Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Gnómlak
Küldd el képeslapként!
Az a sok ismeretlen rendeltetésű kütyü a gnómlak környékén minden bizonnyal ámulatra késztet, és akkor még nem is jártál az épület belsejében.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18.

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Épülettervezői pályázat 2. (10)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)
Tavaszi befizetési akció 2023.02.27. (hétfő) - 2022.03.10. (2)
TF KÖZÖS TUDATOK (1277)

További témák...

2024-03-29 10:45:59 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-03-29 10:46:08 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-03-29 10:46:15 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Na akkor beszéljünk a közös tudatokról és az istenekről. Elsősorban a KT-krol.
Amin én gondolkodtam az egy kobudera faju KT ami érdekelne ahol az ökölviváson van a hangsúly, de szívesen meghallgatom hogy mi van még, hisz az információ hatalom. (nem mintha ismernék konkrét kobudera KT-t is)
 
Inkább a Kompánia
 
Sheranos akar lenni ha jól tévedek KL, SIA ugrott, de Jégmágusnak még jöhet(sz) !
 
az emberek a való életben is segítenek egymásnak ezzel azzal. Most te kapsz egy vaspáncélt később te fogsz adni másnak - ez még nem tápolás, hanem a kapcsolatok felhasználása.

Csakhogy a való életben is kapcsolatok nélkül kezd az ember, és a tanács, főleg egy új karakternek, szerintem jóval többet ér, mint egy vaspáncél, ami marha nagy és nehéz is... KT választáson gondolkodtál már?
 
Azért az ilyen vaspáncélos postásokat nem kell ám feltétlenül elutasítani - szvsz az emberek a való életben is segítenek egymásnak ezzel azzal. Most te kapsz egy vaspáncélt később te fogsz adni másnak - ez még nem tápolás, hanem a kapcsolatok felhasználása.
 
Ha feltalálod és megcsinálod a különböző bőrcuccokat, egyszerű fegyvereket, akkor a kisvárosban értük meglepően sok pénzt szerzel. Énnekem akkoriban volt egy áldozz 100 aranyat küldetésem, kétségbe voltam esve. Kiadtam egy IM-et abolt látogatása után, azt csak néztem, hogy feláldoztam 100 aranyat. Hogy honnan volt ennyi nekem? Azért a gatini boltos a felelős, meg a királygyíkok és surranó kígyók...
 
Jóvan na! Nem ezekkel az adatokkal, de a lényeg úgyis az, hogy nem csak átlóban kellett menni hozzá, és két jó nagy mennyiség volt. Ha jól emlékszem, 18 délre, 3 nyugatra...
 
Ezt nem mondhatta, mert se a 8, se a 10 nem osztható maradék nélkül 3mal )
 
Én is így próbáltam, akkor tettem l e róla,mikor a 2. fordulómban egy elf lány közölte, hogy varázslótorony 8 mérföldre délre, 10-re nyugatra. Vagy hasonló... Mindenesetre én meg tettem 8 LÉPÉST délre, 10 LÉPÉST nyugatra, azt csodálkoztam, hogy nincs meg a torony...
 
Nagyon szepen koszonom a sok tanacsot segitseget, azthiszem a fo kerdes az volt hogy milyen stilusban is szeretnek jatszani. Hat keremszepen abban ami hozzam illik. Nem egy eltapolodos de azert viszonylag hatekony stilusban, ahol majd mindent en fedezhetek fel magamnak. Nagyon nem orulnek ha hirtelen egy vaspancelt hozna a postas, mert nem az enyem
Mindenesetre penzre tenyleg szuksegem lesz es masbol nem tudok kezdetben mint hogy a keves tvpbol valamennyit raaldozok, tuskekre szarnyas hernyokra hogy egy ket tenyleg alapcuccot megvehessek. Ha nezitek az aukciot akkor majdan tessetek licitalni, mert csak itt csak nektek kivallo minosegu arukat fogok felrakni )) Igazan megeri a penzt

Meg egyszer koszonom a tanacsokat.

Ben

ui.: most nyult ki egy tigroszlan lesz maszokaromboxerem )) Hurra micsoda csuuuuuucs!!!
 
A 180 is kerek szám, hisz egész
 
Hálátlan. Pedig csak 180-al jöttem volna, de gondoltam legyen kerek...
 
Akkor is helyesen úgy hangzik, hogy általában nem kapható a boltokban, de ha szerencséd van és mégis...
 
Murphynek a tapasztalat alapján ellent kell mondanom: lehet, hogy más is foglalkozik, de pont ott nem, ahol én vagyok
 
nem kell magyarázkodni :P
amugyis nem 200 hanem 168, mivel uj kulcsot kell vennem
 
...csontkulcs általában kapható boltban olcsón...

elég kicsi a valoszinüsége ennek szerintem
más is fogallkozik aukciosbizniszeléssel/vagyongyarapitással
 
Ajánlok egy jó üzletet mindenkinek: csontkulcs általában kapható boltban olcsón, és kb. 15-szörös árért megy a liciten. Én anno felraktam két feleslegest, és 200 AP-t hozott Ezzel alapoztam meg vagyonomat
 
Az más! Különben is egy szóval nem mondtam, hogy Alariaval segítenék. Megvan erre az Eleniosos karim, ő a jótékonykodó!
Aztán meg 200 arany egy kulcsért nem rossz ár! Amúgy ha kicsivel több TVP-t rászántam volna találtam volna bent kulcsot a labiban, de ez már télleg más tészta.
 
Szegény még csak most megy az első DEm-ért szal se tündérfény se más egyéb. Ubuk dobónyil valóban jó választás, de ahogy kivettem pénze nincs aukción venni, az meg még odébb van, hogy ubukot nyomjon. Szvsz addig is lovoldozhet valamit amihez legalább hozzájut.
 
Igaza van! Így lett a 200-adik fordulómra 1500 aranyam Jótanács: furulya könnyen készíthető, és a városban való zenéléssel is tudsz pénzt keresni. Én a múltkor nyamvadt 100 TVP-ért 106 aranyat kaptam Hozzátartozik az is, hogy 11-es zenével...
 
keleti-> nyugati
 
IQ> érdemes minél hamarabb alacsony szinten beáldozni, hiszen szintlépéskor is kapsz VPt tehát tökmindegy mekkora az IQ-d ha 5 szinttel késöbb áldozol be, VP-t buksz. vagy nem?
Ráadásul Teologia szintlépésél nem kapsz VP-t ugyhogy nyugodtan lehet használni az elsö varázslatodat, hagy növessze a teologiádat.
Taumnál már lehet gondolkodni hogy érdemes e 12es iq-val tüskepajzsozni vagy majd ráérsz 26-al, hiszen Tau szintlépéskor is Vpt kapsz.
szerintem aki nem tápolos és nem optimatizál a VPszerzésre az nyugodtan vegye meg .

arany: okos aukciozással már egy kisebb forduloszámu karakternek is össze lehet hozni jelentösebb aranyat épp csak figyelni kell mi az a keleti cucc amit a gazdagabb karakterek keresnek.

na most már sok okosat mondtam, ugyhogy megyek is a szenté avatásomra
 
1. Ha kell segítség (arany) szólj és én adok!

höhö milyen nagyvonalu bezzeg egy márványkulcson mit alkudozott )
 
Én már nem tudnék eligazodni, hogy mit érdemes csinálni, annyi mindent írtatok! Még szerencse, hogy nem nekem kell
 
Nekik viszont van lélek védelme...
 
Eddigi Raias pályafutásom alatt már számtalan szintszívó szörnnyel találkoztam, de még egyik se jutott el odáig, hogy szintet szívjon. Valahogy mindig fennakadtak egy villámon (autentikus vámpír), vagy megdobtam a mentőt (szintszívó és szubreális vámpír).
 
Hali!
Nem szó szerint táp, de nagy segítség lehet:
http://iksz.hu/tft

Kattanj a Böngészés menüpontra, a + gombokkal nagyítsd ki a térképet, aztán, mivel nem tudod még az abszolút koordinátáidat, a tereptípusokról és tereptárgyakról próbáld felismerni a táborhelyedet. Ha leütöttél egy tigroszlánt, keress rát-fát és fejleszd a mászásod. Mire kettes szintű lesz, addigra összegyűlt kb. száz arany értékű szárnyashernyó, amit tehetsz is licitre.
Licit:
A felrakás pénzbe került, amit én akkor még nem tudtam, így csináltam kb. 40 aranyas adósságot magamnak a Farlight Bank felé - erre figyelj oda. Ha a Kastély küldijeit csinálod, aranyat és pajzsot kapsz, ha valamelyik Gránittorony esik utadba, akkor a mirgekből kieső madártollból csinálhatsz pénzt liciten. Én a 11. fordulómban 20 db madártollat tettem fel. Arra is figyelj, hogy ne 1 aranyért tedd fel a tárgyakat, mert a nehezen szerzett 10 db szárnyashernyót is elcsencselhetik így fillérekért. Kis híján így jártam, de az Ősi Hajnal Lovagjai szerencsére kisegítettek - hálás köszönet érte! 10 db szárnyashernyóért 100 ap-t kérj és punktum.
Üdv,
Calen Randir (Gekkó, ha így ismerősebb)
 
mondja a Raia pap, és Elenios híveivel mi lesz? nekik nincs restoráció... nem mintha nagyon sajnálnám őket

"...Mire szembekerülök a vámpírral..."
ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy én már 4 autentikus vámpírt nyomtam le, pedig nem voltam még csatamezőn (2 Bércen, 2 Libertanban, igaz idézett moncok voltak, de azért szívni tudnak)
 
Ehhez csak annyit, hogy a tündérfény is jó megoldás, nem tudom, Sherannak van-e ilyenje... És nem a parittya a legjobb kezdőknek: az ubuk dobónyíl. Jóval nehezebben veszik el ugyanis, és nem kell pótolni, mint a kerek követ. De még jobb a bumeráng. Szőrlajhárral, gon dolom, már találkoztál, jó távfegyver...
 
Mire szembekerülök a vámpírral, és meg is támadom, lesz egy isteni küldetésem, ami szerint, ha ekttővel végzek, jön a restoráció. És a halálmágia elleni nagyobb védettségetek nem ér sokat az energiatámadások ellen
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.