Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ork bérgyilász
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Az orkok kitűnő bérgyilkosok: olcsók és nem kár értük, ha netán elvesznének a küldetés teljesítése során. A városok szívében élő titkos alvilági szervezetek ezért előszeretettel alkalmazzák őket a piszkos munka elvégzésére, ha valakit el kell tenni láb alól." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | ...
Nézet:
- Tessék - leteszi elé a korsó sört majd odamegy régi asztalához. Már nem is akar leülni úgyse hagyják.
 
// ahány tünde annyi szokás//
 
//Borisz egy szomjas tünde nem úgy mondja hogy "adjanak egy sört" mert a tündék nem tahók//
 
-Köszönöm.Ha van szabad szobájuk szívesen megszállnék itt egy kis idöre.-majd leül egy a járőröktöl távol álló asztalhoz,és inni kezdi borát.Közben a vendégeket figyeli,hátha van itt valaki régi ismerős.
 
Adjanak sört egy szomjas tündének mert olyat tesz amit maga is megbán!
 
Enger lassan kezdett vörössé válni, attól hogy nem tud nyugodtan elszívni egy pipa dohányt. Felállt és keresett hátul valami borfélét hátul majd egy méretest kupát letett az asztalra.
- Remélem ízleni fog – és elég lesz, mert nincs kedvem még egyet fordulni – kér még valamit? – ugye nem
Mit keresnek itt ezek az alakok? Csak nem ment híre a tegnapi orkölésnek vagy valami régebbi eset miatt keresnek? Ha igen jobb lesz eltűnni a városból, ha valaki felismert. Lehet, hogy egyesek akár meg is kedveltek, de ha valakinek vérdíj van a fején bárki, elkaphatja. Ráadásul nem tudni milyen hívők az itteniek az is befolyásolhatja őket. Pedig igazán rokonszenves volt a kislány.
 
Melkor elmosolyodik a pórul járt máguson majd lassan kortyolgatva elkezdi inni a pálinkát.
 
Átlagosnál kicsit alacsonyabb sötételf lány lép be a fogadóba.Derékig érő fekete,hullámos haja van,és tengerkék szeme.Fekete köpenyét fekete bőrövvel fogta össze,melyböl két dobótőr lóg ki.Szeme megakad a két járőrön és rögtön pánikba esik,de gyorsan megnyugtatja magát azzal,hogy ebben a városban még nem ismerik...Majd a pulthoz lép,és megvárja,míg valaki odafordul hozzá:
-Egy kupa bort szeretnék,ha van.
 
Altahnis kétségbeesetten jön rá, hogy a furulya elűzi a mágiát... és lassan eltűnik a védővarázsa is, mint azt a gyomrában ébredező lángok mutatják. Kétségbeesett pillantással néz a bárdra, miközben fohászkodik minden igaz istenekhez, hogy ezt a napot túlélje valahogy... sajnos az ébredező lángokból hamarosan tűzvihar lesz, ha így megy tovább...
 
-üdvözlöm önt is uram-mondja mosolyogva- szivesen szálok e szimpatikus fogadóban-majd körül tekint
-köszönöm enger-mondja és át veszi az étket-hosszu történet az enyém tán majd el mondom de előte eszek-kacsintrá, majd a berontok felé forditja teknitetét, még mindig mosolyog megránditja válát majd el kezd enni...
 
Engor elmélkedése közepette .....Furcsa de ismerős zajára lesz figyelmes.Sokáig nem várat magára a zajnak forrása....két robosztus járőr csörtet be a fogado ajtaján.Siri csönd vesz uralmat a fogadon,csak néhány halk szo suttogás halhato esztán.....
 
Enger feláll. Elmegy, hoz némi ennivalót a lánynak és tölt egy kis pálinkát Melkornak. Véletlenül ötször többet, mint amit a többiek ittak de, hát csak kibírja azt a negyed poharat.
- Tessék váljék kedves egésségére. De azért óvatosan.
Majd a lányhoz fordul – Jó étvágyat.
Ezután előkapja pipáját. És elmereng az egyik mondaton – azt a mágustornyot én is megszemlélném. És vajon merre lehet a városban egy bank vagy kincstár.
 
- Enger tölts nekem is egy pohárnyit abból a pálinkából - kiáltja oda Melkor.Ha már ennyien kipróbálták nem lehet oylan rossz. //vagy mégis ? //
 
A törp is bizseregni érzi a bőrét, magában jót mosolyog az Idéző ellenmágikus furulyajátékán. Most Althanisnak két, egyszerre lehajtott pohár törpepálinkával kell szembenéznie. Valószínűleg "nem lesz biztos járása" a nap folyamán. Ő maga csínnyán bánik ezzel az itallal. Jól tudja, hogy hamar az ember fejébe száll és ő még este is ébren akar lenni.
-Üdv néked, Lord Raptor vagyok, eme szerény taverna szerény kocsmárosa. Enger mindjárt hoz az ebédből, még meleg.
Kezetnyújt, kortyol egyet italából és Althanis felé fordul:
-Van egy mágustorony a városban, jelenleg igen gyéren lakott. A magadfajtát szívesen látják ott. De ha gondolod itt is megszálhatsz nállam, komfortos szobáink vannak.
 
- Nos mesélj valamit magadról. Honnan jöttél? És ennivalót találsz az asztalon - mutat az ebéd maradványaira a bérmágus - jó íze volt nem sok maradt.
 
-szio-és elfogadja a kezet és megráza még az ork is kicsit meglepödik benne lakozó erőtől de hát ki tudja hogy ez miféle szerzet-szólits csak Wolionak-és eléveszi a poharat
 
-Szia! Zulgor vagyok a koponyaszaggató.- mondja az ork és kezet nyújt a hölgynek.
- Igyá' te is!-majd elétol egy poharat, majd tölt neki.
 
Közben az ork is tölt magának 1 ujjnyit.
-Először egy kis kóstoló- majd beleszagol és megálapítja, hogy igen ütős a törpepálinka. Ezután gondol egyet, majd hirtelen lehúzza.
-Húúúú! Jó ütős a szérum. Ez aztán az istenek itala.- mosolyodik el.
-Ebből be kell vállalni mégeggyet.
 
-oké vigyázok-mondja mosolyogva-igen kérnék egy kis étket-majd a társosághoz fordul-üdvözlöm önöket uraim..
 
Érdekes név, mint sok más erre akkor Wolionak bár a legtöbb embernek nemcsak egy neve van.
- Nos akkor jöjjön – int neki – De a törpe pálinkával vigyázni, tessék. – vigyorodik el – nos majd a társulat többi tagja is bemutatkozik, javaslom először a Főnök úrral, ismerkedjen meg. Jó törpe lélek az uraság. Enni óhajt valamit?
Vajon mért nem tudom sose kimondani hogy Lord Raptor na mindegy.
 
-üdvözlöm Enger úr szivest örömest közéjük ülök, és nem bánnom erősebb italokat-mondja mosolyogva- én nevem nem fontos...de Wolionka szólíthatnak....
 
Enger érdeklődve figyeli mi van a kedves vendég kezében miközben elhagyja a pultot.
- Ha bírja az erősebb italokat csatlakozhat hozzánk. Ja és becses nevem OBÁ-TEM fia Enger - itt alig észrevehetően meghajol - hát kegyedé?
 
-köszönöm szépen mást nem kérek-majd elkezdi inni az italát, közben valami papírost vesz elő
 
Orion félfüllel figyeli az iszogatás melletti beszélgetést, mialatt tekintetével a város főterén álló két impozáns épületet méri: az egyik a hatalmas mágustorony, a másik pedig alig valamivel távolabb ennek pontos, fejjel lefelé fordított, lebegő mása, a fejvadászok tornya.
Némi fontolgatás után előkerül szépen kifaragott furulyája, majd játszani kezd rajta, evvel kellemes aláfestőzenét nyújtva a délutáni ivászatnak. A fényjáték abbamarad, a rongykupac is megrezzen, a magukat bevédő mágusok pedig érzik, hogy a szesz kezd jobban hatni mint eddig érezték: nem hiába, Orion játéka a saját 'varázsával' kiszorít minden mást a fogadóból, visszaállítva az eredeti, természet adta mágiamentes kocsma-állapotot.
 
- Megelégszem én az ajtóval is. Az sem robbant volna fel, ha az a dög nem dönt úgy, hogy velem fog rajta kopogtatni...
Altahnis kissé megvakarja a fejét... még mindig sajog a becsapódástól. Ha nem lett volna rajta tompító erőtér, most formátlan húskupac lenne a sarokban... Újabb adagot tölt magának a méregerős - vagy erősebb - pálinkából, és felhajtja... ezúttal a hatás kevésbé földbedöngölő, mivel számít rá, de még így is könnyezik...
 
- Szép vidék ez jó úgy ahogy van. - fejti ki Enger, de területrendezés terén neki is voltak elképzelései. - Bár nem ártana napközben nyitva tartani azt az ajtót talán kevesebszer robbana fel. Mondjuk lehet hogy a mágusok kénytelenek lennének a falat használni - moslyodik el ezen a gyenge humoron.
Kiváncsi vagyok mikor kezd el unatkozni a leány.
 
"Na, hogyan is volt az egyszeri tündével, aki lángot okádotrt mert a borát elcserélték a törp vendég pálinkájával?" - gondolja magában Altahnis, majd gyors fohászt rebeg az istenekhez, tölt két ujjnyit az italból - egy csepp az asztalra jut, és sisteregni kezd - majd az Oltalomjelet rajzolja a levegőbe, és egy húzással felhajtja.
Mintha magmát ivott volna. Hiba volt kétségbe vonni azt a történetet a tündéről... így utólag a wywernméreg jobb választás lett volna. Nagy nehezen végül kitisztul a látása, és a fejében sem ordít már hatezer sárkány.
- Ez tényleg nem akármilyen lőré. - állapítja meg könnyes szemekkel. Minden akaraterejére szüksége van, hogy ne kezdjen el ordítva fetrengeni, a torkát markolászva, de sikerül a széken maradnia, még egy erőltetett mosolyt is kiprésel.
- Minden tiszteletem a törpöké. Ilyet senki nem tud rajtuk kívül.
"Még jó, hogy a kábító hatását elvettem... bvelegondolni is roszz, mi lett volna a varázslatom nélkül"
- Azt hiszem, a kalandjaim nem érdemelnek szót. A legutóbbi zárójelenetét meg úgyis láttátok. Még egyszer elnézést a károkért, kifizettem. - fordul a kocsmáros felé.
- Lassan ideje lesz letelepednem, mielőtt az egyik ilyen csatából nem én térek vissza. Talán pont itt építtetek egy kisebb tornyot, ahol aztán meghúzhatom magam, tanulmányokat folytathatok, és esetleg még tanítványt is fogadok, akinek átadom a tudásomat. Persze, az is lehet, hogy egyelőre csak egy hely lesz, ahova visszatérek, miután feldúltam a fél vidéket - mosolyodik el.
 
Enger feláll. Megint zaklatják de ennek a vándornak még elnézi. Odasiet a pulthoz és gyorsan tölt egy korsó jófajta édes sört.
- Váljék kedves egézségére hölgyem. Óhajt még valamit? - ha nem megyek vissza inni és társalogni.
 
belép a kocsma ajtaján egy hosszú szőke hajú igéző zöld szemű hölgy látszik rajta hosszú utról jött még is vándor felszerlése és ő maga is tiszta volt és ápolt, bicsent majd oda lép a pult hoz:csapos 1 sört kérek
 
Enger az újratölöttt pohárbók kortyol.
- Természetesen ízletes nedű csak kiváncsi voltam pontosan mennyire erős ez az ital. - meglepően - DE biztos van itt olyan aki le tudná hajtani.
 
  ... | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.