Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A szelek ura
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Állítólag léteznek más létsíkok is, ahol olyan teremtmények uralkodnak, akikről még sosem hallottuk. Legendák szólnak a levegő síkjáról is, ahol egy ott keletkezett elementál az úr.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | ...
Nézet:
A gyík is megteszi a szükséges előkészületeket miután kiértek a gyilkos zónából. Mérges ládikóját elővéve kivesz egy kis mozsarat és törőt, majd egy negyed óra elteltével elkészül a néhány grammnyi vétermékkel. Ezt két dobótűre viszi fel.
-Molnárkaméreg.. hmm.. jó.. nagyon jó.. -mormolja közben magában.
A művelet végeztével kiöblíti a mozsarat majd visszateszi a ládikóba. Ekkor apró kis serpenyőt és szétnyitható állványt vesz elő. Némi faszénnel tűzet gyújt alá, a fémedénybe egy apró üvegcséből lilás folyadékot önt. Az az edénybe érve sisteregve megszilárdul lilás apró sószerű kristájokká. A port kis szütyőbe helyezi, lefújja az edényt majd visszateszi a tűzre. Kisvártatva mikor az felmelegedett egy hasonló üvegcsét vesz elő, az egyedüli külömbség, hogy abban kénsárga folyadék van. Azt is az edénybe önti, majd a keletkezett port egy másik zsákocskába tölti.
-Stimula por.. hasznos.. jó.. -motyog közben.
Tisztítás után elpakolja a felszerelést és új dolognak készül neki. Vékony bőrkesztyűt húz.
Egy kis tégelyt vesz elő, majd abból egy faggyúban tekergőző köver gusztustalan fehér férget húz elő fémcsipesszel. A tégely elteszi, a férget pedig kirakja egy már kikészített 10X10 centis üveglapra. Ekkor egy szűknyakú üvegcsét vesz elő, amiben látszólag víz van, és egy rubintot.
A féregre önti a víznek látszó anyagot, ettől az hevesen tekeregni kezd. Eztán fogja a vörös kristályt és kézzel rámorzsolja a lapra (ezekszerint mégsem rubint volt.. hacsak időközben nem tett óriáserőre szert a paplovag). Ekkor az egész együtt a kis gilisztával egyetemben pezsegni kezdett, majd néhány másodpercnyi heves reakció után felismerhetetlen zöld masszává állt össze.
-Jó.. nagyon jó.. Sebnyitogató.. könnyű felleg ez nekem.. -hadovál szemlélve munkája eredményét a hitvető. Az anyagot lándzsája hegyére keni, majd a tisztítás után elrakja egyéb felszereléseit és lezárja reteszével a kis ládikát.
-Kész vagyok. -szól bágyadtan a többiekhez, majd odamegy Vándorhoz és így szól:
-Adok neked valamit, ne félj, nem varázslat! Ez a matéria elnyomja jórészt intelligenciád és varázserőd, de cserébe nagyban megnöveli rátermettséged és fizikumod! A hatás időhöz kötött, 10-30 percig tart. -ezzel a kezébe nyomja a kénsárga kristályokat tartalmazó szütyőt- Ja igen, nem is mondtam -folytatja- ez nagyjából 20 grammnyi por, ez még a biztonsági határon belül van. Nem szabad sokat fogyasztani egyszerre, mert meg is ölheti az embert. A zsákocskában kristályszemcsés por van, olyan mint a közönséges bányászott só, még ízre is. A port lenyelve vagy orron át felszippantva tudod használni.
Ekkor idéző tekercseit veszi elő, még nem töri meg őket, nehogy az ellenfél valamilyen fürkészvarázzsal megtudja, hogy mire is számíthat. Oldalára akasztja őket, így egy mozdulattal eltéphheti mindet //értsd: kevesebb mint egy kör alatt//.
Ezzel a többiek felé fordul:
-Részemről indulhatunk barátaim, elkészültem.
 
Xojertha amint leszáltak, nem engedi el öccsét, erősen tartja karmaiban az elf két karját, így az huiába ficánkol, nem tudkiszabadulni, pallosát sem tudja úgy megsuhintani, hogy elérjen valakit...csak teste kicsavarásával tudna a griffet megsebezni, az pedig teljes vértezetben kicsit furcsa lenne...Xojerthának már csak meg kell várnia, mikor alszik ki a piros tűz Sal szemeiben...
Miután vége, mivel már kint vannak vadmágikus zónából, Xojertha mindenkire varázsol elemi védelmi aurát, még Vándorra is, annak tiltakozásának ellenére...
Ezek után pedig lepihen, és megidézi a tömlőcben élő állatokat...jönnek is a denevérek, patkányok, férgek bőven, ki gondolná, hogy ennyi állat van ilyen helyen?
 
//Ok.Akkor elemi aura,nem evilági lények elleni védelem és köbör.Meg az aura amiröl nem mondok semmit.Te nem is sejted mire készül Cody.Kapcsold má be a msned!Lécci!
1700//
 
//olyan védőszellemet, vagy mit végképp fölösleges idézned :P még 5 tekercs wan a gyíknál, ebből 4 idézőtekercs. Márpedig ha egy sötétmágus idézni kezd.. XD//
 
//1: Caps Lock :P
2: a varázslatoknak általában 1-2 perc a hatóidejük, azután lemállanak.
3: ahogy elnézem a védelmekkel majdnem az összes manádat elhasználtad

Bőven elég lett volna az elemi aura, nem evilági lények elleni aura meg mondjuk kőbőr. Tartogass a harci varikra, mert majd csak pislox akikor cody közbevágja, hogy "oké, elfogyott a manád"..//
 
//JA EZT gRÓD AZUTÁN VARÁZSOLJA MIUTÁN KIÉRTEK A ZÓNÁBÓL//
 
//Hmm....Cody lich??//

Gród látta hogy átér a csapat.Ugy gondolta a paplovagot majd lefogják.Viszont neki nincs deme.
-Várjatok egy picit-szól Gród-nncs demem ezért varázsolok pár védövarázst.
Megidézett egy elemi védöaurát ami véd:föld tüz viz jég és szél ellen.Megidézett egy védöszellemet és köbört varázsolt magára.Megerösitette,meggyorsitotta magát.Nem evilági lények ellen varázsolt egy védöburkot.Még egy aurát készitett//nem irom le mit tud,mert akkor Cody kihasználná a tudást.//.
-Mehetünk ha mindenki készen van.
gród ellátta magát védelemmel még ha ez egy kicsit kimeritette is.amig a többiek összeszedelözködnek ö legalább tud egy kicsit pihenni.
 
A démon összezavartan áll, így nem tudja elkapni a griffet: Xojertha felkapja testvérét, és a paplovaggal a hátán átszállnak a feneketlen szakadék felett... a mágiavihar elszívta annyira az energiát, hogy ne ütközzenek komolyabb akadályokba.A túloldalon landolva, S'almeyna még mindig a varázslat hatása alatt áll, és bár karjai sérültek, megtámadja a csapatot...




Egy sötét teremben 3 alak beszélgetett.Közöttük kuporgott egy férfi: Jakshahlang.
Szánalommal néztek a fejvadászra, mire megszólalt az egyik:
-Hamarosan ideérnek.A foglyot rátok bízom.Nem veszíthetitek el ezt a harcot.
Egy másik megszólalt:
-Még soha nem vesztettünk csatát mester.Az én varázslataimmal, és Vharol harcképességeivel semmi nem szállhat szembe....magán kívül.
-Nem kell a szöveg élőholt!Te is tudod mire képesek...nem szabad őket alábecsülnötök....
 
//Hopp bocs a másik oldalon vagyok.Mostszólt Cody//
-Vándor ne aggódj!Biztos átjutnak!-szólt Gród a barbárhoz és figyelemmel kisérte a tuloldalon zajló eseményeket.
 
-Héhé!Vááárjatok!!Énis!Énisittvagyok!!-kiabált Gród és a griff után futott.
-Ha meg...engeded belekapaszkodok a farkadba és átviszel engem.Könnyü vagyok és meg birom magam tartani-bizonygatta Gród-Persze ha van más megoldás akkor válthatunk tervet.
 
A paplovag gyorsan összeszedi magát, és támad egy mentőötlete. Erszényében kotorászva kinyitja mérges ládikóját //Cody - írtam még privbe, h hozom// és kivesz egy szelencét. Közben mozgásával irányítva a griffet a démon mellé száll, közben szól a griffnek, hogy ez most lehet, hogy fájni fog testvérének, de ragadja meg őt jó erősen karmaival, majd a túloldalon meggyógyítjuk. Amikor a démon mellé érnek a griff felkapja a paplovagot és irányt vált, közben a gyíklény gondoskodik róla, hogy a démonnak más dolga legyen: kinyitva a szelencét ellenfele képébe hajítja, még látni, ahogy tetemes lilás köd lepi be a területet. Bár van esély rá, de nem valószínű, hogy a felhőben vergődő démon elkapja a griffet, miközben az a két paplovaggal elindul a túloldalra...

//csak a paplovag felkapását írtam kijelentő módban, mivel az meglepiből jött. Előző hozzászólásomat (teleport a démon fölé) is a meglapi miatt írtam kijeletve.//

//enyhe légméreg került a levegőbe. ez gyakorlatilag aránylag nagyszemcsés hordozóanyag, tehát gyakorlatilag egy méregkomponens, magában nincs sok hatása (bocsi, nem volt indulásom mérget keverni a levegőben, úgyhogy csak egy alapanyagot nyomtam az ellen buci fejébe :P). A méreg elsődleges hatása -amit valőszínűleg kiküszöböl a démon szívóssága- erős fejfájás, koncentrációs zavar, másodlagos, mely ellen nem véd szívósság mentő, erős irritáció minden érzékszerven (szem, száj, orr, bőr.. ahova csak került). Tehát picinyünk szeme most egy ideig könnyben ázik ;o) Várom a reagot.. majd reggel.. ma is későn fexek //
 
//okéoké, my fault, bocs, elírtam...még velem is előfordul XDDDD//
Xojertha megpillantja a "repülő" paplovagot, és egy szemvillanásnyi idő alatt irányt változtatva, pont a föld fölött pár centivel kapja el a gyíklényt, úgy, hogy az a hátára érkezzen.
-Nem hagyhatom itt az öcsémet...
//Raptor, irányíthatod a griffet, ha manőverezni akarsz...//
 
Vándor egyszer itt másszor ott találja magát! Szerencsére a másik oldalon! Vagy mégse? Odaát társai küzdenek nélküle, és ő nem tud segíteni! Ordítani kezd kínjában!
-Vigyázz! Hátul, nem elől!
 
//ismét a pontatlan fogalmazás áldozatává vált a KM. Mivel nem írtad honnan jött a démon ezért úgyveszem, hogy onnan ahonnan az előző. Mivel ott voltam a halott démon mellett, így gyakorlatilag most az új fölé teleportálódtam. Márha követed a logikám.//

A gyíklény megzavarodik, alig néhány szívdobbanásnyi ideje van áttekinteni a helyzetet. Megpörgetve lándzsáját egyenesen az alant levő új démon nyakába érkezik úgy, hogy fegyvere hegyével annak fejére céloz. Sajnos a szúrás pontatlan lett, mivel nem volt sok ideje paplovagunknak kivitelezésére, így az a fejről lecsúszva csak a háton tépett fel egy kis húst. Minden esetre kellőképpen lelassította az érkezést ahhoz, hogy ne essen baja a hitvetőnek. Nem is teketőriázott, kirántotta fegyverét és a repülő griff irányába vetődött. Bár elég nagy a távolság, de a paplovag megbízik a druida gyorsaságában. Ugrás közben felkiáltott:
-Mindenki a túloldalra! Sűrgösen el kell tűnnünk!
 
//Ja
És vajon kire esik a következő tehén?//
 
Gród felriad a Merengésből.Meglátja a káoszt.Örül hogy vele nem történt semmi.hmmm....a sebei is egész jól behegedtek.
-ÖÖÖ csapattársak nem kéne elmenni innen de gyorsan?-kérdi

//Cody javaslat//
 
//...aki közben feleszmélt, odasétál öccséhez...
innen vettem a kori elrendezést, bár lehet hogy csak én nem tudok olvasni.//
 
//ühüm...az elfek születési sorrendje:
-Xojertha (azaz ő a legidősebb)
-S'almeyna (ő a középső)
-Jakhsjahlang (ő a legkisebb)
félreértések elkerülése végett, ugyanis Jakhsjahlang tudtommal egy másik teremben tartózkodik ;D //

S'almeyna elkapja kezét a szárnyas monstrumról, hirtelen nem tudja, hol van...csak azt érzi, hogy szinte körülvették az ellenfelei...szerencséjére az a barbár kinézetű fickó elteleportált valahova, a gyíklény is eltűnt...de egy griff így is elég nagy ellenfél...
-Sheranééért!-kiáltja, és kicsit furcsállja, hogy nem érzi istennője áldását, de nem törődik vele. Sikerült meglepnie a griffet, és rúnázott pallosa halálos ívben sújt le...

Xojertha érzi, hogy izmai megint működnek, és már fordulna oda ÖCCSÉHEZ, amikor látja, hogy S'almeyna szemei vörösen izzanak, és pallosát megsuhintja, majd felkiált, és ráveti magát...~ne már megint...~gondolja, és éppen hogy időben el tud ugrani a pallos elöl...ha az elf nem kiált föl, most már beléállt volna az áldott fegyver...Karmaival egy kis homokot szór Sal szemeibe, és a megtorpanását arra használja, hogy kitárja szárnyait, és a levegőbe emelkedjen...

S'almeyna, miután ismét kitisztult a látása, elborzadva veszi észre, hogy a közelében egy démon materializálódott...~ezek itt biztosan annak a démonnak a szolgái...meg kell ölnöm a vezért, akkor talán elmenekülnek...~ Majd pallosát ismét felemelve egy felkiáltással rátámad a démonra...és érzi, hogy most már úrnője áldása van rajta...
//mindez gyorsan egymás után történt, úgyhogy számítható egy körnek...//
 
//jóreggelt mindenkinek//
A griff újra mozoghatott, ám a kalandozók tudták, ez nem ilyen egyszerű..a zóna megdermed..a csönda bőrük alatt kelt bizsergést, és a szél feltámad...szinte kézzel foghatóan érezhető a töménytelenül áramló energia, és a paplovag csak ennyit tud kimondani:
-Mágiavihar....
//3x újra dobok, és BÁRMIT kidobhatok amit eddig is kidobtam..//
A vihar átcsap a csarnokon, és a véletlenszerű visszahatások érvénybe lépnek...S'almeyna szemei elvörösödnek, és kardjával öccse felé sújt..//berserk// Vándor hirtelen elteleportálódik, és látja, hogy a túloldalon van, Gród mellett...aligha segíthet társain...
..ismételten a félelem járja át a csapatot, amint felszakad a sík, és egy démon lép elő...a zóna újabb visszahatást csinál...
..Scyssath hirtelen nem tudja hol van..zuhanni kezd, hisz a teleportáció varázslat a levegőbe teremtette, 10 méterrel az eredeti pozíciója fölé...

//egy baráti javaslat: tünjetek el ebből a teremből, mielött valami nagyon nagyon nagyon rossz dolog történik...//
 
//Cody azt mondta, nem dobja ki kétszer ugyanazt, ugye?...kissé húzós lenne egy berserker griff druidával harcolni...XD//
S'almeyna, aki közben feleszmélt, odasétál öccséhez, majd tenyerét a szoborra és a medáljára helyezve, zöld energiát áramoltat a griffbe, miközben imádkozik...a kőbőr kezd lehámlani...
 
//höhö, én meg néztem, h ki vett fel engem msnre?
sztem zárjuk le a vitát és menjünk tovább. nem tökmindegy, hogy a druida kővévált, majd kiszedi a paplovag. mint Gródot. lord.//
 
//Közhírré tétetik.
van msn cimem)
nestea@freemail.hu
Majd ha fenn leszek mindenki irja meg az övét.Vagy itt is jó.
Merengés nem regenerál gyorsan,de a gyógyital is segitett.amit
Gród használt.a Merengés sötételf pihenési módszer ami elég gyorsan reagál.//
 
//figyelj: nem a tekintettől váltál kővé, hanem a démon paralizáló tekintetére reagált a zóna.Azt meg nem lehet elkerülni.Kész punk tum.Apache-heliktoper most szobor.//
 
//dobd ki...legyen mondjuk 25%, hogy kővé van dermedve, mert a tűz nem hatja meg a démont...de attóla griff még mindig kiszámíthatalanul, és rohadt gyorsan mozog...nem hagyom magam X)//
 
//ha jól sejtem, a gyógyulás az mágiával történik, mert egyébként nehezen regenerálni ilyen gyorsan...//
 
//a gyík most épp Áldoz, nem beszél. Gród max az user szavait hallhatta ;o) //
 
Gród meghallja a gyik szavait.
-Kösz nem kell.A Merengésben a mana és egészség regenerálódik.Mire Te befejezed az Áldozást addigra én elég jól felgyógyulok.
a többiek is látják hogy elkezdett gyógyulni a Gród testén lévő több-kevesebb seb.
 
//a griff most kővé válva fekszik//
 
-Át tudnálak vinni benneteket, de veszélyes a szakadék felett cikázó villámok miatt...-mondja a griff. Nem változik vissza, örül, hogy át tudott alakulni...
 
Vándor egy furcs tégejt vesz elő, amit társai igen furcsálnak. Hisz a barbár nem szokott gyógyító kenőcsöket hordani magával! Amikor mindenki őt nézi, megszólal.
- Nem varázskrém! Nagyanyám ősi receptje alapján készült kence. Hatása nem azonnali, de a szaga az igen. Azzal leveszi a tégely tetejét, és mindenki hátrébb húzódik tőle tisztes távolba.
-Egy kisz zsír, lótrágya, meg büdöske virág! Azzal sebeire keni, majd éppen maradt ruházatából kötést tép és beköti sebeit.
- Mielött varázsolgatnátok, másképp nem tudnánk átjutni?
 
  ... | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.