Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Alattomos manó
Küldd el képeslapként!
Ennek a manónak a termete nem számottevő ugyan, de a lelkében lakozó gonoszság annál veszedelmesebb...
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-26 04:32:36 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Maga normáális?! Így is sokat lehúznak! Méghogy felemelni a sarcot...
 
Bocs a helyesírási hibákért!
 
FX! Láto matekból nem voltál jó!
Ha nincs végtelen készlet, akkor tényleg egymástól vásárlunk jó drágán! Ha még emellé beszüntetik a keleti licitálást (mármint hogy ők is tudnak nyugaton), akkor találdki mi történik!... Sok pénzen sokat leszednek ergo gyorsan leesnek az árak, mert nem marad benn sok pénz! ÉS így aki KT-zik ami manapság nem divat (szerintem), hanem már-már egyedinek számít (vedd csak például azt hogy 10 kaja 20 arany ami 40 tvp-nyi E parancs ).

ÉS már bocs de hol nem szerepjátékos ha valaki üzletszerűen készít!... Sok dolgot boltban megvéve licitre feldobva, na az nem szerepjátékos, hiszen ahhoz tényleg nincs a karakternek semmi köze ééés amíg végtelenek a készletek é kelet is licitálhat addig pl: rókafarok, tinta meg hasonlók addig ez menni fog!

Persze jó hogy nem csak Én vagyok, de azért teljesen abnormális sem vagyok!

(Ja és nem mindenkinél váltja ám ki az E parancsot a V21, azért éhányan vannak akik nincsenek elszállva vp-vel! Tudod a sok V5, meg kör eleji dolgok meg V21 már nem mindíg megy!!!!!)

Mindenesetre várom hogy reagálj hiszen lehet hogy rosszul gondolkozom, hiszen tévedni emberi dolog! De akkor a fenti indokaimat vedd figyelembe és értesd meg velem a TE véleményedet!
Köszönettel:
Ács János
 
Hát hallod, örülök, hogy nem te dolgozol a TF-fel...mi az a baromság, hogy semmit nem kéne végteleníteni??? Azzal nem azt érnéd el, hogy pénz vonódik ki a játékból, ugyanis a karakterek egymástól, jó drágán vásárolnának. Az mivel jobb???

A KT parancs pedig egyaltalan nem szerepjátékos dolog. Aki azért ad ki KT parancsot, hogy a cuccot utána eladja, az üzletszerűen csinálja, az meg nem szerepjátékos. Az E parancsot meg kiváltja a V 21 X is.

A pénzkivonást a helytartói licit felélesztésével lehetne elérni, mert az olimpiai licit az nulla. Ugye novemberben Ery vett 200k aranyért egy bizonyos tárgyat. Na, kb. 1 hónapja mondta IRCen, hogy megint van 200k aranya. Szóval vagy helytartói licit kéne, vagy a félévenkénti olimpiára kellene több és értékesebb tétel.
 
Ja még eszembe jutott pár dolog... nem tudom hogy a városokban miből van végtelenítve a készlet, de szerintem semmiből sem kéne!!!!

Ja és hogy miért durva a sok pénz... pl nem kell kiadni E parancot, meg ilyen KT-kat a cuccokra, egyszerűbb venni azoktól, akik szerepjátékosan úgy gondolják, hogy a Ők állítják elő ezeket.

Szóval mégegyszer:
A sok pénzt ki kell vonni, mert csak elrontja a játékot!!! De amíg van addig többek közt Én is kihasználom ezeket a hibásan megalkotott lehetőségeket!

Speedz légyszíves reagálj valamit, hogy tudjuk olvasod, mert szerintem itt azért elhangzik pár fontos és értékelhető gondolat!
Ács János
 
Igazad van, magam is gondoltam erre, de szerencsére nem csak Én agyok az egyetlen akinek a fejlesztéshez hozzá kell! szólnia.

Szerintem is inkább a tiltás oldana meg dolgokat. Mert ez a jelenlegi helyzet nagyon durva!!!!
Tudom tapasztalatból mondom! Második karakterem 90. forcsisként simán tud szerezni heti 1000 pénzt ami irreálisan magas... és bár magam ellen beszélek, nekem ez nem teccik!
 
Na jó, de hány TP lenne egy Titusz trófea?
 
Ha valaki nem tudná: TFelésnél is jöhet szörny...
 
...jönne szörny...

No és az a "szörny" gondolom Te lennél, félmeztelen, kezedben egy rettentő söröskorsóval, arcodon valami félelmetes kifejezéssel, mint pl. mikor egy törpe kezéből vki. ki akarja csavarni kedvenc korsóját, amikor az még félig tele leend...
 
A keleti-nyugati adó ötlete nagyon kézenfekvő a ryukus probléma ellensúlyozására, de gondold csak végig az eladó szemszögéből:
Egy nyugati megvenné 250-ért, de egy keleti felüllicitálja 300-ra. A 300-ból, mivel keleti vette, több adó jön le, így a felajánló kevesebbet kap kézhez, mintha 250-ért elvitték volna. Ez elég bosszantó tud lenni, szerintem nem értenék meg az emberek.
Vagyis csak globális adószázalék emelés segíthetne, illetve csak abban lehet gondolkozni... de segítene ez valójában?
 
Majd rájössz ha több tvp-d lesz, persze az is igaz hogy ha eccere adja ki az ember akkor nem jöhet rá szörny!
 
Persze, rohadt jó lesz, amikor elírom a második paraméterét egy ilyen parancsnak (mondjuk 400-ra 40 helyett) és rámegy az egész fordulóm!
Minek kell egyébként 40-nél többet TF-elni?
 
Gondolkoztam még.... aranykivonást akartok ugye? A legjobb az lenne ha keletiek nem licitálhatnának nyugati cuccokra! Tudom hogy magam ellen beszélek, de ez segítene, hogy mongyuk valaki lecsap egy ryukut kiesik egy karvédő azt 7000 pénz!!! ÉS ehhez elég kb a 11. szint ami manapság 30-40 forcsi alatt meglehet.
Nekem pl eleinte 1000 arany előállítása telet ennyi forcsiba!

Na meg lehetne növelni a % levonást, főleg ha keleti licitálja, de egyébként is!
Ács János
 
Na íme még egy jó ötlet!
 
Hello!

En még mindig nem értem, hogy a TF [tulajdonág] [TVP] parancsnál miért van a TVP-re 40-es korlát. Nem lehetne ezt 999-re emelni? Nem hinném, hogy túl onyolult megcsinálni.

Üdv:
Karcsi
 
Vélemény az van. Ezt tuti biztos nem fogják leprogramozni... nem is tudom miért... pedig tényleg mindenki lépett már el forcsit. Viszont lehetne egy olyan hogy feltételessé tenni a parancsokat, pl csak akkor építek ha van legalább 120 tvp.... ehhez elég lenne a 3. paraméternek megadni 120 és kész is! Persze itt nemcsak ÉP parancsra gondolok van más is, csak most nem jut eszembe... persze a mozgásra sem ártana az előttem említett dolog!
Ja megvan mire gondoltam a zenélésre.... hiszen azt célszerűbb 30 felett használni és annak is lehetne így 3. paramétert megadni...é s valljuk be a tps tpf- el nehéz kicsit operálni....

És a kör végi terepfüggő feltételes SZK sem ártana.... mert nem oda érek ahova akartam azt akkr nem jó a SZK.....
És az összesnél amit felsooroltam azért ha beleképzeljük magunkat a karakter bőrébe.... néha hülyén néz ki hogy nekiáll csinálni valamit pl SZK-zni ahol tudja hogy niincs az a szörny

Persze hozzáteszem tényleg nem ezek a legsürgősebbek.... akkor már inkább:
- isteni küldik
- kezdeti és befejező parancsok bővítése
- varázslatok felülvizsgálata... pl unkreáció mennyiségparamétere, meg aranyeső hatékonyabbá tétele (úgyis elszaladtak már az árak pl a ryukukkal és hogy már nyugat szerez olyan cuccokat ami keletnek kell).

Egyenlőre ennyi..... már ez is sok...
Speedz hallasz minket?
 
Hi!
Szerintem is nagyon hasznos lenne.2 dolgon már én is gondolkodtam, mi lenne, ha a csak özön +tápot adó tárgyak mellett bekerülne egy olyan, ami mondjuk
+3befejező +3 kezdeti parancs lehetőséget adna?
Sokszor nagyon kevés az az 5 KP a varázslatok miatt.
Ezt a tárgyat mondjuk nem kéne Kfelni, elég ha a karinál van, ebbe még az öltözködés dolog is belefér, de a 2 együtt még jobb lenne.

Másik:FM abszolút(x) abszolút(y) koordináta :
feltételes odamozgás
Szerintem kevesen vannak azok, akik még nem lépték el a fordulójukat, 1demezés ,rontott teleport és tutira nem ott táborozunk, ahova terveztük-tárgyátadásnak, labirintusba bemenetnek, duplaVPnek búcsú stb.
TVP spórolással kombinálva biztos megoldás lenne.
Hogy parancshelyspórolásra ne lehessen használni, egy körben 1szer lehessen használni, csak akkor, ha a célmező 3lépésen belül van.Gép az útvonalat véletlenszerűen döntse el,10es korlát erre is vonatkozna.
Vélemény?
 
Ez nagyon állat ötlet, én is támogatom!!! Hajrá, mikor lesz készen? ;)
 
Persze aztán kt képesség menne rá és nöne töle a szerencséd... vagy jonne utána szörny))) bar igaz ami igaz egy két kalandozo nem lehet szép latvany meztelen....Radul))))))

Komolyra fordulva: igen jo kis parancs ötlet, én tuti használnám. Főleg keleten és tovább.

Titusz
 
Hát neked mindíg van egy-két ötleted amire már nem is gondolnánk.... de általában jók mint ez is. Én biztosan használnám!

Azért egy ilyen átöltözés már kerülhetne tvp-be is! Tudom hogy magam ellen beszélek, de azért sok-sok cuccot átpakolni nem kis munka.
 
Hello!

Nekem minden fordulomban külön nyüg az öltözködés. Legalabb 4-5 parancs. Erre kellene valami jo kis megoldás.

Némely játékban lehet külön öltözeteket eltárolni. (Sima számítógépes RPG-ben) Nem lehetne ezt valahogy átültetni a TF-re?

Javaslatom: Legyen 4 öltözési beállítás, amiből kettő speciális, azaz az egyik taborozás alatti öltözet, a másik forduló elejei öltözet, míg a maradék kettő(esetleg egy) külön aktivizálható.

Lenne hozzájuk két új parancs (Esetleg lehetne egy parancs is, két paraméterrel, egy picit bonyolultabb használattal.):
RB [sorszám] - Ruházat beállítás. Ez mentené le az aktuális felszerelést.
RF [sorszám] - Ruházat fel. Ennek hatására történne az öltözés.

A Forduló elején, a szörnykeresés után, kezdeti parancsok elött, automatikusan lefutna az RF 1 parancs, a forduló végén pedig az RF 2. A fordulóvégi öltözködés a maradék TVP elhasználása után futna le, így ha valaki a maradék TVP-t külön öltözetben akarja elhasználni, mint amiben táborozik, így akár azt is megtehetné. (Itt Optiri sisak, Eldaran karkötő stb. használatára gondolok.)

Az automatikus lefutás csak akkor hajtódna végre, ha be van állitva valami, ha pedig kiadom az RF parancsot mindenkepp lefutna, azaz ha üres levetköznék csupaszra.

Szerintem ez könnyen megírható, egyszerűen megérthető, és szinte mindenki használná. Ha pedig valaki nem használja, akkor nem zavarná az új parancs.

Üdv:
Karcsi
 
 | 1 | 2 | 3 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.