Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Szabadulás a möszéktől
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Létezik egy pszi képesség, mellyel könnyen megszabadulhatunk a tudati energiáinkat habzsoló élősködőktől, a poszogó möszéktől. Érdemes elsajátítani, ha gyakorlott pszi használók vagyunk, és gyakran merészkedünk olyan helyekre, ahol összeszedhetünk párat ezekből a piciny parazitákból.
Nézz szét a galériában!
Ghalla Története (2)
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | ...
Nézet:
-Köszönöm...-mondta a mágus majd Peturral eltűntek az erdőben...
 
//a rúnák akkor jelentek meg, amikor a kentaurok előrajzottak az erdőből...mivel zöld rúnák, ugyebár természetmágia, nem nagyon látszottak ki a zöld fűből. a térkaput nem is az antimágikus körbe varázsolták, ahenm mellé...olvassd csak el figyelmesen :P//

-Mégegyszer mondom. A város határa a város fala...az, hogy a városban mi történik, nem érdekel különösebben...azt csináltok ott, amit akartok. Az, hogy körözitek-e vagy sem, szintén nem érdekel. A rendelet pedig a városig tart, mi nem fogunk szólni senkinek, ha a város falán kívül varázsolna.
 
//a rúnákról eddig nem ejtettél szót, az anti mágikus tér pedig alapjában kétségbe vonja az eddigi összes tevékenységet, mivel akkor Petur nem tud varázsolni, tehát nem jönnek ide a varázslok, és most térkaput se tudnál nyitni...//

A mágusok még mindig hajthatatlanok.
-Ez mind szép és jó, ha nem avatkoztok a város dolgaiba, akkor menjetek: a fákig tart a város határa.Ám ha akarjátok, vigyétek a mágust: de ezentúl körözött személy.Megtámadta a gárdistákat, ezenkívül a rendelet ellenében varázsolt...ha visszatér a városba, azonnal elfogjuk és ítélkezünk felette...
 
Az Őrző elégedetten felhorkant.
-Kelj fel, halandó, tetszik nekem a viselkedésed. Zhénia áldása legyen veled. Kérlek, kísérd Peturt az erdőbe, ahol biztonságban lesz a gárdisták és varázslók elöl.
-Ti pedig távozzatok végre, mire vártok? Aki szembe száll egy Őrzővel, Zhénia haragját vonja magára, ne feledjétek!

//Zhénia=Sheran...a természet istennője//
 
Caronrod is megérkezik. Szemügyre veszi a gárdistákat a varázslókat és a kentaurokat, majd hümmög. Aztán megakad a szeme az Őrzön, elámul szépségén.
 
Ekkor Gród megjelenik Petur mellett és nem veszi észre a nagy gyülevészetet.
-Petur barátom utánadjöttem hátha kell valamiben segítséget nyújtanom.Mountedsky hogy van?-kérdezi a mágus,de ekkor megsejt valamit.Körülnéz és mindenki tágra nyílt szemmel visszanéz rá.
-Öhh megzavartam valamit?Hmm...hisz maguk a gárdisták!Nahát igazi kentaurok!Mióta vágytam rá hogy lássak egyet!-ekkor meglátta az unikornist.Megragadta a szépsége és ereje,önkéntelenül térdre ereszkedett és a szemét le nem vette a gyögyörű élölényről.-Bocsánat....-suttogta.
 
//arany rúnák a földön a kentaurok előtt, köztük antimágikus mező...capiche? :PPPPP//

-Nem kívánom a halálotokat, varázsló. És hidd el, túléltük már erősebb mágusok invázióját is...ha jól tudom, két kiorg van a városotokban. Nálunk nincsenek kiorgok, de vannak zöld sárkányaink...ne akarjatok velük találkozni. Petur pedig nem sértett meg, mint mondtam, elfogadtuk jelenlétét, és mértékkel vadászik...csak egy-egy élőlényt, ami semmi a vadak ezreihez képest, akit levadásztatok eddig. Az erdő egyensúlyát már kibillentettétek a helyéről, Petur már mit sem változtat rajta. Jó pár évnek kel eltelnie, hogy az élőlények sorait pótoljuk, és jó pár évtizednek, mire valahogy ismét helyreáll az egyensúly. Petur segít nekünk, így nem nélkülözhetjük őt, sajnálom.
A kentaurok nem egyformák, vannak lándzsás harcosok, zöld köpenyes, buzogányos Zhénia-papok, és tarka ruházatú sámánok...a sámánaik egyre ügyködnek, és a rúnák mögött legendás állatok szellemei elevenednek meg...látszólag csak az Őrző tartja őket vissza...sokszoros túlerőben vannak, csatában nem lenne kétséges, ki nyerne...

Az Őrző int a Zhénia-papoknak, és azok szövik a természet energiáit...egy körré állnak össze, és pár pillanat múlva összeáll a térkapu az antimágikus mező szélén...rajta keresztül látni a Második Szintet, nyilván az ottani térkapuhoz nyitottak utat...a kentaurok elhúzódnak a közeléből, hogy odaférjenek az emberek...
-Tessék, menjetek, ez egyenesen visszavisz a városotokba. Jelentsétek a Varázslók Tanácsának, hogy a város határain kívül nincsen hatalmuk, a Vereserdő Zhénia és az én felügyeletem alatt áll. A város dolgaiba nem avatkozunk, de ti se avatkozzatok a mi dolgainkba! Távozzatok!-mondja Dharonhoz, a végén már mindenkihez. Odaléptet Peturhoz, a királyi gárdisták utat nyitnak neki...nem mernek kezet emelni egy Őrzőre. Látszik rajtuk, hogy szívesen visszavonulnának, csak a varázslók döntésére várnak...harcban nem sok hasznuk lenne, mivel teljesen demoralizálódtak...
 
//Mágikus védelmek..capisché? :P//

A varázslókat látszólag nem hatja meg ez a közjáték.Egyikőjük, a hat közül, így szól:
-Még ha mi itt el is esünk, sorainkban sokan vannak: a túlerővel még maga sem szállhat szembe.Utoljára figyelmeztetünk: adjátok ki Peturt: a város határainál vétett a városi törvények ellen, velünk fog jönni!
Dharon félbeszakítja társát, és ő folytatja:
-A mondadója alapján úgy néz ki, hogy önöket is megsértette: vadászni indult az erdőbe.Tehát, kérem én, adják ki a mágust, hogy elkerülhessünk egy felettép véres összecsapást, és az utána kirendelt erdőtisztítást.Nos mit mond?-szól Dharon bátran, dacára annak, hogy megközelítőleg 20 kentaur veszi őket körül.
 
//mindenkit megvakít, Peturt is. de csak egy pillanatra, és szó szerint megvakítja, hiába a sok varázsló, attól még emberek...ez olyan vakítás volt, mint amikor egy nagyítóval az ember szemébe irányítod a napsugarakat, capiche? //

-Meg mered fenyegetni az Úrnő kiválasztottját? Egy Őrzőt? Ember, te nem vagy normális! Tudod te, kivel állsz szemben? Én a Vereserdő Őrzője vagyok! Én már akkor itt voltam, amikor még csak az elfek meg az orkok jártak e világon, az emberek pedig egyetlen államban éltek cask szabadon. Én több évezrede vagyok itt, elnéztem afellett, hogy az erdő egy részét kivágtátok a város terjeszkedése miatt, habár sírt a szívem a sok halott élőlény miatt...elnéztem afelett, hogy levadásszátok az állatokat. Eddig! Mostantól az engedélyünk nélkül ne is próbáljatok rossz szándékkal, például egy élőlény elpusztításával eljönni, különben a kentaurok levadásznak benneteket. Amikor a várost megostromolták a lélekfaló vámpírok, mi segítettünk nektek, habár nem kellett volna. Ez a hála?
A csataunikornis prüszköl egyet, és szemei felparázslanak. Az erdőből kiáltások hallatszanak, és a kentaurok kivágtatnak onnan, körbeveszik az embereket. A varázslókon szokatlan gyengeség lesz úrrá, nem jut eszükbe egyetlen ige sem...ez Peturra nem vonatkozik. Az unikornis intésére Mountedsky hátrébb húzódik, hogy a kentaurok elférjenek...Zhénia parancsának nem tud ellenállni.
-Adjátok meg magatokat, halandók!

//furcsa korban élünk, hogy az Őrzők szabadon járkálnak, de hát mit csináljak...ez itt nem hiába aKalandok Városa...//
 
//Peturt nem vakítja meg?//

A mágusok többsége körül csak egy pillanatra felvillan valami.Látszólag nem hatja meg őket a vakítás.
-Sajnos nem hagyhatjuk hogy elvigyétek.Megsértette a város törvényét, és ezért a mi ítélőszékünk fog felette ítélkezni.Ha ellenálltok, nincs esélyetek.
 
-Még egyszer elmondom, varázsló. Az egész a mi területünk, csakis a várost engedtük át nektek. Már így is elég baj, hogy szinte kizsákmányoltátok az erdőt, mostantól a kentaurok fognak vadászni azokra, akik nem ismerik fel, hol van a határ...Petur tiszteletben tartja az Egyensúlyt, és elfogadtuk a Vereserdő lakosaként...a városfalon kívül már mi ügyelünk a rendre. Nem értek ugyan egyet azzal, hogy az embereket demoralizálja, de önvédelemből tette...és ezennel követelem, hogy a mágiaérzékelő varázslatot a városra korlátozzátok, nem sok közötök van ahhoz, az erdőben mi folyik.
A csataunikornis előrébb lép, és arany szarván megcsillant a fény, megvakítva az embereket...
-Gyere Petur. Az erdőben biztonságban vagy.
 
Dharon előlép, és jól hallhatóan így szól:
-Ez valóban így van, ám mint láthatod, még nem érte el a fákat...a mágus a város határain belül varázsolt.Velünk fog jönni, és a tanács dönt a továbbiakról.A törvények a városlakók érdekeit szolgálják: nem hagyhatjuk hogy bárki szabadon varázsolgasson!
A befejező szó után int egyet, és az őrök a mágus felé közelednek.
-Ne tanúsítson ellenállást: csak magának rosszabb...-szól az egyik gárdista.
 
//végre valami, amiért érdemes félbehagyni a Freelancert...XD//

Az erdőből egy hatalmas aranyszőrű unikornis lép elő, olyan csataunikornis, mint amilyen a Fejvadászerdőben is van, csak bölcsességet sugárzó szemei arra utalnak, hogy egy pár évszázada védelmezi már a Vereserdőt.
-Távozzatok, Őrök, és te is varázsló. A Vereserdő nem a város fennhatósága alatt áll, hanem az enyém alatt. Elfogadtuk a Kalandok Városát, de aki itt áthalad, abban a pillanatban a védelmünk alá kerül. Petur a Vereserdőnél lakik, így a mi fennhatóságunk alatt áll. Kérjük, engedjétek szabadon Peturt, csakis akkor foghatjátok el, ha a Ti városotokban használ mágiát...a városon kívül elfogni, vagy a kunyhója közelébe merészkedni az ő engedélye nélkül meg lesz torolva...
Az erdő szélén lándzsákon csillan meg a fény, valószínüleg kentaurok várnak a fák között...
 
//csakhogy történjen is valami ;)//

Az őrök megfutamodás helyett összekuporodnak...a varázslat nem fejtette ki teljes hatását.Petur háta mögül sercegés hallatszik: megfordul, mire egy teleportáció kapuból kilépő mágusokat lát.Az egyik igen ismerős: Dharon az.Mindannyiuk egységes fehér ruhát visel, a királyi címer és egy félkör jelkép van rajtuk.
-Állj-szól az egyik mágus-egy pár napja életbe lépett rendelet értelmében, csak a Városi Tanács és a Varázslótorony mágusai alkalmazhatnak varázslatokat a város területén.Maga megsértette ezt a rendeletet, ezért velünk kell jönnie a mágustoronyba, azonnal!
 
-Tudjátok mi az a Kiméra? -kérdezi Petur, arcán kárörvendő vigyorral. Az őrök nevetnek, majd elindulnak, hogy megkötözzék Peturt, de a hátuk mögül hatalmas ordítás hallatszik. Azőrök megfordulnak mire a kiméra szájából óriási savköpet tör elő. Ugyanebben a pillanatban, Petur előre szegezi varázsbotját, és elkiáltja magát: Szinuszkeré!!!

\\Szinuszkeré= Varázslat ami bődűletes félelmet kelt a humán lényekben.\\
 
//ha nem gond KisKMként viselkedek ;o)//

Petur már a Vereserdő határán őrségbe botlik, bár ők még nem szúrták ki a őt, de felszerelésük óva inti, hogy erőszakot/varázslatot alkalmazzon, nyílván a túlerő miatt a varázsló vesztene. Az járőrök heten vannak //mint a gonoszok // testükön királyi címerrel ellátott egész testes sodronyvért, oldalukon hosszúkard, illetve a hetedik -vélhetően a csapatvezető- oldalán egy rúnákkal ellátott lovagkard. Petur mágikus ismereteinek köszönhetően felismeri, a jelek egy harci rúnasor, mely kisebb hatalmat ad a fegyvernek -jobban kűzd vele aki forgatja. A csapat pont a varázsló felé tart, szóval annak gyorsan el kell bújnia, hogyha nem akarja, hogy észrevegyék.
 
//Furcsa fogalmaid vannak az "egy pillanat"-ról... //
 
Petur egy pillanatra megáll kunyhója előtt, majd 1-2 óra múlva varázsbotjával a kezében és egy közönséges vörösfenyő íjjal a hátán elindul Vereserdőbe.
 
Arylin a Második Szint Kapuja előtt áll...az ott levő kiorg int egyet, és a Kapu megtelik energiával...Arylin átlép a dimenziókapun, és eltűnik...
Fél órával később a kapuból kilép az első kiorg, Janina és végül Arylin...a kiorg int mégegyet, mire a Kapu kékes derengésből zöldbe vált át...látni lehet rajta keresztül Elfengad városát...oda most csak Janina és Arylin mennek...
 
//Kérem az erre járó moderátorokat töröljék az ez előtti néhány hozzászólást és ezt mihamarabb. Köszönettel: Lord Raptor//
 
csö csávók
 
na hali
 
Na hali szegediek 1 találka?
 
kellenek lapok az apróhirdbe most írtam be
 
hali.
 
S'almeyna nem tér be a fogadóba, hanem öccse testét viszi karjaiban a Sheran-szentélybe...

A városban furcsa szél fúj...hamut visza szél...és befújja az Első Szintre. Ayostion felnéz, majd elmosolyodik...az egész város felragyog, ahogy egy főnix születik a hamuból...Xojertha megviselten dől el...rövid pihenő után sincs még ideje pihenni, griffé változik, és lomha szárnycsapásokkal a Sheran-szentély felé repül...
 
Vándor nagyon örül, hogy sikerült kiszabadítani akiért jöttek! Haragja szép lassan lelohadt, és örömmel lépett a fogadó belső terébe!
 
A kis csapat a fogadó felé veszi az irányt.
Az már félig-meddig újra üzemel: az emeleti szobák jórésze még átépítés alatt, az istállón még látszanak az égés nyomai, de mindenképp felüdülést jelent a megfáradt kalandozóknak, hogy ismét megpihentethetik itt elgyötört tagjaikat.

//folytköv Fogadó //
 
//a pordémont Gród megruházta =) Egy darabig nem írok kalandot az biztos :///

Seoth sétál a fáradt csapathoz.
-Látom élve visszaértetek.Vesztettem 5 aranyat ezért egy fogadáson.
Jobban megnézve a kalandozókat, folytatja monológját:
-Elég csapzottak vagytok-mondja gúnyosan-menjetek a fogadóba-ránéz Ítélethozóra- a törp biztos szívesen lát...

//Igen..a párbaj DDD//
 
//Könnyen megadtad magad, én még nszívesen bíbelődtem volna a pordémonnal, de ám legyen ) Köszönöm mindenki nevében a kalandot, és a megpróbáltatások ellenére igenis jo volt. lord.//

//Cody - akkor aza bizonyos párbaj, amiről beszéltünk anno, mikor legyen?//
 
  ... | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | ...
Nézet:

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.