Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tűzmágia
Küldd el képeslapként!
Talán a sors fintora, hogy a Túlélők Földjén a dornodoni tűzvihar pusztításából született civilizáció épp a tűz szférájának varázslatait tárta fel, és aknázta ki a leginkább. Korunkban érezhetően a tűzmágia birtoklása bír a legjelentősebb hatalommal.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-20 07:40:38 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-20 07:41:44 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-04-20 07:41:50 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Ja ezert akarok Veres Lucy-vel menni jo sok kort, de o meg csak 19 szintu. Neztem mar Will fordulojat korabban, azokat a statokat tudom hozni amik neki vannak (vedekezes/tamadas) sot, a max ep-m meg nagyobb is.. a problema azzal van, hogy pont a godortol egy mezore taboroztam le (a rajzas elott) es nincs meg tiltott teleport a 62. forcsiban
Ja meg nincs balkezesem es az okolvivas is csak 21es... de ezt tamadasra oltozve meg lehet oldani ugye...
Szoval kigyalogoltam a szelere, de nekem valahogy erosnek tunt a 3 monc ott is, amugy ide-oda ropkodtem, de csak kiertem valahogy... meg elszallt az ezusttollu nyilkeszletem fele
 
Igen. Sok gyógykenőcs kell, viszont mocskosul jól fejlődik a fegyverszaki meg a teo/tau. ;)
 
Én azt hiszem 23 szinten kezdtem el, nyilvánosak a fordulók, nézd meg, hátha kiszűrsz belőle valamit.

Will (iam Madden)
 
upsz ez persze nyugatra volt igaz
 
21. szintu kari siman birja a szelso kort, max a lancravert/rohamosztagra kell ba ha nem akarsz sokat demezni. kincset szedni erdemes mindenkeppen
 
A szélét azért szerintem meg lehet próbálni.
 
Biztos volt ilyen, csak már nem tudta elmesélni senkinek...
 
valaki nezett mar be a keleti rajzasba 19-20 koruli szintu karival? tapasztalat?
 
Én 37. szinten mentem be a Roxati rajzásba, a kintről a 4. körbe. 6 forduló alatt léptem 4 szintet...Mondjuk hősiesítő medál az van.
 
Simán, Majtika 35. szinten gyilkolja őket külső 2-3 körben.

Majtika
 
Helló, az én Alaronom Raia félisteni hatalmú uralkodó papja, közben alig 39. szintű... Szerintetek megéri quwargra vadászni Roxatnál? Asszem, van 6 DEMem..
 
Lendületből , kvázi véletlenül "belovagoltam" a rajzásba nyugaton - igen , ott is vannak kalandozók, 8 év kihagyás, az 8 év kihagyás- 23. szintűként 7-es meoészséggel minden elől elbújtam...de legalább tudpm már a gödör helyét, 106;96. Több szerencsét!
 
én nem fosok de te remélem nem
 
Nem kell "fosni" kérem szépen! Már elmúlt, a KF-es quwargokat visszahívta az anyakirálynő, mert veszélyben érezte magát!
 
Hat azert a kfes quwargok nekem mar tobbek voltak mint kihivas 16 demezes egy forduloban, 320 tvp levesbe, - 100 vas dobonyil az elso rajzasban lelepett forduloban... nekem sem az izgalmas kategoria...
Csak ket-harom kamikaze ment le es azt is ugy vertem le ha bejott a halhatatlansag. Tobb szivast nem is irok, de majdnem otthagytam az egeszet.
 
A külső körön nem nagyon kellett DEM-elni... A belsőn meg mazochizmus volt menni... ennyi.
 
Az, hogy fixen demezel minden lépésnél hol izgalmas?
 
Én sajnálom, hogy kivették azokat, amik adtak némi izgalmat...
De nincs gond, majd megyek beljebb!
 
Jut eszembe; forrás Ghallanepe. Már sokkal prominensebb emberek is kerültek bajba, mert nem jelöltek meg forrást.
 
- A quwarg rajzásban akinek a max. koordinátája az SF-re esik, és 40. szint alatt van, annak a keleti rajzás számít megfelelő rajzásnak.


Nem elégedetlenkedni akarok, nincs is ilyen karakterem aki ebbe a "zónába" esne, de ez így még mindig shit. Miért pont 40. szint??? A 220as rajzás legszélső körén kb 40-45. szintű quwargok jönnek. Nem lehet nagy élmény velük verekedni 40. szinten. Tehát mehet inkább vissza a keletibe fele pontért. Persze, ez nem verseny, a Kft részéről sem. Akkor miért nyilvános hogy ki mennyi pontot gyűjtött? Így persze hogy verseny lesz belőle. Aztán ott van a nyugati rajzás, ott nincs szint korlát, csak a függőleges koordináta van figyelembe véve. Nem szeretnék személyeskedni, de az a pár karakter aki sose úszott át, és 50. szint körül van miért kap teljes pontot nyugaton? Csak mert sose úszott át? Nézzük már meg milyen felszerelésben vannak, keleti illetve 220-as tárgyakban ölik a nyugati quwargokat a rajzás közepén, gondolom sok-sok pontért. Nem irigylem tőlük, nem azért hoztam fel, csak nem egyenlőek az esélyek, ha valaki a pontversenyben szeretne elöl végezni. De persze, ez nem verseny. Csak akkor nem is kellett volna (nyilvános) pontokért öldökölni a quwargokat. Lett volna csak simán darabra számolva mint az elsőnél, és egy sima emlékérmet kiosztani, max pár fokozatban (réz, bronz, ezüst, arany, gyémánt, stb) Persze ha csak most is emlékérem lesz nulla táppal (mert mondjuk a táp része megtalálható a rajzásban kincsként) akkor nem szóltam, maradjon minden így ahogy most van.
 
Nagyon szívesen! Arra figyelj,h lesz pár mókás dolog, mivel itt jönnek ryukus quwargok is, amik igen csúf dolgokat művelnek. (pl átok, q.bölcs gyak. kivédhetetlen támadóspelljei, turbózott q.agyfürkész agyropija, közkívánatra akár kettő is) Szal egy "kis" KFes/Ryukus hátszél nem árt...
 
Köszi az infót!!!
 
Nagyon koszonjuk, ma mentem egy fel fordulot a ryukus rajzasban, igy azert mar volt jatekelmeny is
 
220+:
270:105 - 288:105
270:123 - 288:123
gödör: 279;114
 
Akkor úgy néz ki, hogy csak elnézek mégis a rajzásba!
 
Változások:
- A quwarg rajzásban ryukun nem jönnek többet KF-es quwargok.
- A quwarg rajzásban akinek a max. koordinátája az SF-re esik, és 40. szint alatt van, annak a keleti rajzás számít megfelelő rajzásnak. Természetesen ettől még irthatja a 220+-os rajzást is. Érdemes is, mivel minél előrébb levő területen quwargozik valami, annál többféle egyedi kincs esik.
- Mostantól neves quwargokat is számolja a program a quwarg rajzásban.
- A Vasalt bunkók quwarg szaga is erősített quwargokat generál a rajzásban.
 
a végén apróságok lesznek, de ha nem, akkor sem nagyon izgat. BAval, sok 20 TVPs DEMel, nehezen pótolható távfegyóval esélytelen a dolog a pontokra és nem is ez a cél. nem lehet mindenki az elején, ez nem verseny, csak játék. viszont mint a GNen is kifejtettük, mindenki játszani szeretne, esélyt kér a 3 lény legyűrésére a legszélén és így esélyt a sok kis trezsör felmarkolására is. persze, vhogy úgy kell ezt kitalálni, hogy az erősek is profitáljanak belőle, de tuti lesz korrekt megoldás.
 
Ki kell adni ba-t a kf-es quwargokra. Igaz ezzel buksz pár csatát, meg xp-t fordulónként, de mivel a megölhető limit halmozódik ezért az nem vész el. Igaz a kincsek találatára is csökken az esély ha nincs meg a 3 megölt szörny, de még mindig több pont és kincs gyűjthető így mintha ott se lennél a rajzásnál. Persze a ba kiadása nem tápos dolog, de még mindig jobbnak érzem mint részt se venni az egészben. Ki tudja milyen jutalmakat osztanak a végén, kár lenne kimaradni belőle...
 
Egyetertek veled teljesen, amit meg hozzatennek, hogy az egesz egy nagy szivas ryukun. Inkabb csatamezozok, kalozhajozok, vagy draklenezek, tobb a kincs is meg a tp is. Jaamugy meg A tetves kfes quwargok miatt mar 300+ vas dobonyilam ment a levesbe....4 fordulo alatt.
 
Nem értek veled teljesen egyet.
Ryukun nekem az a bajom, hogy az erősített ryukus quwargokat azért egész jó eséllyel le tudom verni (kivéve amikor egymás után több ölész is nekemesik), viszont a KF-es quwargok, amik jönnek, mivel ugyanúgy erősítettek, teljesen esélytelenek.
Nem tartom jó ötletnek, hogy ryukun a 4. körben ugyanolyan erősségű quwargok jöjjenek, mint KF-en a 4. körben.

Az még rendben van, hogy a szélén ne jöjjön terület+1 quwarg, de belül se legyen már ugyanaz az erősítő algoritmus rájuk, mint a normál quwargokra, mert így ha ki akarom szedni az új tárgyakat, 2 lehetőségem van:

1. kimegyek a rajzás szélére, ez esetben viszont mind TP-ben, mind pontszámban kevesebbet kapok, akkor meg mi a különbség köztem és egy frissen áthajózott karakter között?
2. Leadom az 5 arénabajnoki medált, átmegyek KF-re és ott irtom a szélét. Ez esetben viszont nem sok kedvem lesz irtani a rovarokat, mert pont annak a lehetőségét vesztem ezzel el, hogy egy területen az élbolyban végezzek. Pedig a jelenlegihez képest TP-ben sokkal jobb lenne, csak éppen egy leszek azok közül, akik "ja igen, és ő is itt volt", és nem pedig "komolyan kivette a részét a rajzás megállításából".

Tehát én azt mondom, hogy McS-nek részben igaza van, a szélén nem szabad, hogy az adott területnél erősebb lény jöjjön, de belül se legyen ezekre a szörnyekre ugyanaz az erősítő algoritmus, mint a területre jellemző quwargokra, mert amíg egy 128. szintű ülészt le tudok verni, egy ugyanekkora szintű katonát el se találok.
És mivel nem csak néha jöhetnek ilyenek, hanem szinte minden lépésnél jön min. 1 KF-es dög, esélyem sincs lezúzni mind a 3-at, tehát a végén nem esik semmi, így viszont nem éri meg ryukun maradjak a rajzás közepében, jobban járok ha átmegyek KF-re és ott a szélét csapkodom. Így viszont nem tetszik.
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.