Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sahran rák
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A sahran rákokat a galetkik kasztjából mintegy ötven évvel ezelőtt közösítették ki, és azóta száműzött torzszülöttek, elvesztették fejlődési képességüket. Mindezek ellenére nem szabad őket lebecsülni, továbbra is kiváló harcosok ezek az óriási, rákszerű lények, hiszen ollójukkal egyetlen mozdulattal képesek kettéroppantani egy alacsonyabbrendű torzszülöttet." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | ...
Nézet:
// nekem feltűnt hogy még nem írt semmi olyat hogy kiírt minket csak olyan poénos volt irogatni//

Enger elégedetten pillantott enyhén heves társára. Na majd abbahagyja ha nem legfeljebb elvágom a torkát vagy fogpiszkálót csinálok a furulyából vagy valami. Ezzel sarkon fordul és visszamegy az asztalhoz, érdeklődve halgatja mi történik itt. Pipáját mindig mágiával gyújtotta meg és mivel újra kialudt azt se tudja élvezni. Talán pont emiatt volt olyan morcos a varázsfolytó zajok miatt.
 
Altahnis mosollyal néz a mithrilgólemre
- Ha nem vette volna észre, a bérd szép szobrokat csinált az őreiből - majd a merev gólemek felé mutat, amiknek még a működésükre utaló fény is kialudt a szemükben.
- Talán tényleg kissé erős a kardvillogtatás - teszi vissza a pengét a hüvelyébe - de gondolkodjon el, mit ér a gólemek nélkül. Semmit. Ergo magának is érdekében áll, hogy a barátunk ABBAHAGYJA!!! - üvölti az utolsó szavakat már a bárd fülébe.
 
Értem...Hogy őszinte legyek,nem tudom,hogy most mihez kezdjek...Nem vagyok benne biztos,hogy valami új munkára alkalmas lennék..Ráadás egy mágus megszállottan üldöz..Új békés életet nem hiszem,hogy tudnék teremteni...És az átok sem bontakozott ki teljesen,amiröl beszéltem*sóhajt*valószínű lassan a bőröm is fehér lesz,vagy épphogy csak barna,és..-de elharapja a mondatot,nem fejezi be-Szóval ezt a várost még nem ismerem,tegnap érkeztem.*Közben végig a törpöt nézi a szeme sarkábol*De kérlek Nilturiel a Fekete Sárkányról ne szolj semmit senkinek sem-és most először a lány szemeibe néz
 
-Még alig élt meg hat nyarat. És nyomatékot adva szavainak felmutatja az ujjait. -Hogy lehet az, hogy nincs családod?! Szüleid csak vannak? Azok mindenkinek lenni szoktak. Van pontos célod amiért ide jöttél? Vagy csak kóborolsz? Özönlenek a kérdések a nőre, mindenkit meglepve ezze az asztal körül. Hisz a barbár nem szokott ilyen kíváncsi lenni. Ki tudja miért érdeklődik annyira a nő iránt!
 
Szavai süket fülekre találtak, de majd látta hogy mások cselekednek igy nem csak némán ül és bámul előre...gondolatai örvényéből a barbár zökenti ki.
-ö...hát...-látszolag meg lepte a kérdés-nincs-vágja rá végül-aha...menyi idős?-kérdi
 
Micsoda világban élünk. A heves vérű ork barbár nem pusztított itt annyit, mint a mágusok, akiknek pedig a türelem és az erény mintaképének kellene lenniük. És most még karddal is fenyegetőzik az egyikük. Törpünk rosszallóan tekint a meggondolatlan Althanis felé. Nem tesz semmit, nem hinné, hogy valóban megmártaná benne pengéjét. Ha mégis megpróbálná? Nem félti az épp furulyázó Idéző mágust, bizonyára meg tudja magát védeni.
A mithrillgólem mozdulatlanul áll félelmetes magányában.

//Egyrészt: nem bárd, hanem idéző.
Másrészt: ha nem tűnt volna fel, már 4-5 napja nem írt reagot. Vagyis nem olvasta a fórumot. Vagyis bárhogy akaratoskodtok, nem fogja abbahagyni, míg nem kerül gépközelbe.//
 
Az a túlméretezett fémkupac már Engernek is eszébe jutott bár kicsit másképpen. Azokkal a csinos kezeivel bezúzhatná a zenész koponyáját. Bár lehet, hogy tetszik neki ez a fémes nyikorgás. De azért tényleg nem lenne jó beszabdalni egy ártatlantól ugyan távol álló, de mégis csupán csak idegesítő muzsikust.
- Ne rondítsd el vérrel azt a szép pengét elég a hangszert bedarálni a nélkül legfeljebb fütyörészni, tud, akkor meg kitömheted. – nyugtatgatja a még nála is ingerültebb társát. Nincs itt közvetlen veszély, nem kell gyilkolni.
 
-Eg ypillanat! - Szól Fuhurnak bocsánatkérően, majd a harcias elfhez lép. Finoman megkocogtatja a vállát, majd amikor az ránéz, halkan megszólal:
-Ajánlom figyelmedbe azt, ott. - Mutat a sarokban álló mithrilgólemre. - "Ő" a rend fentartása miatt van a fogadóban. Tehát tedd el szépen a fegyvered, ha nem akarod igen közelről megismerni... - Mosolyodik el, majd visszaül az asztalukhoz, és várja a lány válaszát.
 
Altahnisnak most van végképp elege ebből a macskazenéből. Nem éppen hirtelen haragú, de jaj annak, aki kihozza a sodrából. Az a bolond meg csak ül ott és csak egyre fújja tovább!
- Háromig számolok, és ha addig nem hagyod abba, minden istenekre esküszöm, lenyeletem veled azt a redvás pikulát!!! - ragadja meg a bárd ruháját, majd szembefordítja magával, és a nyomatékosítás végett előkerül a rúnapenge is. Sajnos a dalnoknak ninsc szerencséje, a varázstárgyak - többek közt az erőnövelő gyűrű - hatását nem űzheti el holmi dalocska.
 
Törpétlenül hosszú életet fog megélni a főnök úr. Nyugodtan elvan, iszogatja a szíverősítőjét. Békés kocsmáros lehet öreg napjaira, ha így folytatja, ahogy elnéztem eddig, persze addig még sok kalandban lehet része, ahol otthagyhatja a fogát. Mért van sokszor olyan érzésem, hogy nem fogom soha szögre akasztani az utiköpenyemet, hacsak nem végleg ottfelejtem valahol.
Kezd elegem - gondolja - ebből a fülkaparásból.
- Nos abbahagyod? - ha nem lesz hajlandósága, eltömítem a hangszerét.
De jól esne végre leülni de, ideges leszek, attól hogy nem tudom használni az erőm.
 
Látja, hogy többen is megelégelték az őrök jelenlétét. Kicsit rosszalta a hangnemet. Bár hallani nem hallotta, de tudott olvasni a mágusok testtartásából és szájuk mozgásából. Elvégre a rend őrei nem ezt érdemlik, ők biztosítják, hogy békében pihenhessenek meg itt a kalandozók, miután hazatérnek egy küldetésről. Miattuk nem élet-halál harc a városban a mindennapok átlagos élete. A drow lány is hamar beszélgetőtársra akad Niltiben. Ő is odamegy, mihelyst elfogyasztotta a maradék törpe pálinkáját.
 
// megbocsátok amint megmondod honnan volt mágiád felerősíteni egy olyan zenét ami minden mágiát eltüntet. //
 
A mágusnak kezd megtetszeni a zene úgyhogy egy kis mágiával még jobban felerősití a hangját.
//Bocs Enger de ez kihagyhatatlan volt //
 
Magában megvonja a vállát: ha nem kell segítség, akkor nem segít.
-Nem hallottam róluk. Valószínűleg másfelé kóboroltam éppen, amikor ez történt. De itt mindenki kezdhet új életet. Én is azt tettem. Mikor megérkeztem ide, egyetlen cél vezérelt: a bosszú. De ez egy hosszabb történet... Most Amanhiliel kedvéért - néz szeretettel lányára - lemondtam egykori hatalmamról, és csak neki és a páromnak élek. - Válaszol hasonlóan halkan.
 
Hmm...köszönöm a segítséget,de vagy megoldom,vagy nem.-szol,és annyira halkan beszél,hogy csak az elf lány hallja-Hallottál a Fekete Sárkány nevű tolvajbandárol?Ott születtem,abban a bandában.Születésemkor átkozott el egy mágus..Az óta ilyen a külsőm..A banda volt a családom,apám a bandavezető,de hamar meghalt :egyszer rajtakapták a lopáson,és nem kegyelmeztek neki.A banda az óta szétesett és elvileg minden tagja halott,vagy börtönben van... Csak én nem.Ezért üldöztek,de már felhagytam régi foglalkozásommal.Új életet szeretnék kezdeni,és elfelejteni múltat...
 
Enger a folyamatos nyekergéstől bármennyire is fülel csak az utolsó mondtatot tudja kivenni. Beilleszkedni? Végül is úgy tűnik nekem is sikerült, a külsőm szokványos de a belépőm nem volt az. Mondjuk mágusok között látszólag szokás először nem használni kilincset.
 
-Üldöztek? Nocsak... Miért, ha szabad tudni? Azért, mert a bőröd sötét, és nem fehér? Bár, ha üldöztek, akkor rájöhettek volna, hogy nem vagy hmmm... igazi sötételf. - Gondolkodik hangosan. - Mi..? Ja, nem, én nem itt születtem. Messzi innen, Aranyerdőben. Hosszú vándolrás után jutottam ide, és itt megtaláltam azt, akit kerestem: a bátyámat. Ő most a mágustoronyban van. És nem utolsó sorban, a szerelmet is megtaláltam... - Pirul el kissé. - Visszatérve, itt nem nehéz beilleszkedni. Ha akarod, segíthetek is.
 
HM jó lesz fülelni, meg lehet tudni egy két dolgot de ha abbamaradna ez a zaj talán még ki is tudnám élesíteni a hallásom. Így nemtudok minden szót kivenni.
 
Vándor értetlenül nézi a jelenetet. Mintha ő itt sem lenne! De ismeri Nilturielt, ezért nem szól közbe. S amikor a járőrök távoznak, még jobban megdöbben. Mindegy, morog magában. A lényeg, hogy nem lett semmi zűr. Visszabatyog az asztalukhoz, és megint bámulni kezdi azt a lányt. Aki nemrég ült le közéjük. Majd elunván a szemkontaktust, megszólal.
-Mond csak, van családod? Nekem van egy lányom, ő az. Azzal a rongykupac felé bök.
 
-Fuhurnak hínak-szol halkan,de érthetően,és keserűen elmosolyodik-hát ha nem is éppen szél...üldöztek..itt remélem egy ideig meghúzhatom magam,aztán lesz ami lesz*sóhajt*de ahogy látom nem lesz könnyű beilleszkednem,már ha sikerül...Te ebben a városban születtél?
 
Egyesek milyen neveket képesek adni a gyermeküknek. Mondjuk ahány hely annyi szokás mindeki máshonnan keveredik elő. Na de mostmár csakazértis alapn:
- Nos befejeznéd a szerenádot? - szegezi tekintét a hullajelölt vendégnek
 
-Nilturiel. - Mutatkozik be. - Ő Viharszemű. - Mutatja be a lányát is.
-Nem látszol túl beszédesnek. - Mosolyodik el, majd folytatja: - Mi szél fújt erre? Ne sok sötételfet látni errefelé, de azért jónéhány megfordult itt mostanában.
 
Mosolyogva elteszi kedvenc felgyverét és kupájával a kezében az elf lány és gyermeke felé veszi az irányt,majd leül hozzájuk.
 
//Ha megkérdezed, TALÁN kapsz választ. ;) //
 
A sötételfre szegezi tekintetét, megvárja, míg a lány ránéz. Megnyugtatóan int neki: felesleges a tőröket piszkáni... Majd újabb drow kézjelek: ha van kedve, csatlakozzon hozzá és a lányához. Az elf lány reméli: a másik érti a kézjeleket...
 
//bocsi elkéstem..a járőröket nem figyeli,mivel már elmentek//
 
Na végre elmennek. De mit kereshettek?
 
A lány fiatal,látszik rajta,hogy nem vérengzős fajta.*Milyen fajgyűlölő népség.Bár lehet,hogy a külsőm miatt....ha az a mágus nem lett volna ott mikor születtem..*gondolja magában, és szomorúan sóhajt. Majd a bizalmatlan pillantások gazdáit és a járőröket figyeli . Egyik kezét egyik dobótőre markolatára csúsztatja..Biztos ami biztos alapon.
 
Francba varázslat nélkül még a villámpálcának sem veszem hasznát hogy elkábítsam egy kis sokkal. Biztos nemtudok akkorát ütni hogy kifeküdjön de leszúrni meg kellemetlen lenne két nap alatt 2hulla. Mármint két hulla amiről tudnak.
- Én is nyomatékosan kérem hogy tedd el a furulyát!
Kérjenek két italt ezek az őrök aztán tünjenek a fenébe irritálnak itt mindekit lefogadom hogy nem csak nekem vannak haragosaim, a banda egy részének vérdíj is lehet a fején szóval zavaró tényezők.
 
Jut eszembe: visszaülök az asztalomhoz. Bocsi!
 
  ... | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.