Vissza a Főoldalra
 

Hírek
Mi is az a Shadowrun?
Chat, üzenõfal
Fórumok
Shadowland
Szavazások
Ismertetők, írások
Kaladmodulok
Novellák
Cikkek a Krónikából
Shadowrun könyvek
Linkek
Letöltés
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Idegen lelkek
Küldd el képeslapként!
Az Idegen lelkek Shadowrun könyv borítója.
Nézz szét a galériában!
Könyvismertető - Nigel D. Findley: A nap háza
Könyvismertető - Mel Odom: Hajtóvadászat
Könyvismertető - Robert N. Charrette: Jogos kárpótlás
Könyvismertető - Stephen Kenson: Keresztutak

A lista folytatása...
A gyűrű - Shadowrun novella (2)
Játékost keresek! (105)
Robert N. Charrette: Sose kezdj sárkánnyal (15)
Online Shadowrun project (69)
Shadowrun 4. kiadás (151)
Magyar Shadowland (2074)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hát 'barátom' amennyiben ingyen töltötted le az büncselekmény és talán nem kéne reklámoznod.
 
Szerintem tök mindegy, hogy mikor jön ki, egyszer majd kijön, és akkor meg lesz, akinek tetszeni fog, és lesz akinek nem. Aki nem akar várni rá, annak csak azt tudom mondani, hogy töltse le angolul (ingyen), és fordítgassa magának, 3 napnál többe nem kerül az elolvasása. Nekem tetszik.
 
Vagy a beholder kft még meg akar szabadulni azoktól a 3. kiadásoktól amik a nyakukon maradtak.
 
(O-K Kalandor) Kinek nem tetszik a nevem!?! Csakaze mer ork vagyok MI ?! :P

No mind1
A temahoz- nme hinnem is , hogy ebben az evben lenne SR4 forditas, ha egyszer meg az eredeti amerikai nyomtatvany is csurran- cseppen europa fele es ugy nez ki, hogy Magyarhonunkra meg nem fuj a szel jo ideig.
 
kérdés következik mert valami nem tiszta előttem:
Ez vitafórum?
 
Természetesen az én hozzászólásomnak sincs konkrét tényekkel megerősített alapja, de a logika ezt diktálja az én felfogásomban. Azt meg nem kívánom, hogy bárki belelkesüljön egy légből kapott hír miatt, így inkább azt mondom, legyünk pesszimisták (azaz inkább realisták) a SR4 kiadásának időpontjával kapcsolatban!
 
GK!
"Olvasd el jó alaposan és figyelmesen azt az igen bonyult és ynelvtanlag rendkívül komplex mondatot és akkor talán észreveszed a végén azt a kis"tudtommal" szócskát."

Ezzel nincs gond, csak annál kicsit megfontoltabbnak kell lennie az embernek, ha fontosabb dolgokról beszél (márpedig egy Shadowrun topikban a következő kiadás megjenési ideje az), hogy egy egyszerű "tudtommal" mellett jelöl meg dátumokat. Ha Phobos nem von kérdőre, akkor lehet, hogy most fél oldalnyit arról hájpoltok, hogy "de jó, már csak két hónap, és jön a SR4", az meg kinek jó? Csak magatokat csapnátok be (azaz te őket)...
A Shadowrun 3 kiegészítői vannak soron a magyar kiadónál, ezért jó eséllyel idén, de talán még jövőre sem lesz magyarul Shadowrun 4. Ha belegondolsz, megérné szerinted a Beholdernek, hogy megvegye a jogokat az összes SR könyv magyarra fordítására, aztán ne éljen vele, mert közben angolul kijött az új alapkönyv? A magyar játékosok 90+ %-a a SR3-mal játszik, botorság lenne áttérni a SR4-re, amihez, ha jól tudom, még egy kiegészítő sem jött ki. Mit csinálnának akkor? Kiadták a 4-edik kiadást, és akkor folytatják a kiadásokat a SR3 kiegészítőivel, amelyek szabályok, idősík és technika szempontjából nem kompatibilisak a 4-essel? Nem hangzik hülyén?
 
Jó neked nekem nincs pénzem.
 
Részemről tök mindegy mennyibe fog kerülni, úgyis megveszem, akármikor is jön ki....
 
Hopp, most nezem, hogy a szoparbaj 80%-a szep nemzeti unnepunkon zajlott le... (Sebaj Frankie, csinaltal mar magadbol bolondot bizarrabb modon is!)
 
Udv! Rovid idomben reflektalnek is a hozzam idezett kerdesre: igazad van Ph0b0s, en csak azert szoltam kozbe, mert ha metaforikus parafrazissal elve az elmeleted tartom egyik kezemben, a gyakorlatod pedig a masikban, akkor csak a fejemet vakarom (miutan valamelyik tezist letettem, termeszetesen) egyezest keresve, csekely sikerrel. Tovabbra sem all szandekomban barkinek is az oldalara allni - ertsetek barhogy - az ilyen jellegu vitak akkor ernek veget, amikor valaki megunja az utolso szoert folytatott versengest.
Kis keresgeles utan rabukkantam erre a "vadparaszt" fuszerezesu mementora, az "utolso szo" alternativ ertelmere. Egyreszt a maga naturalitasaban vicces, de jo lenne ha amolyan into peldakent gatat szabna a tovabbi szofosasnak.

Ha megis rakenyszeritenem magam a kiegett bekebiro kijatszasara, akkor a verdiktem *kohog* a kovetkezo lenne: GK: allitasaid melletti kitartasod a tovabbiakban csokonyosseg lenne, a verbalis riposztozas pedig ertelmetlen. Ph0b0s: Hallgatasos beleegyezessel tudomasul veszed a disputa lezarasat, a tovabbiakban szivesen fogadja barki konstruktiv jellegu hozzaszolasaidat, sokan vannak ugyanis, akik informacio szerzesert latogatnak erre a kis forumra.
Megfogadni termeszetesen nem kotelezo jellegu, de azt hiszem lassan visszaterhet a tema az eredeti medrebe.
 
Ha kijön a 4. magyarul. (most nyáron vagy 2év múlva) szerintetek van esély valami bemutatóra vagy mittomén. AKban biztos lesznek még morzsák dögivel. Én is remélem hogy egyszerűsítik a rigózást. Sok javítható dolog van a 3ban ami persze nagyon jó még mindig. Remélem a 4. kiadás nem olyan lesz mint mondjuk a Heroes of might and magic 3és 4között a különbség. Mer a 4nagyon szar. De itt persze te teljesen más dolgok vannak és a 4csak jobb lehet hameg nem akkor meghagyjuk a boltban
 
"Úgy nézem phobos újabban olvasni se tudsz. Olvasd el jó alaposan és figyelmesen azt az igen bonyult és ynelvtanlag rendkívül komplex mondatot és akkor talán észreveszed a végén azt a kis"tudtommal" szócskát."
Mivel forrást nem mutattál fel, levegőbe beszéltél. Ahogy elismered, hogy hülyeségeket irogattál, már le is száltam a témáról. (A nyelvtant hagyjuk ki a mókából, csak magad alatt vágod a fát vele.)

"Család meg szerintem kicsit jobban ért gazdasági dolgokhoz mint te e természetesen biztosan megint én vagyok alulértesült, hülye és egyáltalán."
Tekintve, hogy nem ismerem a családod, sem alátámasztani sem megcáfolni nem tudom állításod
Arra próbáltalak rávezetni, hogy nem tartom autentikus véleménynek az általad felvázolt dolgokat. Tiszta?
 
Úgy nézem phobos újabban olvasni se tudsz. Olvasd el jó alaposan és figyelmesen azt az igen bonyult és ynelvtanlag rendkívül komplex mondatot és akkor talán észreveszed a végén azt a kis"tudtommal" szócskát.
Család meg szerintem kicsit jobban ért gazdasági dolgokhoz mint te e természetesen biztosan megint én vagyok alulértesült, hülye és egyáltalán. Lényeg hogy ha figyeltél én már megpróbáltam lezárni ezt a vitt azzal hogy térjünk vissza fórum eredeti témájához, erre te voltál az aki nem mutatott hajlandóságot. Innentől annyit kérnék tőled tisztelettel, hamár te nem tudsz ilyet produkálni, hogy a további genyózás hülyézés és agyhúzás privátban történjen.
 
Kár, hogy nem azt tetted, hanem megpróbáltál kioktatni
Engem spec az zavar, hogy ha valaki "haveromtól hallottam valamikor valahol" kijelenti, hogy márpedig az SR4 kijön magyarul nemsokára (ha belevesszük mennyi idő a fordítás-szerkesztés-nyomdai meló), plusz "összeült a család és jól kitaláltuk" alapon melléteszi, hogy gazdaságilag ez mennyire indokolt. Ami egyértelműen baromság.

Ezzel az erővel azt is mondhatnánk, hogy jön az SR5, magyarul, mivel én írom reggelenként, és angolra csak ősszel lesz lefordítva. Ugyanennyi értelme van, nem?
 
Phobos: Én nem provokálni akartam csak elmondtam a véleményém, mert zavart ait itt írkáltatok, de amint látom veled nem lehet emberi körülmények közt beszélni!
És még te szólsz le akárkit is!
 
Shalafi:
"Annyira magasan integrált" vagyok? Úgy látom nem bánsz jól a szavakkal, de nem gond, csak legközelebb kevesebb görcsölés árán is beírhatnád a mondanivalód (ami kimerül abban, hogy "nem is, mert az mind te vagy. bibibi").

Ja és légyszíves tiszteld a véleményem, vagy ne próbálj fogadatlan prókátorként itt kioktatni.
 
Nekem szólt a hsz? Ha igen priviben magyarázd meg mert semmit nem értek belőle.
 
Már meg ne haragudjatok, de ez egy fórum nem?
Namármost arra van, hogy az emberek beírkálljanak dolgokat véleményeket....
Gemék erre a következtetésekre ejutottak amiket mondott! Lehet, h nincs igaza, én nem tudom, nem is akarok ebben állást foglalni, de ha annyira magasan integráltnak tartod magad akkor eljuthattál volna már arra a szintre, hogy tiszteld mások véleményét!
A másik pedig az, hogy szintén túljuthattál volna az olyan nevetséges álltálánosításokon amivel a Bölcsészeket illetted! Nem tudom, h hova jársz....őszintén nem is érdekel...de szeritnem semmi jogalapod nincs arra, h ez alapján elítélj valakit!
És az Intelligencia kérdése az nem korfüggő!
(Ja és megsúgom Gem nem 14...időseb!!! De arra nem vennék mérget, a hozzászólásaid alapján, hogy te elmúltál már 14!!)
 
Én csak szubjektív véleménynek adtam hangot. Mellesleg olvastam miket írtatok és szándékosan nem szóltam közbe mer azon gondolkoztam hogy miként jön egymás szadizása az SR4hez. Még mindig nem tudom különben. Ja és nem dobálózok szavakkal csak már nem bírtam nézni amit egyesek művelnek. Sorry
Észrevetted hogy te is nagy számú fórumozóba belekötsz?
 
Mindenki nevében én kérek elnézést, hogy megszakítottam a warez-csevejt, ami a hozzászólásaim előtt tombolt a fórumon...
No comment, szerintem szállj egy kicsit te is magadba és ne dobálózz a színvonal és megbecsülés szavakkal.
 
Kérnék minden fórumozót akik az én két hszm között írtak nézessék meg magukat meg (tisztelet a kivételnek) akkora marhaságokat írtak néha néhányan (nem álltalánosítok) ami nemcsak a fórum szinvonalát hanem a megbecsülésüket is rontja. Persze ez szubjektív vélemény lehet hogy manapság csökkent itt egy kicsivel a szint.
 
Frankie:
Alap dolog (legalábbis szerintem), hogy ha valaki baromságot beszél és rávilágítanak erre, akkor beismeri. Vagy minimum betömi a száját és csendben marad. Aki ellenben ezek után hisztisen hangoztatja, hogy márpedig neki van igaza, az tudatalatt követeli, hogy viselkedésének megfelelő szinre minősítsék és kezeljék
Nem így van?
 
Gem Kapocs:
A hozzászólásodban hemzsegő nyelvtani hibák alapján 14 évesre valószínűsítenélek (iskolázottság szempontjából kevesebbre), de persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetsz mondjuk egy éretlen, esetleg mindenre alkalmatlan élőlény. Nekem "mien" (plagizálva tőled) iskolázottságom van szerinted? DD Távkiértékelni én is tudok... szerencsétlen.

Én lennék az, aki csak azért ír, hogy írjon valamit?
Nagyon el vagy tévedve. Írtál egy hülyeséget, felelőségre lettél vonva, erre azzal mentegetőztél, hogy csak úgy írtad, valóságalap nélkül. Vagyis: CSAK ÚGY ÍRTÁL, mert miért ne.
Gondolkodj, gondolkodj, egy kicsit legalább.

"A zsepi nem is nekem kell, hanem neked" jellegű kommentárodra nincs mondanivalóm, oviban biztos ütős volt - de az a korszak elmúlt már, nem? Vedd már észre, hogy a görcsös hiszti helyett a felnőttkor egyik jellemzője a hibák elismerése. Amennyiben tényleg 14 éves vagy (vagy bölcsész), tárgytalan, hisztizz nyugodtan.
 
Na Frankie kimondta a lényeget 1ébként a kiadás időpontját egyik ismerősömtől hallottam, nemtom honnan, ezért is írtam hogy én is csak hallottam és természetesen lehet másképp. A pénzügyekkel kapcsolatos válaszaimat pedig arra alapoztam hogy bátyám és a felesége is pénzügyekkel foglalkoznak, velük szoktunk ienekről beszéálni, természetesen eben sem szentírás amit mondtam.
A másik meg Mosomedve hogy addig jó neked amíg nem játszom a sértett ovist mert kifutsz a világból Énmost csak kedélyesen felrántottam az agyamat de látom felesleges volt. Mind1. Támogatom azon ötletet miszerint térjünk vissza a topic eredeti témájához.
 
Ja, valoban felesleges nem-letezo tenyekkel nagyzolni, de az un. flamingnek is van kifinomultabb formaja. Ne ertsen senki felre, szeretem nyalcsorgatva vegigolvasni masok verkomoly internet-disputa parbajait, de az sokat vesz el az elmenybol, hogy itt inkabb azon folyik a vita, hogy ki az alfakakas a szemetdombon - az egyik oldalrol legalabb.
 
Gemkapocs: De arra még mindig nem sikerült választ adnod, hogy honnan álmodtad, és mire alapoztad a HÜLYESÉGEKET amiket benyögtél. Amíg nincsenek ÉRVEID, vagy MONDANIVALÓD, addig felesleges játszani a sértett ovist, csak mert valaki nem úgy szólt hozzád mint apuci...
 
Szerintem meg tök fölöslege egy ember hülyeségén vitázni (Igen Phobos rólad beszélek) Az hogy te csak így tudod közölni a gondolataidat mutat egyfajta szintet arról hogy milyen iskolába jársz/jártál és mien végzettségeid lehetnek. Tudod normális emberek a kommunikáció megcsúfolásának nevezik azt amit te itend művelsz, egyébként meg nem tudom észrevetted-e hogy pont te vayg az aki azért ír hogy írjo valamit, jobb témát nem találván másokat leszólva. Kösz a zsepire nem tartok igényt de ha gondood szivesen küldök neked pár csomaggal. Csak az emberi hülyeség és értelmetlen bunkózás kicsit megfekszik a gyomromat és inkább kihányom magamból mielőt gyomorfekéjt kapok a magadfajták miatt.
 
De magas az a katedra!
Ha más tiszteletre méltót nem is találsz benne, tiszteld a másikban az Embert!
 
Gem Kapocs:
Remélem volt zsepi a közelben, mielőtt elolvastad volna. Csillagbogár, jobb, ha megszokod, hogy ha baromságot mondasz, nem fogja mindenki mosolyogva megsimogatni a fejed, sőt, lehet, hogy ennél csak rosszabbul jársz. Tessék, egy kis ingyen különóra az élet iskolájából, csak neked.

Hányan fogják megvenni az SR4-et? Tekintve, hogy pont ezen a fórumon tombol a pdf-warez mánia, szerintem nem itt kéne feltenned a kérdést. Nem tudom, hogy mire alapozod a "szerepjáték felemelkedését" és honnan szerzed az informáicóid, miszerint a kb 7-8 rongy, amiben egy magyar SR4 kerülne simán megengedhető lenne a legtöbb játékos számára (a statisztikák szerint amúgy nem feltétlen), de gondolom ezek is ugyanolyan légbőlkapott beszólások, mint az előzőek.

AD1: Ideje kinyitni kicsi szemed és kilépni a világba, testvér.
AD2: Ha csak azért mondasz valamit, hogy mondj valamit és ezzel fontosnak érezd magad, jobban teszed, ha inkább NEM mondasz semmit.

És most leülhetsz. Igen, gondolkodhatsz is.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Shadowrun | Battletech | Káosz Galaktika Kártyajáték | AD&D | Vampire | Magic | PC játékok | On-line játékok | PS2 | M.A.G.U.S. | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.