Vissza a Főoldalra

Felhasználási feltételek

Az Ősük Városa internetes/levelezős játékot a Beholder Kft., a továbbiakban Szolgáltató üzemelteti, a www.beholder.hu oldalon, az alábbi feltételekkel:
A játékban kizárólag azok a felhasználók vehetnek részt, akik az alábbi feltételeket elfogadják.
Minden játékosnak létező e-mail címmel, névvel, postai címmel kell regisztrálnia, amit e-mailben tehet meg az osok{kukk}beholder{ponty}hu címen vagy zseton vásárláskor ezen adatok megadásával.
A játékosnak egy egyedi számlát hozunk létre, amin az ŐV karaktereket és a zsetonokat tartjuk nyilván.
Egy játékosnak több karaktere is lehet egyszerre.
A játékos a számlaszámával és az ahhoz tartozó jelszóval tud Jelentkezési Lapot küldeni a játékba a beholder oldaláról, azaz elindulni a játékban.
Minden játékosnak a saját felelőssége, hogy a jelszava ne kerüljön illetéktelen kezekbe. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a jelszó elvesztéséből való kárért, ha a játékos karakterét ilyen esetben valamilyen hátrány éri, nincs lehetőség a korábbi állapot visszaállítására.
Kérjük a játékosokat, hogy a játékban talált hibákat, úgynevezett bugokat jelentsék az osok {kukk}beholder{ponty}hu e-mail címen. Az ilyen bugok nem használhatók ki akkor sem, ha nem kerülnek azonnal javításra. A bugok által való előnyszerzés büntetést vonhat maga után. A játékosokat hátrányosan érintő hibák esetén nem vállalunk garanciát a karakterek adatainak visszaállítására vagy megváltoztatására, de ez mindig egyedi elbírálás tárgyát képezi, és az osok{kukk}beholder{ponty}hu e-mail címen kell jelezni.
A játék tisztasága érdekében fontos, hogy a játékosok betartsák a szabályokat, és ne próbáljanak
jogtalan előnyhöz jutni azáltal, hogy kihasználják az esetlegesen előforduló programhibákat.
A szabályok megsértése esetén a játékvezető döntése alapján előfordulhat, hogy valakit rövidebb vagy hosszabb időre eltilt a játéktól, és amennyiben ez többször előfordul, akár véglegesen is.
Elvárjuk mindenkitől a normális, civilizált emberhez méltó kommunikációt. A netikett vonatkozik a beholder oldalán levő ŐV-s fórumokra, karakterek közötti üzenetekre.
Tilos minden:
  • Rasszista, szexista, sértő, lejárató, illetve bármilyen lelkiismereti-, vallási-, nemzeti-, nemzetiségi hovatartozással valamint korral kapcsolatos alpári vagy sértő módon kinyilvánított vélemények, avagy a való életbe átnyúló fenyegetések.
  • Minden olyan szöveg, amely tartalma a közzétételének időpontjában hatályos magyar vagy nemzetközi jogszabályba ütközik, illetve bűncselekményre vagy egyéb jogsértésre történő felhívást, arra való jelentkezést tartalmaz.
  • Minden olyan anyag nyilvánossá, hozzáférhetővé tétele vagy átjátszása, amely kiskorúak számára amúgy nem elérhető, beleértve a szexuális, tisztességtelen, illegális és obszcén tartalmat.
  • Felhasználó oly módon való zsarolása, amely szabályszegésre kényszerít.
  • Mindennemű reklám, melyet a Beholder Kft. nem hagy jóvá, lényegtelen a reklám hordozómédiuma.
  • Nem engedélyezett lánclevelek vagy hasonlók továbbítása, elindítása függetlenül azok tartalmától.
  • A nyilvános fórumon tilos a SPAM (levélszemetelés)
Fenntartjuk a jogot, hogy a játék szabályait, a játékmechanizmusokat vezérlő képleteket szükség esetén megváltoztassuk.
A játékosok a szolgáltatást a zsetonok megvásárlásakor veszik, nem a felhasználásukkor.
A játékban a zsetonok pénzre való visszaváltására nincs lehetőség, sem a játék közben sem a játék abbahagyásakor. A játékosok egymás között adhatnak át zsetonokat, erre van megfelelő felület a beholder oldalán.
A Beholder Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásáért, az internetes szolgáltatás átmeneti szüneteléséért, vagy a programhibákért, a felhasználók ezzel kapcsolatos kárigénnyel nem élhetnek.
A regisztráció megszüntetését kezdeményezheti a Szolgáltató vagy a játékos is. Ha ezt a játékos akarja tenni, akkor kérheti a karaktere archiválását és személyes adatainak törlését.
A Szolgáltató a játékos regisztrációjának törlését abban az esetben kezdeményezheti, ha a játékos megsérti a játék felhasználási feltételeit és szabályzatát. Zsetonok visszaváltására ilyenkor sincs lehetőség.
Amennyiben ennek a szabályzatnak egyes részei hatástalanok, vagy azzá válnak, nem érinti ezen szabályzat egészét. Az adminisztrátorok kötelesek a hatástalan pontokat, új szabályokra cserélni, amelyek az eredetiekben foglaltaknak jogilag megfelelnek. Ezek késedelem nélkül, azonnal hatályba lépnek és az éppen aktuális esetre is érvényesek. Ugyanez igaz a szabályzatban előforduló hiányosságokra is. Az adminisztrátorok kötelesek a hiányosságok pótlására, olyanformán, hogy az a legközelebb essen ahhoz, ahogyan az adott pont megírásra került volna, ha az eredeti szabályzat megírásakor felmerül.

Egyéb információk a www.ov.beholder.hu oldalon találhatóak az Ősök Városa játékról.

Beholder Kft.

A cikk a Beholder Kft. oldaláról származik.
A cikk a weben a http://www.beholder.hu/?cikk=18 címen elérhető.
Létrehozás: 2005. december 5. 11:30:27Utolsó frissítés: 2018. január 17. 17:24:52 Küldd el a cikket másoknak