Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ryuku hajóroncs felé úsztomban...
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"A partról úgy tűnt, egész közel van az a ryuku hajóroncs!" - gondolatok egy nagyra nőtt vérkeszeg és egy ádáz vízdémon leölése közötti nyugalmas percekben
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | ...
Nézet:
Vándor még mindíg a lányát tartja a karjaiban, és úgy halgatja a körülötte zajló beszélgetéseket. Már amiből ki tud hámozni valami érthetőt! Néha elmosolyodik, néha haragosan tekint a beszélgetők felé. Értetlenül figyeli a magában ülő nőt, aki nagy érdeklődést mutat az ajtó iránt. Talán vár valakit! Aztán figyelmét a kártyaparti vonja magára. Mosolyog azon amit Enger mond a tiszta játékról. Zulgor talán ismerte a lapokat, ám ő nem ért a mágiához. Így amikor hozzájuk ért, csinálhatott velük valamit amit soha nem venne észre Zulgor. Ám ezen kételyének nem ad hangot! Kár volna a nyugalomért, no meg még mindíg nincs tisztában a saját lánya viselkedésével sem!
 
Amolyan törpösen megrázza a nő kezét s jót vigyorog.
-Légy üdvözölve szerény tavernámban, Ulien. Egy szoba, egyágyas, hmm.. -vizslat pár pillanatig a kulcsok között- Parancsoljon!
Átnyújt egy kopottas karinkára fűzött rézkulcsot.
-Ahogy felmegy az emeletre jobbról a második ajtó. Ha esetleg fürödni óhajt, akkor holnap reggelre csinálhatok vizet. Máskülönben öt és hat közt nyitunk. Vagyis ekkor ébredek fel. Ha bármiben segítségére lehetek nyugodtan dörömböljön az ajtómon. Bár jóeséllyel átalszom az ébresztőjét.
Ritkán fogad egy vendéget ilyen hosszadalmas útbaigazítással. Talán a törpe pálinka indította meg így a nyelvét? Na nem is iszik többet, még a végén azt mondják rá, hogy kivételezik az újakkal. Áttekint a mágiatörő asztalához. Nem úgy néz ki, mint aki oda tudna a szoba ügyében menni a pulthoz. Felkap találomra egy kulcsot és odaviszi.
-Fogja. Ez a.. -vizsgálgatja a kulcskarikán a jelölést- jobbról a harmadik szoba. Ha igyekszik, akkor el sem fog tévedni, mert az új vendég -int a nő irányába- is oda megy, csak egy szobával arrébb. A vérborral meg óvatosan, úgy látom már így is megártott.
 
"De...de...azt hallottam, hogy eljegyzett valakit...ezek szerint téged...de teljességgel lehetetlen, hogy pár nap alatt született volna gyereketek!...Xojertha? Igen, ő. Ez nem jelent neki gondot...a vadalakja főnix, amit antimágikus mezőben is tud használni. Nem hinném, hogy egy gynge varázsló mágia nélkül kikezdene egy főnixszel...és ha mégis, az élettársa se hagyná ennyiben, ő meg sárkánykígyó vadalakban. És minden bizonnyal tudod, milyen harcos egy sárkánykígyó..."mosolyog rá, Pftah felé bólintva.
 
Szeretettel pillant lányára, magában jót mulat a férfi megjegyzésén Salról. Fura figura, valószínű, ő a harmadik testvér, Jakshjalang, akit párja említett. Kézjelekkel válaszol:
"Xojerthára gondolsz? A férjem(?) említette, hogy ő itt a fődruida. Te lehetsz a harmadik testvére. És igen, ő a "szentéletű". Ő a mi lányunk, jól látod. Ami a mágusokat illeti..." Fuhurra vet egy pillantást. "Jó lenne elintézni őket, de gondolni kell az esetleges következményekre is. Az antimágikus mező jó ötlet, de láttad, mit műveltek a zenésszel..." Int Orion irányába.
 
Enger elmosolyodik.
- Rendben akkor kezdhetjük.
Végighúzza kezét az asztalon néhán lapnyi részen és ott tükörszerű lesz az asztal tényleg látni lehet a tükörképet benni.
- Erre kérem a lapokat. - elmoslyodik a fényes felületen aligha fog tükörképet látni az ork de így legalább varázsolhat kicsit. Ráteszi a lapt eltakar egy részt átnéz rajta egy kis bűbájosságal és máris látja mit kapott az osztásba. Sok játékost megzavar.
 
//az újaknak mondom...kérlek, hívjatok Sal-nak...a Salocskát nem ajánlom, Cody hosszú pórázon van tartva...XD
ez a név el lett cseszve, rosszat gépeltem rossz helyre, ez a volt e-mail címem...:S
Sal vagyok, nem misihu, haalavá. //
 
Jakshjalang kezei furcsa játékba kezdenek megint. "Ebben a fogadóban szerény véleményem szerint egyedül mi ismerjük a drow kézjeleket, na meg az a féldrow a pultnál. Kétlem, hogy egy varázsló arra pazarolná drága idejét, hogy drow kézjeleket tanulmányozzon. Ami a mágusproblémát illeti...van a városban egy hely, ahol kordában lennének tartva. Esetleg idehívhatom bátyámat, ért az antimágikus mező felépítéséhez. Druida. Esetleg...csökkenthetnénk a létszámot...mi lenne, ha egyszerre csak pár mágus lehetne ébren?" És a fúvócsövére mutat, mely EGÉSZ BIZTOSAN csak a két szembenülő szögéből látható. Az esetleges leskelődő arra gondolhat, hogy újabb hülye kézmozdulat.
A fejvadász tekintete a csecsemőre esik...aztán kitágulnak szemei. Eddig is feltűnő volt neki a sárkánykígyó, Xojertha élettársa, Arylin szokta őket hívni. Gyorsak, mozgékonyak, és halálosak...
-Ez a gyerek ismerős...hölgyem, ha lehetek indiszkrét...fennáll a lehetősége annak, hogy ismerem az apját? Tudja, lényegében magam sem hiszem el, de igencsak emlékeztet kisebbik bátyámra...a szentéletűre-fintorodik el-...lehetetlen, hogy gyerek született volna, ezért egyből elnézést is kérek...ez abszurdum! Nem tudom, hova gondotlam.
Pillanatnyi meglepettségében el is feledkezett arról, hogy az előbb még a drow jelzéseket javasolta...
 
-Nem én kultúrált ork vagyok.-mondja és elkezdi keverni a paklit nagy mancsaival. Ez egy olyan játék amit majdnem mindenki ismer. (21-ezés)
 
Nos akkor keverj és ossz. A pakli a felénél felemelkedik és az aljára kerül.
- Így ni semmi csalás. Pontosan mit óhajtasz játszani?
Remélhetőleg nem valami ork marhaságot amiknek a végén fejbeverik a vesztest.
 
-Perzse ülj csak le. Ráfért a javítás a paklira így is. Én is csak úgy jáccogatok, ha meg tétbe, akkor eddig minig nyertem (csak néha hátul a sikátorban).
 
-Hagynod kellett volna, engem is kezd idegesíteni az örökös hallgatózásával... - Súgja oda a lánynak halálos komolysággal, majd elmosolyodik. - Valahogy túl sok az egy főre jutó mágus mostanság...
 
Enger látja hogy csak holnap kell megrendelni Orionnak a koporsót. Megrázza kezeit és odamegy az orkhoz. Ránéz majd a kissé kopott paklira.
- Ha óhajtja beszállok. - ne legyen rosz kedve a kedves vendéknek
Ráteszi kezét a paklira az takarásba kerül az ork szeme számára és mire elveszi a pakliról eltűnik nemi kopás.
- Cinkelés esetére tiszta lapokkal játszunk. - mintha hacsak néhányszor használták volna a lapokat legalábbis a kosz és az esetleges hajtogatások meg tintafoltok amik véletlenül odakerültek eltűntek Enger elmosolyodik és leül. - Nos akkor akar játszani pár parit? Persze tét nélkül...
Mivel az a mocskos tolvaj még nem került elő... hijj!... az erszényem. Na erről majd beszámol a főnök úrnak nem örülne neki ha midnenki előtt rendezn a dolgokat az úgyis csak egy szütyü arany volt.
 
Majd az ajtó minden repedésén, minden nyilásán köd kezd el beszivárogni kivülről és egyenest a nő felé tart, aki csak csendben figyel.
 
benyakalja a következő kupa vérbort..s már eléggé jó állapotban van ahhoz, hogy szóljon a fogadósnak hogy kér ő is egy szobát, s amíg az közeljön, addig tölt magának mégeggyel, s elkezdi inni, figyeli tovább az idegent, bár úgy látszik az idegen máris "belopta magát szivébe;)"
"hmm...ez így nem jó, még valami olyan történik, ami nekem nem lenne jó"
gondolkodik, s várja, hogy odajöjjön ez a raptor v mi a fene;) h végre kivehessen egy szobát, feltéve ha van még, ha nincs, az istáló is megteszi, legalább barátok között lesz;)

//tom, büdös fűzabálók;)//
 
Az alak fentebb emeli arcát, láttatva állát és szép, ívelt ajkait.
- Köszönöm - szól halkan. Óvatosan felemeli jobb kezét, majd kezet fog Raptorral. //várja, hogy talán kézcsókot kap;D//
- A nevem Ulien. Igen, egy szobát is kérnék. Egyágyasat.
 
Felnéz írásából és az ajtóra mered, mint ha várna valamit...
 
-Hé! - kiált fel az ork:
-Valaki nem jön zsugázni? Raptor Úr?
 
Melkor odament Orionhoz és a fülébe súgta:
- Ha valamilyen mágikus védelemre van szükséged szólj csak bátran szívesen segitek ha tudok.
 
-Persze-hangzott kintröl a válasz,majd kintröl furcsa hangok szűrödtek be,mint ha nem is a lány beszélt volna.Pár perc mulva Radderrel a karján jön vissza,és leül Nilturielhez:-Nem tudom,mi van vele..Alig bírtam megnyugtatni.Azt hittem megmarja a mágust..-szol komoran,közben aggódva nézi az állatot,mely most az asztalon pihen.
 
Orion csak játssza tovább andalító zenéjét, s közben fél szemmel szemléli az eseményeket: látja a kirohanó furcsa nőt, s magában azt latolgatja, vajon nem a fura fazon akciója miatt tett így? Mindenesetre sajnálja, szívesen játszott volna neki más dallamot is.
Most Engerre tekint, s a holnapi csatára gondol - Vajon mivel áll elő ez a mágus? - kiváncsi volt, mire is képes ez a pimasz mágiahasználó, akinek fogalma nem volt róla, kibe köt bele, amikor a furulyát felvágta.
 
//Haj, ez van, amikor "atomtáp" karik hallgatóznak, és lövésük sincs semmiről. NC. :P //

-Csak nyugodtan... - szól Fuhurnak, miközben az elindul kifelé. Magában jót mulat az "incidensen", ami a kány és Jak közt történt. - Azért még visszajösz? - Kiált a lány után.
 
//Codynál a pont. Viharszemű Sal és Nilti gyermeke.
Vándor és egy régen itt élt barbár nő gyermeke pedig Topáz.
Előbbin van medál, utóbbi meg rémítgeti a békés, egymás torkának eső párbajozókat.//

-Hát persze hogy van! -szól a mágus felé- A kulcsok a pult alatt, lebegtessen elő egy önnek tetszőt. Meg ha már itt van, két arany volt a vacsora.. a szobáért hetente szokás fizetni. Ha esetleg majd ki akar jelentkezni, akkor jó volna ha egy-két nappal előtte szólna.
Kezét továbbra is az újonan érkezett vendég felé nyújtja.
 
Mikor Jak a lány háta mögé lépett,és átkarolta,Fuhur előrántotta tőrét,de mikor látta,hogy nem ártó szándékkel közeledett felé,a tőr a tokjába kerül.Majd leül,és visszamutogat:"Baj is származhatott volna belőle,de szerencsére nem történt semmi.Máskor ne forduljon elő"Majd Nilturielhez fordul:-Hát igen..vannak ilyenek-szol mosolyogva.A kígyó változatlanul dühös,és a lány nem nagyon bír vele.-Bocsáss meg,kicsit kiviszem,nem akarok botrányt...-azzal kisiet Radderrel a karján,de nem bírja megállni,hogy Altahnis felé ne küldjön egy gyilkos pillantást.
//nem féldrow!//
 
// ha jól emlékszem nem én írtam először a talizmános dolgot. Hanem Magocrat szóval vagy a nevet írta el vagy a többit és arra ment//
 
//valaki elmondaná mi történt amig nem voltam? //
 
"Áh, végre egy kis kellemes, mágiamentes zene! Ezt már szeretem!"- hallgatja élvezettel Altahnis az "előadást". Kissé fáradtnak érzi magát, ami nem csoda egy mágikus párbaj után... pontosabban kettő csta, hiszen még mindig ott van valahol kint a wywern döge... majd el kell hamvasztania, ha eszébe jut.
- Van itt egy jobbfajta szabad szoba? Megfizetem, ne féljen... - szól a kocsmárosnak. Elvégre, a pénze arra való, hogy elköltse, nem? Tovább hallgatja a zenét, de közben még mindig fél szeme a féldrow-n van.
 
// Topázon kívül van egy másik mágikusan-túltengetett gyerek is itt, bár az még csecsemő. Rajta van az amulett. Tessék csak figyelni ;P //

Orion fontolóra veszi vacsorázás után, hogy újra játékba kezdjen: elnézi a barbár veszélyes lányát, s szájához emeli a hangszert. Andalító játékba kezd, a muzsika a késő esti hangulatot felerősíti, s olyan érzést kelt a hallgatóban, mintha már napok óta fenn lenne. Persze most nem használ trükköt: egyrészt fél felébreszteni Topázt, másrészt ugyanazt a hatást éri el csak zenéléssel, mintha az álmok szellemeit idézné meg.
 
// na olvashatok vissza, totálisan nincs emlékem arról hogy Topázon amulett lett volna.//

Enger feladja az elmélkedést ez most kihagy az agyából. Majd csak eszébe jut ha tényleg fontos.
Nézi azt a furcsa, alvó, kicsi leányzót és azon gondolkozik vajon baleset miatt kapte e az erejét vagy valaki szándékosan akart neki rosszat. Vagy esetleg jót? Az is kisülhet a dologból de kevés őrült, bátor vagy esetleg csak kiváncsi mágus venné a szárnyai alá. Enger tudja mennyi baj van egy ilyen koloncak meg százzal is de egy is sok tud lenni ha ilyen erős. Ő biztos nem vállalni ilyesmit újra legalábbis ingyen nem.
Vándornak amint lehet be kéne adnia a kölyköt egy mágusiskolába vagy egy mesterhez. Persze ha addig el nem hagyja ez az erő így vagy úgy.
 
"Szóval Topáz erejéhez ennek van köze? Hmm... szerintem lesz itt más is" - gondolja ALtahnis, mikor elcsípi a szavakat... egyszerű dolga van, hiszen elf hallását még mágikus hatalma is hűen segíti. Az azonban zavarja, hogy olyan sötéten néz rá a féldrow... vagy a fene tudja, furán néz ki, mintha nem is ez lenne az eredeti alakja... nem árt vigyázni vele, a végén még kiderül, hogy mágusvadász...
"Jobb félni, mint megijedni, és jobb felkészülten nézni szembe a dolgokkal, mint félni tőlük."
Topázon jár az agya... nem szívesen lenne szegény lány helyében, még jó, hogy az az amulett valamennyire lefojtja, már, ha jól értelmezte a hallottakat. Saját gyerekkora jut az eszébe... ő is elég korán kezdett varázsolni... tizennyolc volt csak... de legalább mellette ott állt egy tapasztalt varázsló, aki kezdettől fogva segített neki megzabolázni az erejét. Topáznak, ha szerencséje van, sikerül megtanulnia használni a sajátját, mielőtt az végképp elemészti. Ha szerenscéje van, talál egy megfelelő oktatót.
"Én nem merném elvállalni, az biztos..."
 
Hölgy csak nézi eseményeket és halgat-hát igen-gondolja-itt is láthatalaná váltam, de hát ez a sorsom...nem baj-majd szó nékül italával be ül a sarokba, elő vesz egy könyvecskét, fekete madár tollat, tintát és elkezted valamit írni.
 
  ... | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.