Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Fűszerraktár
Küldd el képeslapként!
"Átvert az az átok remete! Kincset ígért, de ebben a raktárban csak fűszer és fűszer van, ameddig csak ellátni." - gondolatok egy galetki szájából, a kaland folytatásához szükséges nagy ötlet megszületése előtt
Nézz szét a galériában!
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló

A lista folytatása...
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-06-21 03:01:40 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Te nevezed magadnak orvosnak ilyen beszolasokkal ?? nincs tobb kérdésem
 
Megint kibujt belőled a kisördög aztán meg jossz megint privátba bocsánatot kérni mi személyesen majd megteheted
 
Nem majd a nyunyokának hiszünk meg élünk menjél már azt ahol élsz a magyar egészség ügy ott trollkodj te szerencse csomag vagy már ott se tudnak elviselni? Elhiszem. Tudsz olyan f**sagokat irni hogy falra megy az ember tőled. Van amikre inkabb nem is reagálok olyan világtalan vagy.Hogy nem lehet téged végleg tiltani innen??
 
Igen tudjuk hogy létezik mindig is létezett unalmas már! (amugy nem nézek ilyen f**sagokat). Van más témád is az életben? Izgalmas lehet a környezetetben élőknek...
 
A háztartáson belüli szabály elvileg csak a közterületen lévő 1,5 méteres szabályra vonatkozó kivétel. A 10 főt meg nem haladó rendezvények tartása a mai napig legitim.

(az más téma, hogy a két szabály egyébként egyben nézve tök logikátlan).
 
De miert kellene lakáson belül? Ne kezdj mar el légyszíves fárasztani a mondanivaloddal ismételten ...
 
Kicsit eltértél a tárgytól nem a verseny kerdes volt a lényeg hogy melyik a jobb! Tudsz e játszani meg tesztelni annélkul is? Egy versenyen jatszol egyébként 5emberrel max 1héten...
 
Nem akarom én ezt túlbonyolítani, egyszerűen ez a legfőbb ellenvetésem a júniusi megjelenésre hogy nem lehet normálisan játszani a kijött kiegeket. Ami az elmúlt 3 nagykiegre rendre igaz volt, ahogy néhány zénre is. Mert ne csináljunk már úgy mintha az, hogy otthon meg itt-ott 1, max 2 emberrel leülsz tesztelgetni az ugyanaz mintha versenyen találkoznál tizenx paklival és játszanál lényegesen több emberrel.
 
Nem értem miért irtok úgy mintha ezt a jatékot csak versenyen lehetne játszani. Leirtal Te is pár okot hogy miért kellene hogy jöjjön a kieg. És igen ez egy gyűjtögetős kártyajáték is! Ha meg ezt nem akarod ráérsz bevásárolni ha már lesz verseny. Miért jobb ha nem jön semmi??
 
Akkor a teljesség igénye nélkül leírok néhány érvet pro és contra (abszolute saját vélemény, sem nem a tesztelői csapat, sem nem a Beho álláspontja).

- A júniusi megjelenés mellett szól, hogy a tesztelésnek meg az ÚN szabályok bevezetésének is van már egy kidolgozott mechanikája. Ha ezt a kieget szeptemberre halasztjuk, az valószínűleg további csúszásokat eredményez, ami ezt a rendszert felborítja.
- A viszonteladók ugyebár most elég nehéz helyzetbe kerültek (meg a Beholder is) a kisebb forgalom miatt. Jelenleg úgy számoljuk, hogy májusban indulhat el majd valamikor az élet, és forgalom szempontjából azért nem lenne rossz tuning egy új kieg.
- A szeptember kapcsán még egy érdekes dilemma, hogy októberben van Nemzeti Bajnokság. Ez pedig felveti azt a kérdést, hogy az új kieg lapjait engedjük-e nemzetin. Szerintem itt két rossz opció közül kéne választani, ha engedjük, akkor csak az utolsó egy hónapban van értelme Nemzeti felkészülési versenyeket tartani, ha viszont nem, akkor épp a felkészülési versenyek miatt még egy hónapig vákuumba kerülnek az új kieg lapjai.- A szeptemberi kiadás melletti érvek főként játékosi oldalon jelennek meg valóban. Leginkább az, hogy így nem lesz elég idő megismerni a Homokdűnék lapjait élesben, mert már jön az új kieg. Attól nem félek, hogy megjelenik olyan lap az új kiegben, ami máris kiszorít egy HD-s lapot, attól viszont igen, hogy így még több olyan lap fog elveszni az éterben, amiben egyébként lenne potenciál. És a játékosoknak is jóval nehezebb lenne egyszerre több mint 200 lapot kipróbálni.
- A gyorsan egymást követő kiegek pedig megnehezítik azt a helyzetet is, hogy reagáljunk a metára, ha ez hirtelen szükségessé válik.
- Illetve üzleti szempontból esetlegesen felmerülő kérdés (bár erre nincs rálátásom), hogy nem marad-e benn túl sok HD kieg, ha megjelenik az új (pl. nem voltak frissen bontottak vagy olyan draftok, ahol a HD a domináns kieg).


Ez egy elég komplett és összetett dolog, nehéz benne jó döntést hozni, nem csodálkozom, hogy ilyen szoros a szavazás (bár bevallom, én arra számítottam, hogy játékosi oldalról a halasztás lesz a többségi álláspont).
 
Szvsz megérdemelt volna egy részletesebbet cikket a téma pro és kontra. Akkor talán többen értenék, amit ha jól látom én mellettem még legalább 55 játékos nem ért, hogy mégis milyen előnye van annak ha kijön júniusban a kieg?

Én megértem a gyűjtőket is, meg dílereket, hogy így áll az egész játékvilág és nincs semmi mozgás. De szerintem ők is értsék meg a casual játékost, hogy ha csak önmagában gyűjtögetni akarna az átlag, akkor bélyeget, érmét meg kosaras kártyát választana. Én pl. játszani szeretnék, csak éppen nem lehet, el kell fogadni és várni kell. Semmit nem old meg ha jönnek sorra a kiegek úgy, hogy alig lehet velük bármit kezdeni a bemappázáson kívül.

Amíg nem szól senki semmit egyik opció mellett sem, addig az egyetlen infónk erről a szavazásról az, hogyha szeptemberre tolódna a kieg, akkor egy rendelkezésre álló, már kinyomtatott kieg porosodna csak a kiadónál, ami neki óriási fájdalom (meg átlagos esetben a játékosoknak is az, de most kivételes helyzet van), többnyire anyagi okokból. Szóval lehet törölni Niklai huszonharmadik hozzászólását is erről, mert tényleg csak egy rossz troll, de szerintem is igaz hogy ez így rosszul van tálalva.

TL;DR: Kár volna egy egyszerű szavazással elintézni ezt a kérdést, és pozitív lenne ha még az eredmény előtt születne a témában egy cikk. Máskülönben félő hogy bármi is lesz a döntés, rossz szájízt hagy majd maga után az ellentábornak.
 
Bármilyen más megjelenés várható a KL előtt? Alfa vagy Zén?
 
A Rotát szerintem is ki kell tolni.
 
Szerintem is több opció kellett volna a szavazáshoz...
Nyugodtan el lehet tolni az új kieget novemberre is akár...
Teljesen fölösleges addig itt erőlködni míg ez a helyzet nem oldódik meg egy kicsit...
Sőt a ROTÁT is el kellene felejteni a Behonak egy időre...nehogy már úgy menjenek ki kiegek a versenyekről hogy még játszani sem lehetett velük egy rendeset...
Igy is teljesen mélyponton vannak a lap árak...szinte értéktelenek az új lapok...a retró lapokat kivéve!
 
Attól függ, hogy akkor lesz-e Homokdűnék frissenbontott. És ha igen, mikor.
 
Semminek nem tesz jot ha sokáig áll! Szerintem is jöjjön júniusban nem sok értelmét látom halasztgatni csak azert mert nem voltak kiprobálva a lapok.Kilehet próbálni egyszerre tobbet is ha csak ez a probléma. Másik meg konkrétan nincs mit rendelni sokan kívannak mindenbol és így pang az egész. A gyűjtögetes meg szerintem legtöbb helyen menne tovább. Aki meg ugy akar tud rendelni késobb is.
 
Nem tudom, miért csak ez a 2 opció van amúgy.

JuFéval értek egyet, még a 11. kiadást sem igazán lehetett kijátszani, de talán már előtte a Tükördimenziót sem.
 
Azért a Zének csoroghatnának. Mondjuk a homokdűnékben emlegetett ősi civilizációkról. Vagy Zént el lehetne zavarni a sivatagban nyílt ter-idő kapuhoz, vagy Tuathen király serege után. Esetleg egy negyedik expedíciót is indíthatnak egy rég létünk civilizáció felkutatására a sivatagban.
Nekem nagyon hiányoznak ezek a Zén minikiegekből.
Esetleg bele lehetne tenni egy kis lapot vagy papirfecnit, amin az éves kieg témájának egy pici szelete van leírva. 4-5 mondat. Vagy Zen naplójának 1-2 napja.
 
Mindenkèpp a szeptemberi halasztàs mellett tennèm le a voksom akkor is ha àprilisba csoda folytàn nyitàs lenne. Így is túl sok volt a 2 kieg èvente(nincs esèly kellően mindent kipróbàlni) hàt mèg, így hogy lassan 1 ève bevan zàrva minden(ok volt egy rövid idő levegőt venni, de sokat nem èrt).
 
A kérdés megválaszolásához jó lenne tudni, ha szeptemberre halasztódik a kieg, addig várható bármilyen más HKK megjelenés? Mert így, hogy se Zén, se más (?) nem jön addig, elég szomorúak lennénk sokan.
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.