Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Eliana
Küldd el képeslapként!
A képen egyet láthatsz a Túlélők Földjét járó nagyhatalmú kalandozók közül. Ez a vörös, hosszú hajú, zöld szemű ember Eliana, Raia nagyhatalmú főpapja, az Álomőrzők Közös Tudat tagjainak egyike.
Nézz szét a galériában!
2. Termikrajzás – zárás
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
A Sötétség Kora - helyzetjelentés
XLVI. Alanori Mini Olimpia

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Aukciós statisztika

A lista folytatása...
HKK online, TF online, Argum City (49)
Épülettervezői pályázat 2. (11)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés (7)
Olimpiák eredmémyei (9)
A Sötétség Kora - retró történelmi esemény (17)
Tavaszi befizetési akció 2024.03.01. (péntek) - 2024.03.18. (1)

További témák...

2024-04-27 19:53:46 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Alaria neveben írtam.
 
Még mindig nem írt senki, hogy mi legyen.... Neked adjam a pszi követ? Mikor? Hol?
 
*Density peckesen kihuzza magat*
- tanuljatok meg hasznalni a magiat es akkor a tisztek se mernek szorakozni veletek... bah, de mit varhat az arnymano egy egyszeru zsoldos csapattol!?
 
Mégis hogy viselkedjen egy Dornodonita Raiaval kapcsolatban?
Részemről mellesleg a "hiszti" befejezve, csak gondolom érthető, hogy elvárom, hogy ne tessék engem úgy kezelni mint egy kopaszt.
 
Pete nyakoncsapja az ordibáló részeg disznót*
- Mit képzelsz he??? Rája nevét indokolatlanul szádra ne vedd! Indokolt esetek: ha szóba került a latrina, vagy esetleg vki túl könnyű ellenfél volt. Na az lehetett Rája fattya!
Most pedig nyomás a latrinát takarítani! Oda való Rája fattya!

Alattomos Pete
Orgazda



én ezt vettem tulzasnak, de poenbol valaszoltam. te viszont picit tulporogtel. nem csak szerintem. ha nem tudod megfeleloen kezelni és hasznalni a zrikalast, akkor ne probalkozz vele. Joga mindenkinek van beszelni. ugy velem nincsenek BEFOLYASOS TAGOK. Mind szobatisztak vagyunk. :P
Kik a legkisebb kopaszok? Ha FX-re gondolsz, o a strazsamaster, akinek ez a dolga. ha rám, akkor az a kopasz mar egyszer nyakonvagott.
fejezd be a hisztit lecci. asszem tul sokat dumalsz titusszal. o nyavajgott ennyit, de halistennek megjott az esze.

Ne vitazz mar legyszives.
 
A deressel soha nem volt semmi bajom, az már a KT eleje óta az én lakhelyem.
Viszont a stárzsamesterünk is megtanulgatná: NEM PUCOLOK LATRINÁT!
 
A basztatást nem én kezdtem, csak kicsit kezdtem már unni, hogy egyeseknek nagyon jár a pofija, holott abszolút semmi joga hozzá.
Kicsit kurva unalmas, ha már elég befolyásos tag vok,(mpedig ezt sztem ellehet mondani rólam) és már hobbiszinten a legkisebb kopaszok is el akarnak zavarni latrinát pucolni.
Ezért volt a "akkor nem kapsz zsoldot."
merthogy orgazdaként hogy vágjak vissza?
A rangal avló visszaélés: Fx jegyezte m,eg hogy neki van katonai rangja, --> én nem pofázhatok neki...hogy is van ez...?
 
Lehet partizni, csak akarni kell. :P
 
CL meg mindig faj, hogy nem Bajara megyek? ;) Ha el akarom engedni magam akkor erre az a tarsosag jobb mint pl. a karaszi... Dumalni jobb a karasziakkal, de partyzni nem (fokent, hogy ott nem volt party) ;)

Morehin: ha a karaktere teszi a megjegyzeset akkor OK, ha a JKra akkor nem... annak semmi koze a dologhoz. Ha a TFen paraszt akkor magiatorom v. agyroppantom v. o engem es el lesz intezve, ha IRL akkor mit tudok csinalni? Semmit...
 
Kéne valaki, akinek BŰNBAK lesz a rangja.
Na legyen már béke. Aki be akar szolni a masiknak, gondolja vegig, van-e olyan viszonyban vele.
1ébként en sem vettem eszre h FX parasztkodna.
Szivattuk 1mast soxor, de tudta hol a hatar. Van aki viszont neha elveti a sulykot. Ez az " enrangommagasabbeserosebbvagyoklecsaplak" picit unalmas. Mindenkim jatsza a sajat szerepet, DE NE ESSEN TULZASBA. Akinek nem teccik h parancsol neki egy alacsonyabb szintu, az vizsgalja felul a viszonyrendszeret inkabb. Vagy lehet kerni, h LÉGYSZIVES maskent, mert nem jon be a stilus. NE LEGYEN VITA.
 
nyugi Hyppikem, nyugi.
valami azert veled is lehet, mert minden forumon csak pattogsz :PP remelem a kulfodi haverod majd rendberak hetvegen.
FXen en nem vettem eszre hogy kocsogoskodne, 1xuen csak jatsza a strazsamester szerepet. mi abban a rossz? Lady is mindig deresre akarja huzni Petet, megse rinyal senki...
 
hopp... beho kitett magaert senki sem kerte, hogy emelje ki
 
Nana! Itt egyedul FX volt az akinek foylton jar a pofaja... Az utobbi kb. fel ev alatt jofej emberbol elviselhetetlen, nagyarcu gyoker lett... es senki sem tuja megmondani mitol (mar akivel beszeltunk errol). O szol be mindenkinek, mondvan o a hatalmas strazsamester (akit, meg ha magasabb rangu ill. regebb ot tag mint en is ugy kenek szejjel barmikor hogy orom nezni... ezt senki sem akarja megis o pattog a lagjobban... de mitol?!
 
Nyugi fijjam, élezzed csak szépen a bárdodat! Hamarosan elérjük a 30as létszámot, s onnantól csapkodhatsz vele, amennyit csak akarsz! Majd megpróbálom a várvédőket élve lerángatni a gyilokjáróról és lehajigálni neked! ;)

A'j'sten; Silverwolf Hadnagy
 
Boldog szülinapot Hypike!
A hét mágikus szám, jót jelent. Valami nagy szerencse fog érni. Talán átúszol.
Viszont az ünnepelt fizet.
 
Hát igen. Ennek a Kutya Krónikáshadnagynak már megint igaza van. A rangpont pedig nem látható, mert nem pici csillag a mellkasodon. Már ha van éppen. Mármint mellkasod.
A másik pedig hogy pl egy őr nem adhat parancsot egy másik őrnek. De a feljebbvaló is csak azt teheti, amit NEKI parancsoltak. Nem hallottam h mondta neked Pete valaki hogy basztass másokat. Még a kapten is csak azt teheti, ami benne van a vele szemben támasztott elvárásokban: legyen kemény, de legyen értelme ; NE HASZNÁLJA KI A POZÍCIÓJÁT
Látod Pete ezért nem leszel soha Kapten, és remélem tiszt sem.

Az újoncok, kopaszok, alárendeltek nem azért vannak, h legyen kibe törölni a lábad. Ha így lenne, hamar elfogyna a legénység.


Testvéri üdvözlettel : Prédikátor testvér
 
"Megjegyzés; lassan kezdünk igazi zsoldossereg formát ölteni. Viták, villongások, de ha kell vmit csinálni, akkor szó nélkül mindenki nyomul... Teccik ez nekem! ;)"

Ez nekem is teccene, csak mennyunk mar csinalni valamit, el elhalodik minden kis izomrostom meg agytekervenyem ;) Megyek is menunnepelni a 7. szuletesnapomat... TEJOISTEN! Mar 7 eve? Kizart... pedig de, papiron 280. fordulo... aszentsegit, ezt is megeltem... naszoval megyek egy kicsit erodozni, mert a monszterek tul punyik mar itt nyugaton atuszni meg meg nemakarok (nem tudnek visszajonni)...
 
Pax, testvérek, pax!

Nos, épp ezért nem lettek "rendes" rangok; hogy ne lehessen parancsolgatni egymásnak és ne legyenek rakéta-ellenrakéta viadalok. ("én őrnagy vagyok vazz1, ne ugass" és "jóvan' akko' én meg vezérőrnagy", stb) Ismétlem; a Kapitány megkérdez minket, elmondjuk a véleményünket, de dönteni ő dönt, s nekünk azt kutya (gy.k. "eb") kötelességünk azt elfogadni. A Kompániában van a rangpont, amihez hozzárjárul az ismert "őr", meg efféle jelző. Ezeket a jelzőket anno én ezt kifejezetten elleneztem, csak rangpontot szerettem volna, éppen ezért; hogy ne legyenek összekeverni a karakter által önként vállalt _tisztséggel_! A tisztség a hely, amit betöltesz a Kompániában; ez kb annyit jelent,h a KTnkhoz kapcsolodó írásokban miként szerepel a karaktered, vagy Te miképpen is szólsz hozzá a kariddal. (Hyp: majd kiadom napiparancsba,h ejtsenek több foglyot, nehogy ellustulj!) A rangpont szerep mindössze annyi,h meghatározza a fejpénzed mennyiségét.
Aki úgy érzi,h el van nyomva, mert nem dumálhat másoknak, az számolgassa csendben a zsoldját és röhögjön magában és/vagy a nagyszájú, de vékonypénzű testvéreken. > ;)
Mindenki csinálja a dolgát, veterán tesvérek csak kihágások esetén mennek latrinát ásni vagy takarítani, mer' nem szeretnénk elvenni az újoncok szórakozását, iga'?
Most,h már ennyien lettünk, lassan összeütünk egy vezérkart, ha majd a Kapten visszamászik a szabijáról... > ;)
Megjegyzés; lassan kezdünk igazi zsoldossereg formát ölteni. Viták, villongások, de ha kell vmit csinálni, akkor szó nélkül mindenki nyomul... Teccik ez nekem! ;)

Ölel benneteket:
a ti szerető Hadnagyotok!

PS: marakodást befejezni, mert szólok Ladynek,h izzítsa a szerszámait és ha ő takarítani kezd, a seggetekkel polírozza ki a derest! ;)
 
Fx írására: Akkor aazt árulld el nekem:
Mi értelme a rangpontnak? Merthogy nekem jóval nagyobb mint neked, mégis te akarsz dirigálni nekem....
Ennyi erővel egy senkiházi kopaasz, ha megfelelő elnevezést talál magának, szabadon ugráltat bárkit?
Mert akkor én nem orgazda leszek, hanem pl.: százados, vagy ezredes....
 
Nagyobb csak a hangod. Talán raccsolsz?
Ne handabandázz mert ráfázol.
Te egy csóró pézáros vagy oszt kész. Adnak neked aranyat és te szétosztod. Semmi hatalmad nincs minimanus.

Ölel szerető szívvel : Prédikátorod
 
Hi!

Kocsusz mikor hol és kinek adjam a "jutalom csomagot" ???

Alaria
 
Elkepzelheto, olya regen volt, mar azt sem tudom igaz-e, hogy TFeztem akkor... ;)
Ezesetben szomorkodom, aktivan es nem nagy elvezettel... Tudom, hogy mar ugyis keso, meg jart volna akkor pofam, de nem lehetne irni a Behonak az ugyben? Hatha megertik ok is? vegulis csak egy piti tablat kell kibovieni, csak nem akkora melo (biztosan nem az)... Irnek nekik en is, de... en csak az egyenlo jatekosok koze tartozom, nem az egyenlobbek koze, igy a 'szavam' csak suket fulekre talalna...

Wow, ezek utan asszem mar ha bugot jelentek be sem allnak velem szoba, de ha meg kernek is... ;)
 
Amikor felírtam a listára az ötletem, akkor direkt odaírtam, hogy a rangok rohadtul nem végleges dolgok, de vagy senki nem vette észre, vagy senki nem akart filózni rajta...úgyhogy most ez van.
A rangpontszámítás mikéntjének kidolgozása tartott kb. fél óráig, a rangok meghatározása 2 percig (pont ezért is volt beta verzió).
 
Namost, ez sem veletlenul van igy... nemtom olvastad-e a Kompaniarol szolo konyveket, de ott katonai randja csak a Kapitanynak es a Hadnagynak volt... meg a kezdetek kezdeten (meg mielott Te beleptel volna), kerdeztem, hogy lehet-e rendes rangom is (mint pl. szazados v. ormester v. akarmi), de elutasitottak, mondvan olyan nincs a konyvben... ezert erolkodtem azzal, hogy annyi hulyeseg utan talaljak valamit ami nekem is tetszik es a KT sem ellenzi...
Ezert nincs sztem sokaknak rendes rangjuk...

Tobbek kozott ezert is akartam, hogy rangpont alapjan kapjuk rendes rangokat is (gyk. vegigmenni a normal rangletran, persze kisebb kozokkel mint most). Ez sem tetszett senkinek (v. csak annak nem aki a minimum kovetelmeny lett volna), pedig sztem sokkal jobban nezett volna ki, mint a mostani helyzet, hogy 50-90ig or, azt hali...
 
Namost már megint pattogsz, amikor katonai rangja a Kapitánynak, a Hadnagynak, a Zászlóvivőnek, az Őrnek és nekem van (ha nagyon erőlködünk, akkor taláén még a Kivégzőtiszt belefér). A többieknek NINCS katonai rangja, ezáltal nem parancsolnak senkinek és nekik is csak a Kapitány és/vagy a Hadnagy. Comprende?
 
Nem, fog senki sz**t kapni zsold helyett, ha el tudják fogadni, hogy a rangom igenis nagyobb. ---> nekem nem pofáznak.
 
Nadenaaaa! Hekas! Csinalnam en a dolgomat, de a lusta csurhe banda b*szik hadjaratot inditani es foglyokat szerezni amiket utana jol kivegezhetnek... lassan bezsozsdasodik a hoherbardom, hisz nincs kenoanyag rajta...

"Jajj, szegeny fejE!!!" ;)

Hyperion
 
Én még javában aludtam amikor ezt írtad
:P
 
No!

Csak azért,h tiszta legyen; itt egy valaki parancsolhat, az pedig a Kapitány! (meg persze én) Apró-cseprő dolgokba természetesen nem szól bele (úgy is, mint latrinapucolás) de azt javaslom,h mindenki maradjon a saját kis kaptafájánál (pl. Morehin a pofázásnál, Alien a zsoldosztásnál) és azt lássa is el rendesen. Tehát; nem osztunk sz*rt zsold helyett, mert az nem szép dolog! Az ilyen csúf dolgot elkövető bajtársunk kedvéért ha, kell, nem leszünk restek kifejleszteni a Lefokozás KT-képességet! ;)
Nagyon nem ajánlom, h vki is kiskirályt játszon itt, mert az hamar megjárja! Ez mindenkire vonatkozik! (rám is )
No, mennyetek' mán' alunni'!

Hadnagy úr
 
OK, a héten utalom...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.