Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Káoszteknőc
Küldd el képeslapként!
"AHHH, a káoszteknőc! Gigantikus méretű szörny, sebezhetetlen páncélban. Nagyon hatékonyan kell támadnod ahhoz, hogy a néhány, sebezhető részén keresztül komoly kárt tudjál benne tenni. Egy jól irányzott ütés a fejére, amikor kidugja, egy szúrás a lába mellé, vagy egy prezíc vágás a farkára - megteszi mindahány. Ha a káoszteknőcöt fel tudják bosszantani, hatalmasakat harap, de egyébként békés jószág. Pedig sokan vadásznak rá, hiszen páncélja igen hasznos alapanyag." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-23 11:22:01 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Nem vagyok fan. Egy*űen csak megmondom a tutit. Majdnem a kezdetektől játszom mindkét játékot, így elég nagy rálátásom van a dolgokra. Ismerem az előnyöket, és hátrányokat, az OV egyik legnagyobb előnye sztem az egymással való kooperáció. Persze korlátozott mértékben van lehetőség itt is, de örülök, ha egy kicsit mélyebb szinten is lehetőség nyilik együttműködésre. Ezért örülök, ha közeledik egymáshoz a 2 játék.

Sorry, de ilyen vagyok, ha valami sérti az igazságérzetem kimondom. Volt már rá példa, hogy az OV-s környezetben a TFet is megvédtem, és marad így a továbbiakban is.
 
Lehet, hogy rá férne!
 
Hagyjad rá, ovi-fan, majd mingyá bannoljuk innen.
 
Akkor azt hiszem nem folytatom tovább a beszélgetést. Még mindig nem érted, hogy miről beszélek? Mind a ketten ugyan azt mondjuk csak más szempontból. Tény és való, hogy élvezetes a játék a TK-val. De itt TF-en több és jobb lehetőség van rá. Kész vége én itt lezárom a vitát a részemről.
Fir
 
"Tudom ilyen az ŐV-s hisz játszottam vele több mint 2 évig. Ott csak annyi van, hogy ki mit varázsol és csókolom"

Ez sem pontos. Nagyon komolyan oda kell figyelni, hogy "ki mit varázsol" mert különben van "csókolom". Egyébként a próbákra is készülni kell, ha csak egy valaki is elrontja könnyen lehet, hogy bukta. A tárgyakról nem is beszélve. Szerintem nem kell finnyázni, igen is az egyik legjobb része ( a sok új fejlesztés ellenére / mellett is ) a játéknak, amikor nem magányosan kell egy játékot játszani, hanem tudod hogy számíthatsz másokra, és ők is számítanak rád.
 
Egy fenét rideg (a manuálist nem pontosan értem mire gondolsz ), bővebben nem fejtem ki -esetleg ha gondolod magánban -, mégiscsak egy TF förum.
 
Bocs a gépelési hibák miatt de olyan fáradt vagyok, hogy alig látok. Ígérm jobban figyelek de ezt be kellett írnom.
Fir
 
Látom kitragadtatok egy részt a reagomból és nem értettétek, hog ymire is gondoltam. Mindenki pont azt hangsúlypzza mit én is ki akartam hozni a szövegből. Itt több értelme lesz a TK-nak mint ŐV-n. Tudom ilyen az ŐV-s hisz játszottam vele több mint 2 évig. Ott csak annyi van, hogy ki mit varázsol és csókolom. Itt esetleg meg lehet csinálni azt, hogy Te inne Te onna hozd el ez vagy azt a tárgyat. Sokkal összeszedetteb lehet a TF-es TK. Már várom én is.
Fir
 
Hali!

"Egyébként komolyabb meló összeszervezni az embereket, mint ahogy leírtad..."

Ez igy van szerintem is, mert amikor elersz egy bizonyos szintet, akkor mar tenyleg szervezni kell a dolgokat, mert nem mindenki csinalja ugyanugy a dolgokat, sot meg csak hasonloan sem!

A nyugati kalandok nyilvan egyszerubbek lesznek, konnyebben szervezhetoek... Keleten mar minden szervezes nehezebb!
Mert kulonbozo pontokrol kell "osszecsoditeni" a haverokat!
Van aki ar arnytundektol jon, mig a masik a 70-es labitol...

Szerintem jó lesz ez!
 
Azér baj ha elmegyünk az ÖV felé, mert az egy rideg és sajnos eléggé manuális játék. Játszottam ott, ismerhetem vmennyire (2év). A TF csak maradjon TF, ezzel a fejlesztéssel is!
 
És az miért rossz, ha egy kicsit az ŐV felé megyünk el? Annak a játéknak a legnagyobb előnye, hogy a más játékosokkal/ karakterekkel való interaktivitás, nem merül ki a találkozásban és szivatásban.

Egyébként komolyabb meló összeszervezni az embereket, mint ahogy leírtad, gondolom itt is lesz valami móka, ami miatt nem annyi lesz, hogy lefekszünk aludni, azt' hadd szóljon.

Ha egy mezőre kell menni annyi baj legyen, ott a kedvenc táborhely, keleten a tiltott teleport, a karavánok, nyugaton a csatorna part és a középső területek ( kalandozók városa, varkaudar sor ) között lehet a dimenziugrással ingázni.

Attól félek csak egy kicsit -hogy főleg keleten - lesz-e rá komoly érdeklődés, és kiszállnak-e a kalandozók az A-B fordulókból?
 
Valami olyan tárgy leadás nem lenne rosz dolog amit mondjuk személyre szabnának.
Pl: Jelentkezik a kalandra 4 elf. A kalandot adó személy megszabja, hogy az 1-es és 2-es, 3-as, 4-es milyen tárgyat hozzon el ahhoz, hogy megkaphassa a küldit az egész csapat.
Fir
 
Én annak örülnék, ha ezek a TK-k elsősorban nem LCS jellegűek lennének, azaz egy baromi nagy szörnye rárombolnak 10-en aztán viszik a trezsört, hanem feladatok is lennének benne (szakértelempróbák, tárgykészítés, tárgy leadása, stb.)
 
"Nem igazán igényelt túl nígy szervezést és valahogy nem volt jó. A karakter csak lefeküdt és a két foruló között elment és megcsinálta."

Ez úgy a 6. szintig talán igaz is...
 
En mar nagyon varom ezeket az uj TK-kat. Nagyon jo, hogy vegre TF-en is lesznek. Vegre lesz megint szervezkedes, osszefogas es remelhetoleg a vegen nagy orom!
 
Oreg? :-)
 
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy nagyon fog hasonlítan az ŐV-s TK-ra. Azt sose szerettem. Nem igazán igényelt túl nígy szervezést és valahogy nem volt jó. A karakter csak lefeküdt és a két foruló között elment és megcsinálta. Na már most ez itt a TF-en biztos másképp lesz. Mert olyat hallottam, hogy egy mezőre kell sétálni a TK-t végző kariknak. Ebből lesznek még szép bonyodalmak.
Fir
 
Hm..
Talira kvara nemtudtam menni,de nagyon érdekelne a dolog...
Ha jól értem valami többszemélyes kalandokról lenne szó? Ha igen nagyon király ötlet,ár csak azért is,mert a kt.-knak lehetősége lenne végre kt.-ként fellépni,valamit csinálhatnának együtt.....
Maximálisan támogatom,csak vigyázzunk hogy ne olyan fantáziátlan "öjjétekmegamarhanagyhúdeborzasztómonsztertot" dolog legyen belőle mint az ŐV.-n.
Na és persze az se lenne jó,ha végtelen számú labitúrásból állna,mint a királyi küldik....
 
Hyperbe vele!
 
Azert meg elferne itt a hp-n az minta ami kint volt )
Naaaaa....lecci lecci lecci ))
 
A decemberi Alanori Krónikában egy újabb kalandot olvashattok majd. Persze csak tájékoztató jelleggel.
 
Az nagyon jó lenne, mert akkor azok is tudnának vmit, akik nem voltak ott/nem látták a plakátot!
 
Oregkori szenilitas?
 
Az jo lenne, mert mar en sem igazan emlekszek ra pedig olvastam.
 
Zsolti: nem lehetne az olimpian kifuggesztett TK-t kitenni ide a honlapra cikk formajaban?
 
A csapatban valo kalandozas otlete egy idos a jatekkal.
 
Nkeem nincs, de remélem a KFT hamarosan kihoz vmi infót, mert szerintem évek óta ez lesz a legnagyobb, és legjobban várt fejlesztés!
 
Van már konkrét infója valakinek? Esetleg láttátok a találkozón a kifüggesztést?
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.