Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Tüskés hólyag
Küldd el képeslapként!
"Ezek az óriási, visszataszító hólyagok a barlang plafonjára tapadva lesnek gyanútlan áldozataikra. A hatalmas, tüskés test általában már lezuhanáskor agyonzúzza a kisebb torzszülötteket, de egy megtermett galetkivel szemben a tüskés hólyag beveti számtalan csápját, amelyekkel áldozatát próbálja megfojtani. Miután megölte és felfalta áldozatát, a bélgázok távozásával keletkező felhajtóerőt használja ki arra, hogy visszaugorjon a plafonra." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-19 23:11:51 Az UL-ek letöltésre kerültek.

2024-04-19 23:13:01 A TF fordulók kiküldése megkezdődött!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
a feltorekvo ifju nemzedek torjon fel, ne pedig paraolimpiat szervezzen maganak.

most nem azert de

1. hunter olimpiai nyeremenyeibol osszesen 1 spellszint van rajta. ha az nincs akkor szerinted nem nyer?

2. es foleg ez

ott volt therion a historias, tudos karim, eleg gyenge fiu. negyed evet rakeszultem olimpiara es siman 2. lett 10.en, mindenki mast megvert. pedig rajta 1 artifact vagy egyeb sem volt

szoval olimpianyereshez csak humbug hogy artifact kell vagy hasonlo. gondolkozas kell hozza, befektetett munka, es ido. ha ez megvan lesz ott dobogo is (legalabbis igen jo esellyel)

persze az nem baj ha akadnak ismeroseid akiktol kerhetsz kolcson vagy hasonlo, de ez azert hadd ne legyen elitelendo

es mielott aszondjatok hogy persze mer johogy ez a velemenyem, en mindig is azon a velemenyen voltam igenis indulhasson mindenki olimpian. az 1 olimpia 1 szint teljesen elfogadhato korlat volt amig fel evente lehetett szintet lepni. ha a jatekvezetes ezt nem engedi, akkor ez a korlat tul eros

az olimpianak nem az a celja hogy idovel mindenki nyerjen, hanem hogy a jok nyerjenek. az OV ilyen szempontbol szerencses, itt alapbol van 11 kulon olimpia, eldontheted hol szeretnel kik ellen indulni stb.

tenyleg nem sajnalom senkitol a nyerest, sot de ugy gondolom hogy aki nyerni akar annak igenis bele kell raknia a melot, nem pedig arra varni hogy majd a jobbak felkoltoznek/nem indulnak/eltiltjak oket

soma
 
Amúgy meg az a véleményem, hogy ez nem volt jó megoldás, hogy újra indulhattak a tavalyi bajnokok.

Ki jutalmazza így a feltörekvő ifjú nemzedéket?
 
Megoldási javaslatokon gondolkoztam:

1.)
Aki a legfelsőn helyezett volt, az a normál olimpián kívűl, és időben a viadal után megkűzdhet az első 3 helyezettel és a tavalyi helyezett kollégáival szépen sorban, hogy lássa, mennyire is maradt király csávó az eltelt fél év alatt. Díjat pedig nem kap.
Erről kap egy oli fordulót, és kész.

2.)
Aki helyezést ér el vhol, az a köv. olin csak abban a kategóriában ne indulhasson ua. szinten, ahol díjat kapott.
 
a legjobb ervem hogy miert is indulhattak dobogosok (tobbek kozt en) az az hogy mig alsobb szinteken normalis jatekkal (ertsd kalandok,csarnok kesz) fel evente siman koltoztel, a 11.en ez lehetetlen (lehet azt mondani hogy persze, nem kotelezo 3 csarnokot megcsinalni, de a jatekban nagyon keveset VALOBAN kotelezo csinalni, masreszt meg mindig akad 2!! TK amit nincs kesz, es allitolag igen lenyeges a kov szinten), talan aug vegere osszejon 10 ember es mehetunk FEL

igy ugy erzem onhibamon kivul nem indulhattam volna olimpian

az viszont egyertelmuen nem nekunk kedvezett, hogy mig mindenkinek fel eve volt karaktert csinositgatni olimpiara, addig nekunk volt ra eros 2 hetunk. nem mindegy hidd el, hogy aprankent novelgeted a mereted vagy hirtelen kiderul hogy 100at nyomni kell rajta.

hunter az utolso fordulojaban nyomott fel egy 1es spellt 65osre. szerintem aldoztam azert sokat az olimpiara (pl csak az olimpiai HP-k 21 sor volt, onmagaban 1 Bul hala oyinnak es cheetahnak es rhemedylnek es zolikanak akik segitettek kitalalni es ellenorizni oket

kov olimpian mar 12.en leszek az biztos, nem fogom rontani a levegot a 11en

Soma
(Hunter Killer)
 
Üdv!

Első hozzászólás: Én még nem voltam Olimpián.

José Desperato
 
az a dolog az tenyleg el, hogy a jatekos vetelkedoert haromszor lehet idokristalyt nyerni, aztan sanyi?
mert akkor azt hiszem van egy karakterem, akivel tobbet nem fogok olimpiara menni, mert nincs ertelme semmi. nem lehetne erre esetleg valami megoldast (mas nyeremeny, kulondij, stb.) kitalalni?
 
Mindent lehet sok oldalról nézni :-)
Néha én is csak 1 oldalról nézem... :-)
 
""Mellesleg minden oldalról van igazság a mondandókban és ha belegondolsz a másik oldal is hozhat fel érvet. Igazi olimpian ha nyersz kalapácsvetésben akkor jövőre VBn nem indulhatsz v mi?""

Egyszer azzal érvel valaki, hogy ez egy játék, és nem szabad összehasonlítani az élettel, máskor meg ilyen példák kerülnek elő.
:-)

Egyébként ha nem lenne az a szabály a játék kezdete óta, hogy "nem idulhat az a galetki... stb-stb", akkor valószínűleg én sem tettem volna megjegyzést.

Éjfény
 
Mint szakértő mondom konkrétan arról volt szó h tavaly nem volt csapat. És azt akartuk elérni h aki tavaly helyezett is lett, mehessen csapatban.

Ehhez képest ez lett. Közkívánatra. Nos. Nyilván 1szerűbb volt ezt engedélyezni mint leprogizni h csak csapatra menjen vki. Ilyen egyszerű.

Mellesleg minden oldalról van igazság a mondandókban és ha belegondolsz a másik oldal is hozhat fel érvet. Igazi olimpian ha nyersz kalapácsvetésben akkor jövőre VBn nem indulhatsz v mi?

klinsi
 
hi
Sajnos az ellentétes tábor nem tudott szóhoz jutni a döntés előtt, de most úgy érzem, hogy sokaknak meglesz a 2-3. ilyen-meg olyan tök egyforma köpenyük, meglesz a X. unik-tárgyuk, és lenyelhetik a y. időkristályt. Nem mint ha túlságosan az esélyesek közé sorolnám magam, de nem értem mi ez a különleges alkalom, hogy most indulhatnak a tavalyi dobogósok? Talán a csillagok együttállása? Vagy terrosrista fenyegetettség? Nem értem...

Ejfeny
 
Közkivánatra a 11. szinten azok is indulhatnak az olimpián, akik ez előző olimpián ezen a szinten az első 3 helyezett között voltak! (A jelentkezéseket a következő patch után tudjuk fogadni, ez várhatóan hétfőtől él majd.)
 
meg hogy nincssarkany izejuk, ami nelkul odafent meg lehet halni a csari info szerint stb stb....
 
Sziasztok!

Vaszil:
Én kértem a Játékvezetést, hogy legyen valami alternatíva azoknak akik a 11. szinten lettek 1-3-ban. A válasz az volt, hogy már elég sokan megtalálták az Ősök Áldását és nyugodtan felköltözhetnek. Arról nem szólt a fáma persze, hogy a többség újra nekiállt a csarnoknak.

Üdv:
Roxána(#4926)
 
volt ra probalkozas: http://www.beholder.hu/?m=ov&in=szavazas.php&action=lezart
eredemenye nem igazan elsopro ereju
 
en azt szeretnem kerni, hogy legalabb a helszinen legyen egy lista, hogy mi kerul majd aukciora (az igazi aukciokon is van lista) hogy tudjam mire is akarok majd licitalni szukos kereteimbol

koszi!
 
Üdv,

Remek ez az új olimpia, de nem lehetett volna megkérdezni a játékosokat, hogy milyen versenyszámokat látnának szívesen? Sokan nem voltak elragadtatva a szolgás verzióval. Továbbá jó lett volna egy részletes tájékoztató, hogy milyen italokat lehet használni (gránitbőr ital pl.), illetve a 11. szinten élők számára valami alternatívát adni, hogy a helyzettek is részt tudjanak venni valamilyen versenyszámban.

Ehhez kapcsolódó kérdésem, hogy aki helyezett volt szaki- ill. psziolimpián, az indulhat egyáltalán idén valamelyik számban? Mik az ide vonatkozó korlátozások?

És bár nem ide tartozik, de szeretnénk egy visszajelzést az új klánképességek fórumára, hogy a játékosok véleményei/javaslatai közül melyek valósulhatnak meg.

Vaszil
 
 | 1 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.