Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Moridin
(Könyv szereplő)
Küldd el képeslapként!
Moridin, a Nae'blis, a Sötét Úr helytartója, aki egyesek szerint a legerősebb és legőrültebb kitaszított, a Rand által megölt Ishamael reinkarnációja. A Sötét Úr hozta vissza a halálból, és a jeges táj is az általa előidézett állandó télnek köszönhető.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | ...
Nézet:
Szerintem nyugodtan kiirhatod, max. a kari iranyitoja nem fog orulni, mindenki mas meg igen.
 
))))
 
Halkan megjegyzem, hogy bar en sem vagyok kartyas olyan ertelemben, ahogy te gondolod (azert van 1-2 kupa a polcomon, amik kartyasportbol szarmaznak), de komoly HKK-sok mondtak, hogy akinek van esze, az ki tudja hozni nyeresegesre a HKK-zast.
 
Nem volt idom vegignezni nagyon jo.
Tanitok ECDL-t. Ebben van egy internetmodul is, aminek resze a bongeszohasznalat. Iratkozz be komolyan mondom, csomo jo dolgot tanulhatsz .
Meg kapsz szep bizonyitvanyt is, ha leteszed a 7 vizsgat.
 
hát végigolvasva a fórumot rájöttem valamire...nem Kocos a hülye, hanem ti vagytok bénák, hogy hagyjátok magatokat így leoltani. Ha nem tetszik amit ír, akkor lépjetek rajta túl, és ne kezdjetek vele kötözködni. Én személy szerint jót derültem az írásain, emlékeztet egy black-metalos haverra, aki mindig a punk meg az egyéb szenny népet szopatja, akik természetesen nem veszik a lapot és próbálnak visszavágni az oltásra. Természetesen nem megy nekik... Hát ilyenek vagytok ti is.
 
Nem hiszem el, ezzek szaporodnak? Nem inkább úgyanaz a személy más név mögött. Ha van értelmes mondanivalod írd, ha nincs ne hülyéz senkit, keress más forumot ott találod a kötözködöket.
 
Ne kezd a hülyézést te is. Nem vagyok kártyás, volt eszem és nem arra csesztem el a pénzem. Kötözködéshez más forumot keres kispofám.
 
Humm, itt mennyi hülye van, dzsidzsás, ledon, szeparátum, ti ugye kártyások vagytok? :PPP
 
Sziasztok!

Nem tudom, hogy volt-e, mert nincs idom vegignezni az utolso 150 hozzaszolast - foleg mivel nagyreszuk nem is ide kivankozna...

tüskés vaspajzs
védekezés: +19 támadás: +3% erő: +1 életpont: +3 érték: 72 arany (1es alku)
 
Háát, azt hiszem, hogy jó lenne ha minden csatája a barbáromnak ilyen lenne.....


egy romboló athanox!

Elsőként mozdulsz.

Kritikus ütés: Zumm! 84 sebzést kapott.


144 tapasztalati pontot kaptál!
 
2 dolog.
SÁRKÁNYÖLŐ "HYPER" Frissítve: 2003.03.30 (ez tehat nem megy, a kozpont az ami mukodik jelenleg, de az is el van mardva, esetleg kuldhetsz infokat anyazas helyett bele, amik itt mar szerepeltek, de ott nincsenek fent.
Masreszt a "Volt ez mar" kerdesed helyesen: azt hiszem ez meg nem volt.
 
Ja es hogy lassatok tekintettel vagyok ratok indonkent majd bevagom a kovetlen elottem elhangzott utolso hozzaszolast, nehogy ugy erezzetek nem hangzott el elegszer.
Perzse az is lehet, hogy ettol eltekintek.
 
Egybe valaszolok nektek, mert szep csapat vagytok igy egyutt.
Nincs semmilyen ervetek az anyazason tul. Az meg nem erv, es eszkoznek is gyengecske, de hat ha erre futja, akkor ebol kell gazdalkodnotok.
Nem is nagyon tudjatok mit szeretnetek, vagy ha igen, akkor ezt nem igazán tudjátok megfogalmazni.
Valószínüleg a ki irja be tobbször a rez trollgyurut versenyt szeretnétek megrendezni, de lehet hogy egyszerűen a ki a kulturálatlanabb forumozó, ki tud minél önfejűbben ragaszkodni ahhoz amit érvekkel alátámasztani nem tud, vagy a ki szar nagyobb ivben a tobbiek fejere.
Kivanok nektek mindehhez jo szorakozast, majd idonkent jovok en is anyani, ide kicsit, hogy meglegyen a napi betevo idegessegetek, a friss infok kozzetetelet reszemrol athelyetem egy masik topikba, az, hogy oda is bepofatlankodtok anyazni, és régi infókat újra meg újra leírni, már csak a ti döntésetek.

Ja és meg egy dolog. Bar irtam egyikotokrol, hogy egyszeruen hulye, ez lehetseges, hogy nem igy van. Elkepzelheto, hogy csak megjatssza, de akkor az alakitasa hiteles.
 
Na most hogy is állunk?
Kit hülyézel te le!! Állítsd már le magad. Az ilyen kőkorszaki bunkók teszik tönkre mások örömét az életben is. Olvasni tudsz? Akkor biztos észrevetted, hogy ketten vagytok a véleményetekkel. Tudod aki nem képes a hibáit beismerni az örökre vesztes marad a világ szemében.
Írkálj a Sárkányölő Hyperbe a normális / nem ez nem te vagy / játékosokat pedig hagyd békén.

Volt már?
réz trollgyűrű erő: +1 érték: 3 arany.
 
Kocos
Te primitivagyú degenerált tirpák állat. Egy egész forumot le hülyézzel, szerintem a hülyék halmaza két főből áll és te vagy az egyik másik meg a barátod!!!
Mikroszkop méretű agyadig nem jutott még el lásd: MINDENKINEK TELE A TÖKE VELED!!!!
Hangoztatod itt a hibás véleményedet, és vagytok ketten. A forum többi tagjával meg balhézól. Nem tudom, hogy lehet valaki ennyire korlátolt. Nem veszed észre magad,hogy már mindenki csak ellened ír. Szerintem ezt te élvezed, pedig akkor neked orvosi segítségre van szükséges mert ez beteges.

12.szint-bátorságpróba 10
lápi olász 184
sötét unikornis 168
barátságtalan faun 122
pörölyfejű gnat
kobold király 115
leprás rablóvezér 121
barátságtalan faun 117
nyolclábú párduc 134
óriás trim 164

rozsdás pajzs védekezés: +5 támadás: -2%
 
ahh, a végét elérírtam az első pontnak... szóval:

1. Kocos, ha nem tudod más nevét leírni és tiszteletben tartani, akkor ne is írj az adott illetőnek, mert ez óriási bunkóságnak számít... az hogy tiszteletben tartod mások nevét, az evidens a normál emberek között....
 
ja és a barbárommal most találtam ezt a 9-en és elég viccesen is néz ki ahogy elképzelem a kezében egy csatában...

orgyilkos tőr
sebzés: 12 védekezés: +3 támadás: +11% ügyesség: +2 érték: 44 arany
 
Kocos.... sajna ez már elég sértő volt számomra, így csak válaszolok... 1. NEM vagyok a kisfiad, ha nem vagy képes leírni mások nevét akkor ne írd le.

2. néha olvasd végig amit írok mielőtt reagálsz rá... méghozzá mindent... akkor nem volt időm, most és a többi éjjeli írásom környékén volt és ezt le is írtam skavennek, így hát akkor volt "2 perces" írásra időm (bár dúrván fél percig tart ennyit írnom igazából)...

3. Az, hogy ki hozta a fórumot létre, rohadtul nem érdekel, mert tudod nem a létrehozás a lényeg (hisz bárki létre hozhat most fórumot), hanem hogy miről szól.... ennek értelmezésével van bajod úgy tűnik...

4. Te azért kötöttél belém mert le mertem írni, hogy a barbárom annyi szenvedés után végre talált a 8-on fellépés előtt egy fekete páncélt, mert hogy az már volt... nos ez ha skaven értelmezését nézzük IGENIS ide való, sőt azt is megsúgóm, hogy attól hogy sokan vannak még akik nem találtak ilyen cuccot és őket érdekli hogy melyik szinten ki mit talált milyen karival....

5. Nem tűnik fel neked, hogy mennyien gondolják úgy hogy az írásaidban egyáltalán nincs igazad? Sőt ha jól látom úgy gondolod, hogy ők mind hülyék és csak te vagy itt az ész... hát ehhez az önkritika hiányhoz csak gratulálni tudok...

6. Kérlek mostantól hanyagolj ebben a témában, mert neked már akkor sem fogok válaszólni, ha sértegetsz, mert nem érsz annyit.
 
Természetesen tudtam, hogy még arra sem vagy képes, hogy azzal a nickkel irj amelyik érintve van, de bármilyen hihetetlen azt már nem tudtam kitalalni, hogy valjon melyik a másik nicked. Erre probaltam finoman utalni.
Ami pedig azt illeti, hogy megnézted... no akkor nem tudod használni a böngésződet. Ideje megtanulni.
393-es hozzaszolas.
 
Tudod nem biztos,hogy mindig ugyanazon a neven hasznalom a forumot,ha ket nikkem is van....(matey,gergely)Furcsa hogy ez egy ilyen zsenilalis,tapasztalt felhasznalonak nem esik le...Agyas, te
 
Az az igazsag, hogy egy hozzaszolasodra valaszoltam, amiben a 0as ugyessegrol van szo. Viszont, ha nem tudod hasznalni a forumot, akkor jobban tenned ha nem hasznalnad. Tudod en sem tudok repulot vezetni, ezert nem is ulok be a pilotaulesbe.
A hyperek kozul egy jo hetig egyik sem mukodott, ott hiaba is neztel barmit, most viszont a kozpont ujra kinyit.
 
Kocos,megneztem,nem lattam...A hiperben sem...Attol meg lehet,hogy tenyleg volt.DE!Utasitgasd a kutyadat,az talan hallgat rad...Vili?
 
Igazad van. Nehogy mar az esz iranyitson!
Hulyeseg rulz! Alitsunk szobrot is neki. Mintazhatjuk mondjuk rolad.
 
Skaven nem olyan nagy baratom, csupan egy ertelmes ember a hulyek halmazaban.
 
Arena: azert baj mert ertelmetlen hulyeseg. Azert mert a lustasagaval terhel masokat. Pont annyi embert aki olvassa a forumot. Es foleg azert mert utana meg meg is magyarazza, hogy az a 10 masodperc mar nem allt rendelkezesere. Mondja, azt, hogy bocsi, ez a lehetoseg nem jutott eszebe, legkozelebb megnezi. Ezt tenne egy ertelmes ember. Csak sajnos itt az olyan ritka mint a feher hollo. (kb. skaven, Kalpeti meg mondjuk Eldavel)
IRCen van aki egyatalan nem jar forumozni, es igen ebbol kovetkezoen nem osztje meg az infoit sem senkivel - pedig nekem mindig tud ujat mondani annak ellenere, hogy olvasoma forumot -, mert annyi itt a balfasz.
 
Kisfijam. Nezzel korul mielott magyarzol, mert ez igy nem all jol neked. Meg aztan hatha kilatsz a buksi fejedbol. Mondjuk tekintsd meg, hogy ki hozta letre a topikot, hatha mondjuk az aki letrehozte tudja hogy miert hozta letre.
Nyugodtan ird ide, hogy Es igennn! megtalaltam az 5. orgyilkos toromet. Nem fog zavarni. De ne ird le 5szor az orgyilkos tor parametereit, csak azert mert ennyit talaltal belole. Mert annak nincs ertelme.
Es ha jol emlexem multkor meg arrol magyaraztal, hogy mennyire nincs idoid - o te szegeny. Ugy latom, hogy a tobbi forumozot kimelendo rakeresni egy mar szerepelt infora valoban nincs idod, de arra, hogy 2 percet szanj egy anyazas megirasara arra jut. Talan el kene gondolkodni, hogy melyik is a fontosabb.
 
Köszi, hogy nem irtál be olyan tárgyinfot ami korábban szerepelt.
 
Szerintem volt, maskor ne ismetelgess olyan infot amit mar leirtak masok.
 
kéthegyű szith-taka

Sebz. 14, véd. 6, tám 8%, ügyi 2.

10. szinten, kalandozás közben.
 
Nos, akkor mielőtt elfajulna a dolog:

ti is megéritek a pénzeteket. Az, hogy kedvenc Skavenetek stílusa nem tetszik, és úgy érzitek, lekezel benneteket a hozzászólásaival, az egy dolog. Erre lehet berzenkedni, lehet elégedetlenkedni.

De a személyeskedés, úgymint "megpukkadás", a "hülyeségei" meg a feltételezett szexuális élete, az már otrombaság. Fight fire with fire?

Arra most inkább nem mondok semmit, hogy mennyi értelmét látom egy 5-6 karakteres névtelen nick-kel veszekedni, de ha valakinek ez kell, hát tegye, csak próbáljon civilizált lenni, mert a nagy palotaforradalom közben azon kapja magát, hogy pont a szeény ember legkisebb fiát lövi le a moderátor, hiába érzi úgy, hogy igaza van.

Ui: ezeknek a fórumoknak van amúgy moderátora?
 
  ... | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.