Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Maerju
Küldd el képeslapként!
"Óriási, csupa karom és csáp behemótok. Három vaskos lábukon imbolyogva közlekednek, apró madárszemükkel élelem után kutatnak. Bár nagy mérete a legtöbb ragadozót elijeszti, a maerju valójában könnyű préda - ráuszítva szolgahadadat, pillanatok alatt szétszedik neked ezt a lomha és magatehetetlen szörnyeteget." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-04-19 01:31:17 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
Nézet:
Engem egyetlen kis dolog zavar az egész ügyben (nyilván mindenkinek az fáj jobban ami leginkább érinti)) ) Szóval vagyok én láma 9. szinten játszó karakter, az ugye egyértelmű hogy a közelébe sem jövök azoknak az ügyes karaktereknek akik már 11-en vannak. De a félelmem az ami fel is merült valahol, hogy mire én nagy nehezen odaköltözöm akkor sem fogom igazán felvenni a versenyt az ő mostani karaktereikkel, hisz hiába jobb 15 lényegtelen statom ha a lényegesek nem olyanok (persze gyúrhatok arra hogy Fenix2 vagy Mia2 legyek de annak meg nincs értelme) de a stat mellett messze nem lesz még hasonló felszerelésem sem.
És akkor most jön az izgalamas része , ha ők kinlódnak akkor velem mi lesz ...
Persze értem én hogy amihez izom kell azt hamarabb lenyomják mint én, és a rnd talán ugyanannyi idő alatt sikerül nekik vagyis nem húzak el mégjobban (bár ez már rég nem érdekel) de ha jól olvasom azért ők sem kisújgyakorlatként ölik le a manókirályokat és egyéb lényeket.
Őszintén megmondva pár hónap szünet után most kezdtem el folytatni a játékot és az a skizofrén helyzet van hogy nincs értelme tovább maradnom a szinten de felköltözésben sem látok túl sok fantáziát. No jó még a 10 valószinüleg ok lesz de aztán mit csináljak? Hisz ha jól látom 3* csarnokozni, idióta rnd-k (és szövetség ide vagy oda én elsősorban egyedül jáccom nem egy agyonszervezett csapatban), szóval odamenni és kinlódni egy évet vagy többet ... hát lehet hogy ott fogom abbahagyni.
Bár ha csak magam miatt lépnék már abbahagytam volna, de még a szövetség miatt lépek hátha kedvet kapok hozzá (ez is egy jó rnd )
 
ebben igazad van hogy ott szerepel az encben, es abban is igazad van hogy szerepjatekosan nem lehet eldonteni ezt a vitat, mert a szerepjatek lenyege hogy MINDENT meg lehet magyarazni benne.

1 perc alatt siman gyartok neked magyarazatot miert kell a kiralyon fixen koronanak lennie, miert nem szabad sosem a fejen lennie, es kulon kulon 1-1 magyarazatot arra miert csak 10-20-30-40-50-60-70-80-90% esellyel van a fejen korona. aztan kidobjuk melyiket irod bele az encbe ok?

erdemi reagalas? mmint a jatektechnikai reszre, tudod a kihivas-jatekosfrusztralas dologra meg ugye az ominozus tortszazalekokra amik miatt muszajbol lepnek paran amig meg nem unjak

ja ma megvolt a 8. tk 51 probalkozasom is. szerintem hamar kitalaljatok hany sziv esett a 16 poffetegbol. de nyilvan csak pechem volt, en is ezzel vigasztalom magam, tulkeppen nem ment ra a dologra csak 3 fordulo eddig karinkent, ha meg eppen nagyon pechem lesz es 3 kari fejenkent 6 forduloja megy ra (utolso ertesulesem 18 proba mint rekord .) az se tragikus mer nem ti leptek es egyebkent is miert izgatnatok magatokat a jatekosok kinjai irant, hiszen ok nem lathatjak onnan lentrol helyesen a jatekvezetes olumposzi magassagainak kovetelmenyeit
 
Szia!
Dejó, hogy megjöttél! Mondcsak a többi felvetődött dologra is ráérnél vmikor válaszolni?
Soma által levezetett 0,28% szerintem megérne 1 mesét.

klinsi
 
Ezt már sok helyen láttam megjegyezni, ezért bátorkodok bevágni egy részt a manókirály enc.-ből:

"Elgondolni is nagyszerű, mennyi mesés kincs lehet a birtokában, nem beszélve a koronájáról, amelyről viszont az a hír járja, a király halálakor visszateleportál a manók városába, hogy az új király viselhesse majdan. No sebaj, azért te megpróbálod megkaparintani."

Ennyi lenne a korona története...
 
Ezt csak osztani tudom, mármint ezt a véleményt... Annak is a vége tetszik nagyon, és teljes mértékben igaz. Ha nincs a manokirály féjen korona, akkor mitől király?? És mi jogon altat akkor be?? Csak egy álkirály, táp nélkül... De amúgy ha már M annyira lovagol a szerepjkáték szerepjáték oldalán, ezt a hozzászólást is (Soma) ajánlanám figyelmébe, de az se ártana ha a többi részét is elolvasná....



V
 
asszem a 184. hozzászólásom fullban errol szolt

de akkor megismetlem:

az OVn mivel egy forduloban celzottan 5-10szer is tudsz azonos lenyekre elfogadhato ha a szornykincsek viszonylag kis %al esnek, bar egy bizonyos hatar alatt ez is inkabb idegesito mint elvezetes (kb az arany orgling fetis a hatareset, az azalatt jovo szornykompik mint osgyemant inkabb csak frusztraljak a jatekosokat, especially ha atadhatatlanok (quwarg amulett pl)

a 10. szintig a fenti teljesen ervenyes volt 11.en bejottek a neves szornyek, amikre a jatekvezetes lathatóan egy az egyben a fenti elkepzelest alkalmazta (meghozza a legszigorubb nem atadhato,alacsony%os verziot ahol lehetett), kifelejtve a dologbol azt, hogy eleve a neves lenyekkel is csak par% esellyel talalkozik az ember, nem pedig fordulonkent 4-8szor.

ez meg is tette a hatasat, neves lenyek kincseira vdzni momentan teljes mertekben szerencsejatek, anno hunter elso poffetegebol, ami kb 2 fordulo utan jott esett egy sziv, mig pl akad karim aki 5+ forduloja vdzik eredmeny nelkul tulfejlett elmanakhra (nem a kincsere, csak magara az elmenakhra) illetve akad aki 4+ tulfejlettet olt kincs nelkul. (de ezt mar meseltem .)

ezt szerintem a jatekvezetes is belatja ha fog egy vd parancsot es kiszamolja mennyi a sikeres tulfejlett talalas eselye kinccsel normal esetben

ez ugye becslesem szerint 0.65(nyomkersikeresseg)*0.05(elfajzott torz jon)*0.85(legyozod az uj spellmentos szabalyok szerint es egyeb buktatok)*0.1(talalsz is kincset, ha jol emlexem pl a poffetegszivnek ennyia novelt! eselye) ergo osszesen 0.28% eselyed van egy celzott vd kiadasakor hogy sikeres lesz.

tegyuk fel hogy jelentosen alulbecsultem egy vagy tobb szorzotenyezot, kerekitsuk fel 0.5%ra az eselyt. ez azt jelenti hogy nekiallsz vdzni, akkor 200vd utan talalsz egy adott kincset atlagosan, ami atlagosan 7-8vd/forduloval tobb mint 25 fordulo. azaz fel ev. es ez 1db trezsor volt.

emiatt javasoltam hogy a neves lenyekben a kincs legyen 100% vagy ahhoz kozeli eselyu (szerepjatekosan is idiota hogy akad kiraly korona nelkul, meg poffeteg sziv nelkul stb szerintem) ekkor a fenti esely meg10szerezodne, ergo mar 5%!!! lenne ami meg mindig 3-4-5 fordulo/kincs ami meg mindig eros elszanad, foleg ha a tk 53hoz szukseges 15+ elfajzott kincset szamoljuk
 
Játéktechnikailag egyértelmű h ha nem kamu a TK53 meg a csariszövegek akkor lesz 1 küldi fönt amibe be se engednek sárkányamulett nélkül.

Amúgy ha még más nem írta volna konkrétan most azért állnak többen mert Khalelék 3 karival nem találnak koronát, ha meglenne nekik gyak mehetne fel a 10 ember. Szvsz itt a kincstalálás rndje miatt szívunk csak nagyon. Semmi másért.

k
 
Kedves Talbot,
HA a felderitok, Rad hallgatva, tk53 nelkul mennek FEL es ott belefutnak egy kalandba, ahol VALOBAN MEGHAL a kari, mint az a csarnok infok sugalljak, akkor az is a SAJAT dontesuk lesz?
AKKOR 2-3-4 v penzet, munkajat kidobtak az ablakon?
Ezt TE KOMOLYAN GONDOLOD?

Ha meg csak bukja a kalandot, akkor NAGYON NEM JO a csarnok info megfogalmazasa, mert igy nem mondhatod, hogy a SAJAT dontese, hgoy nem megy FEL. (lsd talalo autopalyas pelda.)
 
rnd. errol szol a jatek miota talbot JVskedik
Nem mondom 1 szintig ez jo es kell, legyen kis para, de ez mar sok.
szopatnak mindenkit eleget a munkahelyen a sulijaban, nyilvan nektek is van olyan munka (kft-seknek szol) amit nem annyira kedveltek de meg kell csinalni, aztan hazamentek diablo2-ozni meg everquestezni es gondolom nem esik jol ha kozben kijott az uj battle.net patch amiben a 2 honapja epitgetett 88 szintu uberbrutalmegahc karitok 1 szarkupaccal lesz egyenerteku (direkt sarkitottam).

egyszeruen: lehetnek nehezsegek, lehet rnd de ne igy. ez kicsit sok most azt gondolom eleg sok teren...

es a Miklos szivehez kozel allo "atlagjatekos", elmeselem amikor ide fog erni 2-3 ev mulva, nem fog ugy kinezni, mint a szinten jelenleg kozeperos mezony, akik ezerrel szivnak.

akkor majd gyengitunk? ne ma. ez olyan mint hogy Talbot nem vehet fel lakashitelt mer jo helyzetben van ra erosebbek a szabalyok aztan jovok en es elkezdek sirni peticiozni aztan hirtelen en mar felvehetem sokkal jobban (mikozben talbot mar felvette a fogat szivva 2szer annyi idore, kamatra stb...)

klinsi
 
na ez is megerne egy kulon threadet de remenytelen. eleve miert nem atadhatok ezek a tapok? tudom tudom rabszolgazas. mindig ebbe utkozunk. azt viszont be kene latni szerintem hogy sokkal elvezetesebb lenne ezeket cserelni, mint amennyit rontana a jatekon a legdurvabb rabszolgazas pl.

katonak pl szerintem jo arert szivesen vdznenek koronat barkinek, a nyalkafokusznak is jo ara lenne de a rombolijakat is szivesen megvennek ijaszok tippre stb

igy meg hogy par% hogy esnek a kincsek, es emiatt gyak veletlen kinek van es kinek nincs abszolut hujeseg a nem cserelhetoseg. pl varazsfejleszto fokusz van fenixnel akinek nem kell es soha nem is vdzett ra, mig hunternel akinek jo lenne, es 5+ fordulot vdzett ra es olt 3-4 tulfejlett elmanakhot 1 db sincs...

veganak is mint latszik ezerrel kell a fokusz, nagyon orul neki.

az meg hogy valakinek elsore sikerult a TK nem szamit amikor az ember mar 5-6-10 fordulot latott ahol nem sikerult mar szori .) es nem is erzem kevesbe kene rosszkedvunek lennem amiatt mert masnak elsore sikerul, engem hadd erdekeljen elsorban az en tk-m
 
Hali!

Ha lehetne, és ettől jobban éreznéd magad, adnék fókuszt, amúgy mi klinsivel, (Suba) elsőre abszolvátuk a pöffetegszives küldit ketten, szóval lehet, h tényleg szemét mákosak/mákos vagyunk/vagyok!!!! ))))))))
 
hi!

Ehhez csak annyit,hogy a mi csapatunkban
3an verjuk a manokiralyt megsincs 1koronank sem.
ugyhogy nem azzal van a baj ,hogy 1embernek kell kiszedni!

Khalel
 
A számolásodban ott a hiba, hogy nem egy konkrét karinak kell kiszednie azokat a koronákat. Ettől még persze röhejesen alacsony az esély, hogy megszerezze a 2 koronát egy 6 fős csapat a jelenlegi százalékokkal, csak azért mondom hogy a lenti azért csúsztatás, ennyi idő nem kell hozzá. Persze idővel mindenki szeretne egy koronát, de azért belátható, hogy egy cucc, ami 2 spellszintet ad, pár vd-re nem kéne hogy kiessen, még akkor sem, ha feltornázta az éberségét 30+ra. Bár mittomén.. azért az nem kevés kno

Amúgy minden másban egyetértek. Kezd a helyzet a mai politikai eseményekhez hasonlítani azzal a különbséggel, hogy Miklós - a jelek szerint - sosem fogja átadni a stafétát. Illetve annyival viszont jobb a helyzetünk, hogy abbahagyni ezt a játékot könnyebb, mint lelépni az országból.

Vaszil
 
Talbot, hat erre sok mindent nem lehet mondani. A csarnokban a fele info arrol szol, hogy semmikeppen ne haggyuk ki a tk53-at, mert igy meg ugy, aztan te kozlod hogy attol meg igenis fel lehet koltozni. Valoban, mint ahogy azt is leirtad hogy a felfedezok elete nem egy leanyalom. Ebben is igazad van.
Es ezert szerinted az a megoldas, hogy mi koltozzunk fel 53-as nelkul, ugyis felfedezok vagyunk nekunk mit sem szamit a szopas.
Nos, elarulom NEM a tomeny szopatas miatt szeretunk felfedezni, nem amiatt koltozunk(nenk).
Talan inkabb abban lehetne latni a megoldast, hogy az elfajzottak kincstalalasi eselyet felvinnetek, es meg lenne oldva a problema. Csak egy pelda:
Ism 8
vd 349
Mondjuk 20-as nyomker ami olyan atlagos, se nem kicsi se nem nagy.
Ez ugyebar 55% esely hogy jon mano.
AMi azt jelenti hogy egy forduloban ami 7 nap atlagosan 4 mano jon.
Ezutan ugyebar van kb MAX 10% hogy ebbol kiraly lesz ( es ne mondjatok hogy ez 30%, mert nagyon sok vd-t lattunk es meg a 10% is soknak mondhato), azaz 10 manobol jon egy kiraly, ami azt jelenti hogy 2 es fel fordulo, 17 nap.
Es vegul persze, a kiraly (100%-ban oljuk persze)
egy bizonyos esellyel dob koronat. Nos erre a tapasztalatok alapjan meg kisebb esely van, de vegyunk itt is 10%-ot. Ebbol kiderul hogy ATLAGOSAN 100 mano utan tudunk vegre kivenni egy koronat, ha akkor is minden osszejon eppen nem kaptunk atkot, nem talatunk void gyemantot stb.
Ez azt jelenti hogy 200 vd-t kell kiadni hogy egy db koronat szerezhessunk, es ugye 2 kell. Ez ha minden forcsiban van 8 vd, akkor is 25 fordulo azaz durvan fel ev, egy db koronaert.
HA szerintetek ez igy jo, akkor valami nagy gond van a felfogassal.
Koszi aki vegigolvasta

Udv: Misi
 
udv Talbot,

Igy, ennyire nyiltan meg senki sem tette fel neked a kerdest, igy en itt megteszem, kiindulva az irogatasaidbol:

Ha en most kiadom 11. emeleten a FEL parancsot mi fog tortenni, illetve ha netalantan megsem tortenik semmi, akkor mit kell NEKEM tennem ahhoz, hogy tortenjen megis valami?

(Mer ugye a FEL parancs ugyanugy mukodik mint az elozo szinten....)

varva valaszod,
Zolika
 
először is kifejezném meglepetésem és örömöm az ügyben hogy válaszoltál itt, nem számítottam rá (azért úgy gondolom ezt így kell csinálni szóval nagy dicséret nincs

az érvelésed viszont kissé halovány és önellentmondó.

- FELkoltozeskor szabaly hogy min 10en mehetnek fel. mi ennek az okat? ne menjunk fel tul koran (legyen ido uj szintet fejleszteni, senki se hagyjon ki egy fejlesztest sem, ha kevesen vannak egy szinten az olyan tapolasi modszereket eredmenyezhet amire ti nem gondoltatok)

-mindenkinek van lehetosege FELkoltozni 1. csarnok utan hiss huss tk 53 nelkul. ehhez egyszeruen csak nem szabad hinni az egyetlen informácioforrasnak aki barmit tudhat kesobbrol, azaz nektek (lasd adaz altal bevagott csarnokinfok) mi vagyunk a hujek hogy nem koltozunk fel.

ez kicsit olyan mint ha az autopalya 2 oldalan fexik egy falu, es panaszkodnak a lakosok hogy nem tudnak atmenni az autopalyan, ki van teve hogy tilos a gyalogosforgalom, meg eletveszelyes. erre a faluvezetoseg (azaz ti, ott a behonal) azt a valaszt adja, hogy nem kell feluljaro, most is at lehet kelni az autopalyan, mindenkinek megvan a lehetosege ugy donteni, hogy atszalad a 6 savon es a sovenyen. maximum meghal/megbuntetik a tuloldalon (nem kapja meg a 12. szint fotapjat)

ezenkivul EN mar elkeszultem a szinttel EN ugy dontottem fel akarok koltozni EN kiadnam a FEL-t batran. TI nem engedtek fel. szal ne dumalj nekem arrol EN vagyok a nyuszi, es ne takarozz mas jatekosokkal. hadd jatszak ugy a jatekot ahogy ok akarjak, en is hadd jatszanm ugy ahogy en akarom.

az meg hogy az elozo szinten hogy mukodott a fel parancs kit erdekel? teged meg 15 evesen is pelenkaztak, merhogy 1 evesen meg kellett es akkor ezen nem valtoztatunk??? ne keverjuk mar a szezont a gozekevel, a szabalyok azert vannak jo legyen a jatek, nem a jatek van a szabalyokert


amugy meg a jatek osszhangulatarol: en is abszolut egyetertek klood kesobbi hozzaszolasaval, en nem azert jatszom OV-t hogy szivassam magam meg hogy szopjak, arra ott van mindenkinek a sajat elete. en elvezetes jatekot szeretnek jatszani. a kihivas meg miklos elkepzeleseivel ellentetben az emberek 99%anak nem azt jelenti hogy jot szopik a randomon es neha nem, hanem hogy gondolkodva megold egy feladatot.

mar bocs de a tk 53 nem kihivas hanem egy loize pl. mit kell rajta gondolkodni? semmit. ha valaki tok idiota es 2 perces uleket ir, de makja van akkor elmeletben 2-3-4-5 fordulo alatt minden meg van hozza. ha valaki szilankosra tudatos uleket tervez, idot es energiat ol bele DE pechje van akkor 1 ev se eleg. hol van ebben kihivas? hol van kihivas a homlaszkeresesben?

a 11. szinten en ket dolgot valtoztatnek jelenleg:

- elfajzott szornyekbol igenis ESSEN kincs mindenkepp. megkerestem, csataztam vele, levertem. megerdemlem.

a szint messze legjobb fejlesztese az elfajzott lenyek, de ezt teljesen tonkrevagja hogy hiaba szanok ra fordulokat, hiaba keszulok fel, hiaba verem le SEMMIT se kapok a barom random miatt. es bocs de ha 10 fordulot raszantam, egyaltalana nem vigasztal hogy pechem volt. ilyesmiben ne legyen pechem

- a celzott szornykeresesnel legyen additiv a %, ertsd a kezdeti 5% hogy elfajzott/homlasz jon mittomen 3 vd-nkent nojon 1%ot (termeszetesen fordulokon at adodjon ez ossze)

lasd pl mai naphire. igazan orgazmusa lehet minden halhatatlannak aki a 100+ vd utan meg mindig nem latott homlaszt. vagy annak a TK53 csapatnak aki szinten 80+ vd utan 0 manokiraly koronaval rendelkezik stb

vagy tegnapi naphire. biztos sub zero gazdaja is rettentoen mantrazta hogy "pechem volt pechem volt" amikor 3 elfajzottban 0 kincset talalt...
 
Ja, és átoktárgyak, szopások...

Én most úgy vagyok vele, 2 karival viszonylag aktívan lépegetek, amíg ÉLVEZEM. Van elég kihívás, stressz, erölködés a való életben, abszolút nem vágyom még rá a harmadrangú hobbimban is. Szerintem ezt nem olyan nehéz elfogadni és felfogni. Kell kihívás, persze. kellenek újdonságok, persze. De elsősorban sikerélmény kell és újra kiemelném: ÖRÖMÖMET leljem benne.
Köszönöm a figyelmet, újabb fél évig háttérbe vonulok
 
nu, kicsit cizellalom a velemenyem

Miert is vagy ott, Talbot, mint JV?
Mert értesz a játékhoz, mert ismered a játékot, és mert ismered az embereket, akik játszanak.
Te vagy a JV vagy Miklós? Akkor meg tessék megcsinálni, amit gondolsz, és az átok-hibánál visszaadni a TVPt legalább, itt a TKnál módosítani, amit kell, stb. Nem fognak kitenni érte, nálad jobbat nem talál Beho az életben erre a helyre.
Szóval önállóság, és állj a sarkadra!
 
Az az igazság Talbot, hogy mióta nem lépsz aktívan nagyon eltávolodtál már Te is a játéktól. Érdekes módon sok mindent úgy látsz, mint Miklós.
M. féle felfogással meg nem szállunk vitába. Értelmetlen, és persze sajnálatos a dolgok ilyen fordulata.

Csak azt nem értem ha a TFet lehet jól csinálni az OVt miért nem? Ja biztos a nagypofájú sosenem megelégedett játékosok miatt. Mer kb sokan OVznek és TFeznek. De érdekes csak itt hallom a hangjukat h ez nem jó, az nem jó... nem lehet, hogyha ezen az oldalon sok minden változatlan mint TFen, hogy akkor a Kft. oldalán kéne módosítani? :->

Neked kéne tudni, mint volt játékosnak a legjobban, hogy TESZTELNETEK kellene (nem nekünk, Nektek) pl. Hidd el ha Miklóssal meg másokkal lenne 4-5 kari akit vinnétek top szinteken, nem lenne fele ennyi sirám se. Csak olyan player is kéne mögéjük aki tápol, foglalkozik a karikkal, optimalizál, rohan előre, próbálgat stb...

Mellesleg, mint marketing manager mit gondolsz arról a szolgáltatásról aminek ilyen a viszhangja? Azt, h kifogtatok pár nagypofájú netes hülyét aki mindenbe beleköt? Mert ugye, mint marketing manager ha ezt is gondolod, a 'pénz beszél qtya ugat' elven ki kell szolgálnod őket.
Najó haggyuk, nem várok választ a kérdésemre. Én nem így vezetném ezt a játékot és nem is így fejleszteném, és megmondom őszinten a háborúzás helyett hálát adnék az égnek, hogy vannak Zolikák meg Somák (és mág sokan mások) akik FIZETNEK azért, hogy segíthessenek nekem a játék jobbá tételében.
De nem vagyunk 1formák.

K
 
bocs, Talbot, de hulye vagy
(az allasod felted, vagy valaki mas irkal a nevedben?)
 
Szia,

Ezt tudom, és értem, de ez már a TI DÖNTÉSETEK!
A FEL parancsot ettől még ki tudjátok adni, és ugyanúgy működni is fog, mint az előző szinten.

A program nem áll a költözésetek útjába, csak ti, a játékosok, akik féltek kiadni a FEL parancsot.

Tehát amit mondani akarnék... ha kiadjátok a FEL parancsot, fel tudtok költözni, ne mondd tehát, hogy a játékosok költöznének, de nem tudnak, mert ha a játékosok költözni akarnak, akkor igenis TUDNAK KÖLTÖZNI!!!

Talbot
 
hopp, 1 kimaradt:

- Megtudod, hogy semmiképp ne költözz fel a következő szintre, amíg nem szerezted meg az őrsárkány amulettjét.

A kulcsszavak: "biztos halal", "semmikepp ne koltozz", "mindenkeppen kezdd ujra", "esszencialisan fontos"

ui.
"Biztos, hogy tudod mirõl van szó ezen a fórumon?"
"Csak akkor szólj, ha azt a játékot játszod, amihez a fórum tartozik!"
 
hello

-A sárkány áldás nélkül ugyanis biztos halál vár rád a katonák szintjén.
-megtudod, hogy a katonák szintjén nem foglalkoznak vele, meghal-e egy küldetés során az ifjú galetki. A kiképzés előremenetele ugyanis mindennél fontosabb! Ezért aztán esszenciálisan fontos, hogy legalábbis egy vérvörös őrsárkány vigyázzon lépteidre, ha azon a szinten jársz!
meg ez is
-megtudod, hogy mindenképpen kezdd újra a szinten az Ősök Csarnokát, mivel egyre nagyobb és nagyobb jutalmakat kapsz majd bejárása közben, és utána is.

Ugye nem mondtam ujat egyikkel sem? Bar lehet... no sebaj.

Adaz

ui.
"Biztos, hogy tudod mirõl van szó ezen a fórumon?"
"Csak akkor szólj, ha azt a játékot játszod, amihez a fórum tartozik!"
 
Ja igen, hozzátenném még, hogy a TK53 tényleg nagyon nehéz feladat, ezt mi is tudjuk, és ez szándékosan van így. Viszont a TK53 a legeslegutolsó TK amit a galetkik megkapnak, így a 11. szintre költözéstől kezdve a 12. szintre való menni akarásig eltelő kb. fél évnyi időszak áll rendelkezésére mindenkinek, hogy összeszedje a TK53-ra kellő cuccokat.
(kivéve persze a felfedezőket, de az ő életük sosem volt leányálom...)
 
Sziasztok!

A közhiedelemmel ellentétben a felköltözéshez nem kell megcsinálni a TK53-at, mindössze az ősök csarnokát kell 1x, azaz egyetlen egyszer megcsinálni, és megtalálni a szentélyt. Ha valaki 2x, 3x akarja a csarnokot megcsinálni, vagy meg akarja csinálni a TK53-at az a saját döntése, és igenis csakis és egyedül a játékosok hozzáállása áll a költözés útjában, mivel az új szint már régen készen áll, a FEL parancs pedig ugyanúgy működik, mint az előző szinten.
 
Hi

Sajnos en is hasonlo cipoben jarok mint sokan a 11en.
Csarnok-kalandok kifogytak, rnd kaland LOL, csak klanban haladasert lepni LOL, csak gyulne a tvpm meg tovabb.
A tk53as csapatunkrol annyit, hogy 3an vadasznak manokiralyra, 5-7-9 forcsi ota, 0 eredmennyel.
Ami kompit en begyujthettem, begyujtottem. Tobbet mar nem tehetek a csapatert, igy varok.
Azert furcsa ez, mert
a, nem a jatekosok benasaga all a koltozes utjaba
b, nem a karakterek alkalmatlansaga all az utban
c, nem a jatekosok hozzallasa miatt nincs FEL
Ettol tobbet a jatekostol/karaktertol nem lehet elvarni, hogy vegigtolja a 3x a csarnokot, a kalandokat, TKt, VDzik, tesztel, summa summarum _halad_ a szinten.
Vegez a szinttel. Koltozne tovabb.
De ott az egyeduli gatlo tenyezo, nagybetuvel: JATEKVEZETES!
Miert van az hogy csak a TFen jar a fejlesztes az _eljatekosok_ elott?
Jogos, hogy OV - KF nem egy kategoria, de vagy jol kell csinalni, vagy sehogy es lehuzni a rolot, de surgosen.

T. JV! nem kell a jatekosok sgget knyalni, de ne te mondd mar meg hogy mikor koltozhet valaki-k, es ha 2 percet raszansz az idodbol megtudhatod valojaban mennyire gyakori a manokiraly, a korona, a pofisziv, es nem elbujsz valahova amikor nyilvanvalo hiba villog lvl11en.

Uff, Adam/Adaz
pihen lvl11en.
 
mindegy legalabb leirtam valahova.

mondjuk kerdes a kft-nel hol reagalnak a hasonlo felvetesekre legalabb elmeleti szinten. itt nem, mailben is ritkan, akkor meg az a valasz hogy bocs de... meg hogy az kene meg hogy de... .

olyan jo hogy balfekeknek nezik a sajat jatekosaikat
 
hihi... Soma ha feltunt utcso elotto hozzaszolasodban Vega is vmi M betuvel kezdodo embernek cimezte a sorait... es asszem nem MSoma vagy MVaszil-nak :-))

hehe MSoma.. ez jo nev :-)
---
k
 
mákos szemét. én már kb 15 fordulót VDztem varázsfejlesztő fókuszra (3 karival) ebből jött 3 túlfejlett elmanakh (az is 1 karinak, ebből 1 aréna) és 0 fókusz.

kiszámoljam ebből a % értékeket?
 
ha elolvasod a fordulod a TK53al, látod hogy nekem is benne volt 2 karakterem is DDD

a JV is ezt javasolta amit te, hogy a többiek "szedjék össze magukat" csak szegények nem tudják fordulónként 6-8-9 VD mellett hogy szedjék össze jobban magukat :PPP

a JVnek és neked akkor lenne igazad ha az elfajzottakbol 85-100% eséllyel esne a trezsör. nem véletlen hogy senkinek sincs gondja a rombolóíj beszerzésével, pedig azt se annyira könnyű leölni. amíg az esélyek 8-10% korül mozognak (tudom, a JV szerint ez sokkal magasabb csak mi mindd a 40en pechesek vagyunk) addig felesleges kb neves lényre VDzni, illetve ha muszáj a TK 53 miatt, akkor meg kilátástalan.

érzékeltetésként: kisebb karijaim egy csapata elment TK 51/11re amiben 2 elfajzott lény van, ráadásul nemrég növelték is a kincstalálás esélyét. 8 pöffetegből 0 szív eddig, biztos nagyon örulök hogy minden fordulóm úgy kezdődik -150 TVP a 3 TK miatt. hihetetlen élvezetes. örülök hogy a JV/miklós tudja mi számomra az élvezet DD
 
  ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.