Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Az Ellenség támadása
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Arról az eseményről, amely során az Ellenség lecsapott őseinkre, és a föld alá űzte őket, nem sok írásos emlékünk van. Talán pont így történt, mint a képen látható: az Ellenség iszonyatos hatalma rengette meg földjeinket, és csapott le fajunk tagjaira.
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Tolvajakció profi módra
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | ...
Nézet:
Halványan elmosolyodik, s elindul vissza az előző helyiségbe. Egyre csak azon gondolkodik, hogy miket mondott az elf. Örül, hogy megismerhette, s kezdi sajnálni, hogy előítéletei voltak vele kapcsolatban. De mindegy: ezen már nem tud változtatni.
Némán leül a helyére, s azonnal a szájához emeli a kupát. Feltekint a többiekre.
 
//légszi az elf irjon rendesen ne mindent kisbetűvel mert igy elég zavaró ovlasni a szövegét köszi, na mosmár én is aktivizálom magam az utóbbi fél évben nem voltam valami aktív //

Melkor odaül Vándor mellé. Reméli még emlékszik rá a törpe hisz több kalandot is átéltek együtt. Ha másról nem talán a rossz helyre lőtt tűzlabdákról felismeri majd.
- Üdv Vándor mi van veled? Ő a te lányod? - mutat Topázra.
 
könnyei felszáradnak, mire Ulien befejezi beszámolóját, így normálisan tud a nőre nézni. egy vékony mosoly húzódik végig arcán, amikor odaérnek, hogy megszökött otthonról, mintha csak saját vadságát és szabadságvágyát látná ebben a tettben.
-hát... - mondja végül - nem tudtam, hogy a tolvajlányok tudnak ilyeneket csinálni az árnyakkal...bár néha sajnálnám is, ha minden tolvaj*LÁNY* - hangsúlyozza ki - képes lenne arcát így elrejteni...akkor nem lenne gyönyör az életben.
úgy mondja, mintha Ulien tisztában lenne rendje törvényeivel.
-nos, már mindketten tudunk valamit egymásról...már csak önmagunkat kell megtalálni...de arra rá érünk bent is egy kancsó bor mellett - tér vissza a maszk, de még megjegyzi, mielőtt bemennek - ez a viselkedés a társamé volt... - itt megint elhalgat, de gyorsan visszatér a gyermeteg viselkedés - de azért nekem is jól áll - kacsint a lányra, majd kinyitja az ajtót, és előreengedi
//...//
 
A lány csöndben végighallgatja az elf történetét: a világért se szólna közbe. A végén azonban feltekint. Tudja, hogy fájdalmas emlékeket bolygatott meg.
- Részvétem - mondja, s hangjában együttérzés csendül. "Sokkal többet mondott, mint amennyit vártam" Úgy érzi, neki kellene most mondani valamit: hiszen mindketten mondanak valamit. Sokáig nem akaródzik neki megtörni a csendet. "Olyan ünnepélyes" gondolja, de sajnálattal eltelve belekezd saját kis történetének elmesélésébe:
- Gyermekkorommal én se kívánlak untatni: a város, ahol felnőttem, nem valami érdekes hely egy idegennek. Néhány évvel ez előtt kedvet kaptam az utazgatáshoz...- mondja, de hamar ráébred, hogy nem egészen így történt. - Szóval, megszöktem otthonról. A legközelebbi városban éldegéltem tovább - mások pénzén. Tolvaj voltam, s félnem kellett azoktól, akiket megloptam, és azoktól, akik elől megloptam az embereket. Lassan a legjobb barátaim lettek az árnyékok, s egyre inkább érdekelni kezdtek. - Itt tart egy kis szünetet, hogy átgondolja, hogy mit is mond. Sóhajt egy rövidet. - Néha olyan érzésem támadt, hogy közülük vagyok egy, és nemsokára befolyásolni tudtam őket... bár minnimálisan.
Ekkor feltekint Lamranelre, s arcárol eloszlatja egy rövid időre az árnyékfátylat. Egyenlőre elégnek találja beszámolóját. Csöndben vár.
 
Vándor még mindíg nem érti, hogy hová tűntek asztaltársai! S közben még ketten elhagyják a fogadót. Ám valószínűleg ez nincs kapcsolatban Topázzal. Egyedül a furcsa nő maradt vele az asztalnál (a lányát kivéve), de mintha ő sem lenne önmaga. Topázra néz, s reméli lánya komunikál majd vele. De nem történik semmi. Ez már több mint gyanús! Odafurdul a nőhőz és megszólítja.
-Úgy tűnik, hogy még mindíg nem érzi teljesen jól magát! Ugye ehez semmi köze a lányomhoz? Itt kissé zavartnak érzi saját kérdését, ezért máshogy teszi fel azt. -Akarom mondani, nem történt semmi furcsa magával az elmúlt pár percben?
 
mégegy mély sóhaj hagyja el ajkait, felnéz bánatosan, majd belekezd:
-majd én - mondja fájdalmasan - engem egy hegyi kolostorban neveltek, amióta eszemet tudom, már fiatalon kiderült tehetségem a mágiához...de szerintem nem telljesen ez érdekel...hanem idekerülésem, mert egyrészt a kolostori élet nem épp a legizgalmasabb - itt a lányra néz, s egy halvány mosoly húzódik végig arcán - és látom, egy kicsit untat is.
-nos, ideúton, amint már mondtam raptornak is, egy hegyen ereszkedtem le, de azt nem mondtam el neki, hogy volt egy társam is...Neravina-nak hívták. Szóval vele ereszkedtem le, elviekben a sziklaszirt veszélyes, de lehet, hogy a mesterek segítettek hatalmukkal, mert egy lény se támadott meg minket. Egyik este az egyik hasadék-barlangban táboroztunk, valami zajt csapott, én és társam egyszerre ébredtünk, de ő sajnos pont beledőlt abba a valamibe, ami egy másodpercel később porrá omlott, talán egy vázát megunk élőholt lélek volt... - itt lehajtja a fejét, hogy takarja könnyeit, s ebben segít hosszú haja is, visszanéz a lányra, s szemei alig láthatók - nos, mindenesetre én ránéztem Neravinára, ő is rám, de az ő szeme tűzvörösen világított, s én is majdnem ott vesztem; így...csak a legjob barátomat...és az első nőt, akit eddig a legjobban...szerettem...meg...meg kellett ölnöm
//...//
 
Ulien megvonja a vállát, s nyújtózkodik egyet.
- Rendben - mondja. Várja, hogy az elf belefogjon mondókájába, de van egy érzése, Lamranel is erre vár.
- Nos... kezded te, vagy kezdjem én? - kérdezi. Halk hangja komolyságot sugal, de mondata végén elmosolyodik, s alig hallhatóan nevet. Sejti, hogy neki kell majd kezdeni. De inkább megvárja az elf válaszát: sóhajt egyet.
 
felsegíti Ulient, majd amint a nő elindul, sóhajt egyet, a tröpére néz, s egy "elnézést, pillanat"-ot kifejező biccentést küld neki, majd a nő után megy. Járása most sokkal szabályosabb, szigorúbb és határozott, nem úgy, mint ahhogy eddig viselkedett.
Lassabban baktat hősünk Ulien után, ezzel öntudatlanul is a "süt róla a komolyság" efektet éri el, de nemsokkal később eltűnik az ajtóban...
lassan lépked a nő felé, de megáll tőle jó 2 méterre, mutatva jelenlegi távolságtartását. Nekitámaszkodik az egyik cölöpnek, hirtelen jobbra billenti fejét, melytől nyaka hatalmasat roppan, s egy félig fájdalmas, félig megkönnyebből grimaszt vág
-erre már szükségem volt - ezzel már fel is készült, hogy ugyanezt megismételje a másik irányba, melytől megint csak hatalmasat roppan...újfent; majd Ulienre néz.
-jó, én is mesélek magamról, de akkor te is - mondja, mert nem szeret egyoldalúan harcolni...ergó nem szereti, ha más többet tud róla, mint ő arról amásikról. várja mit lép a nő.
 
Ulien elfogadja a segítséget, aztán szó nélkül elindul az istáló irányába. Közben egyfolytában az elfen jár az esze, s megváltozott stílusán. "Hátha többet tudok majd..." gondolja, s meg se áll az istálóig, ahol megvárja az elfet.
- Itt csakugyan négyszemközt vagyunk - mondja Ulien, szinte azért, hogy elkerülje a kínos hallgatást. Végignéz az istálóban, majd megfordul. Ésrevétlenül végigméri az elfet.
 
bár arca nem rezdül, semmit sem árul el jelenlegi érzéseiről, ez új, még magának is, de tudja, hogy igazából zavarban van...eddig az elzárkózott életből először akarják kirángatni...nos ez nem is lesz nehéz, szemeit becsuklya, sóhajt egyet, megingatja fejét, beleiszik borába, s sajnálja, hogy nem látja szemlélője arcát, pedig érzi annak tekintetét magán, s így előrehajtot fejjel felpillant rá...eléggé bizar egy látvány:
csak az láthatja, hogy mi van arcán, akifelé éppen néz...és az most nem a bentiek, hanem Ulien arca, s azon belül is keresi annak szemét.
arcán egyfajta belenyugvás tükröződik, még egy sóhaj, s in uliennek:
-talán az istálónál tudunk beszélgetni...addigis meg tudod mutatni merre van a fürdődézsa - kacsint a lány felé színlelt vidámsággal, hogy leplezze valamennyire érzéseit a többiek előtt, felkel, s kezét nyújtja a lánynak, hogy felsegítse...
 
Ulien egy pillanatra meglepődik a stílusváltáson. "Ennyire borzalmas lenne a múltja?" A nő halkan sóhajt, majd felemeli a kupát, de még nem iszik belőle.
- Ha nem szeretnél róla beszélni, ne tedd - feleli tetetett közönnyel. Beleiszik a borba, s ismét sokáig mered maga elé, a múltján merengve.
- Tudod, én bizalmatlan vagyok... nem is lehetnék másmilyen - mondja nagyon halkan, hogy az elfen kívül más alig halja. - Nem várom el tőled, hogy kiteregesd legapróbb titkaid: én se tenném.
Nem érti, hogy miért beszél ilyenekről. Már olyan rég volt, hogy bárkivel is megosztotta volna a gondolatait. Eleinte inkább az illem miatt kezdett csevegni vele, de szép lassan érdekelni kezdi az elf.
- Ha óhajtod, beszélgethetünk négyszemközt is... engem az nem zavar. ;)
Lassan belekortyol a borba, szemeit egy pillanatra se veszi Lamranel arcáról.
 
ránéz Ulienre hősünk, felvonja jobb szemöldökét meglepetten, s amennyire csak tudja, végigméri a nőt, h felfedezze szándékát, de nem tudja megítélni, annak ellenére, hogy jó a szeme...de a következő pillanatban megmozdulnak az árnyak a nő csuklyája alatt, és már érti, mért nem tudja megfigyelni.
gondolatban sóhajt egyet, majd elekzdi a mondókáját:
-nos - kezdi lehangoltan - ha mondani akarnék is valamit, akkor is azt négyszemközt teném, mert nem éppen a legpublikusabb - a múlt miatt kín ül ki egy pillanatra arcára, de amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlik - de amennyire te sem bízol bennem, és amennyimident elhalgatsz, miért mondanék én is többet?
a kérdés mintha tényleg komolynak mutatná az eddig szórakozott kedvű, gyermeteg énnel rendelkező elfet...lehet hogy tényleg ilyen...de ezt is kitudja
//mert h én se tom, az 1000000%//
 
- És te, Lamranel? - kérdezi váratlanul megszokott halk hangján. Belekortyol a borba, majd az asztalra teszi a kupát, s mindkét kezét köré fonja. Sokáig ül csöndben, aztán felpillant.
- Te nem is meséltél magadról semmit.
Ahogy elgondolkodik a férfi arcát fürkészve, eszébe jut valami. Egy rövid pillanatra az elf megpillanthat egy csillogó, zöld szempárt, ahogy tekintetét az ő tekintetébe fúrja. Aztán újra csak az ajkakat és az állat láthatja a csuklya alatt, s előbbi körül halvány, komisz mosoly formálódik.
 
Ulien sokáig kuncog magában Raptor tömör összefoglalásán az előző estével kapcsolatban. Végignézi, ahogy az elf az unalomtól szenved, majd halkan nevet.
- Hm... Tegnap este valóban nem voltál valami beszámítható álapotban. Kész csoda, hogy eltaláltál a szobádig, anélkül, hogy bármi komoly bajod esett volna.
Megint nevetgél, egy kicsit felszabadúltabban.
 
//elnézést, de erre csak ennyit tok kinyögni...WOW, ezt desokáig alkothattad
off end//

unalmában ásít egyet, látja, hogy ha lesz is valami, ahhoz neki nem sok köze lesz...bár manatartaléka már majdnem feltöltődött az elmúlt idő alatt.
hol Ulienre, hol Raptorra néz unottan, mert a nő még nem csinlált semmit, amitől elnevethetné magát, vagy esetleg felhúzhatná magát rajta, s a törpe se csinál semmi egyebet, csak van
"ez egy kicsit uncsi, legyen már valami"
gondolja, de a következő pillanatban inkább úgy dönt, hogy beletörődik, unottan megvonja vállait, ingatja egy kicsit a fejét, majd a kupáját a szájához emeli s leöblíti egy kis trópusi esővel a szaharát ami a torkában alakult ki idő közben
 
// Bocs de Engernek sietős volt és tényleg nemjut eszembe Melkor kicsoda-micsoda. Annyit beírtam hogy meglátta.
Az a harcos meg nem nyűgöz le mindenkit, én meg még jópáran nemvagyunk itt Zulgor elvileg mostanság fog visszajönni. //
 
egy remek harcos tér be a fogadóba kecses tündér teste mindenkit ámulatba ejt
 
// Melkor fél-oldszkúl arc, akit Rap meg én szépen lassan próbálunk átszoktatni a 'Fórum-Diablo'-ról a 'Fórum-szerepjátszás'-ra. Amúgy meg sztem rossz ötlet játékon belüli írásra offal reagálni. //
 
// Anyám te mikor mentél el? Nem is emlékszem rád de komolyan csak nagyon ismerős a neved. Egyébként igen de jelenleg nincs itt és a jelenlétében ne nevezd lókötőnek mert pár nap múlva már megint csatázós kedvében lesz jelenleg van egy veresége.
De most tényleg ki a franc a karaktered?//

Egy villanás kiséretében Enger megjelenik Althanis mellet. Zihál kissé láthatóan fárasztó volt az a pár perc amíg távol volt. Letesz egy kis fekete gömböt Althanis elé az asztalra.
- Tarsd kéznél, erszényben vagy zsebben - zihál - ha hozzáérsz vörös lesz és tudunk telepatikusan beszélni.
Nemlehet róla visszakövetni hogy Enger hol van és gondolatot se lehet olvasni egyedül Althanis és Enger közt tesz lehetővé oda-vissza telepátiát.
- Valószínűleg még most, este vissza jövök. A főnök úr nem örülne ha eltűnnék. Holnap estére kész is vagyok... Nos viszlát.
Befejezte kézjeleket de még volt ideje szemügyre venni a jövevényt. Valahonnan ismerős.
A klón a pult mögött áll.
 
Egy ismerős alak lép be a fogadóba. Köpenye kissé tépett és arca is megviseltnek látszik. Csendesen leül majd kér egy italt.
- Még mindig az a lókötő mágus a csapos?
 
-Szerintem egyenlőre nem éjszakázom a fogadóban.*elgondolja,hogy kicsit megtréfálja Oriont,így hát pár ügyes mozdulattal ellopja az idélző erszényét*
 
Orion megvárja, hogy a lány eltegye a kis figurát: ezután elfordul, s folytatják sétájukat.
- Ha szabad megkérdeznem, nem is szándékozik a fogadóban éjszakázni a jövőben? Marad a vadonnál?
 
//pontosítva tanév vége de az sem jobb(de nem baj megoldom//
 
-Itt voltam?tényleg-elkezd gondolkozni-nem tudom miért mentem föl, hm...nem tudom mi lelt...-majd látja maga is máguson a pánikot aki majd elhagyta a helyet és Vándor kérdéseire válaszol-Nem nem értem valamiért be pánikolt valami rosszat hallot vagy nem tudom-majd Topázra néz-mi is van vele?asziszem már mondtad-mondja kissebb zavar van hangjában, mint ha emlékei egy része eltünt volna....

//sajnos anyám megörült...igy évégégig otthon nem gépezhetek vagy is ha ő otthon van...ilegálisan minnél többet fent leszek)most is suliból írom soraim
 
//Továbbra is kéretik az angol szavak használatát mellőzni. Nincs mágiablock. A mágiamegfékezés (esetleg disztrupció) mennyivel szebben hangzik.//
 
Vándor értetlenül nézi, ahogy a mágus igen sietősen elhagyja a fogadót. A társaságában lévő nő felé fordul, és megszólal.
-Maga érti ezt? Mi lelte ezt a mágus!?
 
//ennyire bepánikolt...//
Altahnis lassan végül kezdi visszanyerni a józan eszét. A félelem ugyan még távolról sem múlt el, ám immár képes legalább részben objektívan szemlélni az eseményeket. Úgy dönt, a legjobb, ha minél távolabb kerül Topáztól, és amúgy is érdemes lenne megnézni, hová is küldte a barátját, úgyhogy szépen összeszedi a felszerelését, fizet, és kiviharzik a fogadóból a Lovagvár felé. Ha kell, úgyis megtalálja valamelyik mágus a módját, hogy elérjék.
 
// Most Althanis ennyire bepánikolt vagy ennyire hülye?
1: Ha a mágikus hatások ingerlik Topázt csak felpiszkálod a démont.
2: Ha valóban olyan bika ez a démon nem állítja meg néhány pajzsocska.
3: Mért nem megy arrébb egy asztalt és figyeli csendben az eseményeket esetleg bevág egy szíverősítőt?
Csak ennyit akartam növelem a hszszámom XD //
 
Altahnis lázasan kutat az emlékei között, előszedve minden általa ismert erős vagy kevésbé erős védővarázslatot, és elkezdi magára sorolni... lassan a sorakozó védőburkok már szinte a levegőt sem engedik be, manakészlete pedig a negyedére apad... de annyira retteg attól, aki Topáz testében rejtőzik, hogy még ezt is kevesli... pedig, ha már rámadásban nem éppen szaktekintély, védelemben annál inkább...
 
Enger beszünteti a kapcsolatot - kezei különböző figurákat írnak le az asztal alatt - és szól Althannisnak.
"Holnap ilyenkorra meglesz oldva. Nem kell izgulnod lényeg hogy addig ne szabaduljon el bízz bennem kicsit és végezhetünk vele. Hamarosan visszatérek. Nagyon hamar hogy tudjuk tartnai a kapcsolatot."
Feláll.
- Elnézést mindenkitől dolgom van hamarosan jövök.
Ezzel egy villanás kiséretében elteleportál.

Nyugodtan sétál nem látja senki csak néhány rágcsáló vagy mi. Egyszer csak mintha a föld nyelné el.
 
  ... | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.