Vissza a Főoldalra
 

Karakterválasztás
Új karakter
Statisztikák
Fórum
Chat, üzenőfal
1. Játékos oldal
2. Játékos oldal
Rövid leírás
Gyakori kérdések
Tippek és trükkök
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ryuku hajóroncs felé úsztomban...
(Túlélők Földje életkép)
Küldd el képeslapként!
"A partról úgy tűnt, egész közel van az a ryuku hajóroncs!" - gondolatok egy nagyra nőtt vérkeszeg és egy ádáz vízdémon leölése közötti nyugalmas percekben
Nézz szét a galériában!
VAlami BUG lehet (569)
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn? (931)
106.szint (20)
Ghalla Története (1)
Vén Golod meséi... (37)
A kalandozás is lehet kemény... (472)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
Nem lehetne a boltban abc sorrendet,illetve ár szerint csoportositani,sorbarakni a dolgokat?
 
szerintem, ha nem kapnánk klánokban kézzel fogható előnyöket, akkor úgy igazából nem sok semmi értelme lenne az egésznek. Jó lenne úgy megoldani, hogy például egy szakértelmet csak az egyik klán vehetné fel, vagy lennének közös tudati képességek, mint a TF-en(nem kell feltétlenül KT-s képesség, de lehetne hasonló...a félreértések elkerülése végett...)
 
Klános ötlet, és bár nem akkora szám mint ahogy ti várnátok a klánt, viszont TALÁN elég egyszerű ahhoz, hogy betehessék, naszal:

Ha egy kari elér egy bizonyos szintet, akkor befizethet egy bizonyos (még találgatásokba se merek menni hogy mennyi) aranyat a "közigazgatásnak", és alapból találni kell még magán kívül egy meghatározott létszámot, akik úgymond "alvezérek lesznek) és így létrehozhat egy klánt. Ez a klán nem áll másból, mint egy menü, ami alatt találhatók a klánok nevei, és a klánok nevei mellett a taglétszám (esetleg részekre bontva: hány barbár, hány tünde, esetleg átlagszint etc..), és ha tartozunk valamelyikbe, akkor rákattintva a nevére beléphetunk egy oldalra, ahol a tagok, alvezérek és vezér nevei vannak felsorolva (tehát az egésszet véghez vinni nem egy nagy was ist das). A klánvezér veheti föl és rúghatja ki az alvezéreit és a síma tagokat (maximum meghatározott számú alvezér lehet). Az alvezérek vehetik fel az új tagokat (épp ezért fontos hogy a fővezér teljességgel megbízzon alvezéreiben). A felvételnek a fővezér szabhat feltételeket (megfelelő szint, arany, skill, faj, főértékek valamelyike, arany birtoklása kell a felvételhez). Az hogy valaki egy klánba tartozik, csupán a környezet és saját maga számára egyfajta státuszszimbólum, semmiféle kézzel fogható előnnyel nem jár (+arany, "Tp., + főértékek, + skill), így a játékegyensúlyt nem borítja fel. Ezzel szemben megnövekedne a nyitott topicok száma, hisz a klán nevével úgymond "hivatalos topicot" lehet nyitni, ahol a játékosok ismerkedhetnek, így egyből népszerűbb lenne maga a Beholder és a Sárkányölő is -minimális anyagi ráfordítással hatalmas lenne a nyereség népszerűsítési szinten (megkockáztatom, hangulatban lehet h fölülmúlná a fizetős játékokat, hisz az oldott légkörben sokkal jobban megy a játék, és annyi "klikkelgetős-panaszkodó" sem lenne, hisz valamelyik topicot bújva figyenének be, és lehet, hogy még nekik is megtetszene a játék).

A klánmisszióra olcsó megoldásom nincs, úgyhogy nem is fárasztom vele most a fejlesztőket. VISZONT van ötletem klánon belüli "versenyekre"!! Szóval, az azonos klánon belüli fórumra be lehessen küldeni a kalandozás, vagy bátorságpróba eredményét! Jó-jó, tom hogy létezik Ctrl+C, csakhogy ez nem megbízható, hisz az eredménybe manuálisan bele lehet javítani (átírni). Viszont, ha egy klánba vagy, akkor egy kalandozás, vagy egy bátorságpróba eredményének kiírásakor (amikor kiírja körökre osztva a csatát) megjelenhetne egy gomb, ami autómatikussan a klánfórumra küldi a csata eredményét, és a fórum fejlécében fel lenne tüntetve, hogy az adat hiteles, hisz ki wan mentve! Meg persze a fórumhoz pár kiegészítés, pl ha vki flooddal akarja tönkretenni, akkor az egyik alvezér (vagy maga a klánvezér) elnémíttathatja egy bizonyos időre a delikvenst -büntetésként- persze természetessen csak a klán saját topicjában.

Remélem kisesszém mérete felkeltette egy-két betévedő fejlesztő figyelmét, és mégha biztos is benne, hogy bármit írok úgysem lesz foganatja, de azért tiszteljen meg azzal, hogy hamár ennyit írok végigolvassa (és ha az adott fejlesztő nagyon lágyszívű, akkor át is gondolhatja mit is írtam, és különössen lágyszívű az adott olvasó fejlesztő, akkor elgondolkodik rajta, hogy mennyivel színvonalasabb lehetne így az oldal, csekély ráfordítással..).

u.i.: a kedves fejlesztők figyelmébe: ha egyszer időtök engedi nézzetek át a Fogadó a Nyúvadt Feketesárkányhoz nevű topicba. Olvasson bele, és döntse el, hogy jó-e ott a feeling. Ha rájön hogy ez jó, akkor hasonló mintára lehetne megcsinálni a klánfórumokat, hogy azokon ugyanilyen jó legkör alakulhasson ki. Bár a Fogadó nyitásának elején kevesen jósoltak nagy jövőt a topicnak (mondván: ez inkább a TF-be vagy az ŐV-be való), de mégis szárbaszökkent, és már rokonfórum is nyílt mellé, a lelkes fórumiták jóvoltából. Ez így jó, és hogyha csinálja sok fórumozó, akkor lehet hogy a fejlesztők is megértik.. bár csekély az esély, de megvan így hátha...

Köszönöm figyelmeteket, üdvözlettel: Lord Raptor
 
Hát ez szép is volna...
Valaki kifogy a pénzből, visszafejleszti a skilljeit, és felteszi maxra az alkut. Miután eladta a tárgyait visszateszi a skilleket. Ez túl sok cheat lehetőséget hagyna a szemfüleseknek.
 
esetleg a uzeneteknel a karakter nevere is lehessen uzenni ne cs ak a felhasznalo nevre pl a multkor akartam irni Dr. Csernus Imre-nek erre nem tudom hogy mi a felhasznalo neve igy nem tudtam irni neki. +a klan dologok meg jol hangzik amuyg nagyobb fejlesztes nem kell nehogy fizetosse valjon meg kulonben is kiraly igy ahogy van
 
Szerintem a legfontosabb lenne az Akadémiában a skillek visszafejlesztése..
 
Nekem ez a játék igy teccik ahogy van mert ingyenes és szerintem jobb mint a larkinor vagy bármi más.Egy kis mágiát lehetne beleszöni és kész.A többire azért adtam ötletet mert láttam öket és gondolkoztam rajta,de nekem nem hiányzik.
Aki meg annyira azt mondja hogyó mijen rossz ez kéne meg ez kéne mert csak akkor leszjo stb. akkor nem kell jáccani vele.(most nem ezt a forumot és azokat kritizálom akik ötleteket vetnek fel,hanem akik mindig kritizálnak valamit.)

Remélem semkit nem sértettem meg.

M
 
Ezt az arénába írtam, de aztán láttam, hogy van egy ilyen fórum is, gondoltam bemásolom.

Egyébként igazán megcsinálhatnátok fiúk, hogy karakternév alatt is ki lehessen hívni ellenfeleket, ne csak véletlenszerűen.../a másik beleegyezésével/ Tudom persze, ez ingyen játék, de szerintem azért nem lenne akkora meló, és nagyságrendekkel élvezetesebbé tenné a játékot, a fórumok élete /főleg persze ezé/ is felpezsdülne, nem csak száraz adatokról folyna a vita, hogy hányas szinttől lehet kihívni, meg ilyesmi, hanem jó kis szerepjátékos szóbeli ütésváltásokra is lenne lehetőség! Szerintem nem csak én élvezném... mindenesetre bizakodok hogy egyszer megvalósulhat ez... Egyébként pedig nagyon jó a játék, igazi hangulata van! Én is ilyet akarok csinálni, ha nagy leszek
 
50. szintig megcsinálják a játékot aztán le se tojják hogy mi kell a népnek. Végülis soha nem éri el senki sem az ötvent.
 
Sziasztok!

Látom, sokaknak tetszett a klánok ötlete, ahogy azt is, hogy sokan az úgy sem lesz belőle semmi cím alatt hallani sem akarnak róla..
TAlán nem lehet majd egyedi jelkép, talán nem lesz lehetőség új tárgy megalkotására, vagy olyan épület felépítésére cselekvéspontból, aho la tagok tárgyaik cserélhetik, vagy közös kalandozás lehetősége, és sorolhatnám még!
Viszont csakazért is, itt és most megalakítom a Lórien levelei közösséget. Akit érdekel szívesen várom az érdeklődöket és az ötleteket.
Egyenlőre csupán két feltételem lenne, mégpedig a belépés után az összes bátorságpróba teljesítése, és, hogy olyan felszerelési tárgyat ne viselj, ami negatívan hat a sárkányölődre.
Továbbá az első szövetségi célként a tündérszimbólum, barbárfétis és a "törpetárgy" tárgyakat használhatóbbá való módosítását elérjük.

Üdv:Celeborn
 
Támogatom az ötletet, de szerintem lehetne az a szorzó 6, 7 vagy akár több is, mert akkor ugyebár se TP, se kincs.
 
A minap eszembe jutott valami, ami talán elég egyszerű ahhoz, hogy megoldják.
Egy új opció: a munka.
Itt cselekvést lehetne szint*4 aranyra beváltani.Vagy szint*5.A lényeget értitek ugye?
 
Par dolog:
- Akarmennyire is elegedetlenek vagytok, pl OV-n sincs sokkal tobb ujdonsag, mint itt sarkanyolon, pedig azert meg fizetunk is ugye...
- Kicsit erdekes, hogy kb mindenre azt irjatok, hogy bug: az is, ha rossz a random, az is, ha valami nem kiegyensulyozott, stb. Ez nem programhiba(BUG), legfeljebb tervezesi hiba. Persze attol meg nem biztos, hogy jo ugy, ahogy van, csak a pontositas kedveert irtam, hogy csak arra hasznaljuk a szot, ami tenyleg az.
- Hogy pozitivum is legyen, szerintem a magiat is be lehet vinni a jatekba, ha kellokepp egyszeruen van megoldva. Pl ugy, hogy az is egy uj szakertelem lenne, es szakertelemszint-tol fuggoen plusz sebzest ad le vagy a csata legelejen, vagy minden harci korben (nyilvan az elso esetben eroteljesebb sebzest kell okozzon).
Tudom, sokak szamara ez nagyon keves, de ennel tobbet nem remelhetunk egy ilyen ingyenes jatektol, ahol ennyire nagyon hangsulyoztak, hogy ne varjunk tole sokat.
 
Majd figyeld a 16. szintet, ott hagyták legtöbben "a francba az egész játék"ot.
 
Azt mondjátok leszarják hogy mit irkálunk itt össze vissza?
Remélem hogy nem.Ha mégis igen akkor meg mi a francnak csinálták meg ezt a gamét?Nesztek azt örüljetek?
 
Kedves fejlesztők!

Javitsátok már ki a játékban azt a bugot hogy ne fusson már el minding mindenki előlem!
Kicsit már unalmas hogy 10 böl 6 x elszaladnak a teremtmények!!!!!
Barbár
erő: 54 szint: 13
egészség: 21 védekezés: 96
ügyesség: 27

Ezek a karim értékei.Ha esetleg ez számitana akkor legyetek oly kedvesek és irjátok már ki valahová,mert ezt most nem vágom.
 
Milyen fejlesztést szeretnél látni a Sárkányölőn?
Ez a Fórúmcím el van híbázva.

Az új: Ötletek, melyek NEM lesznek a Sárkányölőn.
 
Aha értem.Azért még hátha.Majd késöbb.

DE REMÉNYKEDJÜNK!!!
 
Kapaszkodj meg a realitasok talajan jo erosen...
Meg ezt masoknak is javaslom.
1 uj skill elkepzelheto.
1-1 aprobb javitas elkepzelheto, kisebb koncepciovaltas elkepzelheto, de magia, klanok, uj fajok stb. sztem nem. Csak akkor ha ver egyszeruen van megoldva (pl. az uj faj mindket tulpontjat eloszthatja szintlepeskor).
Ennel tovabb gondolkodni szep es jo (tenyleg csomo franko otlet elhangzott mar itt), de itt nem lesz megvalositva erre a nagyeskut leteszem, ezert felesleges.
 
Nem tudom, elhangzott-e már amit mondok most, de énszerintem jó lenne ha az arénában több izgalom lenne. Esetleg ha nyerek ne csak tp-t hanem mást, mondjuk fegyvert vagy pénzt is lehessen kapni. Nem tudom az arénában mi zajlik felsőbb szinteken, nekem még csak 6-os szintűek a karaktereim... De eddig nekem az arénázás nem volt elég izgalmas, szerintem fel kéne dobni valami plusszal.
 
Nah tudom hogy a tárgyátadás lefutott de én gondolkoztam rajta.Meg máson is.Szóval:
A tárgyátadásnál egy tárgynak lenne még egy minimum karakter szintje.Tehát például egy 14 es karakter átadhat egy nagyon jó fegyvert egy 7 es szintünek de nem fogja tudni használni a 7es szintümert a fegyvernek mondjuk 12es a minimum karakter szintje.Itt még azzal van baj ha valaki átadja egy gyengébbnek a cuccát akkotr az eladja és meggazdaxik.
Mágia:mondjuk 20as szinten lenne egy skill amire csak 1szer leher rakni,ez a mágiatanulás.Ha ez meg van akkor lenne egy mágiatorony vagy valami a templom és satöbbik mellett.Ide ha bemegyünk 20as szinten akkor 1 varázslatot lehet megtanulni pénzért.Mondjuk:varázslövedék. 500 arany 24óra.
A harc elött megkérdezi hogy mit szeretnél használni vagy lenne ilyen beállítás.A 21es szinten mondjuk tüzgolyó 750 arany 48 óra.
Aztán lehetne több faj de ugy hogy 30as szinten lenne egy ital a Változás itala.Aki megissza az átváltozik
ha tündér:sötételffé vagyis drowvá mert ugyis vannak drow cuccok.
ha barbárezt még nem találtam jol ki)de mondjuk óriássá
ha törpeez sem jo)mondjuk bányásszá8törpe)vagy gnómmá
És ha összegyüjt mindenhová a testén egy drow drow cuccokat akkor bónuszt kap az ügyességre.A törpének mithrill cuccokat kéne összegyüjtenie.
Na mit gondoltok??
 
Taktika, barátom, taktika.
 
Ne haragudj meg, de amiket leirtal, azok siman elmennek szakertelemnek, folosleges ehhez magiazgatni. Nem ertem, ez miert okoz nektek ennyire nagy problemat...
 
Jó lenne,ha csak fejlesztéseket írnátok ide és nem itt csevegnétek. Nem csodálom, hogy nem olvassa el Miklós a forumot. Nem kötözködöm, de ha csak az ötletek lennének ideírva, vagy azok módosításai lehet, hogy néha megnézné. S talán végre valamit fel is használna, bár ezt kétlem.
 
Oooooo.... Mindketto egyszerre?
Csak ne egyszerre menjetek furdni a parotokkal, mert akor viszik a gepet .
Megjegyzem amikor kint 60 fok van akkor ha epp nem tudsz vizparton ulni, a gep elott a kellemes 23-ban is jo.
 
én inkább mennék koncertekre, a hegyalján lesznek egész jó fellépők, és a szigetre is jön a Grave Digger meg a Saxon is
Jessz!
 
Hmm, micsoda kecsegtető ajánlat.. 60 fokban ülni a gép elött, vagy netán a palatinuson tölteni az idődet... Te mit választanál??
 
LOLSietnem kellet
 
Ma már nem igyál többet
 
bocsi 45 os ügyesség
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.