Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A bárdversenyekről
Küldd el képeslapként!
Ghallán bizonyos időközönként megrendezésre kerülnek ún. bárdversenyek, melyre bármelyik szépéletű, írástudó kalandozó benevezhet versével vagy prózában írt alkotásával. Csupán a maximalista, szörnyölésre szakosodott kalandozóknak szúrja a szemét ez a rendszeres esemény, hiszen ők ebben a szerepkörben nem igazán tudnak jelentős eredményeket elérni.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati gyorsítás IV. (562. tudati képesség)
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Aukciós statisztika

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 16:00:18 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-03-29 16:00:26 Az ŐV fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-03-29 16:00:29 Az ŐV fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
mér'? ;).
 
nemjo
 
 
Az illendoseg miatt valaszolok csak, Alien es DG mar mindent elmondott amit elmondhattam volna.

Nem bantodom meg, nem ismerlek ahogyan Te sem ismersz es igy a velemenyed ("kissé szánalmas" lennek) nem er valami sokat ezzel kapcsolatban. Sajnalom, ha most egy vilag omlott ossze benned!

Az, hogy miben van igazam es miben nincs sztem mar eldolt a jatekosok tobbsegenek/egyreszenek reakcioja alapjan.

Igen, ki is leptem, 2 hete semmi kozom a TFhez es valoban egy fillert sem er mar nekem (amikor ezt irom, se a TF miatt irok, hanem miattad es IRCre sem TFezni jarok hanem a barataimhoz).

Valoban neha tudok annyira unatkozni (egyre ritkabban), hogy az ilyen ofrumokat olvassam es szorakozzak az olyanokon mint Te (ritka mulatsagos es szorakoztato latni felnott embereket akik ennyit tudnak beszelni valamirol ami azert elegge nyilvanvalo ha kellokeppen objektiven nezzuk). Mint a TFes hajtepesek 90%anal itt is az irigyseg volt a fo ok, hogy ekkorara fujtak. Szomszed lova effekt es hasonlok. Kar az energiaert ;)

Benne voltam-e? Nehez kerdes... nincs egyertelmu valasz. Ha jol emlekszem 4 jatekos kovettel el a dolgot, latok ra esely-t, hogy en voltam az 5. aki tudott rola (v. 6., igazabol nemszamit). Fel lehet fogni, hogy en is benne voltam mint majdnem mindenben amirol tudtam es nem szaladtam jelenteni, hogy itt bizony valami nem jo. Sosem erdekelt, ha valami a TFen ilyen/olyan elonyhoz jut velem szemben, mit erdekel? Nemvolt sem energiam sem kedvem taktikazni a TFen, inkabb maradtam csondben mindig es hallgattam az okosokat. A tuzhoz nem ulhettem le soha, de ott allhattam mellette. Ciki mi, ha valaki a kornyekere sem mehet? Hala a joltajekozottsagodnak azt is biztosan tudod, hogy altalaban azok sirankoznak a legjobban akik csak a tuz fustjet latjak, azok akik ott ulnek v. csak a kozelben alldogalnak altalaban jot rohognek. Ez egy ilyen dolog. Most nem rohogtek a tuznel sem bar ketsegtelen, hogy azert, mert eroszakkal lett befogva a szajuk (persze aki csak all es bameszkodik azert szep csonben elkacaraszik a dolgon). Remelem ertheto voltam, ha nem elnezest, ez egy ilyen nap ;)
 
hehe, ezek a jatekok tele vannak bugokkal, emlekszem meg a 90-es evek kozepen a MXTU-t termeltuk szarasig egy bug segitsegevel, bar batyam becsuletes volt es miutan megtermelt hamar rengeteg MXTU-t kb jelentette, el is jott Leah es elvette a felet:-( Jaja, ket evre ra talan abba is hagytam, de neha jo visszanezni hogy micsoda bugok vannak...:-)
 
Néhányan még mindig olyan csőlátásúak, mint Miklós :-((
Nem értik, hogy nem a büntetésen van a hangsúly, hanem a kft. hozzáállásán!
 
sztem te erosen el vagy tevedve...
egyaltalan minek szolsz bele olyan dolgokba, amirol fogalmad sincs?

1. ha mar kiderult, hogy nem ezt volt az elso probalkozasunk, akkor legyszi sorolj fel parat. olyan jol tajekozott vagy...

2. tobb eves tapasztalatunk nem csak nekunk van a jatekkal kapcsolatban, hanem a jatekvezetesnek is. nem nekunk kellene kitesztelni a jatekot. nehezen tudok elkepzelni olyan elirast, hogy vmi 4 arany helyett 100-at er. egyszeruen beneztek vmit, aztan keptelenek voltak azt mondani, hogy elcsesztek. nem vitatom, hogy sok penz volt belole, sztem ezt egyikunk sem tette. a problema az volt, hogy totalisan atharitotta a beho a felelosseget, meghozza eleg szerencsetlen kommunikacioval.

3. en lattam mar olyat, hogy egy ceg meghatralt, tolunk nyugatabbra ez nem is elkepzelhetetlen. en szemely szerint csak annyit szerettem volna hallani miklostol, hogy elcsesztek, de mivel kihasznaltuk a dolgot, ezert megbuntetnek erte. erre nem voltak kepesek.

4. sztem baromira nem volt realis, hogy az uj pszi kepessegekert ki kellett perkalnom majdnem 40k aranyat, mikor a nagyreszuk semmit nem er, de hat ez van. ilyen alapon az is termeszetes lehetne, hogy 20 forcsi oskreacio hasznalat utan lesz a soksok varazslasbol 12k aranyam (600 arany forcsinkent vazz!). ez mar bug. ha nekem el kell fogadnom ezt, akkor legalabb ok is meghallgathanak, ha az o donteseikkel kapcsolatban mi mondunk vmit, vagy teszunk vmi tanacsot. erre nem voltak kepesek.

5. nem tiz percet jatszottam eddig a haverjaimmal szerepjatekot. soha nem ordibalunk egymassal, de megcsak nem is vesztunk ossze. a tf-nek viszont semmi koze az asztali szerepjatekhoz. nem fizetek ki a meselonek 400 ft-ot orakent. itt igen.

6. mielott elkezdesz kritizalni masokat, maskor tajekozodj egy picit. ha meg a jatekkal van vmi problemad, akkor jo lenne, ha ismerned is azt.

meselek igy a vegere egy picit azert. a minap kivettunk egy dvd-t egy eleg nagy kolcsonzobol, de csak itthon vettuk eszre, hogy nem azt raktak be a tokba, amit kellett volna. megneztuk azert, majd visszamentem masnap vele es lemondtam, mi tortent. a srac elnezest kert, odaadta a jo dvd-t, azert pedig, amit megneztunk, nem kellett fizetni.
a tanulsag levonasat rad hagyom.
 
Miért lenne szánalmas, hogy továbbra is szeretné tartani azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akiket a játék kapcsán ismert meg? Jó, most mondhatnád, hogy "Miért nem MSN, ICQ, Skype, mail?" Mert itt egyszerre mindegyik ilyen ismerőssel tud beszélni, és nem kell ezért telepitenie olyan cuccokat, amiket alap esetben nem használ. Egyszerűen kényelmesebb. Mellesleg téged nemigen láttalak még se IRc-n, se Gn-en, így nem értem téged hol érint ez az egész...
Mellesleg fogalmad nincs róla, hogy Hyp miért is "hagyja abba" a játékot. Hidd el: nem a csalás miatt.
A több éves tapasztalathoz. Egy programozónak, és egy JV-nek több éves tapasztalat után nem kellett volna rájönniük, hogy ez így "kicsit" gázos lesz? Nem ez lett volna az első példa a játékban, hogy qrva nagy táp felett siklott át a szemük, és késöbb ezt egyszerűen lekorlátozták...már ha lekorlátozták...
Mint már többször is elmondtam, de úgy tünik neked is el kell még egyszer: Ha JV annyit mond: "Gyerekek! Ezt bizony elbasztuk. Sorry, elvesszük az így termelet aranyat, mert ez így durva, a matéria ára ezentúl pl 4 ap." Szerinted szólt volna valaki egy rossz szót is? Nem valószínü. Egyébként a "többszöri próbálkozás is ERŐSEN relatív. Sajnos sztem ebben az esetben sem tudod, mikre gondolt a JV/Miklós)
Aláírás gyűjtés: Itt szimplán a KFT hozzállása miatt indult el a vita. Miért lenne nevetséges, hogy papiron akarták bizonyitani, hogy ezt nem 2-3 ember gondolja így?
A Jv döntésével kapcsolatban. Nem tudom prbáltál e már vele megbeszélni vmit. (pl.: Kt képesség) Nos ez a dolog úgy néz ki, hogy ő kijelent vmit, és az vagy tetszik vagy nem. Hiába vannak marha jó érveid, ha nagyon kapálódzol, jön egy szűk válasz: ebben a témában nem vagyok hajlandó többet vitatkozni". Ha esetleg neked lett volna mégis igazad? Így jártál.
Játékegyensúly? Az kb akkor létezne, ha bizonyos dolgok MKI számára elérhetőek lennének. Ha nem követed a "kijelölt útvonalat", nemigen lesz esélyed labdába rúgni. Nézzük csak a KT-kat. Szerinted az is az egyensúly része, hogy 220+on már létszükség a gyógyító totem? Ha valaki olyan KT-ban van akinek nincs meg? Így járt.
Hyperion benne a bugger csapatban? Javaslom elöbb ismerd meg az embert, akitől ilyesmiket kérdezel ;o)
 
Nem zavar a jelenléted, de kissé szánalmas - már ne bántódj meg - hogy először leszólod a játékot egy olyan dolog miatt, amelyben egyszerűen nincs igazad, kijelented, hogy kilépsz, egy fillért sem ér neked többé, aztán pedig bevallod, hogy jobbat nem tudsz te sem kitalálni. Hm...
Más. Nem ér ezentúl egy fillért sem? Eddig ért valamit? Amíg nem jöttek rá a csalásra? Mert az volt!
Az egész egyszerűen nem igaz, hogy több éves tapasztalattal rendelkező játékosok (akikről, mint kiderült, nem ez volt az első próbálkozásuk) nem veszik észre a különbséget a hibás és a nem-hibás leprogramozott dolgok közt! Ezt sajnos képtelen vagyok elhinni! Egy nyilvánvalóan elhibázott dolgot kihasználni, heteken keresztül rágyúrni, azzal extrém rövid idő alatt extrém pénzeket termelni (mindkét fogalom erősen relatív!), és ezek után azt kérdezni, hogy miért bántják őket...
Ami az aláírásgyűjtést illeti: mit akartak vele elérni?
A cég nem fog meghátrálni, ebben biztos lehet mindenki. Csak nevetségessé tette magát az, aki kezdeményezte.
Ami a csalás fogalmát illeti: ebben a játékban igenis a játékvezető(k) dönti(k) el, hogy mi a csalás, de nem annyira nehéz rájönni. Főleg többéves tapasztalattal nem!
Más. A hangnem kérdésére visszatérve, csak annyit tudok mondani, hogy aki nem próbált még ennyi játékosnak mesélni, ennyi mindent egyszerre fejleszteni, ennyi mindent szemmel tartani, ráadásul éveken keresztül, az ne akarja a nyugalom szobrát megformálni a játékvezetőröl.
Ezért a dologért, mellesleg, a világon mindenhol megbüntették volna a csalókat. A szabályok adottak, és a játékegyensúlyt is ismernie kell egy rutinos játékosnak. Ha nem képes ennyi idő múlva sem felismerni, hogy mi a játékban reális, és mi nem, az valóban jobban teszi, ha nem játszik tovább.
Mellesleg, Hyperion, te benne voltál az ominózus csapatban?
 
Jajderosszezajatek! Tessek...
Miert vagyok meg itt? Mondjuk mert mikor itthon vagyok annyira unatkozom, hogy nem tudok jobbat kitalalni? Elnezest ha zavar a jelenletem IRCen is meg itt is es a GNen is (mashol azthiszem nem voltam jelen). IRCre ezutan is fel fogok jarni a baratok miatt, ha nem tetszik ignore es kesz...

A TFfel meg mar nem foglalkozom abszolut, nem pofazok bele a dologba (ez itt egy IRL gusztustalansag volt). Fugges nincs, jobb ez mint a fal bamulasa... potcselekves? Az... ez van... majd kinovom ezt is...
 
jajderosszezajatek!

 
Ja, es ha a fuggeset es a potcselekveset akarja kiiktatni, amit a TF okozott, akkor miert is van meg mindig itt?
 
Zka, ez olyan mintha fellepnek az OV, vagy a HKK oldalakra es csak olyan jellegu kozleseim lennenek, hogy "jajderosszezajatek". No, mind1, csak ettol kiutest kapok. :P
 
biztos szeret minket amúgy meg ha nem belepofázik csak normálisan beszélget, akkor miért ne?
 
Hyperion: akkor mar csak 1 kerdesem maradt: mi a bubanatot keresel akkor te meg TF-es forumokon, es portalokon? HA a TF mar egy lenezett dolog szamodra?! Mit Szoroskodsz itt?
 
Jogos...
Van nagyjabol 5 olyan ember akiert erdemes volt TFezni, bar ez azert szamomra 5 ember baratsagaert kicsit sok Jol szorakoztam-e? Mondjuk, hogy potcselekvesnek jo volt es igen, neha valoban jol ereztem magam, de igy visszaondolva es osszehasonlitva az elmult mondjuk 1 honap elmenyeivel, benyomasaival, tapasztalataival es ugy altalaban mindennel aztmondom, hogy a TF egy fillert sem er mar nekem ;)
 
meghát szórakoztál! amúgy miféle jóbarátok? utál mindenki! ;)))))
 
No, ha én most kiszámolnám mennyit költöttem TF-re asszem lesz is szúrnám magam. )) Igaz nem volt kidobott pénz, szereztem egy nagy kupac jóbarátot!
 
Igazabol nem erdekel mar a dolog 1 dolgot sajnalok csak, hogy 5 ev alatt elkurtam a TFre cc 250k HUFot (ma reggel szamolgattam kicsit)... Ez a csaltal/nemcsaltal dolog meg olyan, hogy van akit zavar (akar valos akar nem), engem spec akkor sem zavart volna ha CL tenyleg rosszindulatuan csal meg az sem, ha minden ugy van ahogy allitja (ismerem mar annyira, hogy elhiszem neki ha azt mondja nem, akkor az ugy is volt, Beholderrol meg mindenkinek van pozitiv v. negativ velemenye). Nem volt nehez CL partjara allni akar jogos a dolog akar nem...

Tudod; nekem kart nem okozott sem kozvetve sem kozvezlenul es masnak sem (max. lalki kart, az meg inkabb nevetseges mint sajnalnivalo) igy nincs miert "haragudnom" ra (bar sztem Te sem teszel ilyet).
 
ezt az elszolast miklos levelebol vetted? ha ismerned a dolgokat tudnad, hogy szo sincs elszolasrol, persze ha letezik direkt elszolas is akkor mas a tema...
 
Mint kiderült, CL szólta el magát de nem árulta el, csak utalt rá. Ezek után jóhogy figyelték mit csinál, aztán jól odavágtak neki. Speciel egyre kevésbé érzem úgy, hogy bármiért is sajnálnom kéne, ugyanis egyre inkább az az érzésem, hogy tudta, amit csinál az nem helyes.
 
Lehet hogy durva, de nezd a Beho szemszogebol... kap 20k HUFot cserebe o semmit sem ad... vagy gondolj arra, hogy keresel 20k-t azzal, hogy beirsz egy karakterhez egy 5 szamjegyu osszeget. Etikus? Beholdernek sztem tokmindegy...

Nem allitom hogy a Beholder adott el aranyat, nem is lenne ra bizonyitekom, de azt mindneki tudja, hogy jatekosok kozott nm ritka az ilyen. Azt pedig kotve hiszem, hogy nem szurja ki a szemuket (ha kiszurtak CLek aranytermelest (hacsak nem valami irigy kocsog ugatott megint ahogy az lenni szokott), akkor azt is kiszurak, hogy miert valtozik egyik pillanatrol a masikra karakterek anyagi helyzete mondjuk 100k arannyal (ugy hogy latszolag semmi sem indokolja (nem mondjuk 3 vampirolo eladasarol beszelek)).

Annal a Beholder gyavabb sztem hogy aranyat adjon el, hacsak nem az egyenlobbeknek, arrol meg mi ugysem tudnank szoval ez sztem elhanyagolhato. zt viszont nem hiszem el, hogy nem tudjak pontosan ki az aki elad aranyat HUFert es viszont...
 
A többit tartom ^^
 
Ez igy mindjart mas.
 
Figyi ez azert eros vad. Tudod bizonyitani, hogy tortent ilyen eset? En nem akarom elhinni, hogy valaki utal teszemazt 20K HUF-ot es csak ugy beirnak neki x ezer aranyat. Ez nagyon durva lenne!!!
 
Üdv!

Na már nekem is baszta a csőrömet a dolog és felhívtam tisztelt delikvenst, hogy megkérdezzem mi is volt az az ajánlata tavaly. Mint kiderült ő egy karaktertől vásárolta az aranyat (bocsánat 200.000 aranyról volt szó), aki azt mondta, hogy a Beholdernél tudnak róla a bentiek, nem lesz baj. Na ezt ő úgy adta tovább, hogy a Beholdernél bennfentesek elintézik a dolgot.

Igazatok volt, mea culpa. Nyílvánosan is bocsánatot kérek.

A többit fenntartom
 
Én is ezt sejtem, ezért is szeretném tisztázni. Nem titok hogy sokszor én is kritikus vagyok a Kft-vel szemben, de annak mindig jól megalapozott oka van, viszont a vádaskodást nem kedvelem.
 
Ismét ment. Remélem tudtam válaszolni.
 
nem lehet hogy egy olyan jatekos aranyvaltasi akciojat titulalja belsos ugynek akinek semmi koze a Beholderhez? Esetleg a jatekost gondolja belsosnek?
 
Ment a válasz. De jöhetett volna ide publikba is. És még mindig várom a bizonyítékot, vagy valami nyomot arra vonatkozóan, hogy a Kft (NEM a játékosok) váltanak aranyat forintra és vissza...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.