Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája (dec. 4.)
Dicsőség Csarnoka
Új játékosoknak
Szabálykönyv
Demo forduló
Árak
Kedvezmények
Befizetési módok
Jelentkezési lap
UL küldés
Alanori Krónika kupon
Aukciós ház
Nyilvános fordulók
Szövetségek
Olimpiák
Chat, üzenõfal
Fórumok
Levelezési lista, IRC
Szavazások
ŐV találkozó
Beholder Labirintus
Mini-szójáték
AK Archívum
ŐV könyvek
Írások, novellák
Linkek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
A kos rend szerzetese
Küldd el képeslapként!
Minden becsületes, értelmes galetki ellenfele, az Ellenség szolgája ez a renegát. A fekete kos rendje sajnos egyre több csalódott, renegáttá vált galetkit tömörít, és indít harcba az Ellenség nevében.
Nézz szét a galériában!
Ősök Városa - UL tápláló
LVII. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
LV. Alanori Olimpia - Vlagyimir-díj
52. Beholder találkozó - Vlagyimir-díj

A lista folytatása...
NEM VAGY EGYEDÜL! - Játékosok felhívása! (6)
ŐV fejlesztési ötletek játékosoktól (55)
ŐV help (521)
56. BEHOLDER TALÁLKOZÓ 2022.06.18. PROGRAMJA (21)
Támasszuk fel a közösséget! (241)
Szövetségi felvétel (36)

További témák...

2024-03-28 19:52:32 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Azért ahhoz az elmés meglátáshoz gratulálok, hogy sikerült a 12őn egy olyan lényt betenni aki annihilál és vagy halálszót lő 45-öst.
Esik belőle 2 kompi.

És 2 küldiben le kell adni 120 kompit ezekből.

60% szörnytalálásnál.
Ez 180 VD - 2 küldiért.

De legyen inkább cirka 240. Hogy miert? Jaaa, hogy nem mondtam, h a lénynek 25ös manaformája van ergó 50%ban kinyír? Aha köszi.

De persze nyilvan en vagyok a balfasz vedekezni kell ellene. Nezzuk hogyan is lehet?
- italozas sok forcsin at - LOL
- hatalomspell (szellemi kari)
- megszakitas (szellemi kari)
- oltozes.. 55os egsre - LOL
- rez mint olyan ugye nem megy

240 VD az ugye kor/8al szamolva (!!) 30 forcsi. Tobb mint fel ev. Ez 2 kuldi.

GRATULALOK. EHHEZ KELL AZER IQ. /me tapsol

ui.: arrol nem is beszeltunk meg, hogy az esetek feleben vagy behalsz ami fullragyogyitasnal tvp es vagy vp es vagy kompik stb... HA meg nem halsz meg akkor csatankent vegigannihilalja a szolgaidat ami a penztarca / tvp / szolgamoralnak gondolom jot tesz

/me megjobban tapsol

Ja es mindezt ugy, hogy a szellemi karik siman olhetik ha raaldoznak nemi eroforrast (gyk 25koruli hatalomspell mar eleg - ami mas hasonlo esetben is kircsi)
Zarojelben megjegyzem h ugye a szellemiek is csak a halalszot mentik szal 180 VD nekik is kell ;)

1szoval: GRATULALOK
 
azt hogy a nagyobb szabalyvaltozasokra szeretnek elore felkeszulni? (: azt igenis komolyan gondolom.

azon hogy erre nincs esely persze nem lepodok meg
 
Azert ezt ti se gondoljatok komolyan...
 
Szerintem mindig legyen egy patch előtti patch, hogy mik is várhatóak a következő patchban, olyan felkészítő patch szerűség. ;))) Sőt...
 
Namivan? Már patch-re is optimalizálnátok előre?



Riamon
 
kerdes: varhato esetleg valami patch? ha igen kb mikor es milyen valtozasok varhatok?
 
nemkellbeugatni
latom mar kinvan
 
23-a van. Uj AK kint. Ki nyerte az oskovet?
 
Nem hinnem, hogy regeszet-re van szukseg ahhoz, hogy kiramold a leolt monc "zsebebet".
A regeszet skill, regeszet soran ad bonuszt.
Aki nem tudos, es nincs varazstargy talalasa, az igy se talal semmi ertlemeset, es ha mindenki egyenlo esellyel talana, akkor nem kellene azt a rohadt alap eselyt a beka segge ala csokkenteni, csak hogy a tudosok szet ne tapoljak magukat. Igy lehet, hogy neked is tobb eselyed lenne normalis cuccot talalni.
 
Csak egyedul jatszo tudoskent megjegyzem hogy erzekenyen erint hogy mindenki egyenlo valoszinuseggel talaljon mindent, ne legyenek elonyben a tudos rabszolgazok kerdese.
Ott a szep nagy regeszetem, ott a elkepesztoen nagy varazstargytalalsom. Regeszkedes soran mit talalok, relikviat feliratot. Az egesz bonusz a leghalvanyabb semmit nem eri, es te meg a remenyt is elvenned ... nem szep dolog. Engem mar allatira nem erdekel hogy ki rabszolgazik. Ha valaki hajlando fizetni 88 karaktert hogy 1-2vel elvezetesen jatszon tegye meg, de en aki csak egyet fizetek en is elvezetesen akarok jatszani, es ez nem azt jelenti hogy mindig eselyes akarok lenni olimpian hanem azt hogy a jatekban nekem si van eselyem legyozni az ellent es nem arra az eltapolodott szupergaletkire terveznek akiknem sok tars dolgozik ossze.
 
"csak úgy hasrütöttem. Na de láttunk már ilyet. :-)"

ezzel most az OV balancera akarsz celozni? :P
ne legy mar ilyen rosszmaju! tuti gondolkoznak elotte picit hogy hova ussenek :P
 
Nem küldtem én senkit sehová, nem lenne jó ha elfogynánk.
Az adatokhoz pedig direkt nem írtam semilyen területet, országot vagy csoportot... csak úgy hasrütöttem. Na de láttunk már ilyet. :-)

Éjfény
 
Honnan tudod ezeket a pontos adatokat? Kivancsi lennek mennyit kellett kiirtani hogy ilyen kerek szamok legyenek a vegeredmenyek.
De amugy ha jol sejtem a mondanod akkor nem kell engem kuldeni, megyek en magamtol WoWzani :P
 
az ilyen otletekkel az a gond hogy melozni kell veluk, marpedig OVben nem lattam melot 1 eve kb. azota csak bugfix van.
 
Jo lenne tobb ertelmes targy, kuldi, fejlodesi lehetoseg, nemi fejlesztes.
Kb. a 130. fordulomtol fogva majdnem ugyanazok a cumok vannak rajtam, es most mar a 235. fordulomnal jarok. Egy-ket kuldi targy, meg egy-ket +5os lehi targy jott hozza, es kesz. Semmi extra.
Kuldikkel epp ott tartok, hogy 2-3 fordulo alatt eltapsoltam rajuk 32k aranyat, mert mindenhol kell egy rakas penz. Sajnos nem vagyok tudos, nincs rabszolga karim, szoval igy eleg nehez. Inkabb hagyom oket.
Lehelokent kezdtem, mint sokan, es mint mindenki masnak nekem is kellettek szolgak /9.szint miatt/, most meg el kell kezdenem varazsolni /11.szint miatt/, ha normalisan szeretnek meg jatszani. Tudom, hogy meg lett mondva az elejen, hogy a lehelet kesobb behal, de azert megis... Lassan minden kari sablonos lesz. Van 4-5 sablon, es mindenki beleillik valamelyikbe, persze vannak kivetelek, de ok nagyon kevesen vannak.
Tok jo, hogy volt az orglingos esemeny, de ez a xeno ugyan az, csak pepitaban. Klan-haboru is jo lehetett, csak mire leptem, mar vege is volt. Elso xeno-rol meg ne is beszeljunk, mert akkor kezdtem, es azt is lecsusztam.

Szerintem jo lenne vmi olyasmi, hogy "sotet elf tabor", "gnom tabor", vagy vmi hasonlo, ahol mindenkinek lenne lehetosege 3x harcolni, ugy mint egy random kaland soran, csak fixen lehetne menni, "normalis" szintu jelzos targyakat lehetne igy szerezni, persze mindenki egyenlo eselyekkel /hogy a tudos rabszolgazok ne legyenek elonyben/, es nagyobb esellyel talalna itt targyakat, . Egy korben max. 3 alkalommal lehetne menni, egyre tobb TVP-ert. Kb. mint TF-en a csatamezok. Neha lehetne vmi meglepeteses, kb. 1% esely, hogy talalkozol vmi "hazi kedvenc"-cel, pl.: Wyntaria epp enekorat tart, egy Ödlerk fiver a vadaszat fortelyait oktatja a taborban, Abarrun beugrott vacsorara, vagy Dt'azzrax tart szonoklatot a katonainak. Igy kivihas lenne mindenkinek, es LCS targyak is eshetnenek minimalis esellyel. Aki egyedul le bir nyomni egy ilyen monc-ot, az szerintem megerdemli. Esetleg szolgak nelkul lehetne csak menni.
Persze ennek nem lenne vege, nem lenne jutalom se, mert igy senki nem marad le, es senki nem fog emiatt zugolodni.
Esetleg egy olyan lehetoseg, amivel eggyel magasabb szintre lehetne portyazni, es harcolni. A szornyekbol igy persze nem esne semmi cucc, de a kihivas vegett megerne. Helytarto megzsarolasaval, megfenyegetesevel. Egy forduloban max 3x.
Nah marra csak ennyi jutott eszembe.

Uff
 
30.000.000 csöves, 40.000.000 AIDS-es, 800.000 kleptomániás, 300.000.000 kopasz ember stb., de magyarországon ennek töredéke él.
Aki akar, költözzön ki külföldre kopasznak, vagy aminek akar.
Bocs.
 
Ismeros a dolog, a remeny hal meg utoljara. Tod az a gond, hogy a jatekosok 99%a csak unatkozik, mi ott felul meg meg szopunk is a bugok es a huje questek miatt. Es ha jol emlexem ugy 1 eve is igy alltunk hozza a dologhoz hogy hatha tortenik valami. Noss, nem tortent. A 12. emelet meg csirkebb mint a 11. szint. Ujdonsag meg semmi. A xeno esemenyt inkabb hagyjuk ugye :P

Jah meg egy kis adag WoW:
21419 items, 31770 NPCs, 2631 quests, 1071 recipes, 1331 class skills and 129360 profiles
 
latod, en ezert szeretnem ha az OV mukodne rendsen, emrt nem az onlany nem alternativa, leven,en eti 2-3orat OVzek, aminek egy reszet tehetem a munkahlyemen, mert UL iras nem feltuno, hoyg nem egeszen melo, de ha pl itt nekiallnek mmorpgzni, az kisse ciki lenne (mar ha a tuzifal kiengedne ra egyaltalan)
szoval en azon szurkolok, hogy sikerul megoldani ezt a dolgot es eletben marad az OV es meg elvezetes is lesz
 
Udv Talbi,

Latom nem erted a dolgot. Nem pont ez a fo gond. Hanem az hogy ilyenbol nagyon sok van. Nezd vegig a forumot illetve a levelezesedet hany buggal talalkoztunk eddig egy olyan szinten, amit fel evig halalra teszteltetek, legalabbis Miklos is es te is ezt hangoztattad allandoan. A javitasrol meg annyit hogy hol korrekt a javitas hol nem. Sajnos itt nem te vagy a szuk keresztmetszet, ugye joparszor volt olyan hogy te tovabbmentel Miklos fele es o intett be nem pedg te.
Vanezigy.
A gondunk inkabb azzal van, hogy mindig hozongunk itt a forumon(is), amire valaszolsz valamit.. esetenkent teljesen korrekt dolgot, amire mi reagalunk, hozunk 2-3 ellenpeldat miegymas, bebizonyitjuk hogy megin nem mi vagyunk/voltunk a hujek. Ekkor mit szoktal valaszolni a forumon? Segitek. Semmit ilyenkor mindig eltunsz 1-2 hetre.
Legutolso, vegso elmenyem ugye a kezdeti makros dolog. Irtam ezugyben, erre lehujeztel. Visszairtam hogy jo lenne ha elolvasnad a fordulom(mint kertem), vagy a levelet amit irtam, es akkor nem valaszolnal olyan hujeseget. Ok, jott a masodik valasz, az mar korrekt volt es emlitettel egy olyan korlatot ami sehova nincs leirva, dokumentalva. Megis beleszaladtam, es buktam jopar knot. Erre azota se jott semmi reakcio. Ez nem ma tortent, nem is 1 hete. Tobb. Gondolom azota nem ert meg oda a levelem...
Nah mind1. Ezutan ugye elkezdtem atirogatni a makromat hogy lefusson, ha mar nem kapok valaszt. Elbasztam. Ez az en hibam, faratt voltam, meg 3 makrohoz hozzanyulni egy huje korlat miatt.. nah mind1. Elbattam a makrokat, aminek koszonhetoen buktam 18 fordulot a klankuldimben. Egy olyan kuldiben amit ha meg akarok csinalni akkor ugye 20 korig vakarom a tokomet. Dejo. Irtam ezugyben hatha netalantan szamithatok valami segitsegre. Egy beintest kaptam valaszul.
De esetleg emlithetnem a teljesen inkorrekt supportot is hogy van aki kap valamit bugreportert, van aki ingyenforcsit, van aki knot(????) van akinek igernek jutalmat es tobbszor szolni kell erte hogy ugyanmar legyen beirva a dolog.
De emlithetnenk azt is hogy ott van irc forumon Miklostol megemlitve dolog, vagy szemelyesen talalkozon fel is irja hogy megcsinalja, emailben is le van dokumentalva hogy rabolint. Ezutan megkerdem hogy hogy all a dolog erre visszajon hogy aaa, ilyen soha nem is lesz. Persze ennek ellenkezojere is volt mar tobb pelda(megkerdem lesz-e fejlesztett kontakt osokkel varazslat hogy 1 parancsbol 2 kontakt sulhessen ki. erre azt kaptam MIKLOSTOL hogy ilyen SOHA nem lesz. 2 hetre ra beharangozta hogy mekkora ujitas miegymas lehet taposabban loni a kontaktot. itt majdnem leestem a szekrol)

Es legutolsosorban mi meg a bajunk? Az esemeny. Valszeg lesz uj esemeny, valami teli moka, ahol tippeljunk? Fordulonkent 1 parancsot kell majd kiadni, azaz jatekhetente, ezt vagy 3 honapon at, utana lesz egy TK es vege. Az orgling meg jo volt, bar a vege nagyon el lett baszva(Tok a legendas orgling mikor lett beigerve hogy bekerul elfajzott lenynek? uhh...), de ez a xeno ez ugyanaz a sema, raadasul halal uncsi.
Mas most nincs.

udv,
Zolika
 
Igen, full onlany, de mindenki annyit jaccik vele amennyit akar/tud. En napi 2-3 orat max. Ennyit toltottem eddig OV/IRC, de ebben benne van a hetvege is. Nem leszek benne az elso 80%ban, de nezd. Ott szorakozni fogok. Ott a support 10000x korrektebb mint itt(tapasztalat, jaccottam mar korabban mmorpg-vel), bug akad, de eles jatekban havi 1, azt is korrigaljak hamarost ha jelented.
Jah, es OV 1 karival nehany BULal 1,5K/ho, WoW 10 kari havonta 3k.
De ne hasonlitgassuk a ket jatekot mert meg a vegen kiderulnek olyan szamok is hogy itt OVn mennyi kuldi van es menni van ott... megsugom joval 3k felett :P

pussz,
Zolika
 
akkor meg mit tepem a szam szoljal maskor ircen bazeg

akkor a tobbi bejegyzest kerjuk figyelmesen elolvasni
 
ujrataplalast kaptam.
koszi.
 
ezzel 2 baj van:

1. emlekeim szerint az utolso szintlepeseknel mindegyiknel megjelent ugyanez a hiba. lassan meg kene jegyezni hogy ez feladat ha valaki felkoltozik (netan 100 szintre elore engedelyezni nem?

2. klinsi 1 fordulot raaldoz az olimpiara az evi 52bol. mas ugye nem tesz ennyit. ez a fordulo onmagaban persze unalmas, elvezhetetlen hiszen nem csinal semmit sem gyak. most akkor a javitas utan (amit ajanlottal), marmint hogy visszairjatok par nappal hetfoire annyi mellekhatasa lenne a dolognak, hogy az 52bol nem 1 hanem 2 forduloja megy a lecsoba, nem is beszelve arrol netan akadnak kozben irreverzibilis valtozasok is (ital, amibol 1 db volt neki, atfelejthetett spelleket stb) ami a jatekelvezet mellett objektiv korlat is.

hasonlo esetben egyetlen normalis dolgot tudok elkepzelni: ha meg lephet, torlitek a fordulot es lepjen ujra (megjegyzem olcs miatt ez is necces am) ha meg mar nem lephet akkor kezzel beviszitek a karit az adatbazosba

ennyi osszessegeben a problema, mint sokszor a bugokkal amikor ugye "kijavitottuk a hibat, menjetek neki kov heten, a tvpt-t visszairtuk"

itt ugye tvpt visszakaptuk de az elszurt fordulot es a jatekhetet nem :P
 
Most nem azért, de ezt nem értem kristálytisztán...
Klinsi beírta ezt a hibát, és fél órán belül javítva volt, fel is lett egyből írva a változások rovatba, hogy már működik, most akkor mi a baj?
 
az ok nekem is van bajom vele de ami itt megy az azer siman tarthatlan

egyaltalan mi a busnak nincs itt senki a behotol a forumon? ha nincs igazunk akkor is illene megmagyarazni, ha meg igazunk van akkor meg bocsanatot kerni es melozni 1000el

es igenis van jogom/jogunk szamonkerni a melot, tolem is szamonkerik pedig domaint se kotelezo regisztralni :P
 
mijaza a WoW?
World of Warcraft?
az full onlany, kinek van arra ideje csalad mellett
 
az a baj hogy biztos ha sokat ugralnank megin talin akkor csomo mindent kijavitananak, de mar senkinek sincs kedve odamenni es pattogni. szal nem fog tortenni semmise kb
 
Ez a játék már nagyon döcög, látszik a beho-n hogy már púp a hátán ez az egész, Miklós csak a legszükségesebb fejlesztésekkel foglalkozik. Motiváció nulla, érdekesség még ennél is kevesebb. Bosszantó (és ismétlődő) hibák mellett semmi izgalmas nem történik már.
Kár érte, többre volt hivatott ez a játék.

Vaszil

ui: az a vicces, hogy már annyira nem is sajnálom, mert tényleg itt a nyakunkon a WoW
 
de most konyorgom nem kellene ezek utan egy programozonak es 10+ eve jatekvezetonek kolostorba vonulnia tibetbe? ez mar az utolso elotti olimpian is elofordult (amikor 11re koltoztunk) es nagyobb osszegbe fogadok hogy (ha teszunk ojat) 13ra koltozeskor is ez lesz...

nemazer de ircen mindenki erossen elgondolkodott a WoWon. komolyan mmint.

biztos fun lesz amikor a legfelso szint 85%a egyszercsak nem lep tobbet, nem kell annyit fejleszteni :P

az utolso egy evben amit kaptunk fejlesztesben/bugban/supportban az elegge lelohasztotta meg az olyan fanatikok lelkesedeset is mint en. pedig en igazan szerettem es szeretek jatszani
 
persze, mert ez meg csak a X. teronhegyi olimpia lesz, legalabbais a nyari a IX. volt

igy nem lehet a 12. szamu olimpia ;)
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Szövetségek | Bugok | Csere-bere | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.