Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Valaki figyel téged
(Könyv életkép)
Küldd el képeslapként!
Sohasem lehetsz biztos abban, hogy valóban egyedül vagy. Lehetséges, hogy miközben egy nyüzsgő város piacterén próbálsz haszonra szert tenni, vagy titokzatos romvár gyilokjáróján lopódzol, valahonnan a távolból fürkésző szemek figyelik minden mozdulatodat - és bizony az sem mindegy, hogy baráti vagy ellenséges szemek... Döntsd el te, mivel szolgáltál rá eme megkülönböztetett figyelemre!
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | ...
Nézet:
//pedig pont megjöttem...:P//

//kavarodsok elkerülése végett:
Lovagvár//

Egy fénylő páncélú, hegyesfülü egyén lép ki a torony kapuján a ligetbe, a lovagok értesítették, hogy megérkezett párja, valami idegennel, Janina fajtájából...izmai a páncél alatt megfeszültek, eleget élt Janina közelében, hogy megismerje a drow-k sötét népét...benne van a vérükben az ármánykodás. Mikor Sal feltekint, boldogan szívja magába Niltit tekintetével, majd az idegenre tekint, és majdnem elbotlik egy gyökérben...~MI EZ?~ Enyhén elliluló arccal közeledik, átöleli szerelmét, megcirógatja lányát, amely nevével még nem sikerült megbékélnie , és meghajolva kezet csókol az idegen nőnek. A kézcsók igen gyorsra sikeredett, hogy Nilti lássa, csak az illem kívánja így.
-Üdvözlöm Lovagvárunkban, kisasszony. S'almeyna volnék, Elfengad gyönyörű városából, eme vár ura, és a város őrzőinek parancsnoka. Mi hozta errefelé? Elég...ritkaságszámba megy a fajtája, kérem, ne vegye sértésnek. De a Mélysötét lakói nem szoktak idefenn mászkálni...ráadásul rövid időn belül ön a második drow, mely városunkba érkezett. Kérem, ne vegye tiszteletlenségnek kérdésem, de bizonyára tisztában fajtája jellemével, nekem pedig erre a városra és környékére kell felügyelnem.-vonja meg kelletlenül a vállát. Pftah kicsit felemeli a fejét, és beleszimatol a levegőbe, Salnak még sárkányszaga van, a fiókát etette épp meg...magában sóhajt; ezek a sárkányok csakis lovasuktól hajlandóak elfogadni ételt...alig pár esztendősek, máris alakul bennük fajuk gőgje.


//Fogadó//

Jakshjalang jelenik meg az egyik sarokban, a többiek nem vették észre, hogy bejött volna az ajtón, de ez a törzsvendégek számára már megszokott. Odasiet Altahnishoz, megragadja a ruháját, és leülteti magával szemben egy asztalhoz. Nyakán egy lila folt árulkodik arról, hogy Janina üdvözölte...fagyos hangulatban lehetett. A fejvadász lecsap az asztalra egy tarisznya aranyat. Janina adta neki, azt mondta, szép summa. Jakshjalang kinyitja a tarisznyát, mely csilingelő aranyakat tartalmaz. Nem fél attól, hogy ezért megölnék, a helyi alvilág tisztában van személyét illetően, részben neki tartoznak elszámolással, a kalandozókat pedig a mithrillgólem tartja vissza, már az épelméjűeket.
-Ezért az összegért minimum 10 fiola wywernmérget kapnék. Viszont egy wywern nem ad annyit. Azért adok ennyit érte, hogy felülkínáljam "tisztelt" tudós barátját. Az összes méregre igényt tartok.
A jelenlevőknek feltűnik, hogy a fejvadász már nem dadog, és a szín is visszatért arcába. Úgy látszik, az óbor utólag megtette hatását, netán Janina "pumpált" belé némi életet. Így normálisan beszélve egyből másképp fest. Csak a bolondok becsülik le, a törzsvendégek, és az idevalósiak tisztában vannak vele, milyen szerepe volt a városvédésnél, és néhány szerencsés láthatta már képességeit is.
 
A 2 mágus nem ugyanaz....Aki kiskoromban megátkozott,az már meghalt rég....egy "balesetben"..ez egy másik...és ennek sem fog különösebb gondot okozni,hogy megtaláljon...szerintem...-szol szomorúan

//ok,bár nekem most mennem kell...jó éjt//
 
-Nem sértődtem meg. - Nyugtatja meg a lányt. - És tényleg olyan hatalmas az a mágus, vagy csak az emlékek mondatják ezt veled? Hiszen ha tényleg olyan hatalmas lenne, akkor bármikor rádtalálhatna. Annyit tudok én is az átkokról, hogy aki megátkozot, az bármikor, bárhol megtalálhat... A páromnak hamarosan bemutatlak, már útban van ide. - Mosolyodik el.

//Ma iccaka feltolja ide az inputját, uh. ma meg is történik a "nagy találkozás"... //
 
-Ne vedd sértésnek...Nem becsüllek le...Viszont a mágus hatalmát ismerem..és elég nagy,hogy mit ne mondjak..-szol és szemében újra látni azt a furcsa lángot,de most sem sok időre-Mikor mutatnál be a párodnak?-kérdezi kicsit félve
 
Hangosan felnevet a lány utolsó kijelentésén.
-Ne félts, én tudok magamra vigyázni. Elég keveset tudsz rólam, hogy így lebecsülj... - Válaszol, még mindig mosolyogva. - De legyen, a kedvedért nyugton maradok. Viszont Salnak, a páromnak azért bemutatlak, hiszen Viharszemű az ő lánya is.
 
-Bocsás meg,de nem szeretném,ha mindenki tudná,hogy a városban vagyok...Főleg ne mágusok és fejvadászok-és sokatmondó pillantással néz a lányra-És kérlek a mágustól ne kérdezd meg..Kár lenne érted...-mondja komoran
 
-Hol marad a vacsorám? -kérdi türelmetlenül az ork.
És a következő lendülettel lehúzza a maradék sörét, és a korsót az asztal közepére löki.
 
-ok-motogja majd fönök úr felé fordul tekintete egy re homályosabb-kaphatok egy szobát...csendesebb helyre kell menem egy időre...
 
// még a távozás előtt//

- A főnök úrral beszélj ilyen dolgokban ő az illetékes!
 
Csak nézi a kavarodást és csoválja a fejét, de egyszer csak megmered és szemei elhomályosulnak, Enger felé fordul és elcsukló hangalk megszolal.
-kaphatnék egy szobát...felszeretnék menni...
 
-Hidd el, ezek a sárkánylovasok jó emberek. Engem is befogadtak, mikor még nem is ismerték a múltamat. Igaz, én sem ismertem... - Hangja kisé elhalkul, majd folytatja. - Én megkérdezném tőle. Mint említettem, vannak itt barátaim, akik segítenek, ha kell. Itt van a párom, Sal, aki paplovag, Xojertha, a testvére, a fődruida, és Jak, aki szintén a testvére, és fejvadász. Meg a bátyám, Caronrod, aki csatamágus. És tegyük hozzá, a jó öreg Lord Raptor sem marad ki a csetepatéból... - Nevet fel.
 
-De..szeretem a sárkányokat...lovasaikat kevésbé-komorodik el-Pontosan nem tudom hol van,ezt maximum valami mágiával lehetne megtudni.De gyanítom úton a városba.Ki kérdezné meg töle-szol gyanakodva
 
-Látom, nem kedveled a sárkányokat, még ha csak ilyen aprók is. - Mosolyodik el. - Pedig a Lovagvárban Sárkánylovasok vannak... A mágusod meg valószínűleg a tekercse miatt akar elfogni téged élve. Vagy pedig, hogy példát statuáljon veled. Igazából, ezt tőle kéne megkérdezni... Tudod, hol van?
 
Hát...-de elharapja a mondatot,mikor a sárkány leszáll a lány vállára,és szemében furcsa tűz villan.De aztán mikor Nilturiel közbelép pislog egyet,és nyoma sem lesz az előbbi lángnak.-Végül is igen....-szol elgondolkozva-A mágus elszántságának okát csak félig ismerem..Loptam tőle egy régi tekercset,meg pár aranyat. Annyit tudok,hogy élve akar elfogni,de hogy miért,arrol sejtelmem sincs.A tekercsét sem rejtettem el,magamnál hordom.
 
Az elmeszonda növekvő arányú félelmet jelez... méghozzá igen gyorsan növekvő arányút... Altahnis jobbnak látja, ha utánanéz a dolognak, így titokban kiküld egy kisebb keresőentitást, hogy ellenőrizze a kinti eseményeket. Voltaképp ez az egyetlen idézővarázs, amit ismer, de nem is kell több. Az őrszem azonban semmi biztosat nem oszt meg vele... tehát fogalma nincs, mi folyik odakint. Mágiát nem nagyon érzékel, annyit biztos nem, amennyit egy sárkány tartalmaz. Vaklárma lehet, vagy egy ügyes illuzionista műve. Minden esetre a mágus gyorsan elmormol egy elemi védelem és egy acélbőr igét, ha esetleg gondja támadna... bár a mithrilgólem elég meggyőző látvány... ide nem sokan törnek be az épeszű lények közül.
 
Jobb lesz azért ellenőrizni. Felmegy a szobájába - most mindenki gyávának foglya tartani de kit érdekel – magára kanyarint egy köpenyt fejére, húzza csuklyáját majd elteleportál. Megnézi magának mi is a helyzet, ha kell, beavatkozik. Talán próbára teheti az erejét, és biztosan nem ismeri fel senki. Remélhetőleg nincs baj. Talán csak vihar közelít, vagy valamiféle állatok vonulnak el. Ha tényleg baj van bizonyosan meg lehet oldani.
 
...törpuram...látom itt maga a - itt hezitál egy pöttyet - a főgóré...szeretnék rendelni az elközelgő vacsora mellé egy kis bort, milyen fajták vannak?
néz érdeklődvea törpe után, aki épp eltűnni készül a hősünk számára nemtudott konyha felé
-ha lehet a vöröseket mondja, azok közül is az édeseket...tudja enyhén finnyás vagyok;)
 
"az emberek vagy nagyon szeretik a bolondgombát, vagy a kábító hatású szereket, vagy egyszerűen egyre több lénynek kell a világIQ-t osztani s egyre kevesebb jut a lényeknek???"
gondolja végig magában, miközben várja már a közelgő vacsorát, így oda is szól a csaposnak...
 
Amíg a kalandozók a fogadóban pihengetnek, addig a városban történik valami. Először távoli moraj, majd hatalmas dörrenések rázzák meg a falakat. Majd sikolyok és kiabálások hallatszanak tompán. S amikor kivágódik az ajtó, már kivehetők a szavak is. A nyitott ajtón át, egy réműlt alak néz a fogadóba.
-Egy hatalmas sárkány! Majd hirtelen egy másik fej furakodik be az előző mellett. -Nem! Egy rémes démon! Menekjüljetek! Odakintről megint más hallatszik. -Óriások hada! Földindulás! S más egyéb rémségek halhatók.
 
"fura népek...egyetlen hangszeren összekapnak?? vagy tán a dal nem
tetszett valakinek és ezen kapnak össze?? de akkor minek tönkretenni
egy ember munkáját...sőt többét is, emrt így a dalnok se tud játszani,
de úgy veszem észre, pont a varázserővel bíró egyének ellen van
valamije...talán ő idézte volna azt a mágiablock-ot?? hmm,
érdekes...felettébb érdekes, ezt ki kell vizsgálnom"
gondolja magában végig, majd elkezdi figyelni az eseményeket, közben
keze a duplapengéjű lándzsa után siklik, hogy ha mágiájával nem lesz
rá képes, majd azzal védi meg magát, s két, eleddig elméjében
elkészített védővarázst aktivál, egyet, hogy ne sebezze a
tűz..."általában az röpköd", és egyet, hogy elméjét ne lehessen
piszkálni egy mentálködöt hoz működésbe"no ezzel el leszek egy
darabig...amíg le nem fexek"gondolja, majd leteszi a morzsolót, s a
mozsarat egy kis csésze fölé tartja, amelyben már ott gőzölög a forró
víz, beleönti a mozsár tartalmát, majd egy nagy levegőt vesz, nyom
egy grimaszt, s ezt a teát is ledűti, folytatja tovább az evést, s figyeli,
hogy mi lesz a blockot idéző meggondolatlanságából...
"hmm, érdekes;)"
 
Enger egyelőre még visszaül a székéhez. Meggyújtja pipáját. Mire a vacsora meglesz el is, szívja a maradék dohányt és addig talán lesz egy kis nyugalma, ami nagyon ráfér. Ha valaki akar valamit foglya vissza magát, úgyis jön a vacsora néhányan valószínűleg a számlájukat is, rendezik, ha elmulasztották volna. Vándor aligha jön vissza ma, bár ki tudja talán még ő maga sem. Altahnis lehet, hogy akar még vele beszélni, bár segítségre nem lesz szüksége. Engerben több van, mint ami elsőre látszik. Igaz, ha ketten szállnak Orionnal szembe amúgy biztos győzelmük nem lesz feltűnő.
Mindegy lényeg hogy van egy kis nyugalma, tud gondolkozni a mai napról, és ami még hátra van belőle.
Végre egész nap csak ennyit akartam. – gondolja
Elmosolyodik nyugodtan élvezve pipáját és a várva várt nyugalmat. Remélhetőleg holnap már elérhető lesz az a klón.
 
Altahnis lassan kiheveri a megdöbbenést, amit a lány okozott. Annyi biztos, akárki vagy akármi is tette ezt vele, nem kevéssé ért a mágiához. Ekkora erőt nem szokás csak úgy ráruházni másokra... Azok a szemek pedig... még soha nem látott ilyet, kivéve egyszer, mikor egykori mesterének látogatója volt... annak a roalnak volt ilyen tekintete... Később megkérdezte tanítóját, mi történt a vendég szemével, mire mestere azt mondta, hogy ez az erejét jelképezi. Ezután elkezdte magyarázni, hogy néha egy-egy mágus akkora hatalomra tesz szert, hogy a körülötte hullámzó energia őt is átformálja.
Jó lenne tudni, vajon ki és mi célból tette azt Topázzal. Jó, vagy gonosz szándék vezérelte? Bár, ekkora hatalo,mnál már elmosódik a határ. Ő is egy évszázada űzi már a mágiát, de még nagyon messze van attól, hogy a közelébe érjen annak a mágusnak...
Eszmefuttatásából a sípoló hang téríti ki, majd az, hogy visszaömlik belé az ereje, és újra működésbe lépnek védelmező varázstárgyai. Azonnal aktivál egy kisebb elmeszondát, majd egy eltérítő erőteret arra az esetre, ha valaki elkezdene mágiával dobálózni, vagy a kislány szabadjára eresztené a dühét... gyorsan ellenőrzi a rúnakardot, ha harcra kerülne a sor, és elégedetten nyugtázza, hogy a trollgyűrű ereje és regeneráló képessége is aktív... mindjárt nyugodtabban ül vissza, bár egyik keze eltűnik köpenye redői közt...
 
A törp gondolkodik majd válaszol:
-A klón regenerációja még eltart egy ideig. Viszont sokat dolgoztál ma, mára leteheted a munkát. Legközelebb holnap a reggeli kihordásánál kellesz, menj utadra. A vacsora fél óra múlva tálalva lesz, ha addigra lenyugszanak az indulatok. Ha nem érnél vissza a dolgodról, akkor egy adagot félre rakok neked.
Ezzel el is indul a konyhába megnézni, mit eszik vacsorára a kocsma népe.
 
//A következő a helyzet: Cody keddig nem elérhető, dagasztja a máját. Megengedte, hogy írjak helyette, ugyhogy így teszek.//

Orion arcán gyűlölet ráncai repedeznek fel, ahogy felveszi sérült hangszerét. Althanis felé fordulva feldörög hangja:
-Nem tetszik a zeném, mágus? Majd meglátjuk mit szólsz ahhoz, ha silány lelkeden pengetem végig a fájdalom összes dallamát!
Majd az épp a törppel beszélgető Engerhez szól:
-Te se feledd e napot, hamarabb találkozunk, mintsem gondolnád!
Ezzel kiviharzik a fogadóból.
 
Enger odamegy a főnök úrhoz.
- Nem tudná leparancsolni azt a nyamvadt klónt? – ismét csak háta mögé pillant – Egy kis tényleges szünetet tartanék.
Bal kezének ujjai vége fényleni kezd arra az esetre, hogyha hirtelen gondot okoznának neki. Szinte észre sem venni, hacsak valaki nem szemléli szándékosan. Aki esetleg a harcra vár.

// bár arra még várhat, ha jól tudom Cody még nem lesz egy darabig sajna. //
 
nem, köszönöm
mobdja, majd nekilát a kaja elfogyasztásának, a mozsárba teremteni egy kis tealevelet, amit össze is zúz, beleünti a kancsóba, s kivárja míg elkészül a lötty...ami nem épp a legbizalomgerjesztőbb színű és szagú
"utálom ezt a slájmot, de muszáj meginnom"
emeli lassan szájához, s egy fintor húzódik végig arcán, miközben az első korty lemegy gyomrába, a többinél egyre csökken a fintor, s az utolsó előtti kortyra már el is tűnik...eszik tovább, s tölti a kövi adagot a kancsóból a csészébe
 
:O 3 nap alatt összegyült:

4 éjkristály alabárd eladásakor 1888 aranyat kaptál.
1 éjkristály buzogány eladásakor 465 aranyat kaptál.
2 éjkristály kalapács eladásakor 928 aranyat kaptál.
5 éjkristály kés eladásakor 2240 aranyat kaptál.
5 éjkristály lándzsa eladásakor 2270 aranyat kaptál.
7 éjkristály rövidkard eladásakor 3164 aranyat kaptál.
2 éjkristály totemfegyver eladásakor 914 aranyat kaptál.
1 mihlanil csontzúzó eladásakor 435 aranyat kaptál.
2 mihlanil pusztító eladásakor 876 aranyat kaptál.
2 mihlanil szívkereső eladásakor 864 aranyat kaptál.
1 Umbrog cséphadarója eladásakor 460 aranyat kaptál.
2 bűvös mihlanil pajzs eladásakor 872 aranyat kaptál.
4 éjkristály hárítócsillag eladásakor 1804 aranyat kaptál.
1 éjkristály mellvért eladásakor 472 aranyat kaptál.
1 mihlanil csatapáncél eladásakor 428 aranyat kaptál.
1 teljes mihlanil páncél eladásakor 443 aranyat kaptál.
1 A Titán szimbóluma eladásakor 472 aranyat kaptál.
1 gyémánt sárkánygyűrű eladásakor 430 aranyat kaptál.
3 jégzafír entgyűrű eladásakor 1347 aranyat kaptál.
4 jégzafír manógyűrű eladásakor 1796 aranyat kaptál.
4 jégzafír trollgyűrű eladásakor 1796 aranyat kaptál.
 
-Remélem, megismered majd az apját is... - Mosolyog vissza. Közben egy apró sárkány száll le a vállára, dühödten sziszegve Fuhurra. - Nyugalom Pftah! - Koppint az orrára. - Barát!
A sárkánykígyó ezekután odaóvakodik a babához, és elhelyezkedik rajta.
-Elválaszthatatlanok - magyarázza - ,mióta Amanhiliel megszületett, azóta együtt vannak.
Elgondolkodik egy kicsit, összegzi a hallottakat.
-Nos, akkor te igazából drow (azaz sötételf) vagy, csak egy mágus megátkozott, és a végén normál elfhez leszel hasonlatos? És miért akar téged ez a mágus ennyire? És ha akarsz, akkor itt, ebben a kertben is aludhatsz. - Teszi még hozzá.
 
/persze ez az előt mondta mielőt kimentek volna/
 
-nincs senki mert meghaltak-hangjában egy kis idegeség feszült de arcán semmi nem volt felfedezhető-de erről ennyit.Mágia...hm...én se dijazom...jártas...én...hát...esetleg.-és hirtelen téma váltás-Te vagy is ti, itt születetek?mesélnél erről a környékről?
 
  ... | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.