Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Árnylord
Küldd el képeslapként!
Az ősi barlangcsarnokok által övezett mélységi tavak felett lebegve még mindig élnek Árnylordok, ezek a csuhás szellemlények. A galetkik - legnagyobb szerencséjükre - csak nagyon ritkán találkoznak velük.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 12:46:34 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Amúgy a klán kedvencénél kell 2. paraméternek a küldetés sorszáma.
 
SPECIALIZÁCIÓ
Minden galetkinek megvan a maga mumusa, amit a legjobban utál. Van, aki a tárgytörő szörnyeket gyűlöli, van, akit a bukott próbák zavarnak, van, aki a teljesíthetetlen klánküldetésre fúj, van, aki a szolgáid ért szerencsétlenségeken bosszankodik. A specializációval a tudásodat specializálhatja egy bizonyos témakörre, amihez sokkal jobban fogsz érteni, így elkerülheted az ezzel kapcsolatos bosszankodást. Az alábbiakban következik egy felsorolás, hogy mi mindenre lehet specializálódni.
1. A klán kedvence: bizonyos időszakonként egy nagyon lehetetlennek tűnő klánfeladatot letudhatsz (mint császári dekrétum). Kiadod a parancsot egy klánküldetésre, és 12 forduló múlva, amikor átspecializálsz, csak akkor lesz a küldetés teljesített. A klán kedvencét mindenki csak 60 fordulónként egyszer veheti igénybe.
2. Áldott lélek. Nem talál szörnyeknél átkozott tárgyat, kineporttal nem lehet neki átkozott tárgyat adni. (ha egy küldetésben fix átkozott tárgy jár, azt megkapja.) Ha beportyázik hozzád valaki, nem felejti ott átkozott tárgyát.
3. Gyógyító: a tvps gyógyítás dupla ép-t gyógyít, ezenkívül a szolgák feltámasztása mindössze 2 TVP-be kerül.
4. Koplaló: Neked és szolgáidnak a jóllakottsága jóval lassabban csökken. Kb. fele annyi lesz a csökkenés mértéke.
5. Kuporgató. Drágakövek és ősi relikviák eladásakor 33%-kal több pénzt kap, ezenkívül nagyobb eséllyel talál gyógyfüvet, és ha talál, van rá esély hogy +1-3 darabot talál. Tud aranyat és elrohadó tárgyat rakni a feneketlen zsákba.
6. Próbamester: minden, egyszemélyes kaland során kapott próbánál a küszöb 10%-kal kisebb lesz, mint egyébként (a csökkentést felfelé kerekítjük, tehát 11-es próbára -2 lesz). A kudarcpróbákat értelemszerűen növeli.
7. Tárgyféltő: felére csökken az esélye, hogy egy ellenfél egy támadásával elpusztítsa egy tárgyadat, legyen az végtag vagy varázslat.
8. Torzszülöttek ismerője. Immunis a végtag csonkolásra, a rothasztástól csak feleakkora eséllyel veszít méretet, a kronoérintés ellene 50% eséllyel kudarcot vall.
9. Túlélő: a torzszülöttekkel vívott csatákban minden ütés, lehelet és varázslat 1/6-dal kevesebb sebzést okoz neked.
10. Vezéregyéniség. Szolgáid morálja a kör végén fele mértékben csökken csak, és az új szolga felfogadásához 1/3-dal kisebb vezetőkészség kell a 10. szint fölött. Valamivel nagyobb eséllyel találhatsz kalandban szolgát. A szolgák harcban kapott lélekenergiája megnő 20%-kal.
Néhány fontos megjegyzés a specializációval kapcsolatban.
- Legkorábban a 3. lakószinten lehet használni.
- A parancs használata nincs teljesen ingyen! Költsége (szint-2) x 8 TVP (de max 80 TVP), tehát pl. az 5. szinten 24 TVP. Ezenkívül első alkalommal 1 KNO, utána 2 KNO, 4 KNO, 8 KNO egészen a maximális 16 KNO-ig.
- Leggyakrabban 6 fordulónként változtathatod meg a specializációdat.
- Alapban nincs semmilyen specializációd. Első alkalommal, majd minden további esetben, amikor meg akarod változtatni, az SP {sorszám} paranccsal specializálódhatsz.
- Ha egy specializáció valamilyen értéket módosít, akkor mindig először beszámítjuk az összes többi módosítót, és utoljára jön a specializáció. Tehát pl. ha egy tárgyféltőnek a tárgyvédelemnek és más módosítóknak köszönhetően mindössze 50% esélye lenne a tárgy elvesztésére, akkor a specializációval ezt 25%-ra csökkentheti.
Persze, ahogy tudjátok, a puding próbája... Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy hosszú távon egyik-másik specializáció hatásfoka egy kicsit még változni fog, persze inkább pozitív, mint negatív irányba - a ti visszajelzéseitek alapján.v
 
ez engem is érdekelne. meg akkor van az SPnek 2. paramétere hogy mire használom el, vagy mi a szösz?
 
Aki a heten lepett, az a forcsi vegen megkapta a teljes enc-et.
 
Na, ki mit tud mostanra róluk? Bizonyára 3. szinttől felfelé lakó kortársak már fullra specializálták magukat, de nekem ez egyelőre messzi álom.
 
en szivesen olvasnam itt a VEGLEGES leirasat a speceknek....
 
Miklós: a klán kedvence ugy mukodik, hogy kiválasztok egy küldit, és 12 kör mulva leadom?
Ha igen, akkor az a gondom, hogy mi van, ha 3 egyszerü küldim van, es egyikre se szeretnem elloni a spect, mert van olyan, amire jobban kellene. Ilyen esetben pl, ha 9 fordulo mulva jutok el a nehéz küldihez, akkor csak onnantól kezdve specelhetnék klánkedvencre és onnantól számítana a 12 forduló?
Ez nekem igy nem tetszik, az már inkább tetszene, hogy most specelek, és 12 fordulo mulva kapok egy dekrétumot, amit majd arra használok fel, amire igazán szeretnék. Légyszi gondold át a dolgot.
 
Serverus: hat figyelj mivel meg nincs meg a spec vegleges valtozata ezert nyugodtan lehet meg formalni, valaszd te is ezt a specit es nem fogsz szivni, de azert a mai internet korszakban kuldeni egy emailt hogy figyi elhagytam nalad egy atok cuccot(akinek nem titkos a cime az enyim nem) nem nagy ugy es megis a galetkik 80% nem szol pedig ha szolt volna 1 sorban lehet kuldeni semmisitonek esetleg korsos embernek
 
ez megint a tápról szól. szívjunk csak, abból sosem elég...
 
mm Gyorsabban irtam mint kellett volna

A masik ertelmezesben a hozzaszolasodban azt latom, hogy azokat szivatna ez a spec akikhez majd helyettem esik az atokcucc. Nos, ez ellen is ugyan az a megoldas, hogy aki elejti, szoljon. Szerencsere a ritkan lakott szinteken pl 15., ilyesmivel nincs gond Ott inkabb azzal van hogy relativ sok atokcuccot talalunk, sot, nem is relativ, siman marha sokat

Peace.
 
Szerintem olvasd el meg1x mire irtad a hozzaszolasod.
Beportyazik valaki hozzam, elhagy egy atokcuccot, nem szol. Es meg en szivattam meg ot? OMG! Ez am a logika :P
 
Ezzel így a többieket szivatod, akiknek a nyakukon marad a cucc.
 
Valóban össze lehetne vonni a tárgyféltőt és a torzak ismerőjét. Ha túl sok a specializáció, az még elrtettentőbb lehet, mintha nem lenne semmi. Mágiatörés az szerintem se kell, hogy feltétlenül specializáció legyen (ne feledd, csak egy spec lehet, s azt erre tenni... nem tudom, szerintem nem lenne jó ötlet)
Nekem amúgy az áldott lélek tetszik a legjobban, de úgyis a kuporgatót választom, mert azért első szinten sosincs elég aranyam.
 
Ez egy nagyon jó ötlet, de nem kell feltétlenül egy külön specet kitalálni rá. TF-en született is egy vari a varázslattervező pályázat keretében, melynek neve Varázsvédő varázs lett. Ha ez rajtad van, a mágiatörés csak azt az egyet töri le, semmi mást. Valami hasonlót esetleg be lehetne rakni a magasabb szintű mágustornyokba.

Landrina
 
Eszembe jutott, hogy mi zavar a legtöbbx. A mágiatörés. Mikor jön valami genya, s a hasznos de nem túl magas szintű varázslataimat "halomra töri" (pl. tudattágítás, szörnyismeret, sziklaerő, szélpajzs, méregsemlegesítés stb.), s a megújíthatóakat se lehet utánna megújítani. Erre nem lehetne kitalálni valamit, akár egy spec. keretében? Biztos nem engem zavar egyedül.
 
Miklos

Nem lehetne az aldott lelek specbe beletenni hogy a beportyazoktol sem kaphat igy mar szerintem korrekt spec lenne
 
Egy nem túl optimalizáló játékos véleménye a spec.-ókról ;):

-Tárgyféltő: valaki írta, hogy egymagában kissé gyengus, s talán egybe lehetne vonni a torzak ismerőjével. Azt hiszem egyetértek vele. Nem rossz, nem rossz, de kicsit soványka magában.

-Torzak ismerője: Nekem tetszik. Ha öszevonódna az előzővel, akkor még jobban. A csonkolás mindig is zavart, nem is beszélve az így lepottyanó tárgyakról.

-Próbamester: korrekt kis HO-spórolás. Azt hiszem Pötyösnek van benne igaza. Bár lehet én nem használnám, de HO szükében változhat a dolog. ;)

-Klán kedvence: Hát ettől még nem igazán fog csökkenni a dekrétum értéke. Továbbra is nagyon sokat kell szenvedni egy bosszantó küldi leadásával. Azt hiszem korrekt spec.

-Túlélő: Tetszik. Erre mást nem tudok mondani. ;)

-Gyógyító: Egyik karakteremnél gondolkodóba ejt. Mofisztor kő+orvosságos zacsival dupla annyit gyógyít. Hm...

-Koplaló vagy falánk: Szerintem is inkább koplaló. Némely szinten talán jól jöhet. Egyenlőre én nem választanám, de ki tudja mit hoz a jövő...

-Vezéregyéniség: Nagyon jó spec. Ha nem is állandóra, de időközire néha-néha biztos beválasztanám. Nekem tetszik.

-Kuporgató: Jó kis spec lehet ez is. Én pl. nem tartozom az aranyban és üvegcsékben halmozottan dúskálók közé, kb. pont elég a büdzsém , bár a gyógyfű jól jön mindig. Most még valószínüeg nem választanám, de változhat a véleményem.

-Álkdott lélek: Elsőre nagyon jónak hangzik. Jobban megnézve viszont talán a leggyengébbek közé tartozik szvsz. Valamivel még fel kellene erősíteni, hogy versenyképes maradjon a többivel szemben, mert ezt még időszakos spec.-ként sem használnám jelenleg. Mondjuk nem is igen használható annak.
 
nos, ahogy en latom (hozza nem erto, nem optimalizalo, 1 ora alatt 5 ULt iro jatekoskent )

Tárgyféltő:
20as targyirtas ami 210% a targyerteke / 3 az legyen 100 akkor marad 110%
vari szinteneknt ad 5%ot, tehat kell 11es hogy ezt llefelezzem es egy fel harcikor
11es varihoz nekem 9est kell kigyurni ami 36KNO
vagy 80TVP es nem visz el fel harcikort.
DE mivel nem sokat torik a targyaimat, igy ez annyira nem zavar, csak nagyon ritkan hasznalnam, igy ezt nem valasztanam.

Torzszülöttek ismerője.
erre van most 15(20)as vitaliasom, ami eleg jol ved de neha letepik a karom igy is, ami utoskent nem tetzik
ezt targyakkal nem nagyon tudom novelni es pl a 70es csonkolast kb sosem fogja kivedeni.
ugyhogy ez nekem bejonne

Próbamester:
mivel meg nem hoztam be a HO lemaradasom (tudom, megirtak, hogy hogyan kell, dolgozom rajta, de nem dol a HO egyik forcsirol a masikra ;) )
igy ennek most nagy hasznat vennem es vettem volna az elmult 1.5 szinten

A klán kedvence:
lehet hogy 1x ellonem, de most nem latok olyan kuldit, amire ellonem, dekretomom is ott al a hatizskaban, nem mindenem a klan
ezt en nem valasztanam a mai tudasom alapjan (pszi klanban veszem komolyabban a haladast, de ott egyenlore birom e nelkul is )


Túlélő:
ezt van olyan karim aki nagyon szeretni fogja, mert nem kell annyit gyurnia a vedekezo skillekre.
pl egy 40es utes 15%a az 6 ehhez kell 6ot novelni a vastagboron
40es lehi sebzodes 15%a is 6 ehhez kell +4 immun.
variknal detto, illetve van amire nem is lehet gyurni (pl szellemkali sebzeset csokkenteni nem lehet semmivel, csak vagy bejon vagy nem)
az nekem szimpi. leven MINDEN forras ellen ved egyszerre. es a 15% 410es meretnel 61.5 azaz ennyivel birom tovabb, ami nem dok de nehe pont azaz +1 kor ami meg kell
meg ennyivel kevesebb gyogyitas


Gyógyító:
no ez a szolgas karimnak egyertelnu, leven meg pszis is es TVPbol gyogyit )


Koplaló:
a koplalo mivel mar eleg rendesen csokken a jollakottsag forcsi kozben, hala a magas forcsiszamnak, ez hasznos,
amikor sikerul elbenazni a VDt es nem eszek forcsikozben.
szerencsere (amig nem jon ehinseg gyongyike) az utobbi idoben nem ehezem, csak a szolgak neha neha


Vezéregyéniség.
nos, szoglazos karimnak ez is szinten szimpatikus
DE
van 5 rendes szolgam es lesz 2 italbol adodo (vagy 3 ha addigra az is meglesz)
ezzel ugye csak az a baj, hogy cserelni mar tudom a szolgam BSZ35-tel, max 8 szolgam lehet, tehat az 5 szolga es a 3 italszolga mar 8.
tehat ujat felvenni nem hiszem, hogy akarok majd
viszont alacsonyabb szinten jol jott volna, nem kellett volna annyit vadaszhazba jarni, hogy legyen kedvenc szolgam.
igy ez nalam max a kiskarinak jon be a 9.en majd

Kuporgató.
ez teccik, plane kiskarinak, akinem meg eros anyagigondjai vannak odalent es neha biza vannak idefent is (12) de javul a helyzet
a fuvek viszont egyertelmuen sokat segitenek.

Áldott lélek.
ez halaistennek nem nagyon zavar. volt ido, amikor igen sok cuccot kaptam es meg az a -6 is sokat szamitott esetenkent, amit a cucc levetele okozott.
de van tobb karim mindig ugyan azon a szinten, igy volt hova loni tuttira
amiota kihaltabb az ov azota nincs nagy gondom (nekem) az atokcuccokkal. lehet, hogy van olyan szint ahol ez meg mindig sok gondot okoz, ezt nem tudom.
 
Nos egyreszt, ez ide kisse off.
Masreszt, a lehelosoknek meg lett mondva jatek elejen, mikor minden olimpiat ok nyertek, es mindent oltek, hogy a lehi csak a jatek elejen jo valamire kesobb mas kell. Ehhez kepest szerintem eleg jol elvannak...
Harmadreszt, majd eljuttok olyan lcskhez is amikben uthetetlen mob van akkor majd nezhettek.
Hogy temahoz is szoljak, ezek a speckok szerintem ugy istenigazabol szolgasok szamara hasznalhatok (2db), masoknak nem igazan...
 
Akadilnak teljesen igaza van. Az utóbbi két LCS volt talán a legszebb példa erre.

Landrina
 
Axillon

Bocsi, úgy néz ki másik játékot játszunk. Amikor a mi szövetségünk megy lcs-re, az ütős karik titán őrjöngés fürgülés után körönként 1000 felett sebeznek, a lehelősök sárkány után kb elérik az 500-at, extra magas bűz esetén. Persze ez később felmehat 600-ra is. Minden esetre nekromanta ütősökre épül minden lcs csapat, a lehelőket meg tölteléknek tudjuk betenni.
 
Koszonom a gyors es korrekt valaszt...

Koltseg: nem lehetne kivaltani a tvpkoltseget 10 tvpnkent 1 knoval? Mar az elsot is bevallalnam 8 kno + 0 tvpert szivesebben.

Es akkor par reakcio:
Igy hogy levonodik a szojer riaszto spray, a szojer totem, a targyvedelem varazslat modosito hatasa es ezutan jon a /2, igy az elobbieket eleg szepen ledegradaljuk. A problema az, a szornyek most vagy tutira tornek, ott a /2 se sokat jelent, vagy mar igy is kivedhetok. Igy ez elegge kiherelt specko szerintem

Klan kedvenc: felreertettel, korrekt a koltseg egy dekretumert, csak szerettem volna tisztan latni.

Tulelo: tegyik fel van 50es vastagborom, 150et sebez belem egy jo nagy harapassal a monc. Ha a keplet elejen jon a szorzo, akkor sebzodok 77et, ha utana 85ot. Kisebb sebzeseknel 50es sebzodes jon 30as vastagborbe: ha elol van a szorzo 18at sebzodok, ha hatul 17et. Nem sok kulonbseg, csak megis jobb ha tudjuk.

Vezeregyeniseg:
Nah ez fajt Kor vegen 40el csokkenne a moraljuk, ezt modositja a szolgam es a meggyozokeszsegem. Ha elol lenne az oszto, akkor a szolgaim moralja kor vegen szepen none, ha hatul van, akkor tovabbra is csokken. Itt sokat szamit hol az az oszto. Hatul rossz helyen van

Kuporgato:
Ha valaki 10x megy olyan helyre ahol johet fu, akkor 23as novenyismerettel a te verziodban +6 fu jonne, d2 bonusszal +9, d3 bonusszal +12. Ez alapjan szerintem a +d2 korrektnek tunik, d3 mar kicsit tulzas.


Teny hogy mind atforgathato tvpve, csak felo hogy megint olyan fejlesztest kapunk a nyakunkba ami elsore elsziv 80 tvpt, utana hatt... ize... szoval meggyozheto vagyok: miben is lesz tobb, erdekesebb a forcsim ha lespecelek?
 
Jajj szegeny lehelok, akik kapnak sarkanyleheletet, vagy csinalhatnak sarkanyformat, meg a regi d2-es lehijukbol tudnak d5-ost csinalni. Mingya sirva fakadok...
 
Azt gondolom a tárgyféltőt össze lehetne vonni a torzak ismerőjével. Magában nem sok haszna van. Egyre kevesebb rnd tárgyat hordunk, ma már egy lehelősön is csak pár rnd cucc van, alap tárgyakból is van elég bónusza.
Esetleg lehetne egy olyan, hogy leheletre, varira, ütésre (kinek mire?) torzak ellen + % sebzés. (de harci körönként maximálva) Aki a másodlagos támadására veszi fel, az komoly szívatást tudna kiküszöbölni.
LCs ben a fürgüléssel, titánokkal szemben semmit sem tudnak felmutatni a lehelők. Erre lehetne valami.
 
Szerintem ez igy jó ahogy van!!
 
"Elso koros eszrevetelem annyi lenne hogy mi is felvetettuk, hogy az elso spec az legyen 0 tvp es 0 kno, es erre te magad is azt irtad, hogy jo otletnek tartod"

Az ingyen az a kno költségre vonatkozott, ahogy mondtam a TVp költség azért kell (már első alkalommal is), hogy legyen valamiféle kompenzáció annak, aki ugye eddig ezt nem tudta használni, vagy ezután se akarja. A TVP költségen egyébként vmit még fogok csökkenteni, 8 TVPxszint v hasonló.

"targyfelto speckonal a /2 a kepletbe hova kerul?"

Először kiszámolom, mekkora eséllyel törne a tárgyad. Mondjuk kijön 70%. Ezután ezt felezem el.

"klan kedvence: at KELL specelni? magyarul akkor 2*80tvp es 12 kor utan kapok egy dekretumot?"

Igen, ez egy nagyon nagy táp, és ahogy itt többen megjegyezték, ez az, aminek nem szabad ingyen lennie. Sztem ezt még igy is mindenki elsüti.

"tulelo: itt is az a kerdes, hogy a *0.85-os szorzo a kepletben hova kerul? Rogton a legelejere, vagy a legvegere"

Én úgy gondoltam hogy a legvégére.

"gyogyito: szolgak gyogyitasa fele tvpbe kerul. a 2,5 tvpt hogy kezeli le majd a program? 2 vagy 3 tvp lesz?"

Kerekitek valamerre...

"vezeregyeniseg: a kor vegi moralcsokkenesnel megint az a kerdes hova kerul a /2 ?"

Ahogy a többinél is, itt is a végére.

"kuporgatonal nem lehetne a +1 fuvet kivaltani +d2-re? esetleg d3ra? nekem akkora a gyogyonvenyek skillem hogy alapbol mindig talalok fuveket, de az a +1 eleg keveskenek tunik :P"

Persze, lehet.

"Es a vegere egy teljesen szubjektiv velemeny:
ha az elso spec is 80 tvpbe kerul majd nem specelek le :P itt nincs olyan ami megerne 80 tvpt, ha az elso az igeretnek megfeleloen 0 tvp, akkor megvarom a feltett kerdesekre a valaszt, de valszeg koplalo, mert az direkt tvpt ad :P"

Ha jobban belegondolsz, minden felsorolt képességet vissza lehet vezetni TVP-re, és hosszabb távon mindegyik sokkal többet tejel, mint 80 TVP-t.
 
Elso koros eszrevetelem annyi lenne hogy mi is felvetettuk, hogy az elso spec az legyen 0 tvp es 0 kno, es erre te magad is azt irtad, hogy jo otletnek tartod, erre most ebben a postban mar nem latom hogy ingyenes lenne az elso. Vagy ez csak kimaradt?

En most kicsit kotozkodnek, mert lehet csak az erettsegi miatti hulla faradtsag es idegi kimerultseg teszi, de jopar dolog szamomra nem vilagos:

- targyfelto speckonal a /2 a kepletbe hova kerul? A szornyek targytoro speckoja szintenkent nem 10%, hanem csak 5% esellyel fognak torni, vagy a legvegere a kepletnek, ahol mar a targyvedelem, egyeb targytores hatasait csokkento hatasokkal valo modositas utan tesszuk be? Mert ertelemszeruen NAGYON nem mind1.


- klan kedvence: at KELL specelni? magyarul akkor 2*80tvp es 12 kor utan kapok egy dekretumot?

- tulelo: itt is az a kerdes, hogy a *0.85-os szorzo a kepletben hova kerul? Rogton a legelejere, vagy a legvegere amikor mar egyeb csokkento hatasok letrejottek pl. manapajzs, vastagbor?

- gyogyito: szolgak gyogyitasa fele tvpbe kerul. a 2,5 tvpt hogy kezeli le majd a program? 2 vagy 3 tvp lesz?


- koplalo vagy falank? ha valasztani kell ertelemszeruen a koplalo sokkal taposabb, gondolom nem kell reszletezni miert.

- vezeregyeniseg: a kor vegi moralcsokkenesnel megint az a kerdes hova kerul a /2 ? A keplet elejere es utana modositja meg ezt a meggyozoksegseg skill meg a mittomen milyen idezett szolga, vagy eme ketto UTAN kerul be a /2?

- kuporgatonal nem lehetne a +1 fuvet kivaltani +d2-re? esetleg d3ra? nekem akkora a gyogyonvenyek skillem hogy alapbol mindig talalok fuveket, de az a +1 eleg keveskenek tunik :P


Es a vegere egy teljesen szubjektiv velemeny:
ha az elso spec is 80 tvpbe kerul majd nem specelek le :P itt nincs olyan ami megerne 80 tvpt, ha az elso az igeretnek megfeleloen 0 tvp, akkor megvarom a feltett kerdesekre a valaszt, de valszeg koplalo, mert az direkt tvpt ad :P
 
Fentrol pont hogy ertelmetlen a klan kedvence miatti siras szerintem, mert nem igazan latom ertelmet most hogy megcsinaljak 1 klankuldit is, mert kb. 0 az amit jelent nekem most egy klanrang. Es ezzel eleg sokan vannak igy, plane mas klanoknal
 
hm, azt hittem gyengéb dolgok lesznek. a klán kedvence tuti sláger lesz azoknak akik alacsony fordulósok. 72 fordulonként 1 dekrétum amiért még küzdeni se kell, már hallom a sírást fentről...
 
A bőség zavara. A klán kedvencét továbbra sem értem, de mivel biztos nem választanám, ez nem zavar. A "vezéregyéniséggel" szemezek nagyon, de nagyon-nagyon... :-D
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.