Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Mit rejt a köd?
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"A csarnok közepén fehéren örvénylő ködöt látsz. Lassan lépkedsz felé. Érzed, hogy ez nem lehet más, mint az Ősök Központi Csarnoka! Ahogy egész közel érsz, látod, hogy a ködben figurák szellemalakjai örvénylenek. A kobudera nevű torzszülöttekre hasonlítanak, de sokkal magasabbak, és nemes a tekintetük! Hosszú karmaik vannak, és testüket szőrzet borítja. Miféle teremtmények ezek?" - részlet egy kalandból
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | ...
Nézet:
-Nem annyira komoly,volt már komolyabb is-közpen lecseppen az első vércsepp a kötésröl.-Nem vagyok járatos a zenélésben..-szol mosolyogva-Radder nem bánt senkit,csak ha mondom neki,vagy vadászik..De Önt nem fogja bántani-mondja nevetve az idézőnek.-Miért látnák Önt sokan kötélen?-kérdezi gyanakodva
 
lejön normálisabb ruhában, annyi a külömbség a tegnapestihez, hogy nem fehér köpenyt és "csuhát" visel páncélja fölött ill alatt, hanem feketét, s a köpeny szegélye arany-szín anyaggal van átszöve egy összetett, folytonos, periódikusan ismátlődő mintát alkotva köpenye "körül"
odamegy az asztalhoz, s most egy kupa sima, azaz emberi bort kér
majd leül tegnapi asztalához, se pajzsa, se lándzsája nincs nálla, csak a páncél és hősünk "rémisztő" alakja, mely éppen szopogatja a bort
 
Enger próbálja halgatni amit Orion mond de csak az utolsó néhány szót sikerül kivennie pedig nincs baj a hallásával. Nos kivétel erősíti a szabályt, befejezi reggelijét és kever magának gyorsan valami ébresztőt. Hátha az álom zárja le a fülét. Mindenki reggelizik, Orion még beszélget jó lesz figyelni mikor lehet odaszólni neki.
 
- Például nem kell keresni az izgalmakat. Elég zenélni érte - céloz itt Orion a két mágusra, akik közül az egyik most is telepatikusan üzen neki. Majd rájön, hogy nem tud neki visszaüzenni, előbb vagy utóbb - A sérülése elég komolynak tűnik. Magam sajnos nem vagyok járatos a gyógyításban, de javaslom jöjjön velem amikor a város szélére megyek, a druida is ott lakik, ő minden bizonnyal segíthet. Alighanem nagy hatalma van: az eltűnő-feltűnő elf fickót láttam meghalni, a minap pedig kutya baja sem volt, amikor erre járt. A kígyó maradhat: biztosra veszem, hogy ha kegyed megtűri, akkor engem sem fog megtámadni.
Az idéző egy pillanatra ismét elmerül saját gondolatvilágában, majd folytatja:
- Keletről jöttem, s már jó ideje a Vereserdőben szálltam meg. Csak pár napja jöttem ebbe a fogadóba, miután meggyőződtem afelől, hogy a vendégek többsége nem látna engem szívesebben kötélen.
 
körülbelül végzett is a "teával", összeszedi leki erejét, s felmegy a szobájába, hogy felöltözzön, mely megint egy kis idő lesz...addig kaja
 
Enger reggelije közben telepatikus üzenetet küld Orionnak " Ha akarsz harcolni szólj és hagyjuk el a várost. Ha pedig zavar a telepátia gyere ide ha befejezted legyél oly szives" ha nem hallja meg az üzenetet majd odamegy hozzá ha végzett. De jobb lenne ha így beszélnének mert a végén híre megy a dolognak. Bár már valószínűleg mindenki tudja aki tudni akarja hogy meg fognak mérkőzni. Biztos érdekes csata lesz.
 
egy korty a teából és máris jobban van, de amint ez a köszönő alak lejön, ő felhorkan: halkabbannemlehetneúgyzúgafejemhogyeznemkéneköszim égegyszer
//elnézést h nem raktam elé idézőjelet, csak az egybeírás nem engedte;P//
majd visszafordul a teá-szerűséghez - még nem tudja megítélni, hogy mi lehet - s szeme sarkából a törpre sandít, aki kiszolgálta, s egyeléggé formás kis"lány"ra...akire valahogy nem emléxik tegnapról...mondjuk nem is csodálja, mert csak az első kancsóig emléxik a dolgokra
"uhh...soha többet nem iszom vérbort"
mondja magában, de ezt a fogadalmat úgyis mindig megszegi
...
 
-Néha?-kérezi felvont szemöldökkel,egy sóhajtás kíséretében.-Áhh,csak a munkám nem a legveszélytelenebb...-mondja halkan,a most már teljesen vörös kötésre pillantva-Ha zavarja,hogy a kígyó az asztalon van,szolhatok neki.-kedvesen megsimogatja az állatot.-Ön honnan jött,ha szabad kérdeznem,és mi óta száll meg ebben a fogadóban?
 
Enger válaszol:
- Természetesen addig én is jóllakom gyorsan. Bár lehet hogy majd eltünök egy kis időre - itt Orionra sandít ha jóllakott beszél vele.
 
Az éppen 'flörtölő törpe' ha elf volna és hallotta volna Vándor gondolatait bizonyára felhúzná a bal szemöldökét. Ugyanis a női ideálról egy törpének igen eltérő nézetei vannak egy emberhez képest. Viszont mivel változatlanul nem gondolatolvasó így válaszol Uliennek:
-Már sok helyre szólított hivatásom. Most jó időre letelepedhettem ide, mert a környék az én felügyeletem alá tartozik. Mint ahogy ez a kis kocsma is. A fogadóról mit mesélhetnék? Már többet megélt, mint amit elképzelni lehetséges. Itt enni, inni szoktunk, a pult mögötti ajtó a konyhába vezet. Az emeleten a szobák. A város.. nos található itt egy mágustorony. Hogy kik munkálkodnak odabent az nyílvánvaló. A fejvadászbázis egy kis liget közepén foglal helyet. Rettegett harcosok élnek odabent. Ezen kívül van egy arénának nevezett hely. Ez egy több szintes lebegő földdarab. Igen esztékus, már volt szerencsém járni a felszínén. A város mellett -mint tudja- a Vereserdő terebélyesedik. Az erdőn túli puszta neve Vadvidék. A várost körülvevő fal aránylag új. Az újjáépítés szükséges volt a vámpír légiók támadása után és még napjainkban is tart. Most viszont elnézést, nem akarom, hogy leégjen a tojás...
Elsiet majd kisvártatva több tányér étellel és kennyérrel tér vissza. Akik rendeltek azok elé leteszi és jó étvágyat kíván.
-Enger, a többi tojás kész van. Ha még valaki jön le az emeletről akkor légyszíves szolgáld ki.
Még bemegy két tányérnyi reggeliért, Ulien és maga elé rakja.
-Nah, meg is jöttem. Jó étvágyat!
 
- Az itteni puha párnás ágyat is meg lehet ám szokni a szabadban fekvés után - az idéző rámosolyog a kígyóra - s néha az itteni társaság is szórakoztató. Mi történt a kezével?
 
-Igen,mint mindig.Szeretek ott lenni,és ott nyugodtan tölthetem az éjszakát,ráadásul Radder is szeret ott lenni.-válaszol,közben Radder felkúszik az asztalra,és az idézőre sziszeg.
 
A férfi még egy pár pillanatig a fogadó népségét figyeli, mielőtt válaszolna: szeme alatt néhány ránc már megjelent, bár arca alapján ennek nem a kora, hanem a nehéz életvitel az oka. Dús fekete hajában egy részen kizárólag tejfehér ősz tincsek állnak, mintegy csíkként kettéválasztva a haját jobb szemöldöke fölött. Ruházata egyszerű, kék mintákkal felvarrott szürkés-fehér posztó, mely alkatáról keveset árul csak el.
- Köszönöm, mindig igyekszem - néz most a nő szemébe - bár mindenkinek tetszene. Láttam éjjel elmenni, netán a vadonban éjszakázott?
 
- Igen, új vagyok - bólint óvatosan Ulien. - Hogy hogyan kerültem ide? Az nem lényeges. Inkább meséljen nekem a fogadóról, vagy a városról. Mindig is itt élt?
Észrevétlenül végignéz a többi vendégen.
 
-Örvendek,Orion-szol mosolyogva-Fuhurnak szoktak szólítani-válaszol kissé szorongva,és közben reméli,hogy az idéző nem hallott még róla,mint tolvajrol.-Tegnap szépen játszott-mondja elismerően,közben jol megnézi magának az idézőt.
 
A rendelés után visszaballag az asztalhoz, és vár. Tovább figyeli a bentieket, és egy közeledő alakra lessz figyelmes. Az egyik mágus az! "Na ez meg mit akarhat" elmélkedik magában, És tekintetével követi a férfi mozgását. Aki nyugodtan odasétál hozzájuk, és megszólal.
-Ha ez nem téríti magához Topázt - emeli meg az üvegcsét - akkor semmi. Érdekes, csak nem segíteni akar?!
-Tudod mi lehet abból, ha magához tér. Még így is hajlandó vagy megtenni?! Érdeklődik. És várja a választ.
 
Én is éhes vagyok kissé. - Gondolja Enger majd hátat fordít a többieknek mintha nézne vagy keresne valamit. Valójában ismét csak főnökének üzen ahogy szokott hogy a többiek ne halják:
- Főnök úr, a népek türelmetlenkednek a reggeli miatt. - ezzel el van intézve vagy tesz valamit vagy nem. Újra a többiekhez fordul:
- Reggeli ügyében nem én vagyok az illetékes. Aki valami frissítőt óhajt kiszolgálom szivesen de mást sajna nem tehetek - valószínűleg most jön a kérés hogy szóljon a főnökének.
Közben azon morfondírozik mikor került ide Vándor és mikor szedik szét egymást Orionnal. Bár ő neki most látszólag jobb elfoglaltsága van.
 
Az idéző örömmel fogadja a kínált helyet, ám egy pillanatra megáll mielőtt leülne:
- Hová tettem jómodorom, még be sem mutatkoztam. Nevem Orion... s hogy szólíthatom kegyed?
Maga is szívesen fogadta volna a törpét társaságukban, bár valahol mélyen jobban örült volna neki, ha reggelivel együtt jött volna a fogadós. A reggeli sürgés-forgást megmosolyogja: mily kicsi fogadó, mégis mennyi vendég!
 
Altahnis végül elszakítja tekintetét a nőről - mégis, hogy nézne ki egy nyáladzó mágus? - majd szemügyre veszi az egyik asztalon látható elkenődött mintát... egykor egy rúna lehetett, de annyira elmosódott a hatástalanításkor, hogy lehetetlen megállapítani, milyen célt szolgált...
Végül a még mindig aléltan alvó különös lánykán és azt őt fogó férfin akad meg a szeme... elgondolkodik, milyen mérget is használhatott, aki elkábította. Vállat von, mivel ez érdektelen, de elkezd a zsebeiben kotorászni, hátha van még abból a szerből... legutóbb a társai nagy hasznát vették az álomgyilkos ellen... talán még maradt valamennyi.
Végül talál egy ismerős üvegcsét, kinyitja, és beleszagol, majd hátrakapja a fejét.
"Ez lesz az" - gondolja, miközben könnyeit törölgeti.
"Ennek már a puszta szaga is elég kell legyen, de még a tetejébe különleges hatása is van. Csak a halott vagy az orral nem rendelkező nem ébred fel tőle."
Feláll asztalától, majd beletúr az éjszaka során visszabarnult és megrövidült szakállába, és odaballag a barbárhoz.
- Ha ez nem téríti magához Topázt - emeli meg az üvegcsét - akkor semmi.
 
A barbár már pirkadat óta fenn van. S ami azt illeti, el sem hagyta a fogadó helységét! Egyszer felkapta a fejét, amikor az éj közepén neszeket hallott. De már csak egy álomképnek tűnő alakot látott. Aki a kivirágzott ajtón keresztül távozott. A szőke nő talán őt várta az este, azért bámulta oly mereven a bejáratot! Kiváncsi, mikor veszik észre az álltala hátrahagyott rügyeket. Látta a gólem ténykedését is, de mivel idegenkedik a mágiától tudomást sem vett róla. Most a reggeli sürgés forgást figyeli. Máskor talán hangosan röhögne az imént hálóruhában megjelent kalandozón, de most egy mosolyt sem ereszt meg. Aprótermetű barátját nézi, ahogy kissé ügyetlenül próbál flörtölni egy nővel. -Csak öszintén! Morogja maga elé, és a régmúltra gondol. Ekkor tudatosul benne, hogy Topáz még mindíg aléltan alszik a karjaiban! S kezdi érezni zsibadt karját is. Reméli, hogy hamarosan magához tér. Különben rossz vége lessz, az illető akciójának! Idegenkedve nézi a sürgést forgást, talán egy kiadós reggeli majd helyre hozza. Azzal óvatosan elhelyezve lányát a pult felé indul. Enger épp egy kotyvalékot készít, megszólítja.
-Ha kész a reggeli, kérnénk mi is belőle! A többesszám miatt furcsán érzi magát.
 
Beleszagol a kapott italba, majd elégedetten kortyol bele. Pontosan erre gondolt. Aztán meglátja az éppen érkező hölgyet, és, be kell vallania, hogy nem éppen utolsó látvány. Hiába, a mágusok sincsenek fából, sőt!
Még a sápadt bőr és a kissé karikás szempár sem képes elrontani az összképet. Most sajnálja igazán, hogy a gyógyító mágia nem tartozik erősségei közé, hiszen ellenkező esetben most gálánsan felajánlhatná szolgálatait... de hát, nem lehet egyszerre mindent.
Csak tudná, hol a fenében jár, akit vár... elvileg már tegnap ide kellett volna érnie, de még semmi hír felőle...
 
Lépcsőn jön lefelé hosszú szőke haja vállán omlik alá igéző szemeivel már a többieket fürkészi...gyönyörű ruha van rajta még is egyszerű, zöld, illik a szeméhez...arca nagyon sápadt, láttszik rajta nem aludt sokat, ha egyáltalán aludt, de nyugodsák ül rajta. Jobb kezével a bal kezét szorongatja, csendesen megszólal, de hangját mindenki hallja:
-Jó reggelt-majd Engerhez és Lordhoz fordul- szeretnék egy kevéske reggelit, van kötszerük?
 
- A tükörtojásra várni kell amíg a Főnök úr reggelit oszt. Elnézést az én főzőtudományom még idáig sem terjed. - ezzel elétol egy enyhe szíverősítőt ami helyrerázza.
Közben Oriont figyeli, bár látszólag nincs semmi sötét szándéka. Legalábbis jelenleg és Engerrel szemben.
 
A reggeli nap sugarai törik meg Altahnis transzát, és az elf lassan visszatér ebbe a világba. átmozgatja tagjait, majd egy kis reggeli torna is beiktatásra kerül, hiszen attól, hogy nem karja erejéből él, még igazán ügyelhet magára. Az éjjeli meditáció jót tett... látszólag mintha visszafiatalodott volna pár évet, pedig csak feltöltődött... egyike ez néhány titkának: minden nap öregszik, és minden éjjel fiatalodik valamennyit...
Kiterjeszti tudatát, és ellenőrzi a környezetében tartózkodó elméket, csak jelenlét és helyzet szempontjából. Ilyenkor csak szóródó érzelmeket észlel, csak akkor "hall" gondolatokat, ha valaki erősen összpontosít rájuk.

Lassan felöltözik, és amilyen méltóságteljesen csak tud, leballag. Kezébe ezúttal még a lépcső előtt egy pálca kerül, ami növekedni kezd, és hamarosan díszes mágusbottá lényegül át.
Határozott, ám kényelems léptekkel sétál be az ivóba, majd üdvözli a vendégeket. átható tekintet vizsgálja az arcokat, és, bár merev marad, elkégedetten nyugtázza, hogy sokakat megfogott igazi énje. Na igen, a tegnapi belépője nem igazán vetett rá jó fényt, pedig nem az a szétszórt, és meggondolatlan mágus, akinek látszott.
- Üdv, hölgyeim és uraim. - köszönti a vendégeket, majd a pulthoz sétál.
- Egy csésze élénkítő teát kérnék, és hozzá talán néhány tükörtojást. - adja le rendelését, majd keres egy asztalt, és figyelemmel kíséri az éledező vendégeket.
 
-Höhh.. hát végül is leülhetek egy percre. A reggeli annyit várhat. Ön ugye új a városban? Hogy került ide? -kérdi, közben szakállával babrál. Reméli, hogy megtudhatja mikor szándékozik menni a lány. És talán rábírhatja elbűvölő //:P// személyiségével, hogy vegyen még ki pár napot itt pluszban.
 
Oh, az istenekre hogy mi megy itt. Bár végülis természetes. Mindenki élvezi életet Engeren kívül, aki bármennyire próbál nembír másra gondolni, mint a közelgő összecsapásra. Ha tegnap reggel kerül erre sor, nem izgult volna, de most komoly kihívásra számít. Ha egyáltalán nyer. Ha pedig esetleg ottmarad semmi értelme futó kapcsolatokba bonyolódnia. Állandóan ez jár a fejében, hogy mi lesz holnap és nem tud az alkalomnak élni. Öreg hibája pedig még fiatal és életerős nemkéne folyton a feladataira figyelnire. Hiába az elf és a mágus is csak ember.
 
- Jó reggelt! - üdvözli a törpét. Hangjában öröm csendül. - Ó, köszönöm. Már igazán jól fog esni a fürdés.
Némi hallgatásba mélyed, majd a hálóköpenyes alak felé sandít.
- Fura figura... gondolom, rengeteg akad belőlük - mondja, miután elmosolyodott. Jókedvét ugyancsak megalapozza a bloodelf öltözete, bár előző napi bravúros tántorgása után ezzel már nem lepi meg Ulient. A nő lassan megcsóválja fejét, majd visszatekint a törpére //persze, ha még itt van//
- Örülnék a társaságának, ha van egy kis ideje.
 
// van egy olyan tippem hogy azt csináltad amit én akartam//

Engert nem zavarja hogy a fönök úr leveszi a válláról a munkát. Ránéz az italla ami a félig kómás vendég előtt van. Elmosolyodik:
- Elnézést nagy baj lenne ha javítanék rajta kicsit? - bár a főnök úr főzőtudománya megkérdőjelezhetetlen, ehez az italhoz ő is ért.
Felveszi az asztalról, a poharat összeilleszti egy másikkal felrázza és kis mágiával forrarja. Gőzölésnek is beillik az ahogy szétkapja és a vendég elé teszi. A folyadék valamivel tisztábbnak látszik.
- Tessék váljék kedves egézségére, de hozzáteszem hacsak reggeli fáradtságban szenved ettől a földre kerül. - ismét csak tapasztalat gyermeki tévedésekből.
 
-Úgy látom most mégsem ülök le.
Fintorodik el, majd meg sem várva Orion válaszát az érkező mamuszos alak felé fordul.
-Mindjárt intézkedek.
Néhány nyers tojást tör fel, zöldségzöldet aprít, porít némi köményt és egyéb hozzávalókat készít elő, majd összekeveri.
-Ezt igya meg. Egy fél óra és múlni fog az a fejfájás...
Ekkor ért le a tegnap érkezett hölgy. Odamegy hozzá, mert mondanivalója nem a kíváncsi férfifüleknek való.
-Üdvözlet. A fürdővíz már melegszik. Szólok amint lehet menni. Az istállóba lesz szíves majd, ott védve lesz a kutató szemek elöl.
 
// klingon vérborra gondolsz? //

Enger úgyhiszi megint szükség lesz apja kipróbált józanítójára.
- Ó, csak nem másnapos az úr? - kérdi őszintén mosolyogva - Ha igen tudok adni valamit.
Ha meg nem hamar az lesz a józanítótól... tapasztalat. Látja hogy még valaki leült ide:
- Ön is kér valamit?
Reggeli után egész biztos meglesz a csata, bár beszélni kéne Orionnal előtte.
 
  ... | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.