Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Lávacsiga
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ez a folyékony lávaként kúszó, képlékeny lény természetesen a legtávolibb rokonságban sincs a békés csigákkal, az elnevezést mindössze alakja miatt kapta. Hihetetlen bár, de időről időre élet születik még a fortyogó lávatavak mélyén - és az esemény nagyságát még az sem csökkenti, hogy ezeknél a szüléseknél bizony mágia bábáskodik. A lávacsiga halálos ellenfél, nyálka helyett szétégetett sziklát hagy maga mögött, és gyilkos tűzcsóvával képes ellenfeleire támadni." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Egyébként szar a topic, de azt már kifejtettem.. de újra idézem magamat:

"Ez hüleség hogy mindig a tündérek nyernek. volt már nem 1x hogy egy jól megtermett barbár ellen nyomultam, és ha sikerült bevinnie pár ütést, akkor darabokra szedett Vagy épp üthettem a törpét mert csak nem fogyott el az ÉPje.
A másik meg hogy nem a fajt kell szidni, hanem azt hogy a harcban túlságosan dominál az ügyesség (mondjuk szerintem az életben is igy van/lenne, lehetsz 200 kilós állat ha egy fürge 65 kilós az ellenfeled meg se tudod ütni mondjuk ha egyszer megütöd akkor ott is marad:P )
Szóval ha az erőt jobban kihangsúlyoznák (gyengébbek kedvéért: adott erőhöz nagyobb sebzés mint most), akkor az talán megoldás lenne a felvetett problémára."

Szerintem ez a megoldás.
Szóval a topic azért rossz, mert a létrehozó nem látja a probléma lényegét.
És szerintem igy minden jól van, én barbárral is nyomulok azzal sokkal nehezebb boldogulni, de ez a jó benne. aki nem szereti a kihivást az menjen el super máriózni:P
 
Az sok "hülye" ember akikről beszélsz lehet hogy nem is olyan hülye. Amugy ezt személyes sértésnek veszem. Jobb lenne ha vissza vennél egy kicsit a modorodból és takarékra tennéd magad. Az hogy tünde vagy tündér az egy hosszú történet más topicik kedvelt témája.
 
ne kérj bocsánatot igazad va
egyébként jó a topic a tündérek túl erősek egyébként nem tündék, mert a sok hülye ember így hivjí a TÜNDÉREKET
 
bocsi
 
Tényleg nem OLYAN rossz... Csak hogy áldozzak a figyelmesség oltárán is...
 
Természetesen figyelmesen elolvastam az előzőket, csak elmondtam a véleményem, mint ahogy mindenki más, teljesen szalonképes formában. Erre való a fórum. Nem?
 
ha figyelmesen elolvastál volna minden hozzászólást tudnád h mindenki szerint jobb a sárkánygyűrű de a manó gyűrü nem ojan rossz amíg nincs sárkánygyűrű
 
kössz, már nálam sincs gáz. Csak az első jósnőkés beszólás zavart igazán És most jó kedvem van és mivel én is megbékéltem, ezért szal akkor bocs h kicsit kigúnyoltam azt a tihorokleveles meg mindenféle cuccos sztorit:P Na de mind1, jó h végül csak dűlőre jutotunk az ügyben!
 
Nem állt szándékomban egyáltalán felülről lefele stílusban írni,ha mégis ilyennek hatottak az élet fontos kérdéseiről tett szépirodalmi irományaim,az tök szomorú és télleg sajnálom.Tetszik ez a tolerancia amit kifejtesz,és egyett is értek azzal amit írtál..Egész jóarc vagy,teljesen megbékéltem..
 
Gyertek már át a "fókuszos" topicba vitázni, ne kopjon annyira a felkiáltójelem
 
Teljesen egyet tudok veled érteni aki csak egy kicsit is jobban megnézi látja, a manógyürüknél sokkal használhatóbbak a sárkányosak. Persze mindegyiknek megvan a maga előnye. Talán néha még én is használtam. De a tám % igenis nagyon lényeges. Amugy ehhez a topichoz nem nagyon lehet értelmesen hozzászólni. Max annyit hogy: Ne tiltsák be a tündéreket!!!! Tisztelettel: Jannew 46 tünde
 
Jó csak az a gáz, h azt hiszed, h attól h 20 szinttel magasabban v attól már jobban tod h kinek mi a jó. Ha nem egyezik a véleményed akkor jó és mondd tovább, de h előjössz azzal h magasabb szint=magasabb tudás ez már nem jó. Én is csak a saját véleményem mondtam nem akrtalak rávenni, h szeresd meg gyűrűt. Neked a tám. bónusz a fontos, másnak nekünk akik védjük azoknak az ügyesség. Így bármeddig elvitatkozhatunk úgy sem jutunk dűlőre. Felőlem ok, elfogadom h te jobban szereted csak ezt felejtsd el ezt a stílust h lenézed az alattad lévőket. Mert nagyon úgy tűnik h ez így van. Olvasd vissza a többiek is mit írtak és és látni fogod h ez nem csak nekem nem tetszik. És engem csak ez zavar. Én még' ugyan nem okoskodom. csak azé nem v isten h hamarabb kezdtél el egy kiba**ott játékot. Na mind1 már össze-vissza írok mindent. Hagyom is..
 
Hiába forgatod ki a szavaimat,nem azt írtam,h ezt állítsd magad elé példának hanem azt,h mókás,h Te próbálod meg elmagyarázni azt,h mire jó a manógyűrű.Nem csak azért mert több,mint 20szinttel magasabb karakterem van,hanem azért is mert abszólut triviális a funkciója..és sztem nem csak nekem..
 
Szép beszéd volt, köszönjük ezt a csodás életrajzot amit most magunk elé állítunk példaként, h ím vannak még csodálatos hősök itt a Sárkányölő világában.
Persze h nem írtam h meggyőztél-e mert alap h nem, csak egyszerűen nem állok le veled vitázni. Amíg meg még mindig osztod az észt meg a nagyzolást addig nem is fogok. Ha megint el akarod mondani azt amit már talán 2x hallottunk akkor ne fárassz vele, mert tényleg nincs kedvem hozzá. Nekem meg erről ennyit. Inkább a topichoz akarj hozzá szólni...
 
A.P.W.D
 
Az én tündérem 40-es szintü és igenis igaza van Lee-nek jók a mynógyűrűk te hanyadik szintü vagy okoskám Jó hogy ennyire tudsz kritizálni mésokat
 
Mi az a köztársasági érdem kereszt?
 
Azért vagy Jósnőkém,mert bár nem kértem,nagyon magabiztosan feltételezel dolgokat a karimról.Ráadásul be is sülsz vele.Meg is sértődtem,h Te próbálsz kioktatni,amikor a legkedvesebb tündér karakteremnek kicsit több tapasztalata van (laza 20szint),nem is beszélve a köztársasági érdem keresztjéről,és a régen hős munkával kiérdemelt Tihor-okleveléről..Arról nem írtál,h most sikerült-e meggyőznöm a manógyűrűk használhatatlanságáról..De vazz,nekem ne mondja senki,h 27-en amikor minden harmadik ellenfél szilmill rémhirnök akkor oda nem kell támbónusz..Ennyit erről.

Más:Ha jól emlékszem akkor az első sárkánygyűrű (a smaragd),kb. huszonegy-néhány szinten lelhető fel..
 
Van hamarabb is! Én vok csak 39. szintű és már túl vok a tűzopálon és a jégzafíron is. Sztem már 35. szint körül is lehet találni...
 
41-42. szinten van
 
Hanyadik szinten van sárkány gyűrű?Nekem malachit föggöm van
 
Ja azt még nem. Pedig van egy csomó őskő cuccom de azoökat nem használom. De mostmár sztem kifogok egy olyat is mer 13as kincskereséssel elég valószínű h találok
 
Véd35 tám 20% eg.15 ügy.15 erő15 50 ép
 
Akkor te még nem ismered az őskő sárkánygyűrűt
 
A jégzafír az igazi nekem majdnem két szint volt.
 
Arénában tényleg rendkivül fontos a magas támbónusz, de szerintem vannak olyan szintek, főleg az alacsonyabbak, amiknél lehet, hogy a manógyűrű sokatt dob a karakteren, legalábbis sima kalandozásokon.
Én egyetlen egyszer viseltem egy rövid ideig de meg voltam elégedve vele. Aztán persze jött más...

Amúgy a sárkánygyűrűkre esküszöm...
Nem tudom pontosan melyik szinten jönnek be, de még mostanában is az éppen legerősebb s.gyűrűt hordom. Nem is nagyon cserélem le, csak ha egy magasabb szintű jön...
 
Jóestét. Itt lehet jelentkezni a kitalált több manógyűrűt versenyre?
Több manógyűrűt az talált akinek nagyobb a kincskeresése...szerintem.. és tökmindegy hogy mennyit talált belőle attól még ugyannyit ér, vagy nem ér. Van akinek sokat, van akinek keveset. Aki eladja jól teszi, akit meg levernek benne az ne csodálkozzon. Pont.
 
Még egy nagy arc...
Nem értem h vki mér nem tud véleményt kifejteni, v ha tud akkor csak így. Mi az h jósnőkém?! Elég bunkóba nyomod. Nem hiszem h több manógyűrűt találtál volna nálam amúgy. De nem veszem fel a stílusod nem állok le dobálózni a szavakkal. Ha neked örömet okoz akkor legyen igazad.
 
Cö, cö, cö... oda se neki! Engem baromira nem érdekel hogy mennyi támbónuszt ad, jelenleg asszem nincs is rajtam támbónuszos cucc(sőt, manógyűrűvel nyomulok, és sztem táp, mert alig találnak el..).
Szóval nincs igazad.
Ha valakit nem érdekel a támadásbónusz, akkor nem érdekli... az visel ügyességre adó cuccot, vagy mittomén...
 
Jósnőkém,én a helyedben átképezném magam,mert bzony nem megy ez neked..Tündér karakterem van.Nem hiszem,h neked kéne elmagyaráznod bármit is nekem,mert képzeld kicsit több manógyűrűt találtam már,mint Te..És bizony elhiheted,h az összes szar,de nem azért mert ügyesség tápos,hanem mert nem ad támbónuszra..A trollgyűrű szintén leves,bár ezt senki nem vitatta.A mágikus sapka(véd:20,tul+7),ráadásul minden tulajdonságra ugyanannyit ad,szóval még az általad feltételezett rasszizmusom sem igazolódott be.Ajánlom figyelmedbe a többszöri,figyelmes olvasást (akár hangosan is),mert így talán nem kerülte volna el a figyelmedet a kezdő mondatom,miszerint ezen cuccok a 0 támbónuszuk miatt használhatatlanok..
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.