Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Orgling disznó
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Előbb ölelnék meg egy, a saját trágyájában fetrengő orgling disznót, mint téged." - érzelemdús szitkozódás egy galetki szájából
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Kicsit elirtam:89 es védelem,55 ös erő,48 as védelem.
 
Tudjátok az a fura hogy ez nem előszőr fordul elő.
Természetesen ilyenkor se tp se kincs csak a nagy semmi.
A fegyverimet pedig folyamatosan szoktam cserélgetni,ugyhogy még azt sem mondhatom hogy azért van mert rosszul van összeválogatva az arzenál.
 
az ügyeség meg 45...
 
12.szint az szerintem már rég nem alacsony....
80 as védelem 55 ös erő!
 
valószínűleg ez...

egyébként a Sárkányölőhöz jó lenne egy külön fejlesztőcsapat, szerintem tuti akadna olyan játékos, aki tud programozni és ingyen is elvállalná a fejlesztéseket egy időre(ehhez a nyári szünet tökéletes lenne)

kb ilyen szintű feladatokat kellene megoldani:
gyogyitas=szinted^2......
 
Csak a megvalósítás sok időbe, meg pénzbe kerülne, és ez egy ingyen játék.De ha akarod, játszhatsz TF el, meg ŐVvel, mert az...
Gondolom ez lenne Miklós válasza.
 
Esetleg a későbbiekben lehetne Sárkányölő találkozókat is tartani, akárcsak TF-et és ŐV-t.

A klánalkotás ötlete tényleg jó.
 
Ez egy igen jó ötletáradat
Jó lenne, ha legalább szövetségek alakulhatnának, jelképek használatával.......
 
ez nem szerencsétlenség, hanem valszeg rossz karakterfejlesztés és fegyverválasztás.
Alacsony szinten az a legfontosabb, hogy nagy támadás bónuszokat adjanok a cuccaid(pl.: malachit függő, bronz pajzs, meg ilyenek)

Egyébként hanyadik szinten vagy?
 
Azt hiszem maximum 10 körig tart a csata.
Ha ez alatt nem sikerül leölni a monsztert akkor elfut.
16+ szinten majd az éjtündérek meg a szilmill csávók teszik ezt a szívességet. 30%+ támadás bónusszal is csak ritkán lehet megütni őket.
Ne idegeskedj, lépj ki majd héhány perc múlva újra .
 
Hogy réted,hogy elfutottak előled a szörnyek?
Egyáltalán van ilyena játékban? Velem még sosem volt ilyen,hanyadik szintű vagy?
 
Ha kicsit durván adtam elő, azt sajnálom,de ha egy bizonyos munkát kiadtok a kezeitek közül(most mindegy hogy az ingyenes vagy nem)akkor az legyen normális vagy inkább teszteljétek előszőr.
Ha nincs oka a felhasználónak akkor nem hőbörög!
Én szeretek játszani.De ha csak idegeskedni lehet valamin az már nem szórakozás.
 
Ma a következő történt velem.
Volt 38 csp-m amit(gondoltam én balga)majd szépen elsütögetek.
Na most amikor előszőr futottak el az ellenfelek előlem(természetesen a Hp-mat fullra leverve)akkor ugy voltam vele ok,belefér.A harmadiknál már kicsit kezdtem helyezkedni a székemen.A hatodik után már kicsit idegeskeztem lenni.A 12 ik után majdnem belevertem a monitorba egyet!
Most kicsit alpári leszek:
MI EZ A FASZSÁG?????????????????????????
Nekem azt senki ne probálja meg beadni hogy ez szerencsétlenség mert ez nem előszőr fordul már elő!

Kedves készitők!

Jó lenne ha kicsit jobban odafigyelnétek a játékra,mert vannak itt még elég komoly problémák!
 
Lehet hogy el kéne őket küldeni Miklósnak privátba.//ha hülyeséget mondtam, sorry//
 
Ez már tutkó. Végre egy jó fejlesztés. Csak kár, hogy sz@rnak az ötletekre. Pedig szerintem ez még bele is fér a játékba.
 
Órám van így sunyógva írok, remélem nem lesz zavaros. Ha már nincs mágia: kellene varázspont, fix mindenkinek, soha nem növekedne:10,24 óra alatt regenerálódna. Kapnánk olyan varázslatokat mint a szakértelmek, mind 3 varázspontba kerülne, és azzal is lehetne gazdálkodni. Pl: kőbör: 2 órára megemeli a a védelmet amekkora szintű, zúzás: 2óra,5+ szint % támadás, brutalítás: 2óra, +szintx3 sebzés, fürgeség:x %+szint esély a dupla támadásra, regeneráció: gyórsítaná a gyógyulást, és az időhöz kötött képességek használatát 2óráig 10+szint%-al, tűzgolyó: 2óráig minden csata első körében mindig talál sebzése:50+szintx3-at. Ezek is Ledon ötletei,csak én nem loptam el őket hanem megkérdeztem,hogy leírhatom-e a forumba!
 
Tundererdo
Van némi igazad,de megbeszéltem Ledonnal, hogy ő mit javasolna. Az szakértelem visszafejlesztés szükséges, csak szabályozni kell. Mondjuk 10 szintenként csak 2 pontot lehetne visszavenni, és lennének képességek amiről nem lehet levenni mindet, pl: alku, vagy egyszerre csak egyet lehet levenni az adott szakértelemről. Így nem lehtne tovább gazdagodni.
 
Hi All!

Lehet, hogy a következőket már valaki felvetette, akkor bocs, de nem volt kedvem végignyálazni a fórumot!

Szal. Lehetne csinálni X időnként egy ún. tornát. Egy adott időben kijelölni minden szintről, mondjuk 10. felett a legjobb 50 vagy 100 (mittomén) harcost, akik egy tornában, egyenesági kiesés szerint, az arénaharcnak megfelelően küzdenének egymással. (mondjuk naponta két forduló, ez 100 ember esetén két-három nap alatt lezajlana) A résztevők ez idő alatt nem cselekedhetnének (nehogy közben szintet lépjenek), de a cselekvéspontjaik nagy része értelemszerűen megmaradna, annyival csökkenne, ahány meccset nyom az illető). A végén esetleg a különböző szintek győztesei is összemérhetnék tudásukat. Persze, hogy legyen motiváció, a díjak lehetnének speciális tárgyak, esetleg pénz. A harcosokat gondolom, valami szint szerinti ranglista alapján a "gép" automatice kiválasztaná és szétküldené a meghívókat.
Nah nagyjából ennyi lenne!!
THX a lehetőséget!!
 
Sztem is jó lenne legalább egy olyan épület, ahol játékosok cserélhetnek egymással.Persze csak mondjuk 3as szint intervallumban, mert elég hülyén nézne ki, hogy a 19es szintű karakteremnek van 2 ua. olyan bivajerős fegyvere, így az 1iket eladja az 1. szintű karakterének.
 
Jam, csak erre azt fogják mondani, hogy ez egy ingyenes játék, amiről meg is mondták, hogy nem fejlesztik és ez nem kis fejlesztés lenne...

Meg még azt is mondják majd, hogy ha ilyesmit akarsz, akkor menj Ősök Városázni, vagy Túlélők Földjézni, ott ezek a lehetőségek megvannak...

De ha egyik fenti lehetőség sem tetszik neked, akkor írj és adok egy URL-t, amit érdemes lenne megnézz...
 
Sziasztok!!!

Egy kis közösségi szellem egész jót tehetne a játéknak. Kicsit felélénkülne a játék, ha szövetségek kialakítására lenne lehetőség. Biztosan lehetne a sisak után még egy tárgyviselési lehetőség egy szövetségi jelképnek, amit a tagok fejleszthetnének ki egy idő után, amik egy ülönlegességet adhatnának, mondjuk dupla százalék kritikus ütésre, vagy kétszeres hatóidő a sebezhetetlenségre, esetleg olyan tárgy ami szakértlemet ad, vagy dupla epregenerációt, ilyesmik. Lehet válogatni.
Aztán persze lehetne egy szövetségi kaland is, ami ugyanúgy fogyasztaná a cselekvést mint a kalandozás, de csak akkor jönne létre, ha az utolsó tag is csatlakozott. PErsze arénában is lehetne egy szövetségiküzdelem más szövetségek ellen. Persze a későbiekben akár cselekvéspontokból felépülhetne egy épület is, ahol a tagok a tárgaikat adhatnák el egymásnak.
A szövetség miylenségétől lehetnének megkötések is, mondjuk csak tündérek, törpök, vagy barbárok, vagy csak harcosok(kritikus ütés), kalmárok, papok..stb, ahol a megkötés egyértelmű, de mondjuk hitetlenek(nem járnak templomba), bátorságpróbázók, vagy az arénaharcosok, ahol a bátroságpróbák teljesítése, vagy bizonyos arénayőzelem lenne a szükséges belépési feltétel.
REmélem ha terveztek ilyen lehetőséget nem vettem el a meglepetés erejét, ha nem akkor meg szerintem mindenki szeretne tartozni valahová és sokkal színesebb lenne a játék is, ha nem azon vitáznánk, hogy miylne tárgyak szerepeltek a fórumban, vagy hogy már megint egy szilmil, akit nem lehet legyőzni...stb. Persze csak ha valamilyen formában megvalósítható akár a töredéke is.

Üdv:Celeborn
 
Egyik ismerosom viszont pont azon kesergett, hogy o mivel az elen van nem tud elore tervezni. 2 dolgot tehet, vagy az aktualis skillekbol a legjobbnak tartottra pakol, vagy visszatart pontokat hatha jon jo skill, es akkor azt fel tudja nyomni egybol.
Es most sir egyik agy masik kepesseg miatt, hogy arra miert tett.
Ez is egy szempont. Ketsegtelen, hogy a kesobb indult kariknak - aki kozuluk tajekozodik - sokkal jobb szakielosztasai lehetnek. De mivel ebben a jatekben nagyon nehez behozni idobeli hatranyt, ezert ezt nem tartom olyan problemanak, hogy az elsoknek is lehetoseget kene adni az ujraosztasra.
 
En meg ezzel ertek egyet kulonos tekintettel a zafir manogyurure. Siman adhatna 12 ugyit annyi minusz melle.
 
Kihagytad, hogy utok es nyerek.
Mert errol szol a jatek, hoy minden csatabol gyoztesen terj haza. Szerintem.
 
Hat volt mar itt 2 olyan otlet amit megvalositottak (toplistan kiirja a te helyezesedet, es rendezve van a targylista a hatizsakban). Igaz ez regen volt, de van remeny, hogy valaki olvassa. Visszajelzes tenyleg jo lenne.
 
Természetesen ha pénzebe kerülne a visszafejlesztés,vagy a karakter élete során erre 3 nál többször nem lenne alkalom (maximalizálva lenne) akkor nem lenne értelme megcsinálni ezeket.
 
Sziasztok!

Szakértelemvisszafejlesztés!

Biztos vagyok benne, hogy ilyen lehetőség nem lesz a játékban és nagyon örülök is neki!
Elég etikátlan lenne, ha a már elavult szakértelmeket, amik egy darabig jók voltak lecserélnéd a legújabbakra, míg mondjuk mások végigszenvednek képességek nélkül szinteket és utánna az általuk értékesebbnek ítélt képességekre teszik a tartalékolt pontjaikat.
Nem lenne korrekt, ha most felnyomnám az alkumat 6. szintre és az eddig tartalékolt tárgyaimat eladnám, majd vissza az egész és rápakolnám a kritikusra.

Én sem örülök, hogy a szívósságra pakoltam, mert akkor inkább a sebezhetetlenség,de rajta van és mostmár késő bánat, legalább arénában lesz két pontnyi előnyöm a "táposakkal" szemben.
Engem is zavar, hogy van és semmi értelme, de az nem megoldás, hogy visszafejleszteni. Az lehetne, hogy egyes magasabb szintű szakértelmekhez követelmény lehetne az alacsonyab bizonyos megléte és esetleg egy része bele is számíthatna. Pl. Sebezhetetlenséghez kell hármas szívósság és minden három szívósság után kapsz plusz egy sebezhetetlenséget.

Mellesleg a tudás itala pont azt a célt szolgálja hogy több felé fejleszthess.

Üdv:Celeborn
 
Sziasztok!

Minden tünde nevében szeretnék egy kis fejlesztést eszközölni a tünde szimbólummal kapcsolatban, hogy méltó legyen népünkhöz és büszkeséggel viselje az ki találja és ne a hátizsák sohanemhasznált részén vagy a bolt legeldugottabb részén porosodjon.

Köszönettel: Celeborn
 
"Halkan megjegyzem, hogy a tunder a leggyengebb faj, ezert a szavazast nem biztos, hogy szamba kell venni."


Tényleg nem kötözködés képpen modom.De te melyik játékkal játszottál eddig?
 
Teljesmértékben egyetértek.
 
  ... | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.