Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Sheran lázadása
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Kering egy misztikus történet a köztudatban, melyről senki nem tudja mennyi is a valóságtartalma. Egykoron Sheran, a Természet Istene úgy bedühödött az Istenek Panteonjában vívott csatározások során más istenekre, hogy pár órára elvesztette a kontrollját a Ghallán élő teremtményei felett. A növények fellázadtak, és mindenkinek nekiestek, aki az útjukba került. Különösen az erdőben táborozó kalandozók jártak alaposan pórul az eset során.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | ...
Nézet:
Jakshjalang lerakja az érméket az asztalra, mohón elrakja a fiólákat, aztán int a mágiahasználóknak, hogy kezdhetik. A szütyőt is kezdi elpakolni, és ha Enger figyel, feltűnhet neki, hogy az a sajátja... A fejvadász közben azon morfondírozik, hogy ennek a varázshasználónak itt túl sok az egója...méregeti egy kicsit a wywernméreg-fiolákat, aztán Engerre néz, megint a fiolákra...~Eh, kár lenne a méregért...már ezerszer megfogadtam, ezeregyedszer is megfogadom, hogy most jobban fogok vele spórolni...~
Szórakozottan elsétál egy étkezőasztalhoz, a mithrillgólem közelébe. Nem tart a közelében zajló varázspárbajtól, bármikor egy szempillantás alatt el tud tűnni...na meg nem hinné, hogy Raptor hagyná elfajulni a dolgokat. Azért odamegy, és a fülébe súgja...
-Mehetnének az Arénába, a kiorgok felügyelete alatt még akkor sem leselkedhet veszély a városra nézve, ha ezek itt leszarják a szabályokat...de persze, a megfelelő összegért likvidálhatjuk őket.-szemeiben mohó fény gyullad. Pláne arra a kiszolgálószemélyzetre fáj a foga...de inkább hagyja, kétségtelen, hogy nagyképű viselkedésével ki fogja még vívni valaki rosszallását, és még aranyat is láthat a fejéért...
 
// csak a tisztán látás kedvéért elkezdtem aztán wc kaja és utána fejeztem be sajna hiba volt//
 
//Bocsika nem láttam. Tudod azalatt nem látom a hszeket miközben írom a reagot, sorry//
 
//ömm..csak hogy figyelmedbe ajálljam a reagjaimat, elkasztoltam egy spellbreak-ot
szal már nincs az ordítás;)//
//de persze nem kell rám figyelni;)//
 
- Le tudod állítani!? - kiált vándornak - Megtudom fékezni úgy hogy nem esik baja, de agresszív módszer és nem szívesen tenném mégiscsak egy gyerek. Ha valakinek van jobb ötlete kérem szóljon! - biztos képes lenne erre valaki szép finoman.
De ha ez így megy tovább megőrülök a visítozásától és a kisugárzása is veszélyes. Ha nincs jobb módszer kénytelen leszek egy kis hodeget alkalmazni de remélhetőleg van itt egy olyan mágiahasználó aki meg tudja fékezni az erejét vagy elaltatni pár órára egy varázslattal. Arra én is képes lennék ha... De minden esetre az lenne a legjobb ha Vándornak lenne valami ötlete erre az esetre de úgy tűnik hogy inkább csak hátrálni tud.
 
-Azóta..? Mióta? - Kérdez rá. Közben odaérnak a fogadóhoz, ahol két igen feldühödött alak áll egymással szemben, köztük egy még érdekesebb (és szemmel láthatóan dühösebb) gyermek.
-Nocsak... Jobb lesz besietni a fogadóba, mielőtt ezek egymásnak esnek... - Súgja oda Fuhurnak, majd megszaporázzák lépteiket.
 
elereszti betárazott egyik varázslatát, mely megtöri az elképzelhető legerősebbeket is, melyet hétköznapi varázsló képes létrehozni, így a sikítás abbamarad, s kari iszik egyet a borból, hogy kissé feltüzelje mégjobban amúgyis heves vérét
 
a törpöt viszont amennyire pajzsától kitelik, megtapsolja a felajállásért, s bár nem tudja, min kaptak össze a felek, de szorkol, hogy a felajállás elnyerje méltó helyét az egyikben...márha mindkettőnek áll, ha neem, akkor meg annak szurkol, aki felajállotta
 
-nade kikérem magamnak
szólal fel az elf, végre először, amióta itt van, látszik rajta, hogy megsértődött azon, amit mondtak, s nem is visszakozik, akármilyen kicsi ő és akármekkora is az a barbár..
-ha valakinek nem tetszik, hogy mi mit csinálunk, az vagy törődjön bele, kérjen meg minket, hogy menjünk arrább, de ne komfrontáljon velünk direkt, hacsak nem áll szándékában
hallatszik a fajhoz és termethez képest mély hang...bár elf, s mágiája nem épp a varázslóké, hanem isteni eredetű, de azért ennek a hitnek is vannak érdekes varázslatai
//már aki ismeri h milyen a bloodelf-ek mágiája//
-az engem nem érdekel, hogy ki milyen erős, de az igen, hogy kit sértenek meg...most vagy a bentiektől kér elnézést a hangnemben a lányát meg hagyja, hogy kiélje erejét, vagy nem tesz semmit, és hagyja végre, hogy kitörjön belőle az a hatalmas erejű mágia, mi benne felhalmozódott, vagy éppen most záródott bele egyenlőre sceppnyi, de hatalommal rendelkező elméjébe
néz komolyan a barbárra, s szemében istene hatalmának és önnön makacsságának tüze lobban városégető lángra
 
A kocsma elötti két küzdö fél között, hirtelen megjelenik a barbár lánya! Mindkettejükkel szemben áll, így olybá tűnik hogy nincs is háta. Mint egy két azonos felű érme. Kezeit a magasba emeli, és dorgálóan int a két kalandozó felé. Majd csípőre tett kézzel elhelyezkedik, és nem mozdul! Szemében gyermeki rosszallás látható, és a tenger kékjével ragyog. Mindeközben a fogadóban, a lány még mindíg az asztalon tombol! Sikítása egyre elviselhetetlenebb. És egy igen erős hőhullámot bocsájt ki maga körül, ami egyre erősebbé kezd válni ahogy távolodik a testétől. Minek hatására a barbár nem hogy közeledne, de egyre jobban távolodik tőle!
 
-Viszont Te vagy az első az óta..-*és lehet,hogy az utolsó,ahogy észrevettem*-gondolja magában,és nagyot sóhajt.Közben Radder lekúszik Fuhur lába mellé,és előttük siklik.A fogadó előtt megáll,és felágaskodik.A sötételf lány valamit közöl vele,amit Nilturiel nem ért,mire a kígyó újbol Fuhur karján foglal helyet,majd belépnek az épületbe.
 
A törp megtörli a száját és felkel az asztaltól.
-Úgy látom itt harc lesz. Szerintem maradjatok idebent. Ez azzal jár, hogy tűzmágiákat nem használhattok és a tűz alapú idézett lények tiltottak. Ezen kívül semmilyen más hatás nem engedélyezett, mely a fogadó állékonyságát veszélyeztethetné, értsd például földrengés. Előhozok mindjárt néhány üvegcsét. Ha Orion megnyeri az első csatát, akkor elismerésem jeleként neki adom. Ezzel az esetlegesen megszerzett testi sebei begyógyulhatnak és varázsereje újratöltődhet.
Ezzel visszaül és karba fonja a kezeit. Az igazságos feltételek adottak, innentől már csak a kűzdő feleken múlik minden.
 
Valószínűleg Altahnis energiái zavarták meg. Én most biztos nem bocsátok ki annyit amennyi hatna rá. Sőt egyáltalán nincs is folyamatban varázslat. Csak előkészítés.
- Ne általánosíts most igazán nem én voltam! – eközben ujjai nem hagynak fel a különös mozdulatokkal - Tudok segíteni a lenyugtatásában?
Igaz nem lenne jó abbahagyni az előkészülést.
 
A fogadó belterében egy fülsiketítő üvöltés hallatszik! Ami szinte mindenkit arra késztet, hogy ösztönösen a füleihez kapjon. Az üvöltés átcsap sikoltásba, és közben mindenki egy és ugyanazon szöveget halja. Legyen kint ill. bent.
-Sry ken'yr helda neeliy!
Nem kell kutatni a hang forrását, hisz mostanra már mindenki rájött Topáz az. Odapillantva, elösszőr csak Vándort Látni ahogy épp feltápászkodik a földről. Aztán a lányra pillantva érdekes kép tárul a szemlélő elé. A lány rövid haja az égnek meredezve áll, rövid fonata ide-oda csapkod. Mintha önálló életre kelt volna! Tetoválásai ismét vörösen égnek az arcán, szeme viszont most lángvörösen izzik! A levegö pedig kavarog körülötte, kisebb vihart keltve a fogadóban.
-Kellett ez nektek! Próbálja túlüvölteni lányát a barbár. S vádlón néz a civakodókra! -Mágia használók! Soha nem tudjátok hol a határ! Azzal próbálja megközelíteni a lányát, de mintha falnak ütközne.
 
// Semmi gond, de mostmár pörgessük fel az eseményeket. //

A két férfi jó tíz méterre áll egymástól, a lemenő nap a mágus árnyékát hosszúra nyújtva vetíti az utca porára: a járókelők már nem egy párbajt láttak a kocsma előtt lezajlani, így már gyakorlottan menekülnek házaik vélt biztonságába.

Orion nem is tétlenkedik furulyáját övéről leveszi, s szájához emeli, még egy utolsó haragos pillantást vet ellenfelére, majd fújni kezdi a hangszert. A keletkező melódia betölti az utcát, s még a szél is halkabban süvölt, míg meg nem áll egészen...

// Te jössz. Abban egyezzünk meg, hogy mindketten egy varázslatot tolhatunk körönként ill. egyszer támadhatunk ( mozgás mellett természetesen ), hogy ne alakuljon tápversennyé a játék. Köcce. //
 
Enger válaszol Altahnisnak. " Ha esetleg baj van gyere be és hidegre teszem, nem lenne jó ha a városőrök végignéznék ahogy néhány ház kiséretében darabokra robbantjátok egymást"
Jobb ha vele kezdi és ha esetleg Altahnis veszít Enger felkészülten várhatja a kifáradt Oriont és lehűtheti kedélyeit. Kettelyük kezül láthatólag Altahnis van jobb erőben. Per pillanat persze.
 
Enger csak néz rá és tovább figurázgat kezével. Nem fog a nyílt utcán harcolni hogy utcagyerekek dogadjanak a bőrére. Ha valamit akar intézzük el idebent. Legalább van rá biztosíték hogy egyikünk sem nyúl ki. Ha elfajulnak a dolgok a gólem minden bizonnyal közbelép kint legfeljebb lefogják a városőrök a győztest.
- Ha valamit akarsz intézzük el itt...!- kiállt utána nem tudja befejezni amit akart.
 
"Mi a... szóval a drágalátos idézőnk harcot akar?"
- Na jó. Hol akarod, hogy darabokra cincáljam az elmédet? A kocsma előtt megfelel?
Altahnis mentális üzenetet küld Engernek: "Megpróbálkozom egyedül. egy elfre ne mondják, hogy gyáva, vagy becstelen."
- Szellemes megoldás - küld gúnyos mosolyt ellenfele felé, majd biccent az élőholtnak. - Legalább lesz tanú, aki elmondhatja, milyen szép látvány volt, ahogy az agyad kirobbant a koponyádból. - hirtelen minden eddigi kihelyezett varázslatának erejét megába szívja, hogy több maradjon a csatára. Egy apró kis illúzióval pedig árnyakat növeszt maga köré, kifakítja a bőrét, és felizzítja a szemét, amitől hasonlatossá válik egy lidérchez. Dörgő hangon szólal meg, miközben felemelkedik a földről:
- Gyere, szánalmas kérészéltű, és tapasztald meg, milyen egy mágus ereje teljében, mikor hatalmát nem korlátozza semmi!!! - azzal kiviharzik a kocsma elé, és várja az idézőt.

//bocs de nagyszülőknél nem volt net
 
//még válasz Jakshjalangnak:
"Nofene, hogy megkomolyodott hirtelen? Ilyennnel már mindjárt más az ütletkötés!"
- Nem szükséges ennyit fizetnie. Valóban tíz fiolányit kapna, és pnt ezért az összeg tiezdéért magáé ez az adag. Csak azt akartam megtudni, mennyire gondolja komolyan, és mennyire veszélyes rám nézve, ha magához kerül az üveg tartalma.
*A mágus nem kertel, és nem keres kibúvót: keményen kimondja, amit gondol.*
 
Orion ellöki magától az eddig beszorított mágust, és Engerhez fordul:
- Sok a beszéd varázsló - meg sem várva a választ, elindul a fogadóból kifelé. Arra, hogy Enger hátbatámadhatja számít, de nem lát rá reális esélyt: a mágusnak tán van annyi sütnivalója, hogy nem idebent küldeti át magát a túlvilágra.
 
Enger ülve összekulcsolja álla alatt a kezét, mintha malmozna, bár annál bonyolultabb mozdulatokat tesznek ujjai.
- Én már ettem, szóval harcolhatunk itt és most is, hogyha óhajtod. //aszem éppen megy a vacsi// Vagy ha úgy látod jónak, előbb fogyassz pár falatot, nehogy egyesek azt mondják, csak azért vesztettél, mert üres volt a hasad – bár ilyenre, valamire való kalandorok között nem igazán kerül sor – Melyikünkkel akarod kezdeni? Lehetőség szerint úgy kéne intézni, hogy egyesek, ne aggódjanak bizonyos ingóságok miatt.
Mondjuk teljesen mindegy kivel, küzd először. Úgyis csak egy küzdelem lesz, ha meg nem akkor a másodiknak fokozottan könnyű dolga lesz. De mégiscsak jobb lenne, ha előbb Altahnisal harcolna, mert úgy ez az idegesítő alak nem fog később rinyálni a mérge miatt. Remélhetőleg saját fogyasztásra kéri.
 
-Például én. Nem tűnt még fel? - Kérdi vidám szikrákkal a szemében.
- Renben, akkor viszem én, bár nem féltem, tud magára vigyázni... - Visszaveszi lányát, a köpenye alá rejti, majd Fuhur mellett lépdelve indulnak vissza a fogadóba; közben mindenféléről csevegnek.
 
Három haragos mégiscsak sok lenne, legalábbis egyszerre.
- Ha megölöm, ingyen tiéd a méreg. Itt csak nyerhetsz, dőlj csak hátra - szól a fejvadászhoz az égő tekintetű idéző - Ami pedig a párbajt illeti.. még hosszú ez a nap, vacsora előtt küzdünk, hogy tiszta lelkiismerettel és kialudva tehesselek sírba benneteket holnap!

// Mostmár tényleg off, holnap játszunk. //
 
- Mára lejárt a munkaidőm vagyis most inkább kalandozóként és mágusként - valamiért nem akarta elétenni a bér szót - vagyok itt, nem csaposként. Ezen kívül Orion első pillantásra nem vendégként tért vissza. Tehát ha félted a mérged kérd meg azt akinél van hogy tegye a pult mögé. Nem avatkozom olyan harcba amihez nincs közöm de ehez van... uram //remélem ez most férfi volt nem mint a múltkor// - nehezen tette hozzá és csak azért mert szó esett az illemtudásáról ami ennek az alaknak se kifogástalan első ránázásre.
Nem is tudja mért szólt egyáltalán hozzá amilyen lekezelően beszélt vele máskor az ilyet szóra se méltatja. Bár valószínűleg néhány órával ezelőtt történt volna ez már folynának a belei. Viszont nem árt tisztázni hogy Enger nem közönséges csapos mint ahogy Orion se egy egyszerű furulyás.
 
Jakshjalang Orionra villantja tekintetét, eléggé felidegesítette, hogy megtagadták tőle egyik kedvenc mérgét. Szeme sarkából a mithrillgólemet veszi észre, de miután nem csinál semmit, elrakja tudata hátsó zugaiba...egyenlőre értéktelen információ.
-Ha neked elintéznivalód van vele, várd ki sorod. Ha a méregnek valami baja esik, neked is bajod fog esni.
Aztán tekintete a felszolgálóra esik.
-Te meg maradj helyben! Ha beleavatkozol két fél küzdelmébe, hamarosan a lovagság markaiban fogod találni magad! A jó pincér kusshad, és a vendégeket kiszolgálja, nem pedig megfenyegeti!
Aztán Raptor.
-Fogadódba igazán illemtudóbb személyzetet vehetnél fel!
Aztán megint Altahnis.
-Szard már le Oriont! A mérget! utána azt csinálsz, amit akarsz, de ha nem adod el, nem csak az az egy problémád lesz mögötted!

//várjuk meg Magocratot, mert úgy látom, ő itt a kulcsember. //
 
A gólem csupán lehelletnyi mozdulatot tett. Ez csak a törpnek tőnt fel -és talán a szemfüles fejvadásznak aki épp a méregért alkudik- összeszűkített szemhéjjal int, így a behemót nem lép közbe. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Ha minden part szakad, holnap úgyis jön az asztalos...
Terít még Orionnal is, hátha ő is vacsorázik csata előtt. Után.
Vagy esetleg közben.
Majd kisül mi fog történni. Minden esetre visszaül enni, de fél szemét a vitatkozókon tartja, hogy időben magára ránthassa az asztalt egy eltévedt villámcsapás esetén...
 
- Ó nem kellünk ketten csak úgy legalább gyorsan, végeznénk. Egyedül is képes vagyok elintézni téged és gondolom Althanis is. De a te hangodban csak nem félelem csillant? Nos mindegy mit szólnál, ha holnap reggeli után megküzdenél valamelyikünkkel? Úgy kívánja a mágus-becsület, ahogy te nevezted. Nos akkor párbaj elfogadod? Kipihent ellenfelet dicsőség legyőzni – remélhetőleg ezt választhatja, addigra ha jól sejtem néhányan fogadást is tesznek a győztesre. Máshol, máskor már ment így még mindig kultúráltabb szórakozás, mint a gladiátorjáték.
Enger ülve marad és várja a választ.
 
- No mi az, ketten kelletek? Hát ennyit ér a magasságos mágus-becsület?

// Értsd, most nyugovóra térek. Mago úgysem ír négy napja. //
 
Enger arcáról azonnal eltűntek a látszat ráncok és fitt volt és friss. Harcra készen.
- Althanis! – kiállt oda neki – Együtt porlasztjuk, el vagy seperjem fel, amit hagysz belőle? – elbizakodottság és beképzeltség ezek fogják okozni egyszer Enger vesztét az apja is, mondta mindig de, nem hallgatott volna rá a világ minden kincséért sem.
Majd a visszatérő Orionhoz szól:
- Most óhajtod rendezni esetleg holnap? Itt bent vagy kint a fogadó előtt? Nekem mind megfelel, és úgy hiszem Althanisnak is.
Legalább kipróbálhatom az erőmet. Mennyi maradhatott belőle nem sok az egész biztos még a csere rítusát, sem tudom végrehajtani – szakít idő néhány gondolatra is – de tudásomból nem vesztettem semmit.
Engerben tombol megmaradt ereje és ezt bármelyik mágiahasználó megérezheti a közelben.
 
-Ugyan ki akarna egy ilyen sötételffel barátkozni mint én?-mondja ki először,amit már rég óta gondol.-Hááttt...Nem vagyok biztos benne,hogy nem harapná meg Radder...Halálos mérge van..Nem szeretném,ha valami baj történne..
 
  ... | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.