Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A föld sárkánya
Küldd el képeslapként!
A föld mélyéről előbújó sárkányokat egyesek szerint az oknélküli vérszomj hajtja, mások szerint csupán a kincseikre áhítozó kalandozókat akarják távol tartani barlangjaiktól.
Nézz szét a galériában!
2. Yaurri titkosírás verseny
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-05-02 11:55:47 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-05-02 11:55:51 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
2024-05-02 11:55:57 A TF fordulók kiküldése befejeződött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hát dinamikusan fejlődsz az tuti.
 
"még előre" = még elérek
 
Én 6. kat 12. lettem vagy hogyis
42/45/31/31/52, szint 31, tám 43, véd: 80, ép: 667, dobó 33, vágó 35, mittomén asszem krathan pallossal és pengepajzzsal bohóckodtam

Most tuti a 7-es
89/67/51/63/80, szint 46, tám 57, véd: 106, ép: 1040, dobó 39, vágó 43, +12 sebzés óriáserőből, vámpírkard, pengepajzs

de ez még fejlődik egy jelentőset a 44-45-ös vágóval amit a következő pár hétben még előre. 7+5 támadás ugye... na de ez arra lesz elég hogy szarrá alázzanak.
 
Decemberben én ilyen statokkal lettem 6. kategória 45.helyzett:
47/50/41/49/57, szint: 30, tám: 42, véd: 72, ép: 560, lő: 31, szúró: 37 (+alap varik)
Káoszkígyó, sárkánytőr, armageddon

Most:
61/61/48/59/60, szint: 33, tám: 55, véd: 83, ép: 633, lő: 31, szúró: 39 (+alap varik,+csupasz izom, óriáserő)
Káoszkígyó, sárkánytőr, még nem tom milyen támadó vari.

Háát most hogy így látom egymás mellett sajna nagyon 7. szagú...
 
akkor meg a varázsképességekből adódó előnyt negálnánk teljesen, és azért lenne szar
 
Es nem lehetne valami fix megfogo spell? Olyan kurta nehez lenne felrakni 100%-ra? Ha' nem? Ha' de!
 
agytapival az a gond, hogy vagy bejön vagy nem, és akkor meg ez szórja meg a mezőnyt véletlenszerűen... há' nem? há' nem? há' de!
 
Talan altalanos vedekezo varazslatot kellene hasznalniuk, pl. agytaposas. Es valami olyan tamadot, ami ellen szinten nincs specifikus vedekezes... Mert igy tenyleg lutri az egesz kategorizalas... Mondjuk, ha, ahogy irtad, mar tavolrol le tudod loni az ort, akkor aztan oly mindegy, hogy mennyire erositettek fel kozelharcra... Ja, es valami extra fajuaknak kellene lenniuk. Hogy az emberek ne a KATEGORIAOROKre, hanem az igazi ELLENFELEKre keszuljenek ra.
 
Én csak azt tudom, az Olimpiárol, hogy a kategóriaőrök nagyon ratyik. Ezeket mindenképpen meg kéne reformálni (hallanak az illetékes KFT-sek?). Mert azért az egy kicsit poén volt, hogy elvileg "erősödnek" évröl évre.
No már most én tavaly nyáron a 7.be SIMÁN bekerültem (gond nélkül...), aztán Télen meg úgy hogy léptem kb. 5-6 szintet, meg 1-el többet támadtam mindennel, meg durvábban varázsoltam bekerültem a 6-osba...
Bár nem bánom, mert hozott nekem egy 3. helyezést, de azért az mégiscsak röhelyes volt, hogy lelöttem az őröket, az utolsó meg úgy elgépelt, hogy csak na... (de csak mert nem sebeztem eleget, hogy lelőjjem

Lehetne mondjuk több ÉP-jük (feltétlenül), és lehetne nekik is FTV beállításuk mondjuk különböző fajokra/vallásokra, hogy ne lehessen taktikázni...

Spunk / Scott
 
Lord semmi amst nem kivanok neked, csak az olimpian valami csoda folytan felkerulj a 7. kategoriaba. Es Enlaosz Bene Shang utan jojjon BS es Wart
Mar csak azert is mert akkor igen eros vagy, ha ezen karik jonnek egymas utan
 
Sajnos nem mindegy, hogy mikor kivel kerulsz ossze.
A pontegyenloeseg (valami bukholtz vagy mi pontoka) seten szamitanak az ellenfeleid altal elert teljesitmenyek. Tehat igncsak nemmindegy, hogy az elejen bever egy eros kari, vagy vegig vigaszagon nyersz...
 
Hat remelem nem lesz olyan mint tavaly... Mikor osszeakadtam a 7. kategoriaban Gorrt-tal... En sebeztem pusztito vegzettel 1200-at, o is p.vegzetezett engem... 480-al... Ugye, mondanom sem kell, hogy ki nyert a vegen?
Ja, es cirka 3 eve mindig ebben a kategoriaban indulok... kicsit bosszanto...

Dess
 
nem úgy kéne szétosztanod, hogy eredetileg nem számolsz a 8-as kattal, hanem csak 7 kategóriával, és utólag kiveszed mindenhonnan (de 99% eséllyel mindet a 7esből) azokat akik a 7esben már győztek, létrehozva a 8-asat? így akkor nincs semmi szubjektív.
 
ja, pl a 6osban már tavaly is volt olyan, hogy 700 körüli armageddont lőttek egyesek, amik egyeseknek a halált jelentette azonnal pedig ott még nincs is akkora szórás mint a 7esben, ott még durvább különbségek vannak.
 
szerintem nem lenne lelombozo.
az a lelombozo ha nem azonos erossegu ellenfeleket kapsz egy kategoriaba. arrol nem tehet senki, hogy van kb 50 karakter aki teljesen elhuzott a tobbiektol. vannak ugye ustokos karik, akik a normal jatekosokat siman leelozik.
amugy ha megnezed a ligas oldalt, jol latszik, hogy melyik teruleteken aktivak a jatekosok. ott nagyjabol azonos erossegu kalandozok kuzdottek egymas ellen. a 220+os karik (akik szerintem 7. kategoriaba valok) kozel se produkaltak annyi csatat mint a keletiek. persze ennek tobb oka is van, de az egyik hogy joval kevesebben voltak.
 
a 7esben pedig ugy huztam meg a hatart, hogy meg realis ellenfelek keruljenek egymassal szembe.

Hát épp erre kérdeztem, hogy mi alapján? Szubjektíven? Merthogy úgy éreztem ezt program nem csinálhatta, az szétdarálta volna úgy, hogy minden kategóriában ugyanannyian legyenek, nem úgy, hogy a hetesben kevesebben.

Egyébként nem lenne lelombozó, ha a legmagasabb kategóriában (8. leszámítva) lenne a legkevesebb küzdelem?
 
ez a svajci rendszer hatulutoje. akik elotted vegeztek, valszeg csak 1 gyozelemmel volt tobbjuk. de ez akar 50 helyet is jelenthet. ez van akkor, ha az elso csataban kozepkategoriaskent leutsz egy epp hogy 7esben indulot, mert akkor a program azt hiszi tapos vagy. igy tapos ellenfeleket kapsz es szeded ossze a veresegeket. mig ha kozepkategoriaskent az elso korben lezuznak, onnan nehezebb elore verekedni magad. de sorra gyenge ellenfeleket kapsz, igy a vegen lehet jo helyezest ersz el. de az utolso kor is kb +-30 helyezest jelent. attol fugg hogy epp milyen ellenfelet kapsz ott.
 
pedig az egeszet program csinalja
dinamikusan generalodik az oldal a beholder siterol vett eredmeny lista alapjan.
minden kategoriaba ugyan annyi embert tettem, kiveve a 7es es 8as katba. a 8as ugye fixen azoke akik mar nyertek 7esben. a 7esben pedig ugy huztam meg a hatart, hogy meg realis ellenfelek keruljenek egymassal szembe.
amugy ha az osszes kategoriat egyben nezzuk, akkor kb azt a listat kapjuk meg, mintha egymasnak ugrasztanank 1 kategoriaban az osszes karit. termeszetesen kicsit mas eredmeny jonne ki, de 90%ban jo lenne. tehat a mostani olimpiat lehetne mondjuk eloolimpianak tekinteni ami alapjan szet lehet vagni a kategoriakat. ha meg akarja orizni a kft a kategoria oroket, akkor a kategoria hatarokon levo 5 karakterbol lehetne osszegyurni a kategoria ort. szerintem ezzel meg is oldodna a problema.
 
Upsz!
Igaza van Chaar-Lee-nak!
De hát akkor itt az egyszerű megoldás: az őröket kell csak módosítani. Legyen nekik is 2500 hp-jük (a 7.-ben)!
 
Az a legfőbb baj az olimpiaval hogy egyáltalán nem erősség szerint végeznek a karkaterek a kategóriákban...Kissé viccesnek találom pl azt hogy egy nálam 10-12-vel alacsonyabb szintű karakter előttem végezzen vagy 30 hellyel a 7. kategóriában(mert ez már megesett),holott tesztcsatán pedig alig élte meg az első kört velem szemben.És természetesen én is végeztem már olyanok előtt akik egy kör alatt demeztetnének normális esteben.Ezzel kéne valamit csinálni.
 
Tévedsz, mert megnéztem. De most még alaposabban, és meg is értettem, mik is az oszlopok.
Egyébként mi alapján osztottad szét? Odáig értem, hogy előolimpia, miegymás, de utána?... Ezt biztos nem program csinálta, hanem te szubjektíven, ha a hetesben nincsenek ugyanannyian, mint a többiben.
 
most ha pl elindulsz egy varival ami fixen 500at sebez (van ilyen) es full pucer vagy fegyverek nelkul, akkor a 7esben fogsz indulni, mert az osszes ort lelovod messzirol. szoval te vagy az uber kalandozo, akinek nincs ellenfele. aztan a 7esben jonnek a 2500+so maxeps ellenfelek. vicces nem?
 
leirom meg1x, mert szerintem paran nem neztek meg, Lord Daramula biztos nem.
http://ide.oda.hu/~cl/oli/oli.php
itt megnezheto, hogy az utolso olimpian hogy alakultak a kategoriak es hogy szerintem hogy lehetett volna realisan elosztani. ha jol remlik, vannak akik a 7es kategoriabol az 5osbe estek volna vissza. ha vki a karakternev alapjan tudja hogy milyen eros az illeto, akkor az is jol latszik hogy egy kategoria alja es teteje kozott nincs is olyan nagy kulonbseg...
 
Hát változott egysmás, az biztos )
 
Hát most már TÉNYLEG kíváncsi vagyok erre az olimpiára. Utoljára a III.-on indultam, de úgy tűnik nagyon megváltozott minden. Akkoriban senkit nem lőttek le varázslattal, a legrövidebb csata is 3 körös volt.
 
Nem.
 
Előfordulhat az, hogy csatázok valakivel a legelső körben, és később is vele fogok csatázni, mondjuk az utolsóban?
 
Nyelvtani javítás: adott egy erős karakter, aki laposra ver mindenkit, de őt is laposra verik
 
szerintem nem a legalján leszek, de mint mondtam párszor, nem az a lényeg hogy hányan erősebbek hanem hogy hányan ÉS mennyivel túl sokan túl sokkal erősebbek, nincs egyáltalán értelme az összevetésnek, mintha trabantot vetnél össze egy ferrarival
 
Az olmipia úgy működik, hogy először bárkivel harcolhatsz, utána azokkal, akiknek annyi veresége/győzelme van, mint neked (+-1 gondolom). Szóval lazán elképzelhető olyan szituáció, hogy adott egy erős karakter, akit laposra ver mindenkit, de őket is laposra verik, a végén vele csatázol, nem sok eséllyel, mert nálad viszont jóval erősebb. 7. alatt ilyen sehol nem fordulhat elő, de ott igen.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.