Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Rémháború július 20.
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Lávacsiga
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja miatt kapta. Hihetetlen bár, de időről időre élet születik még a fortyogó lávatavak mélyén - és az esemény nagyságát még az sem csökkenti, hogy ezeknél a szüléseknél bizony mágia bábáskodik. A lávacsiga halálos ellenfél, nyálka helyett szétégetett sziklát hagy maga mögött, és gyilkos tűzcsóvával képes ellenfeleire támadni." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
X. Kelet-Magyarországi HKK Találkozó: sok verseny, sok koncert
Zén bemutató – Rémháború
Varázsdimenzió paklibemutató: Sose halunk meg! (Egérút)
Legendás cél: 1000 lap
Előrendelhető a legújabb Zén Legendái minikiegészítő a Rémháború!

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8185)
Megújult lapkereső és pakliszerkesztő (227)
Legendás cél: 1000 lap (19)
HKK kérdés? (47160)
Lapötletek (64986)
TOBORZÓ! (31)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | ...
Nézet:
Nem lesz tiltott lap, ha jól emlékszem.
 
Tiltott lapok pl helyszín, öntörvényű stb mikor derül ki?
 
Mint mindig most is van pár hisztis.
A lapok közzététele szerintem is jó pont lenne, de azért azt valljuk be, hogy az amatőrök nem feltétlen versenyt nyerni járnak ilyen nagy létszámú Bp-i hétvégére. Szóval az amatőröktől nettó hisztinek érzem az egészet.
A "komolyabb" pro játékosoknál tutira dönthetnek olyan finomságok, hogy az egyik ismeri a felmerülhető metát előre, míg a másik a helyszínen szembesül, de azért a legtöbb játékost ez nem érinti!
Végre egyszer srácok örüljünk már valaminek és ne a kákán is a csomót keressük!
Köszi!
 
Nem zavar se az amatőr-profi keverés (máshol se nagyon zavarna), se a tesztelők részvétele. Sőt, szerintem a lapok listája is ráér szombaton.
 
Én csak azt nem értem, hogy lehet ez a legnépszerűbb verseny minden évben, ha eddig is összesorsolhatták a verseny jelentős részében a teljesen kezdő játékost a stabil top20 HSZ pro playerrel, aki esetleg gyengébben bontott.

Én nem vagyok olyan jó játékos, de akkor is elmennék erre a versenyre, ha csak és kizárólag a mindenkori Nemzeti top 8 ellen játszhatnék, egyszerűen annyira jó a friss kiegből bontani és játszani.
 
En Erdelyben toltom a hetet,csak emiatt igyekeztem ugy szervezni hogy valahogy odaerjek nagy nehezen,ddoben Pestre.
Hat , koszonom,hogy nem ott kellett szembesuljek ezzel, igy nyugodtabban toltom el a holidayem veget es kihagyom ezt a versenyt

Illetve biztosak lehettek benne,hogy az amatorok nagy reszenek ez egy eleg fajdalmas pont.
Nem biztos,hogy ez egy okos dontes volt, de majd megbeszelik a nagyok ,en videki vagyok es kicsi meg ehhez, de az en moralomra eleg rossz hatassal van ez a tortenet.
 
TomWolf +1
 
Mert így a szemét profik már játék közben letudják cápázni az amatőröket. Nincs igazság!!!
 
Kettonk kozul neked joval eselyesebb a dobogo
Neztem a Sparban akcios a Zewa Deluxe (oromkonnyekhez is jo egyebkent)

Nyilvan fullkam, hogy 23 ev utan tesztelok a bontotton..
Ugy emlekszem, a 8. kiadas sem volt ilyen kivetel, pedig ott egyetlen uj lap sem jelent meg

Ez inkabb epikus lett, mint etikus - nem baj, kihivas elfogadva, izgalmas lesz a vegjatek
 
Akkor megszólalok (de minek). Ahogy Miklós írta, kezdőként engem például eléggé zavar, hogy nincs külön kategóriánk. Sokkal jobban, mint hogy emellett még a tesztelők ellen is fel kell kötnöm a gatyám. De duplán hátrányos helyzetűként mégis várom a versenyt és kihívásként tekintek inkább erre.

Ui.: Egyébként miért nincs külön amatőr?
 
Nekem teljesen mindegy csak ne D.K.-nak leyen igaza
 
Miklos hidd el eddig se volt probléma ellenuk játszani ezutan se lesz. de ez egyaltalan nem csak az en szememet szurja ahogy làthatod. Itt sokan inkabb meg se szólalnak akiket jobban zavar a dolog mint engem... De mondom en ezt mostmar ràhagyom két nézöpont van még mindig es nem véletlen. Mind a kettőbe bele lehet magyaràzni.
 
Alapvetően nem olyan fontos a lapismeret valóban. Úgy sem tudom mit bontott az ellenfél.
Viszont a paklim összerakásakor azért elég előnyös a lapismeret. Pl tudom hogy alapból sok spell akapú kánter leszedés van csak én bontottam sok lényt tárgyat stb. Akkor berakom a kevésbé jó de am 1-es lényt a nagy % lapelőny miatt, ha ezt nem tudom akkor kihagyom, gondolva akkor több a lény másnál is. Mennyi az életes/kioltós lapok aránya stb.

A lényeg ezt időben le kellett volna kommonikálni és főleg nem így. Simán elkerülhető lett volna ez a rossz szájíz...
 
Magadnak is hozzál mert te hoztad fel ezt a tèmát nekem elòször
 
A frissen bontott és a draft formátum között alapvető különbség van. Míg az utóbbinál fontos ismerni, hogy milyen lapokból draftolhatsz, milyen koncepciókra, kombókra érdemes rámenni, addig a sima frissen bontottnál kibontod, amid van, azzal játszol. Tehát semmi jelentősége nincs annak, hogy tudd mely régi lapok felújított verziója kerül be, csak az számít, hogy ismerd az új lapokat, ez játékosonként átlag 2 db lapot fog jelenteni.

Alapvetően ők is annyit fognak tudni, mint te, vagyis hogy az ellenfél kezében alapvetően kánterek, leszedések, erőforrások és lények lesznek (kb. ebben az arányban).

Ismétlem, eddig sem volt a prereleasen külön amatőr és profi kategória, és az amatőrök még sosem lázadtak amiatt, hogy ellened, vagy más profik ellen kell játszaniuk, akkor őszintén remélem, neked sem lesz gond, hogy bevállald ezt.
 
Mar most csomagolom a 100-as zsepit a bomboleshez
 
+1: hozzáteszem, hogy mindkét oldalt megértem.
 
Bocsi, nekem tunt inkabb ugy, hogy agresszivabb stilusban reagaltal a kommentemre. Nem az en reszortom eldonteni, hogy ki indulhat a versenyen.

Csak szemet utott, hogy pont egy olyan aspektusa miatt vagy kiakadva, amit te a multban sokkal erosebben exploitaltal, minthogy par ember, aki ismeri a kiegeszito osszetetelet elindul ezen a versenyen (es potenciálisan elorebb lep a hszben). Meg mindig allitom, hogy elenyeszo az elonyunk, amikor megkapod a listat te is erteni fogod, mire gondolok.
 
A draft során erősebb paklik születnek, mint egy bontotton, ráadásul nem is valószínű, hogy pont 8 ember gyűlne össze (annyival optimális nem?) úgyhogy nem hiszem, hogy az jó ötlet.

Jó lehet a lista kikerülése dolog.
 
"tesztelők >> all

Gyuri voltam, sziasztok!"

Emlékeztek az alfás bontottra, amikor előre fent voltak a lapok? Azt pl. én nyertem meg. Körbejátszás? Lapismeret? Annyi volt a nagy művészet, hogy megkértem Balázsékat, hogy abból adjanak a pultnál, amiből a legkevesebb fogyott. Az első 3 fordulóban megvertem 3 vámpírt, utána meg 3x dobtam nagyobbat.

Szóval szerintem túl van lihegve a dolog, sokkal komolyabb szerencsefaktorok vannak ezen a formátumon, pláne a 2. fordulótól kezdve konkrétan 0 előnye van a tesztelőknek. Szerintem. Mondom ezt úgy, hogy én nem játszom majd.
 
Csak egy óvatos észrevétel... volt olyan ötlet, hogy a tesztelők egy asztalhoz ültetve ledraftolhatják egymás közt a 10. kiadást és jó napot. A kecske is jóllakhat, a káposzta is megmarad.
Én megértem, hogy a tesztelők szívják a fogukat, mert egyrészt immár két nagy behós versenyt kell kihagyniuk minden évben, ami nem csak a HSZ-ben jelent hátrányt, hanem első félévben még egy kvalifikációs lehetőség kiesését is.

Ugyanakkor a többi játékost is megértem, hogy aggályosnak tartják a nem egyenlő esélyeket.
 
En megertem teljesen hogy játszani akartok. Jatszatok is engem egyaltalán nem zavar. Engem az zavar amit leirtam forditott esetbe biztos vagyok benne hogy te is igy gondolnad. Azt meg nem ertem miert kellett elkezdeni engem ba**ogatni egy teljesen mas témába. Nem hiszem hogy szoltam hozzad addig is egy rossz szot is. En is befejeztem itt mert làtom nem lehet normàlisan megbeszélni meg nagyon kétfajta nèzet van.
 
Igazabol most a kiado helyett vivok szelmalomharcot, szoval reszemrol befejeztem. Szerintem mindent leirtam, amit gondolok.
 
Mi az hogy pont àltalam számonkérve? Ezt fejtsd már ki bővebben kérlek. Lehet en tudtam meg es en kerdeztem rá először. Mindenkit erdekel ha nem tunt volna fel. Egyebkent meg miert nem lett ez megmondva hogy indulhattok? Azert odalehetett volna bigyeszteni a hirdeteshez. Lehet valakinek igy nincs sok kedve indulni mert igy is nem elég hogy vegyes a kategoria meg tesztelok is jatszhatnak. A rendszerrol meg annyit hogy oriasi problèmak voltak az egészel te konnyen beszèlsz pesti révén.Azota nem kevesett változott es meg mindig vannak helyek ahhol kivannak használva szoval te ne ram gyere ilyennel! Vidéken regebben rá voltal kényszeritve hogy ne haljon ki ez a kartyajatek elhiheted!A stilust meg mostmar meg is szokhatod.
 
Elvi problemam van azzal, hogy milyen alapon vagyunk pont Altalad szamonkerve, aki tobbszor is abuzalta a rendszert. Illetve a teljesen alpari stilust sem tudom hova tenni.
 
Igen megvan a lehetősegunk csak még mindig nem fogod fel hogy mi 1nappal elotte kapunk listát! Hiaba magyarazod hogy regiek a lapok. A mutogatast meg te kezdted el ezer eves dolgokon vered itt a nyálad! Sztem kár volt de ahogy érzed.
 
Enis csusztam mar vissza, amikor misztikusan tiszteletet tette elegendo szegedi jatekos egy versenyen, es meg sikerult is megnyerni 105-el. Szerintem felesleges mutogatni egymasra, es kirekeszteni a masikat, ugyanugy elindulsz a versenyen, szoval megvan a lehetoseged, hogy jo helyezest erj el.
 
Igen tudnék mesélni! Nyilvan ezert is csusztam le az előző felévbe a 4. Helyre! meg ezert javasoltam hogy legyen 3 pesti 2vidéki. Jobb lett volna ha gondolkozol meg utánanézel mielott beszologatsz.
 
Az észrevétel jogos, valami elromlott a legutóbbi fejlesztésnél, hétfőn tudjuk javitani, addig kérjük türelmedet!


A hibát javítottuk, ha bárki anomáliát talál az akcio.beholder.hu aloldal használatakor, kérjük jelezze nekünk emailben!
 
Ebben a felevben a 2 videki eredmenye Kecskemeten jott ossze, ott altalaban vagyunk 15+. Egyszer gyere el ;)
 
  ... | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.