Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Zén Legendái: Varázslatok szeptember 21.
Zén Legendái: Rémháború július 20.
A pillanat képe
Varkaudar remete
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ragyás fejük tetején vékony, hegyes fülek és rövid, hajlott agyarak meredeznek, bőrük ráncos és egyszínű sötét, alatta vaskos izomkötegek húzódnak. Nem igazán szeretik a fegyvereket, inkább karjaik erejében bíznak. Állandóan vándorolnak, sokszor céltalanul, de legtöbbször a letűnt bo'adhun birodalom erdőiben akadhatsz össze velük." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Hatalom Szövetsége - 55. félév végeremény
HKK Nemzeti Bajnokság közvetítés
Beholderes HKK verseny szeptember 21. - Versenybeszámoló
Őszi befizetési akció: 2024.09.23. - 2024.10.06.
HKK Online V1.0

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK Nemzeti Bajnokság közvetítés (2)
HKK Online V1.0 (12)
Legendás cél: 1000 lap (27)
Versenyhirdető (1831)
Karaktert keresek !!! (721)
Őszi befizetési akció: 2024.09.23. - 2024.10.06. (2)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Bíbor möszék
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

Hatalom Szövetsége - 55. félév

Hatalom Szövetsége 2024/II. félév - eredményhirdetés

Ebben a félévben 123 játékos nevezett a szövetségbe. A pontszámítás menete:

Mindenkinek legalább két, a Beholder Kft. által rendezett verseny profi kategóriás pontját is beleszámoljuk a legjobb ötbe, akkor is, ha vannak jobb eredményei. Valamint beleszámoljuk még egy nagy verseny (beholderes profi, kiemelt, vagy olyan Váci profi/vegyes verseny, amin legalább 20 induló volt). A retró, középkor (nem új nemzedék), és egyedi formátumú versenyek közül legfeljebb 1 számít be. Ha valakinek nincs öt versenye, vagy nincs három profi eredménye, akkor a hiányzókat 0 ponttal számoljuk. Azok a beholderes versenyek, ahol a profik és az amatőrök együtt indulnak, természetesen profinak számítjuk.

Nézzük a nyerteseket! Az első helyen ezúttal Kövér Attila végzett. Gratulálunk! Díja az egyedi lap, a cartamundis A bajnok manifesztációja (új) és négy tetszőlegesen választott ultraritka lap. A második helyet Simon Richárd szerezte meg. A nyereménye négy tetszőlegesen választott ultraritka lap. A harmadik helyre pedig Dönczi Krisztián futott be. Az ő díja két ultraritka lap és három pakli Varázsdimenzió.

A legtöbb pontszerző versenyen indult játékos címet ismét Várnai Péter nyerte, nem kevesebb, mint 43 pontszerző versenyen részt véve. A nyereménye négy csomag Varázsdimenzió. A vigaszdíjat ismét az a tagunk kapta, aki legalább egy pontszerző versenyen elindult, és értékelhető eredményt ért el, ezúttal is Csapó Béla örülhet a két csomag Varázsdimenziónak. Kisorsoltunk továbbá öt csomag Varázsdimenziót is, a nyerteseik: Brandt Gergely, Nagy Bence 2., Nagy Péter 2., Tóth Balázs, Varga Krisztián 2. Valamint öt csomag Zén minikiegészítőt, nyerteseik: Aranyi Ákos, Káré István, Kotormán Attila, Minyó András, Ungi Róbert.

Gratulálunk a nyerteseknek! Az eredményhirdetést az Nemzeti Bajnokság 1. napján tartjuk, a díjakat is ott lehet átvenni. Ha valaki nem lesz ott, akkor a 3. napon is át lehet venni, vagy BDV-s rendeléssel tudjuk neki elküldeni a nyereményét.

A Hatalom Szövetsége 55. időszakának teljes végeredménye megtekinthető itt.

Egyúttal lezártuk a Nemzeti Bajnokságra bejutott játékosok névsorát, amit itt lehet megnézni. Most is 70 bejutónk van, ebből 51 kvalifikációval, 19 pedig a HSZ-ről jutott be.

Az új félévben a nevezési díj továbbra is változatlanul 1300 Ft, amiért a Beholder Kft. által rendezett versenyeken 200 Ft nevezési kedvezmény jár majd. Minden más versenyen továbbra is a min. 100 Ft-os kedvezmény érvényes a Hatalom Szövetsége tagjainak. A nevezés mellé utoljára foilos Éjféli pusztítás jár. Az új félév 2025. március 31-ig tart majd.

A Hatalom Szövetségéről és a belépésről itt lehet tájékozódni.

Dani Zoltán


Létrehozás: 2024. szeptember 30. 13:17:01
Utolsó frissítés: 2024. október 1. 09:57:17
Nyomtatási forma

Az oldal új verziójának megtekintése


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.