Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Előre, Tharr parancsára!
Küldd el képeslapként!
Tharr harcos papjai előtt, ha vérontásról van szó, nem létezik akadály.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-19 22:39:54 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Azt gondolom, hogy az áremelés kérdése igazából nem is valós kérdés, játékosként is és a Kft. oldaláról nézve is tudok azonosulni vele jelen helyzetben. Nekem nem ettől ment el a kedvem a játéktól. Egészen a Kiégett Földekig a játék szépen kínálja mind a kontentet, mind a szerepjátékos témát is egyenletesen. De az, hogy onnan túllépni csak lélektelen és hosszadalmas áldozatvállalás után lehet, ez több, mint kiábrándító számomra. Itt nem arról beszélek, hogy nem lehet megcsinálni, hanem egyszerűen elveszik számomra a játék élvezetfaktora. És ez egy olyan kardinális pont, amit nem kezelt a Kft., és el fogja veszíteni emiatt még annak a reményét is, hogy új embereket vonzzon be. Aki meg túl van már ezen, attól meg nem fog több pénzt kapni.
Nem kell velem egyetérteni. Végszóként meg csak annyit: miért nem játszik Spunk?
 
A megoldas: minel tobbet lepni januar 1-ig
 
Ja és mielőtt bárki nekem ugrana, nem vagyok nagy befizető, nem vagyok zsaroló vagy bárki, csak egy elkeseredett játékos, aki addig játszott amíg bírta.
 
Sajnálom Miklós hogy így érzed. Én sok-sok éve küzdök azon, hogy tudjak lépni, és tartani a karakteremet. Egyre kevesebb esélyét látom. De az biztos, hogy bárminemű emelés az részemről a TF végleges abbahagyásával jár.
30 év szép volt. De többször nem lépek bele ugyanabba a gödörbe.
 
Pedig ez a számlaszámhoz kötött forduló/ár csökkenés nem elvetendő,azért szerintem azt könnyű kiszűrni,ha valaki/k elkezdik ide oda pakolgatni a karikat,erre ki kell dolgozni valami blokkot.Ráadásul itt már szinte mindenki ismer mindenkit,nem hiszem,hogy ezt sunyiban meg lehetne csinálni.
 
Igen, ez egyébként a másik dolog, annak idején az ÖV-nél a játékosok javaslatára elfeleztük a forduló árát, és csak annyi történt, hogy attól kezdve feleannyi volt a havi bevételünk.

Az extrák árát nemrég csökkentettük drasztikusan, gyakorlatilag az a kis kariknak a booster pack Annak én nem vagyok híve hogy egy kezdő kari rögtön indul XZY felszereléssel. A bónuszok árát nem tervezzük növelni, de nyilván lesznek újak. Itt ugye volt szó róla, hogy mennyire kéne tárgylista bővítés, ez nagyon munkaigényes lesz, megcsinálom nektek, és nyilván ez új, tárgyhelybővítő bónuszok formájában fog első körben megjelenni majd.
 
Bonyok: szerintem arról lehet szó, hogy ugyanúgy lemegy 10-ig, "mennyiségi kedvezmény" címszóval, csak félek, hogy ez meg a kevesebbet lépők számára nagyobb drágulást jelent százalékosan, mert akkor nekik minden forduló drágább, a sokat lépőknek meg a fordulók fele / harmada. De kompromisszumként lehet a minimum 10 helyett 11.

Sajnos, ha több, egy számlán levő karakterre még további kedvezmény van, akkor a játékosok csak összerakják 1 számlára a kedvezményüket, ez ugyanúgy exploitálható, mint a hűségbónusz.

Erynome: bár a játék úgy van kitalálva, hogy átlagban egy hónapban 8-12 fordulót fogsz lépni, kb. egy hamburger áráért, de mostanra eljutottunk már odáig, hogy nincs szinte semmiféle korlátozás, bárhány fordulót léphetsz egy hónapban, bárhány karakterrel, ez azért nyilván többe fog kerülni, ha nem is arányosan.
Persze el tudom képzelni, hogy van, aki túlzásnak érzi, hogy 16 év után egyszer emelkedik a forduló ára, tőlük elnézést kérünk, de sajnos a jelenlegi pénzromlás és infláció mellett nincs más lehetőség. Amióta újra a TF-et fejlesztem, egy 5500 soros logom van a fejlesztésekről, az elmúlt 5 évben szinte minden héten elkészült új valami a játékhoz, ha ez nem is mindig annyira látványos, külön fejlesztünk és debuggolunk karaktereknek, ezt nem sok másik játék mondhatja el magáról. A TF egy second life, nektek is, nekünk is, remélem, ez igy is fog maradni.
 
Mondjuk a TF versenyképessége már 20 éve se az árán múlt.
Én amúgy inkább a bónuszok árát növelném meg és raknék be P2W csomagokat is (na jó, nem P2W, de booster packeket igen kiskariknak, amikkel instant lehetne húzni rajtuk...jó pénzért).
 
Azert aki sokat lep, annak ez inkab 20%-os emeles, mint 10% (10-rol 12 zseton/fordulo), raadasul a TF bevetel nagyresze nem a "havi 4-et lepek" jatekosokbol van, nekik lehet csak 10%.

A jatek 16 eve is nagyon draga volt, most is nagyon draga, ha aktivan foglalkozik vele az ember, ezzel nemhogy uj jatekost bevonzani nem lehet, de a meg most jatszo jatekost megtartani is nehez lesz.

A Pozitiv Sikon kotelezo a BUL, annak is, aki egyebkent nem lepne ilyet, igy valojaban az emeles az uj sikkal mar megtortent 50-100%-kal (ha sokat lepsz, a vegen 10 zseton helyett fixen 20 zseton egy fordulo), erre dob meg ra januartol egy extra szazalekot most a ceg.

Nem veletlenul jon elo evek ota, hogy a TF arat csokkenteni kellene, hogy versenykepes legyen, nem novelni.
 
Szerintem azok a játékosok akik több karaktert is visznek, azok többet is költenek a játékra/hó. Az emelésen túl nem tudom, hogy gondolkoztatok-e olyan eshetőségen, hogy a jelenlét bónuszt nem karakterre nézitek hanem számlaszámra? Így bármelyik karakterrel lép valaki, annak csökken minden egyes forduló költsége is. Gondolom ebben a formában emészthetőbb lenne költségemelés. Mondom ezt úgy, hogy egy karakterrel játszok csak mert nincs időm.

A 16 éve is ennyibe került csak azt igazolja, hogy akkor viszont igenis drága szórakozás volt ami az is maradt.

Az emelés az inflációt figyelembe véve elkerülhetetlen, de legalább azt a fránya minimumot meghagyhattátok volna 10 zsetonon.
 
Nem tudom, hogy lehet drága valami, aminek 16 éve nem nőtt az ára, de azt tudom, hogy a fizetések, árak ennyi idő alatt legalább háromszorosára nőttek, úgyhogy reméltük, hogy ez a 10% körüli emelés elviselhető lesz.
 
Évek óta szajkóztuk hogy így is drága a játék, főleg akik több karakterrel lépnek.

A mostani eventsor miatt a játékosok többsége szerintem ugyanúgy átlépett egy morális anyagi határt ami már igazán kezd egészségtelen lenni, ezzel nem segítettetek a helyzeten...

Erről a Transformers jut eszembe: "A kihalás kora" most ennek adtok egy pofont ezzel...
 
Jó kis orosz-rulett. Grats!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.