hozzám vágtak.
 
-A faluban, csak Topáz-nak nevezték.
 
// és Raptor képes kritizálni a helyesírásom//

Ha én ezen a véleményen lennék már százszor is meghaltam volna.
 
-És hogy hívják a kicsit?- kérdi érdeklődve.
 
-Ja! Hé te ott! Gyere má' ide. Igyál te is bort. Biztosan ki vagy száradva.- mosolyodik el az ork is.
 
Aztán az Ork felé fordul.
-Igen , ő a lányom.
 
  ... | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.